להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 01:07
Red roy כתב: 06 אוגוסט 2024, 21:57 אולטראס הפועל וכן אולטראס הפועל הוא אחד הגורמים המרכזיים שהמועדון הזה בחיים ולא הפך להיות הפועל רמת גן .
אומר לך את זה שוב, ואמשיך עד שייקלט.
הפועל תל אביב היתה לפני שהיה אולטראס ותהיה גם אחרי שלא יהיה אולטראס.
אולטראס (כשהם מרוכזים בלעודד שזה יעודם) זה אחלה וכיף, זה לא העיקר, זה לא המרכז, זה מעולם לא היה ולעולם לא יהיה.
אני אוהד הפועל הרבה לפני שהאולטרס קם
וכן , אני מודה כל יום על זה שהארגון הזה קם.

והמרכז הוא הקבוצה אני מסכים איתך ,
אתה חושב שאולטראס הפועל בכל החלטה שלהם לא מסתכלים על המועדון כעל הדבר המרכזי והכי חשוב ?
אם זה לא ברור לך אז אני אכתוב פה שכן , זה מה שמוביל הכל .
המועדון על כל ההבטים שלו ,מערכים כמו לא לעלות ליגה שלא מגיע לנו , ולא לקלל שחקן על הגזע , צבע ודת שלו , עד זה שאוהד הפועל פשוט ירגיש כמה שאפשר ביטחון שהוא יוצא מטדי לכיוון הרכבת חזרה לתל אביב .
ותשמע , בהפועל תל אביב יש קטע מוזר שאנחנו מתרבים דווקא שהכל חרא . לא מכיר עוד מועדון שהדבר הכי גדול בו זה הקהל ולא המועדון עצמו .אולטראס הפועל הם לדעתי האחראים הראשיים לזה .
לדעתי. בלי התפקיד המכריע של אולטראס הפועל , הפועל תל אביב היתה היום הפועל פתח תקווה והפועל רמת גן .

וכן , ימשיכו לספר לכולנו על אוהדי הפועל העמידים והשקטים ושיש מאות כאלה ...
אבל בשורה התחתונה , כל מי שהיה במאבק על אוסשקין וישר עם עצמו יודע שלא היה אף אחד , והאולטראס בסוף בסוף היה זה שהקים את הקבוצה מחדש.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

לצערי הרב, וזה קרה כבר לפני הרבה שנים, את האולטראס מעניין בראש ובראשונה האולטראס ולא הפועל תל אביב וזה מתבטא כמעט יום יום במעשים שלהם.
אם אתה לא רואה את זה, אתה ממש משלה את עצמך.
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 02:42 לצערי הרב, וזה קרה כבר לפני הרבה שנים, את האולטראס מעניין בראש ובראשונה האולטראס ולא הפועל תל אביב וזה מתבטא כמעט יום יום במעשים שלהם.
את אולטראס הפועל מעניין בראש ובראשונה המועדון , האוהדים של הפועל והכבוד של הפןעל .
יש דברים שאתה לא חושב שהם בעדיפות עליונה והם חושבים שכן , יש דברים שאתה סולד מהם והם חושבים שהם חשובים והכרחיים.
אולטראס הפועל הוא ארגון האוהדים הקיצוני של המועדון שלנו , הוא ישמור על הזהות שלו גם אם למישהו אחר זה נראה לא לעניין .
עדיין ,ואני אגיד את זה פה כל הזמן .
אולטראס הפועל הם אוהדים שרופים של הפועל , כמוך וכמוני .
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אם זה היה נכון, הם לא היו מאיימים על רוב הקהל שימנעו ממנו את רצונו.
אם זה היה נכון, הם לא היו מעודדים (שלא לאמר משתתפים) בהדלקת והשלכת אבוקות באולם סגור שמזקים אותנו בעוד ועוד עונשים ומחנק.
אם זה היה נכון, הם לא היו מעודדים (שלא לאמר משתתפים) או לכל הפחות לא מגנים אלימות פיזית בתוך הקהל או בין קהלים אחרים.
אם זה היה נכון, הם לא היו מתעקשים על שירי שואה שרוב רובו של הקהל סולד מהם.
אם זה היה נכון, הם לא היו נדחפים בתורים ועוקפים באלימות.

