מייקל ואלקאניס

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

ענה לה יפה
היא לא ידעה לשאול את השאלה המלאה
אם השחקנים יעדרו) בהמשך העונה(שאלה) אבל היתה צריכה לחדד לגבי חיזוק
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

איזה חיזוק...חבל לפתח ציפיות.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

יהיה חיזוק
צבי שיסל
קיבל.ה  117 לייקים

oleg neduda כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:12
צבי שיסל כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:09
oleg neduda כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:07 הבן אדם משחק בהכנה כל משחק בלי 7-8 שחקנים בכירים
הוא האחרון שאשם כרגע
מישהו חשב שיש לנו מה למכור בלי לאיוס, אוזבולט, אלטמן ורודריגז?
אילו 7-8 שחקנים? אגב תוריד את אלטמן הבן אדם עם שני פריצות דיסק בגב
ישראלוב, אזוגי, ארצל, רודריגז, אלטמן, אוזבולט, לאיוס. זה 7
ברור שאם תוריד את אלטמן בגלל פריצות דיסק, אוזבולט בגלל שרירי בטן, רודריגז בגלל הזקן וישראלוב בגלל שהוא קטין, אז לא תגיע ל7
מה הכוונה אם תוריד? אלה עובדות,השחקנים האלה לא כשירים לשחק ולא צפויים להיות כשירים בקרוב.
וממתי אזוגי וארצ׳ל הפכו לשחקנים שבונים עליהם? (בלי להתייחס כרגע ליכולת המעולה של ארצ׳ל שמפתיעה את כולם)
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

צבי שיסל כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:24

ברור שאם תוריד את אלטמן בגלל פריצות דיסק, אוזבולט בגלל שרירי בטן, רודריגז בגלל הזקן וישראלוב בגלל שהוא קטין, אז לא תגיע ל7
מה הכוונה אם תוריד? אלה עובדות,השחקנים האלה לא כשירים לשחק ולא צפויים להיות כשירים בקרוב.
וממתי אזוגי וארצ׳ל הפכו לשחקנים שבונים עליהם? (בלי להתייחס כרגע ליכולת המעולה של ארצ׳ל שמפתיעה את כולם)
טוב בסדר, אלו 6 שחקנים (הורדתי את ארצל לבקשתך) שלא בונים עליהם ולא צפויים לשחק בקרוב.
טעות שלי שיחקנו היום בסגל מלא
OrCohen
קיבל.ה  271 לייקים

אם המנהל המקצועי זה חן סול לא בטוח שהחיזוק יהיה חיזוק
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

נדפק לי השידור באמצע הראיון איתו אבל התקשורת בארץ מחפירה. בכח מציקים למאמן שפותח את הראיון בהבהרה שהוחלט להשתמש בגביע הטוטו כדי לבחון צעירים. אחרי שהוא אומר את זה כל שאלה לגבי התוצאה היא בגדר הטרדה. ראיתי רק מחצית שנייה וכמו שהוא אמר ״נראינו בסדר ביחס להרכב שהיה על המגרש״. אם לא הפציעה של בלוריאן אנחנו מסיימים ב-0:0. ונניח שעדיין היינו מפסידים… גביע הטוטו. במצב הפציעות הנוכחי זה היה לגמרי הגיוני לעשות ניסויים. אני חושב שהבעיה היחידה בהצהרה שנותנים לצעירים להוכיח היא שממה שאני ראיתי במשחק הערב, זה גורם להם לבחור בפעולות אישיות על פני משחק קבוצתי כשאנחנו מתקרבים לרחבה וחבל.
צבי שיסל
קיבל.ה  117 לייקים

oleg neduda כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:27

טוב בסדר, אלו 6 שחקנים (הורדתי את ארצל לבקשתך) שלא בונים עליהם ולא צפויים לשחק בקרוב.
ידיד הנעלב,הסגל הזה לא מספיק טוב ואיכותי עם פציעות ובלי פציעות.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

צבי שיסל כתב:
oleg neduda כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:27

ידיד הנעלב,הסגל הזה לא מספיק טוב ואיכותי עם פציעות ובלי פציעות.
בדיוק.סגל חלש.
ומעבר לכך קבוצה חלשה.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

ההרכב טוב המחליפים לא
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

dino כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:19 ענה לה יפה
היא לא ידעה לשאול את השאלה המלאה
אם השחקנים יעדרו) בהמשך העונה(שאלה) אבל היתה צריכה לחדד לגבי חיזוק
כן אם יהיה לך 6-7 חיסורים במהלך העונה יהיה בעיה.

דר"א זאת בעיה שתהיה לכל קבוצה חוץ משלושת העשירות כאשר באר שבע בסימן שאלה.

