לבקוביץ' דווקא מפתיע לטובה מאז שברדה בא. העונה לא צריך שוער חדש, עונה הבאה בהחלט צריך.
ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 237 לייקים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
למרות שהיום עשה טעות של כלא עם הפנדלהסבתא של הפועל כתב: ↑28 דצמבר 2024, 21:45לבקוביץ' דווקא מפתיע לטובה מאז שברדה בא. העונה לא צריך שוער חדש, עונה הבאה בהחלט צריך.
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
פשוט איבד מזריזות הרגליים. מנגד אל ים עוד לא פיתח אותה (ספק אם יוכל אי פעם), וכך נולד לו פנדל.לירון האדום כתב: ↑28 דצמבר 2024, 22:11למרות שהיום עשה טעות של כלא עם הפנדלהסבתא של הפועל כתב: ↑28 דצמבר 2024, 21:45לבקוביץ' דווקא מפתיע לטובה מאז שברדה בא. העונה לא צריך שוער חדש, עונה הבאה בהחלט צריך.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אל ים לא אשם בשיט ודווקא היה לו משחק טוב.SickleCell כתב: ↑28 דצמבר 2024, 23:10פשוט איבד מזריזות הרגליים. מנגד אל ים עוד לא פיתח אותה (ספק אם יוכל אי פעם), וכך נולד לו פנדל.לירון האדום כתב: ↑28 דצמבר 2024, 22:11למרות שהיום עשה טעות של כלא עם הפנדלהסבתא של הפועל כתב: ↑28 דצמבר 2024, 21:45
לבקוביץ' דווקא מפתיע לטובה מאז שברדה בא. העונה לא צריך שוער חדש, עונה הבאה בהחלט צריך.
לא נותנים פס כזה בחיים, טמטום מלא של רובי
-
- קיבל.ה 437 לייקים
וגם אל ים לא עשה שום פאוללירון האדום כתב: ↑28 דצמבר 2024, 23:19אל ים לא אשם בשיט ודווקא היה לו משחק טוב.SickleCell כתב: ↑28 דצמבר 2024, 23:10פשוט איבד מזריזות הרגליים. מנגד אל ים עוד לא פיתח אותה (ספק אם יוכל אי פעם), וכך נולד לו פנדל.
הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
חוץ מזה אולי לא כדאי להחליף את מאקריץ בזר אחר אלא אם כן יש מישהו ברמה גבוהה בקנה.
חוץ מזה אולי לא כדאי להחליף את מאקריץ בזר אחר אלא אם כן יש מישהו ברמה גבוהה בקנה.
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
התבדחתי… עוד לפני הפנדל חשבתי שהדשא בעמדת השוער גרוע והיה ממש טיפשי לתת שם מסירה כזו. לבקוביץ׳׳ למזלו הדף את הפנדל. אל ים מראה יותר מחויבות במשחקים האחרונים. שניהם לא זריזי רגליים. ברור שלא היה פנדל. סה״כ צריך שוער ראשון אחר בעונה הבאה, ספק שמישהו.י לא יסכימו איתי על כך.לירון האדום כתב: ↑28 דצמבר 2024, 23:19אל ים לא אשם בשיט ודווקא היה לו משחק טוב.SickleCell כתב: ↑28 דצמבר 2024, 23:10פשוט איבד מזריזות הרגליים. מנגד אל ים עוד לא פיתח אותה (ספק אם יוכל אי פעם), וכך נולד לו פנדל.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הרמן מצויין ללאומית וגם וייר בסדר גמור כגיבוי כשהרמן פצוע.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:17 הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
גם להחליף חצי קבוצה זה לא חכם בשלב כזה.
צריך להביא בלם, קשר אמצע אחד (אפשר גם שניים, אבל אני אסתפק באחד טוב), כנף שמאל במקום רוטמן וחלוץ במקום מקאריץ.
לשלוח את מקאריץ, רוטמן ועאבד הבייתה ולהשאיל את ארצ'ל. וזהו
הרמן רוב העונה היה פצוע וגם הוא וגם וייר שחקנים סבירים ללאומית ביום טוב ושחקני אמצע טבלה בלאומית ביום רע.oleg neduda כתב: ↑29 דצמבר 2024, 10:29הרמן מצויין ללאומית וגם וייר בסדר גמור כגיבוי כשהרמן פצוע.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:17 הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
גם להחליף חצי קבוצה זה לא חכם בשלב כזה.
