איש ויינרייט
-
- קיבל.ה 229 לייקים
שלשה של הארפר על הראש של האפס המאופס הזה. שחקן הגנה אעלק. איפה כל המעריצים שלו? נגמרה העונה אולי תודו שהוא בלוף?
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1526 לייקים
הכי טוב היום בהפועל.
וכמעט היחידי שהגיע לכל הסדרה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 209 לייקים
היה בסדר היום. נתן משחק טוב בהגנה, קלע את השלשה שלו... גם במשחק טוב שלו, הוא לא מתקרב להצדיק את השכר שלו, או להיות מספיק טוב למטרות שלנו.
-
- קיבל.ה 973 לייקים
מי שחושב שהוא אשם בגלל השלשה הלא הגיונית הזאת אז אין לו מושג בכדורסל
long live the zapta
-
- קיבל.ה 660 לייקים
לא מספיק טוב לעונה הבאה, אבל הוא ממש לא אשם בשלשה המטורפת הזאת של הארפר שהיה אגב במשחק רע, ונתן משחק טוב עד הבוקה ברבע אחרון של כל הקבוצה
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
השחקן עם הפלוס מינוס הכי טוב בהפועל , רק מוטלי קרוב אליו.
איפה היה כל הרבע הרביעי? היה היחיד שעשה הגנה בהפועל.
השלשה של הארפר בסיום על הראש שלו, האובדן 16 הפרש בחמש דקות על הראש של מי שלא החזיר אותו לשחק בזמן.
איפה היה כל הרבע הרביעי? היה היחיד שעשה הגנה בהפועל.
השלשה של הארפר בסיום על הראש שלו, האובדן 16 הפרש בחמש דקות על הראש של מי שלא החזיר אותו לשחק בזמן.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
-
- קיבל.ה 1589 לייקים
הארפר עשה ממנו צחוק כל הסדרה וגם כמובן בשלשה שקברה אותנו
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
-
- קיבל.ה 1513 לייקים
כן הוא אחלה גבר ואני מקווה שלא יאריכו לו חוזה. בחצי גמר יוקובאטיס פתאום נהיה שארס על הראש שלו והיום הארפר מזיין אותו עם שלשה מחצי מגרש. אחלה גבר ובהצלחה בגליל בעונה הבאה מקווה שנשות ראשון ישרדו את זה
- הפועל
- קיבל.ה 1830 לייקים
- יצירת קשר:
לא מבין מה איטודיס מחזיק ממנו כ"כ.
אבל אמרתי את זה כל העונה על בלייקני, ובסוף הוא הביא יורוקאפ. אז מה אני מבין
אבל אמרתי את זה כל העונה על בלייקני, ובסוף הוא הביא יורוקאפ. אז מה אני מבין
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1214 לייקים
בפודקאסט יורוליג של ספורט 5 פופלינגר פרסמה כי איש חתם לעוד עונה אצלנו.
חבל.
חבל.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
מאכזב העניין איתו
הזר הכי חלש מבין שלושת הגדולות בפער
מי שמקבל החלטה להשאיר אותו בתור זר בתקציב של 50 מיליון הוא אידיוט אז מה נגיד על מי שעושה את זה עם תקציב 150 מיליון?
הזר הכי חלש מבין שלושת הגדולות בפער
מי שמקבל החלטה להשאיר אותו בתור זר בתקציב של 50 מיליון הוא אידיוט אז מה נגיד על מי שעושה את זה עם תקציב 150 מיליון?
-
- קיבל.ה 209 לייקים
צריך לומר את האמת הצוות המקצועי פישל בגדול השנה עם הזרים.
מוטלי - הזר הכי יקר ועם רקורד מוכח, היה הצלחה. לא צריך להיות סקאוטר מבריק, כדי לדעת שמוטלי שחקן טוב.
בלייקני - אחרי שהתחיל רע, הוכיח את עצמו בגדול. הצלחה.
פוסטר - היה בסדר. לדעתי לא מספיק טוב. שם בצד את הדיון לגביו.
קאבוקלו, רגלנד, ווינרייט, בינגהאם וכו', החתמות יקרות שלא סיפקו את הסחורה - כישלון.
שום החתמה שהיא הברקה. לא החתימו אף שחקן עם סימני שאלה, בכסף יחסית קטן ביחס לתפוקה שלו, שבא והוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות של אירופה, אליהם אנחנו מכוונים.
כקונטרה נגיד, תראו את מכבי עם הורד, קלארק, רנדולף ויוקאביטיס (שהיה רכז מחליף). החתמות מאוד מוצלחות בכסף לא גדול.
רוצה לומר - אני חושב שהיוונים אצלנו קצת חוגגים על עופר, מבחינתי, הם לא הוכיחו את עצמם. וזה יוצר לי ספקות לגבי ניצול התקציב בצורה יעילה ברכש לעונה הבאה...
אם ווינרייט באמת חתם, זאת החתמה נוראית. אי אפשר לשחק עם שחקן פחות בהתקפה. גם הגנתית יש לו מגבלות...
מוטלי - הזר הכי יקר ועם רקורד מוכח, היה הצלחה. לא צריך להיות סקאוטר מבריק, כדי לדעת שמוטלי שחקן טוב.
קאבוקלו, רגלנד, ווינרייט, בינגהאם וכו', החתמות יקרות שלא סיפקו את הסחורה - כישלון.