אני יכול להמשיך ככה עוד הרבה, אבל זה כמו לדבר לקיר איתך.
אתה מעריץ את הרעיון (שבמקור היה מדהים) ואיבדת קשר עם כמה שהיישום שלו בימינו חוטא למטרה ועושה יותר נזק מתועלת.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אה נשארו אנשים שעוד תומכים בארגון הטרור אולטראס הפועל?
יחד, רק יחד! :heart:
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

7even כתב: 07 אוגוסט 2024, 06:18 אה נשארו אנשים שעוד תומכים בארגון הטרור אולטראס הפועל?
תגידו , מדובר בדפקט או שזו בעיה אובייקטיבית שפשוט צריך לקבל ?
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red roy כתב: 07 אוגוסט 2024, 03:52
מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 02:42 לצערי הרב, וזה קרה כבר לפני הרבה שנים, את האולטראס מעניין בראש ובראשונה האולטראס ולא הפועל תל אביב וזה מתבטא כמעט יום יום במעשים שלהם.
את אולטראס הפועל מעניין בראש ובראשונה המועדון , האוהדים של הפועל והכבוד של הפןעל .
יש דברים שאתה לא חושב שהם בעדיפות עליונה והם חושבים שכן , יש דברים שאתה סולד מהם והם חושבים שהם חשובים והכרחיים.
אולטראס הפועל הוא ארגון האוהדים הקיצוני של המועדון שלנו , הוא ישמור על הזהות שלו גם אם למישהו אחר זה נראה לא לעניין .
עדיין ,ואני אגיד את זה פה כל הזמן .
אולטראס הפועל הם אוהדים שרופים של הפועל , כמוך וכמוני .
יכול להיות שאלו היו המטרות כשהוא קם.
הוא כבר מזמן לא שם וחבל שאתה לא רואה את זה כי אז אולי היית פועל לשנות את זה
כיום, האולטראס מביאים יותר נזק מאשר תועלת
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Red roy כתב: 07 אוגוסט 2024, 11:29
7even כתב: 07 אוגוסט 2024, 06:18 אה נשארו אנשים שעוד תומכים בארגון הטרור אולטראס הפועל?
לא ברור למה אתה יורד עליי אישית, אבל נו, שיהיה.
לפני שניה וחצי רשמת שזה לגיטימי שאוהד הפועל יקלל אוהד הפועל אחר שרק רוצה להיכנס למגרש עם הבן שלו, אבל אני הדפקט. אוקיי.

אבל העיקר שאתה עוד בטוח שזה לא ארגון טרור...ומצד שני ממחיש זאת היטב בכל הודעה. בהצלחה גבר.
אל תשכח לאחל שואה לשוטרים, יס"מ וסתם אנשי כוחות הביטחון ככה סתם ברחוב.

אולטראס!
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

7even כתב: 07 אוגוסט 2024, 11:57
Red roy כתב: 07 אוגוסט 2024, 11:29
לא ברור למה אתה יורד עליי אישית, אבל נו, שיהיה.
לפני שניה וחצי רשמת שזה לגיטימי שאוהד הפועל יקלל אוהד הפועל אחר שרק רוצה להיכנס למגרש עם הבן שלו, אבל אני הדפקט. אוקיי.

אבל העיקר שאתה עוד בטוח שזה לא ארגון טרור...ומצד שני ממחיש זאת היטב בכל הודעה. בהצלחה גבר.
אל תשכח לאחל שואה לשוטרים, יס"מ וסתם אנשי כוחות הביטחון ככה סתם ברחוב.

