משחק גרוע שלו , גם בהגנה וגם בהתקפה.
ברדה (קש) הבחין בחולשה שלו והם שיחקו עליו כל המחצית הראשונה.
היה נראה קצת כבוי וכבד.
משחק גרוע שלו , גם בהגנה וגם בהתקפה.
דיברתי על כושר לא יכולתadom4 כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 16:02על מה אתה מדבר? ליידנר היה טוב מאוד מהרגע שנכנס, שיפר את כל משחק ההתקפה.לירון האדום כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 15:55 לא היה מספיק טוב וגם לדעתי מורגן היה צריך להיכנס כבלם.
ליידנר נראה חלוד קצת מבחינת כושר
חצי פורום פה רייר כל עונת המלפפונים על המגן הימני שלהם-דרוויש
אמיתי רצו אותו פה?Dubi Dubkin כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 18:54חצי פורום פה רייר כל עונת המלפפונים על המגן הימני שלהם-דרוויש
חלש מאוד
ליידנר פירפר אותו והעצים את העידר הקיצוני שמאלי איכותי
נקווה שפגענו בסילבה
רצו אותו לסגל לא שיהיה פותח. לעניין העובדה שתפס את הצד דקה 30 זה מעיד בעיקר על רמת הכושר הגופני הירוד בקריית שמונה כנראה שאצלנו היו בונים לו כושר יותר טוב. אני לא מאמין שרשמתי את המשפט הזה עכשיו7even כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 22:07אמיתי רצו אותו פה?Dubi Dubkin כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 18:54חצי פורום פה רייר כל עונת המלפפונים על המגן הימני שלהם-דרוויש
חלש מאוד
נקווה שפגענו בסילבה
הבנאדם החזיק את הצד דקה 30 והיה בקלות השחקן החלש על המגרש.
אני לא בטוח שהוא ראוי לסגל שהיה שנה שעברה ללאומית.Red_man כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 22:20רצו אותו לסגל לא שיהיה פותח. לעניין העובדה שתפס את הצד דקה 30 זה מעיד בעיקר על רמת הכושר הגופני הירוד בקריית שמונה כנראה שאצלנו היו בונים לו כושר יותר טוב. אני לא מאמין שרשמתי את המשפט הזה עכשיו7even כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 22:07אמיתי רצו אותו פה?Dubi Dubkin כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 18:54
חצי פורום פה רייר כל עונת המלפפונים על המגן הימני שלהם-דרוויש
חלש מאוד
נקווה שפגענו בסילבה
הבנאדם החזיק את הצד דקה 30 והיה בקלות השחקן החלש על המגרש.
בסגל הנוכחי שלנו אני מעדיף את נסאר מגן וליידנר קשר שמאלידולימנגה99 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 08:29לשאר ה4 שחקנים שצריך להחליף אין אלטרנטיבה טובה יותר על הספסל
מהרגע שליידנר עלה על המגרש עלית ב2 רמות
אם הוא הוא פותח משחק הבא זה הזייה
מחזק.בני12 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 08:57בסגל הנוכחי שלנו אני מעדיף את נסאר מגן וליידנר קשר שמאלידולימנגה99 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 08:29לשאר ה4 שחקנים שצריך להחליף אין אלטרנטיבה טובה יותר על הספסל
זה בדיוק זה, הנוכחות של פלקאו במרכז משמאל ורוטמן בכנף משמאל (ואני אוהב אותו, אבל אתמול במשחק חלש) הייתה אחת הסיבות למשחק התקוע שלנו. וכדי לפצות על זה יזן כל פעם ניסה לחתוך לאמצע ולהניע כדור קדימה, ועשה את זה מאוד מאוד יפה. אבל זה יצר חור שוב ושוב, שספר ניצל על הראש של צ׳יקו וזה גרם להרבה יותר מדי קרנות ושער בדיוק בגלל זה.CouchPotato כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 08:50 היו לו לא מעט פעולות טובות, עליות טובות להתקפה וכניסות לקישור, אבל גם כמה טעויות קשות. לא הכל עליו, כשהוא עולה להתקפה או נכנס לקישור הרבה פעמים נשאר חור מאחוריו וזה כבר עניין של תיאום עם מי שאמור לסגור את זה. לפני המשחק לא הבנתי למה הוא ולא ליידנר, עכשיו נראה לי שהוא צריך להשאר אבל או להכנס למרכז ההגנה ומשם לעשות את התמיכה בקישור, או שליידנר ישחק באגף בהתקפה.
בהחלט.בני12 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 08:57בסגל הנוכחי שלנו אני מעדיף את נסאר מגן וליידנר קשר שמאלידולימנגה99 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 08:29לשאר ה4 שחקנים שצריך להחליף אין אלטרנטיבה טובה יותר על הספסל