צריך להביא בלם, קשר אמצע אחד (אפשר גם שניים, אבל אני אסתפק באחד טוב), כנף שמאל במקום רוטמן וחלוץ במקום מקאריץ.
לשלוח את מקאריץ, רוטמן ועאבד הבייתה ולהשאיל את ארצ'ל. וזהו
בכל מקרה גם לדעתך צריך להחליף 4 או 5 שחקנים , אני מסכים.
לדעתי העמדות הכי חלשות אצלנו זה הבלם,שוער,מגן ימין, קשר אמצע,קשר שמאל וחלוץ
6 עמדות זה המון ואי אפשר להחליף בכל עמדה שחקן
ובגלל שיש את שרון כגיבוי יעדיפו לא להחתים שוער ולהחתים 5 שחקנים בעמדות שציינתי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
ההגנה בסדר גמור. רק צריך בלם מהיר עם משחק ראש ליד אנטוניץ'. הוא לא בנוי לשמור על קרנפים אפריקאים.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:17 הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
אין מילים לתאר את הניתוק של האוהדים מהמצב האמיתי של המועדון הזה.
גיל יצחק ונגיד תודה
בבקשה לא להסתנוור משלושת נצחונותנועם שחם כתב: ↑29 דצמבר 2024, 11:27ההגנה בסדר גמור. רק צריך בלם מהיר עם משחק ראש ליד אנטוניץ'. הוא לא בנוי לשמור על קרנפים אפריקאים.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:17 הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
תזכרו איך ההגנה הזאת הייתה מקבלת גול באופן קבוע ועוד איזה גולים.
נכון שברדה ייצב אותה בעזרת כמה שינויים טקטיים אבל אנטוניץ ומורגן לא מספיק טובים כדי לעלות ליגה , לבקוביץ לא מספיק טוב כדי לעלות ליגה והרמן/וייר לא מספיקים כדי לעלות ליגה
חייב להחליף לפחות שניים מהם.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
חייב בלם טוב יותר מאנטוניץ', וחייב לתת צ'אנס לעידו שרון. עם זה אני מסכים.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 11:53בבקשה לא להסתנוור משלושת נצחונותנועם שחם כתב: ↑29 דצמבר 2024, 11:27ההגנה בסדר גמור. רק צריך בלם מהיר עם משחק ראש ליד אנטוניץ'. הוא לא בנוי לשמור על קרנפים אפריקאים.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:17 הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
נכון שברדה ייצב אותה בעזרת כמה שינויים טקטיים אבל אנטוניץ ומורגן לא מספיק טובים כדי לעלות ליגה , לבקוביץ לא מספיק טוב כדי לעלות ליגה והרמן/וייר לא מספיקים כדי לעלות ליגה
אני לא ככ מסכים עם האנטי שיש פה (וגם ביציע אתמול, כל שניה קיללו אותו) על הרמן. שחקן לגיטימי.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
לא הסתנוורתי בכלל. זה גם מה שחשבתי לפני ברדה.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 11:53בבקשה לא להסתנוור משלושת נצחונותנועם שחם כתב: ↑29 דצמבר 2024, 11:27ההגנה בסדר גמור. רק צריך בלם מהיר עם משחק ראש ליד אנטוניץ'. הוא לא בנוי לשמור על קרנפים אפריקאים.זרתותח כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:17 הבעיה הכי גדולה זאת ההגנה . חוץ מנאסר ואולי גוני נאור אין אחד (ואני מחשיב גם את אל ים) שלדעתי שווים הרכב גם בלאומית אצלנו , אבל מצד שני אי אפשר להחליף הגנה שלמה עכשיו. בגלל זה לדעתי לשם צריכה ללכת תשומת הלב בעיקר בינואר.
אנטוניץ' שחקן טוב אבל אין לו את המהירות ומשחק הראש מול חלוצים פיזיים ובאופן כללי אין לנו אף שחקן הגנה עם משחק ראש ברמה גבוהה.
הרמן ווייר בעיני בסדר גמור. דווקא יאזן הוא זה שיותר קשה לו הגנתית מול שחקנים מהירים (אבל התקפית הוא מצויין).
ובסוף גם אי אפשר להחליף 80 שחקנים. בלם אחד גבוה וחזק יכול לשדרג את משחק ההגנה שלנו משמעותית (וזה יותר ריאלי למצוא כזה מאשר למצוא עכשיו שוער או מגן ימני טוב יותר מאלו שיש לנו).