אולטראס!
וואו , כל כך כלום בהודעה אחת זה הישג .
אולטראס הפועל = שירי שואה ... לא עברנו את זה כבר בתחילת שנות ה 2000 ?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אז זהו, שלא, הלוואי והיינו עוברים את זה…

אתה באמת מפגין פה ניתוק מהמציאות לטובת אידליזציה של רעיון שכל כך חוטא לעצמו ומטרתו בימים אלו.
נשמע שאתה בן אדם עם ראש על הכתפיים, רק צריך לפקוח עיניים ולשים לב מה קורה מסביב.
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

סבבה
אני יוצא מפה .
תמשיכו עם השקרים , סילופים ואי רצון להבין .
יאללה הפועל
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

🛑🛑🛑הודעת הארגון בנוגע למנויים לכדורסל 🛑🛑🛑

★ ★ ★ אנו קוראים לכל בעלי המנויים לחדש את המנוי שלהם גם לעונה הקרובה ★ ★ ★

עונת הכדורסל בפתח ואנחנו מברכים על הקפאת ההליכים בנוגע למעבר אפשרי מהאולם הביתי שלנו. אנו מקווים כי הקפאה זו נבעה כתוצאה מההבנה שההחלטות היו פזיזות ומתוך רצון כנה להגיע להחלטה משותפת.

התוצאה - משחקים בדרייב אין! וכפי שהבהרנו בעבר, אנו מתכוונים להמשיך ולבוא בטירוף לאולם הדרייב אין ולתמוך בקבוצה כפי שעשינו מיום היווסדה.

★ ★ ★ בנוגע לשיפוץ עתידי באולמנו הביתי אנו מבינים ומכבדים את הרצון להגדיל את מעגל האוהדים שיכולים לבוא למשחקים אך מדגישים שוב כי יד אליהו אינו אופציה ולשם לא נגיע★ ★ ★

אנו פועלים אקטיבית למציאת פתרונות ארוכי טווח, לא ננוח ולא נשקוט עד שנמצא את הפתרון המתאים שישלב שמירה על יתרון הביתיות שמוביל להישגים, אפשרות להגדלת מעגל האוהדים ומעל הכל - שמירה על הצביון, ערכי המועדון ועל הנשמה שלנו.

אנו קוראים להנהלת המועדון להצטרף אלינו ולייצר קבוצת הפועל תל אביב חזקה בהווה וקהילה אדומה מאוחדת בעתיד. אנחנו לא צרכנים אלא הלב הפועם של המועדון!
הגיע הזמן להפסיק לדבר ולהתחיל לפעול.
הגיע הזמן להראות לכולם שאנחנו הפועל תל אביב.

אשכרה הם מדברים כאילו הם מנהלים את הקבוצה, מעלים לי את העצבים ברמות
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

Mr.china כתב: 07 אוגוסט 2024, 14:13 🛑🛑🛑הודעת הארגון בנוגע למנויים לכדורסל 🛑🛑🛑

★ ★ ★ אנו קוראים לכל בעלי המנויים לחדש את המנוי שלהם גם לעונה הקרובה ★ ★ ★

עונת הכדורסל בפתח ואנחנו מברכים על הקפאת ההליכים בנוגע למעבר אפשרי מהאולם הביתי שלנו. אנו מקווים כי הקפאה זו נבעה כתוצאה מההבנה שההחלטות היו פזיזות ומתוך רצון כנה להגיע להחלטה משותפת.

התוצאה - משחקים בדרייב אין! וכפי שהבהרנו בעבר, אנו מתכוונים להמשיך ולבוא בטירוף לאולם הדרייב אין ולתמוך בקבוצה כפי שעשינו מיום היווסדה.

★ ★ ★ בנוגע לשיפוץ עתידי באולמנו הביתי אנו מבינים ומכבדים את הרצון להגדיל את מעגל האוהדים שיכולים לבוא למשחקים אך מדגישים שוב כי יד אליהו אינו אופציה ולשם לא נגיע★ ★ ★

אנו פועלים אקטיבית למציאת פתרונות ארוכי טווח, לא ננוח ולא נשקוט עד שנמצא את הפתרון המתאים שישלב שמירה על יתרון הביתיות שמוביל להישגים, אפשרות להגדלת מעגל האוהדים ומעל הכל - שמירה על הצביון, ערכי המועדון ועל הנשמה שלנו.