שום החתמה שהיא הברקה. לא החתימו אף שחקן עם סימני שאלה, בכסף יחסית קטן ביחס לתפוקה שלו, שבא והוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות של אירופה, אליהם אנחנו מכוונים.
כקונטרה נגיד, תראו את מכבי עם הורד, קלארק, רנדולף ויוקאביטיס (שהיה רכז מחליף). החתמות מאוד מוצלחות בכסף לא גדול.
רוצה לומר - אני חושב שהיוונים אצלנו קצת חוגגים על עופר, מבחינתי, הם לא הוכיחו את עצמם. וזה יוצר לי ספקות לגבי ניצול התקציב בצורה יעילה ברכש לעונה הבאה...
אם ווינרייט באמת חתם, זאת החתמה נוראית. אי אפשר לשחק עם שחקן פחות בהתקפה. גם הגנתית יש לו מגבלות...
נערך לאחרונה על ידי feigenbaum99 ב 10 יוני 2025, 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3348 לייקים
דוז'ייר במקום איש, עם כל הכבוד לאיש ואני מת עליו, הוא לא מספיק לנו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 612 לייקים
ההשוואה למכבי לא נכונה לדעתיfeigenbaum99 כתב: ↑10 יוני 2025, 21:30 צריך לומר את האמת הצוות המקצועי פישל בגדול השנה עם הזרים.
אני מזכיר שמכבי סיימו ביורוליג מקום 16... אז כנראה שההחתמות לא מאוד מוצלחות
- 7even
- קיבל.ה 3064 לייקים
ההחתמות של מכבי כל כך טובות שהיא הפסידה יותר משחקי ליגה מהפועל, היתה השטיח של היורוליג, והאוהדים שלה כבר חודשיים מניפים שלטים על הנהלה קמצנית.
רק נזכיר שאם לא זריקת האבוקות של האולטראס ובית דין עוין, מכבי היא זו שפוגשת את ירושלים בחצי.
לגבי הזרים של הפועל - הפספוס הגדול זה קאבוקלו. כשהוא ב 4 ומוטלי ב 5 פירקנו יריבות. פשלה של איטודיס.
פוסטר לטעמי חייב להישאר. הבחור ווינר, הבעיה שחצי וגמר היורוקאפ גרמו לכולם לחשוב שנשים כדור בידיים של בלייקני ותמיד יהיה בסדר. אז זהו שלא.
איש - אכזבה ענקית.
בינגהאם - ייאכל חי ביורוליג אם יישאר. אם יש אפשרות להשאיל מה טוב
רק נזכיר שאם לא זריקת האבוקות של האולטראס ובית דין עוין, מכבי היא זו שפוגשת את ירושלים בחצי.
לגבי הזרים של הפועל - הפספוס הגדול זה קאבוקלו. כשהוא ב 4 ומוטלי ב 5 פירקנו יריבות. פשלה של איטודיס.
פוסטר לטעמי חייב להישאר. הבחור ווינר, הבעיה שחצי וגמר היורוקאפ גרמו לכולם לחשוב שנשים כדור בידיים של בלייקני ותמיד יהיה בסדר. אז זהו שלא.
איש - אכזבה ענקית.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 209 לייקים
ההשוואה שלי למכבי מתייחסת ליחס עלות תפוקה. מכבי ידעו לזהות שחקנים שהיה ספק לגבי מה הם יכולים לתת ברמת יורוליג, ולכן לא היו יקרים, והוכיחו שהם שייכים לרמות האלה.7even כתב: ↑11 יוני 2025, 06:43 ההחתמות של מכבי כל כך טובות שהיא הפסידה יותר משחקי ליגה מהפועל, היתה השטיח של היורוליג, והאוהדים שלה כבר חודשיים מניפים שלטים על הנהלה קמצנית.
איש - אכזבה ענקית.
הורד הגיע בכסף יחסית קטן והוכיח את עצמו בגדול. כנ"ל קלארק ורנדולף. גם יוקאביטיס הוכיח שהוא מסוגל להיות רכז משמעותי ברמת יורוליג.
אצלנו הבאנו את בברלי, קאבוקלו, ווינרייט וגם את בינגהאם בהרבה כסף - ואף אחד מהם מבחינתי לא התקרב ללהצדיק את השכר שלו.
לגבי שאלת ההצלחות. מכבי עם תקציב שחקנים נמוך יותר - הצליחה בארץ יותר מאיתנו. ביורוליג, הם סבלו מהמון פציעות השנה, והפסידו גם הרבה משחקים צמודים - בכל מקרה זה לא הקריטריון שלפיו אמרתי את מה שאמרתי.
- 7even
- קיבל.ה 3064 לייקים
אתה מתפאר פה בשחקנים של מכבי על רמתם ביורוליג כאילו לא מדובר היה בשטיח של היורוליג. תבדוק כמה תבוסות מחפירות הם חטפו.
"הצליחה בארץ יותר מאיתנו". בדקת את הטבלה בסיום העונה? הם בגמר בעיקר בגלל בית הדין (והאולטראס).
"הצליחה בארץ יותר מאיתנו". בדקת את הטבלה בסיום העונה? הם בגמר בעיקר בגלל בית הדין (והאולטראס).
יחד, רק יחד!