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אם כבר מלמד - לרכוש אותו ולהשאיר אותו בהפועל חיפה, בהנחה ועולים ליגה הוא מגיע לשחק אצלנו בעונה הבאה.
אם חס וחלילה לא עולים - הבטחה כי יימכר לקבוצה מליגת העל
לגבי רכש - חלוץ זר עם רזומה ולא עוד איזה אפריקאי בשקל, אליאס, קיצוני שמאלי, 10 ועוד בלם להרחבת הקאדר.
לגבי רכש - חלוץ זר עם רזומה ולא עוד איזה אפריקאי בשקל, אליאס, קיצוני שמאלי, 10 ועוד בלם להרחבת הקאדר.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אם רוצים אותו רק לעונה הבאה,לא צריך לרכוש אותו.בינואר אפשר לחתום איתו חוזה לעונה הבאה.לירון האדום כתב:אם כבר מלמד - לרכוש אותו ולהשאיר אותו בהפועל חיפה, בהנחה ועולים ליגה הוא מגיע לשחק אצלנו בעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
הרמן בסדר גמור, וייר נוראי, אנטוניץ' זה שחקן שצריך לעוף ביום הראשון של החלון
צריך להתחיל לבנות את הקבוצה עם מחשבה לליגת העל ולא להרים קבוצה מאפס בקיץ
שחקנים כמו חוסה, אליאס, בדש (מיותר), חטואל (לא לגעת) וסונגה יכולים להגיע מעכשיו
יש גם אופציות כמו אלטמן ומאוויס, במיוחד מאוויס שלשא משחק בכלל, מודה שלא בא לי לראות את הפרצוף שלהם שוב אבל יהיה קשה להביא יותר מזה
אגב אחרי שאלחמיד חתם בסכנין אולי יהיה אפשר להביא את אבו עביד, אני יודע בוודאות שהוא רצה לחזור בקיץ וחיכה להצעה שלא הגיעה בגלל הבלאגן של העברות הבעלות, יש לו קשר נהדר עם ברדה מבאר שבע
יש גם אופציות כמו אלטמן ומאוויס, במיוחד מאוויס שלשא משחק בכלל, מודה שלא בא לי לראות את הפרצוף שלהם שוב אבל יהיה קשה להביא יותר מזה
אגב אחרי שאלחמיד חתם בסכנין אולי יהיה אפשר להביא את אבו עביד, אני יודע בוודאות שהוא רצה לחזור בקיץ וחיכה להצעה שלא הגיעה בגלל הבלאגן של העברות הבעלות, יש לו קשר נהדר עם ברדה מבאר שבע
אבו עביד חלום.ספרא טבא כתב: ↑29 דצמבר 2024, 16:56 הרמן בסדר גמור, וייר נוראי, אנטוניץ' זה שחקן שצריך לעוף ביום הראשון של החלון
לא יודע מה הוא היום, אבל פעם היה תענוג.
יכל לשחק כמגן ימני ובלם נראה לי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אבו עביד חושך ויותר פצוע מאשר כשיר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ליאב נחמני ישראל היום
בהפועל מביטים קדימה לעבר חלון ההעברות של ינואר ורוצים לחזק את הסגל. שמו של הבלם עפרי ארד, שלאחרונה זכה באליפות עם קבוצתו הקזחית קייראט, עלה. לארד חוזה בקייראט והפועל תצטרך לשלם עבורו לא מעט אם תרצה להחתימו
בהפועל מביטים קדימה לעבר חלון ההעברות של ינואר ורוצים לחזק את הסגל. שמו של הבלם עפרי ארד, שלאחרונה זכה באליפות עם קבוצתו הקזחית קייראט, עלה. לארד חוזה בקייראט והפועל תצטרך לשלם עבורו לא מעט אם תרצה להחתימו
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
שום מגן ימני רק בלם הוא יכול לשחק. הנפצה על עמדת המגן כמו עם מורגן.htafan99 כתב: ↑29 דצמבר 2024, 17:33אבו עביד חלום.ספרא טבא כתב: ↑29 דצמבר 2024, 16:56 הרמן בסדר גמור, וייר נוראי, אנטוניץ' זה שחקן שצריך לעוף ביום הראשון של החלון
לא יודע מה הוא היום, אבל פעם היה תענוג.
יכל לשחק כמגן ימני ובלם נראה לי.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אבו עביד שחקן גמור, לא יודע מה הסיפור שלו
אבל הוא בקושי רואה דשא בסכנין.