אנו קוראים להנהלת המועדון להצטרף אלינו ולייצר קבוצת הפועל תל אביב חזקה בהווה וקהילה אדומה מאוחדת בעתיד. אנחנו לא צרכנים אלא הלב הפועם של המועדון!
הגיע הזמן להפסיק לדבר ולהתחיל לפעול.
הגיע הזמן להראות לכולם שאנחנו הפועל תל אביב.

אשכרה הם מדברים כאילו הם מנהלים את הקבוצה, מעלים לי את העצבים ברמות
מה זה אומר להראות לכולם שאנחנו הפועל תל אביב? לעשות לינץ' על אוהד חיפה או לזרוק אבוקה על אנשים שבאו לראות כדורסל? או אולי יש דרכים אחרות להביא לקנסות, רדיוסים והפחתת נקודות?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

הודעה מעצבנת
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

לא הבנתי, מישהו הודיע משהו רשמי לגבי איפה משחקים?
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 14:27 לא הבנתי, מישהו הודיע משהו רשמי לגבי איפה משחקים?
תיהיה בטוח, באלף אחוז, שאם הוציאו הודעה כזו זה מה שיהיה.
אני עם מנוי לשער 1 והמקום שלי מובטח ואין לי שום אינטרס לעבור ליד אליהו - ופשוט זלזול ענקי בקהל, לשמוע את זה דרך הארגון כשהקבוצה אפילו לא פוצה פה.
אתם אלה שדחפתם לרעיון של מעבר, גייסתם מעל 4,000 איש ששמו כסף וחוזרים בכם בלי בכלל הצבעה?
התנהלות חובבנית, וחבל.
היה עדיף מלכתחילה לא לעשות כלום במקום לגרום לפילוג הזה בקהל ולחזור לאותה נקודה.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

אנחנו לא צרכנים אלא הלב הפועם של המועדון!
כשהשתן עולה לראש
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

המועדון הזה חולה במחלה קשה , להתקבע בינוניות ובאולם של 3000 אנשים למה ? כי הם רוצים, ייאוש
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

אז לא הבנתי
האולטראס החליטו שמשחקים בדרייב אין?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

Scofield כתב: 07 אוגוסט 2024, 14:43
מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 14:27 לא הבנתי, מישהו הודיע משהו רשמי לגבי איפה משחקים?
תיהיה בטוח, באלף אחוז, שאם הוציאו הודעה כזו זה מה שיהיה.
אני עם מנוי לשער 1 והמקום שלי מובטח ואין לי שום אינטרס לעבור ליד אליהו - ופשוט זלזול ענקי בקהל, לשמוע את זה דרך הארגון כשהקבוצה אפילו לא פוצה פה.
אתם אלה שדחפתם לרעיון של מעבר, גייסתם מעל 4,000 איש ששמו כסף וחוזרים בכם בלי בכלל הצבעה?
התנהלות חובבנית, וחבל.
היה עדיף מלכתחילה לא לעשות כלום במקום לגרום לפילוג הזה בקהל ולחזור לאותה נקודה.
תתפלא , אבל אני מסכים איתך בנושא החובבנות.
יחד עם זאת, לא מתרשם מהודעות של הארגון הזה ומצפה לקבל הודעה מסודרת מה קורה שנה הבאה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

מה זאת אומרת הם פועלים אקטיבית למציאת חלופות? מהנדס האולטראס יושב על תכניות? מנהלים עשרות מיליונים שלא שלהם כמו תאומים?
הכל מטומטם

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 07 אוגוסט 2024, 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

פועלים אקטיבית לזרוק חול בעיניים של אנשים ועל הדרך להחזיר את הפועל למקומות 8-10
Gur
קיבל.ה  105 לייקים

גביזון כתב: 07 אוגוסט 2024, 15:55 מה זאת אומרת הם פועלים אקטיבית למציאת חלופות? מהנדס האולטראס יושב על תכניות? מנהלים עשרות מיליונים שלא שלהם כמו תאומים?
הכל מטומטם
בול, נקרעתי מצחוק....
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