שתבינו
אלטמן, לאיוס,אוזבולט, רודריגס אלו לא סתם חיסורים זה העמוד המרכזי של הקבוצה, זה כאילו מכבי יפתחו בלי זהבי, ביטון, ההולנדי ופרץ.

ארצ'ל / רודריגס / ישראלוב / בלוריאן (נפצע) הם 4 מ 5 השחקנים שמיועדים לפתות במרכז ההתקפה.
Xavi
קיבל.ה  1071 לייקים

@dino
אל ים בלם זה הרכב טוב?
תראה שוב את הגול הראשון.
מצטער ההרכב היום היה בזיוני, ברמת המנדיונדו. אפילו עם החיסורים
לירון האדום
קיבל.ה  2290 לייקים

נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:14
נועם שחם כתב: חשבתי שאם אין בלמים בסגל, לא מתעקשים על שלושה בלמים.

חשבתי שסניור לא היה ולא יהיה מגן ימני ורק עיוור לא רואה את זה.

חשבתי שלא צריך לשחרר את גאנם.

חשבתי שלא צריך זר בעמדת המגן השמאלי.

חשבתי שצריך להתאבד על עוד שחקן זר בהתקפה או כמגן ימני.

יש לי הרבה מחשבות, אבל העיקרית שלי היא שלא עשו כאן כלום בחודשיים.

ושבקרוב גם אתה תתפכח, עם מים או בלי.
אבל בדיוק את הדברים האלו בוחנים במשחקי אימון.
ארצ'ל ישראלוב בלוריאן פאסי אלו 4 בלמים.
אני מקווה שבנימין יושאל.
חסרו לך היום 5-6 שחקני הרכב.
זה חצי קבוצה בזמן שאלו שעלו היום כמחליפים לא בדיוק יראו דקות בליגה.

כולה גביע השוקו !

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אבל זה מה שאני אומר - היום לא היו ישראלוב וארצ'ל, ובלוריאן נפצע. אז למה לא לשנות מערך ולהתאים לשחקנים שיש? שוב גורפינקל בלם? בחיאת נו.
הוא מנסה.. שלב הניסוים.
זה גביע הטוטו, מה יש להתרגש מזה?

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

dino כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:20 יהיה חיזוק
לא יהיה.
סך הכל הוא מסכן, מאמן חסר ניסיון שהביאו אותו להריץ סגל שמורכב מהרבה צעירים חסרי ניסיון שלא קרובים להתאים לרמה.
את החגים הוא יעשה במלבורן.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Xavi כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:36 @dino
אל ים בלם זה הרכב טוב?
תראה שוב את הגול הראשון.
מצטער ההרכב היום היה בזיוני, ברמת המנדיונדו. אפילו עם החיסורים
כתבתי שההרכב במיועד שלנו, הוא הרכב טוב
שווה בהחלט פלייאוף עליון.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אני לא בטוח שתחלופת המאמנים תהיה כמו שהתרגלנו. אנחנו לא מכירים את מקבלי ההחלטות.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

נכון.
אבל אם ארצ'ל היה היום כשיר הוא היה פותח במקום אל ים.
אזוגי הוא המגן היחיד שלך אז ברור שבונים עליו להרכב.

7 שחקנים שאמורים היו לראות היום דקות אם היינו בסגל מלא, ולדעתי עם גונזאלס ישאר זה 8 כי הוא המחליף הבכיר לדעתי לאלטמן כשחקן מאחורי החלוצים, ואם יביאו זר במקומו אז בטוח 8.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 12 אוגוסט 2023, 22:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

De Niro כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:39 אני לא בטוח שתחלופת המאמנים תהיה כמו שהתרגלנו. אנחנו לא מכירים את מקבלי ההחלטות.
אני בטוח שיתנו לו את כל הזמן שהם יכלו, אבל קשה יהיה להתווכח עם קצב צבירת הנקודות בסופו של דבר.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רדפוקס כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:37
לא יהיה.
סך הכל הוא מסכן, מאמן חסר ניסיון שהביאו אותו להריץ סגל שמורכב מהרבה צעירים חסרי ניסיון שלא קרובים להתאים לרמה.
לא יהיה גם אם יצליחו להפטר מאחד או יותר מפאבלו, קלטינס וטוייזר או לא יהיה בלי קשר אליהם?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