עופרי ארד יכול להיות שיחוק
אבל הוא בקושי רואה דשא בסכנין.
עופרי ארד יכול להיות שיחוק
-
- קיבל.ה 371 לייקים
עופרי ארד בלם נחמד. בקייראט הוא משחק קשר אחורי.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
עופרי ארד התארח בפודיום שבוע שעבר ואמר שם שהוא רוצה להמשיך לשחק קשר אחורי ושלא בתוכניות שלו לחזור לארץ, אז נשמעת מוזרה הידיעה הזאת בטיימינג הזה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שחקנים:
1. בלם ישראלי (שחר פיבן) כי לא ייתכן שנעלה כבר חודש עם ייזן כבלם.
2. קשר אמצע ישראלי (אליאס)
3. זר לעמדת ה 10, אבל כזה שמאיים ומבקיע מחוץ לשער.
4. כנף שמאל, אפשר להביא את חטואל או זר במקום מקאריץ.
5. חלוץ אם מביאים את חטואל אז חלוץ / כנף שמאל. אם זר את אלטמן.
סוף חלון תפתח ככה:
רובי
ייזן , פיבן / אנטוניץ / מורגן , הרמן
גוני - זר - אליאס
זר/חטואל - אלטמן/זר - טוריאל
1. בלם ישראלי (שחר פיבן) כי לא ייתכן שנעלה כבר חודש עם ייזן כבלם.
2. קשר אמצע ישראלי (אליאס)
3. זר לעמדת ה 10, אבל כזה שמאיים ומבקיע מחוץ לשער.
4. כנף שמאל, אפשר להביא את חטואל או זר במקום מקאריץ.
5. חלוץ אם מביאים את חטואל אז חלוץ / כנף שמאל. אם זר את אלטמן.
סוף חלון תפתח ככה:
רובי
ייזן , פיבן / אנטוניץ / מורגן , הרמן
גוני - זר - אליאס
זר/חטואל - אלטמן/זר - טוריאל
בלם.
קשר נורמאלי.
כל השאר גם חשובים, אבל קודם כל שני אלה בבקשה.
וממש לא חסר אגף.
טוריאל בימין, קורין בשמאל
קשר נורמאלי.
כל השאר גם חשובים, אבל קודם כל שני אלה בבקשה.
וממש לא חסר אגף.
טוריאל בימין, קורין בשמאל
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אין סיכוי להביא את ספורי, אה?
אם איכשהו בינואר הקרוב יגיעו ארד ושבירו, זה יהיה חלון מעולה
-
- קיבל.ה 117 לייקים
מה עם עדן קרצב? אין סיכוי לגשש שם?
זה קשר רציני
זה קשר רציני
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נו
כמה זמן לוקח להביא את ספורי ואליאס
כמה זמן לוקח להביא את ספורי ואליאס
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אורליצקי, טביב והראל ישלמו יותר ממיליון ש"ל לקבוצת הפירוק
https://www.one.co.il/Article/24-25/1,2 ... tml?ref=hp
מי מקבל את הכסף הזה?
טביב לא יכול להביא במקום התשלום הזה את סמואל יבואה ובן לוז מכפ"ס?
מי מקבל את הכסף הזה?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
איזה מוני? מוני האוהד? לא יכול להיות הוא אחד מאיתנו.nirgo כתב: ↑31 דצמבר 2024, 23:01 אורליצקי, טביב והראל ישלמו יותר ממיליון ש"ל לקבוצת הפירוק
מי מקבל את הכסף הזה?
צריך לאסור על "אוהדי הפועל" לגעת בפרומיל מהבעלות ברגל או בסל.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מי מקבל? הנושיםnirgo כתב: ↑31 דצמבר 2024, 23:01 אורליצקי, טביב והראל ישלמו יותר ממיליון ש"ל לקבוצת הפירוק
מי מקבל את הכסף הזה?
לא הפועל לחיזוק ינואר זה בטוח.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מעניין מתי הקהל של הפועל הפך להיות כל כך חסר מושג בכדורגל. מה ההתלהבות משי אליאס? עם כל האהבה אליו אין לו כדורגל וטכניקה בכלל הוא רק רץ ונלחם, כמו רן בנימין. צריך ליד גוני נאור קשר שהוא גם גרזן וגם יודע להניע כדור ולשלוט באמצע (כמו רודריגז של פעם) ועוד קשר התקפי שימסור קדימה (כמו ספורי/גורדנה).