גביזון כתב: 07 אוגוסט 2024, 15:55 מה זאת אומרת הם פועלים אקטיבית למציאת חלופות? מהנדס האולטראס יושב על תכניות? מנהלים עשרות מיליונים שלא שלהם כמו תאומים?
הכל מטומטם
הם הלכו לזרוק אבוקות ממספר מקומות שונים בכל אולם, בודקים מה הכי יפריע למשחק
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רק הפועל כתב:המועדון הזה חולה במחלה קשה , להתקבע בינוניות ובאולם של 3000 אנשים למה ? כי הם רוצים, ייאוש
אל תשכח 6 משחקים כש2 מהם דרבים עם יציע אחד סגור
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

זאת קריאה לאנשי הנהלת עמותת הפועל אוסישקין שקוראים כאן וסליחה על הגסות -

מתחיל להישבר הזין מחוסר התקשורתיות שלכם בנושא ביחס לקהל הרחב. אנחנו חברי עמותה, יש לנו זכות להביע את דעתנו, יש לנו זכות לדעת *מתי* תתקיים הצבעה על מעבר ליד אליהו/הישארות בדרייב/לשחק באוהל. לא האם תתקיים הצבעה - *מתי* תתקיים הצבעה.

יצאתם במסע קמפיין לבדוק היתכנות, קיבלתם 4100+ מחוייבים שמתוכם אני מניח לא מעט חברי עמותה. מההודעה של האולטראס נראה שסיכמתם משהו מאחורי הגב שלנו, *חברי העמותה* - האנשים שצריכים פאקינג להחליט על מה קורה למועדון הזה

ידעתם לקחת את הכסף שלנו במשך שנים כדי לכסות קנסות שהאולטראס מפיל עלינו, מקווה שיהיה לכם ברור ש'בבחירות' שאתם מתכננים לקיים בקרוב אני מאוד מקווה שחבריי יקשיבו לי ולא יצביעו לאף אדם שלא מביע באופן חד משמעי שהמטרה מספר אחת של העמותה תהיה להילחם באלימות המגעילה שנהייתה בקהל שלנו בראשות הלה פמיליה

ושוב - זה לא האם תהיה הצבעה, זה **מתי**.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

אשכרה האולטראס עבר לשלב גאסלייטינג על מלא לינאי והעמותה
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
yos
קיבל.ה  72 לייקים

אם חשוב למישהו לקיים הצבעה בנושא מעבר ליד אליהו, אני מזכיר שניתן לדרוש הצבעה באסיפת עמותה אם חותמים על הבקשה 10% מחברי העמותה (310 איש כיום). אז, בבקשה, תתחילו להחתים.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

yos כתב: 07 אוגוסט 2024, 18:28 אם חשוב למישהו לקיים הצבעה בנושא מעבר ליד אליהו, אני מזכיר שניתן לדרוש הצבעה באסיפת עמותה אם חותמים על הבקשה 10% מחברי העמותה (310 איש כיום). אז, בבקשה, תתחילו להחתים.
איפה חותמים?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

'אנו קוראים להנהלת הפועל להצטרף אלינו'...

פה עצרתי.
אמרנו כבר מליון פעם בערך שהפועל לא מעניינת אותם אלא רק האגו שלהם הוא שחשוב, לא?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

השתן עלה להם לראש כי נתנו להם חשיבות החלטית כלשהי מלכתחילה.
צריך לעשות מחולל הודעות אולטראס

Money
קיבל.ה  878 לייקים

yos כתב: 07 אוגוסט 2024, 18:28 אם חשוב למישהו לקיים הצבעה בנושא מעבר ליד אליהו, אני מזכיר שניתן לדרוש הצבעה באסיפת עמותה אם חותמים על הבקשה 10% מחברי העמותה (310 איש כיום). אז, בבקשה, תתחילו להחתים.
בעצומה שלי יש כמעט 200 חתימות בלי לקדם את זה בכלל(חוץ מבפורום) אבל אני חושב שהיא לא באמת חוקית להגשה לעמותה אלא יותר הצהרתית.
אני אשמח לקדם את זה, אם יש פה עורך דין/מישהו שמעוניין לסייע אני אשמח שיפנה אליי בפרטי.
yos
קיבל.ה  72 לייקים

Money כתב: 07 אוגוסט 2024, 19:18
בעצומה שלי יש כמעט 200 חתימות בלי לקדם את זה בכלל(חוץ מבפורום) אבל אני חושב שהיא לא באמת חוקית להגשה לעמותה אלא יותר הצהרתית.
אני אשמח לקדם את זה, אם יש פה עורך דין/מישהו שמעוניין לסייע אני אשמח שיפנה אליי בפרטי.
לא צריך עורך דין.
צריך לנסח את הבקשה, בהתאם לסעיף בתקנון העמותה, ולבקש הצבעה של העמותה לנושא מסוים.
את רשימת החותמים אפשר אפילו בגיליון של גוגל דוקס, שבו כל חבר עמותה שמסכים לנוסח הבקשה ירשום את שמו המלא, ומספר תעודת זהות.
רצוי להחתים קצת יותר מה-10%, כדי לוודא שיהיה מספר המבקשים הנדרש, בניכוי פייקים, אנשים שאינם חברי עמותה תקינים וכו'.
את נוסח הבקשה, כולל רשימת החותמים, יש לשלוח ליו"ר העמותה, מר רם כהן.
לא מסובך.
Money
קיבל.ה  878 לייקים

yos כתב: 07 אוגוסט 2024, 19:34
לא צריך עורך דין.
צריך לנסח את הבקשה, בהתאם לסעיף בתקנון העמותה, ולבקש הצבעה של העמותה לנושא מסוים.
את רשימת החותמים אפשר אפילו בגיליון של גוגל דוקס, שבו כל חבר עמותה שמסכים לנוסח הבקשה ירשום את שמו המלא, ומספר תעודת זהות.
רצוי להחתים קצת יותר מה-10%, כדי לוודא שיהיה מספר המבקשים הנדרש, בניכוי פייקים, אנשים שאינם חברי עמותה תקינים וכו'.
לא מסובך.

אני לא יודע מה הוא הסעיף בתקנון העמותה וגם מה בדיוק צריך להופיע בבקשה. הוא צריך להיות ארוך/קצר.
בגלל זה אומר שאם אנשים יכולים לסייע אז עדיף.
yos
קיבל.ה  72 לייקים

Money כתב: 07 אוגוסט 2024, 19:37

לא צריך עורך דין.
לא מסובך.

אני לא יודע מה הוא הסעיף בתקנון העמותה וגם מה בדיוק צריך להופיע בבקשה. הוא צריך להיות ארוך/קצר.
סעיף 30 לתקנון
Money
קיבל.ה  878 לייקים

yos כתב: 07 אוגוסט 2024, 19:41
Money כתב: 07 אוגוסט 2024, 19:37
לא צריך עורך דין.
לא מסובך.

סעיף 30 לתקנון
תודה רבה!
האם אתה יודע שצריך להיות רשום משהו פורמלי?
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

מוכן לסייע בניסוח/בדיקות משפטיות וכו לכל מי שירים את הכפפה ויש לו זמן להתעסק בזה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

למה בכלל צריך מכתב לעזאזל???
אמרו שיגשו להצבעה 50 פעם, יש אלפי זכאויות שנרכשו על סמך זה, קדימה הצבעה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

משמועה ששמעתי (לא מאומת) , בפגישות של הפועל עם היכלי הספורט , כנראה שאין התכנות לתנאים של הפועל כדי לשחק שם בשלב זה ועל כן זה די ירד מהפרק כרגע.
חבל שלא מתקשרים לנו מה קורה ושכל הסיפור הזה בסופו של דבר נוהל בצורה די חובבנית.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מה זה אומר ? איזה תנאים צריכים התכנות?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
שליחת תגובה