רדפוקס כתב:
De Niro כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:39 אני לא בטוח שתחלופת המאמנים תהיה כמו שהתרגלנו. אנחנו לא מכירים את מקבלי ההחלטות.
אני בטוח שיתנו לו את כל הזמן שהם יכלו, אבל קשה יהיה להתווכח עם קצב צבירת הנקודות בסופו של דבר.
השאלה הגדולה היא אם הם ימשיכו להתעקש על מאמן זר.
זה הדבר האחרון שהקבוצה הזו צריכה במצב שייווצר.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

dino כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:42
רדפוקס כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:37
לא יהיה.
לא יהיה גם אם יצליחו להפטר מאחד או יותר מפאבלו, קלטינס וטוייזר או לא יהיה בלי קשר אליהם?
אם יצליחו להיפטר מהם אז יהיה יתפנה תקציב להביא שחקן נוסף, כרגע אין.
קלטינס וגונזאלס מרוויחים מיליון שקל ברוטו כל אחד בערך.
Zito24
קיבל.ה  77 לייקים

חכמים גדולים
תרכיבו הרכב יותר טוב מהסגל החסר שיש לו.
פתחו היום 5 שחקנים צעירים וכל הספסל מורכב מנוער.
עכשיו תבכו על זה שצריך לשחק 4-3-3
המבחן האמיתי יהיה כשכל הסגל יהיה כשיר ומלא.
לדעתי מי שבנה את הסגל עשה טעויות קשות ואין קשר למאמן.
יש בעיה בכל צד ימין ואין שחקן שינהל את המשחק, מקווה שאלטמן ורודריגז יעשו את זה אחרת אין מי שיתן כדורים לשחקני ההתקפה.
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

SickleCell כתב:נדפק לי השידור באמצע הראיון איתו אבל התקשורת בארץ מחפירה. בכח מציקים למאמן שפותח את הראיון בהבהרה שהוחלט להשתמש בגביע הטוטו כדי לבחון צעירים. אחרי שהוא אומר את זה כל שאלה לגבי התוצאה היא בגדר הטרדה. ראיתי רק מחצית שנייה וכמו שהוא אמר ״נראינו בסדר ביחס להרכב שהיה על המגרש״. אם לא הפציעה של בלוריאן אנחנו מסיימים ב-0:0. ונניח שעדיין היינו מפסידים… גביע הטוטו. במצב הפציעות הנוכחי זה היה לגמרי הגיוני לעשות ניסויים. אני חושב שהבעיה היחידה בהצהרה שנותנים לצעירים להוכיח היא שממה שאני ראיתי במשחק הערב, זה גורם להם לבחור בפעולות אישיות על פני משחק קבוצתי כשאנחנו מתקרבים לרחבה וחבל.
לזה אני קןרא ״גניבת דעת״.
רוצה לבחון את הצעירים? היה מחנה אימון.
בגביע הטוטו הקבוצה היתה צריכה להתחיל ולקבל צורה.
אנחנו נראים רע מאוד ואני מרגיש שרכשתי מנוי כדי לראות את הנוער של העונה שעברה מחוזק ב-4 שחקנים.
יש כרגע שחקנים שלא קשורים למקצוע ובמקרה הטוב צריכים להישלח להשאלה ולא ללבוש את המדים של הפועל תל אביב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

Asafasraf כתב: 12 אוגוסט 2023, 23:33
SickleCell כתב:נדפק לי השידור באמצע הראיון איתו אבל התקשורת בארץ מחפירה. בכח מציקים למאמן שפותח את הראיון בהבהרה שהוחלט להשתמש בגביע הטוטו כדי לבחון צעירים. אחרי שהוא אומר את זה כל שאלה לגבי התוצאה היא בגדר הטרדה. ראיתי רק מחצית שנייה וכמו שהוא אמר ״נראינו בסדר ביחס להרכב שהיה על המגרש״. אם לא הפציעה של בלוריאן אנחנו מסיימים ב-0:0. ונניח שעדיין היינו מפסידים… גביע הטוטו. במצב הפציעות הנוכחי זה היה לגמרי הגיוני לעשות ניסויים. אני חושב שהבעיה היחידה בהצהרה שנותנים לצעירים להוכיח היא שממה שאני ראיתי במשחק הערב, זה גורם להם לבחור בפעולות אישיות על פני משחק קבוצתי כשאנחנו מתקרבים לרחבה וחבל.
לזה אני קןרא ״גניבת דעת״.
רוצה לבחון את הצעירים? היה מחנה אימון.
בגביע הטוטו הקבוצה היתה צריכה להתחיל ולקבל צורה.
אנחנו נראים רע מאוד ואני מרגיש שרכשתי מנוי כדי לראות את הנוער של העונה שעברה מחוזק ב-4 שחקנים.
יש כרגע שחקנים שלא קשורים למקצוע ובמקרה הטוב צריכים להישלח להשאלה ולא ללבוש את המדים של הפועל תל אביב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא לא מסכים איתך. כתבתי את דעתי על הצעירים באשכול עליהם. אבל תדמיין את עצמך לרגע נוחת העונה כמאמן זר בהפועל תל אביב בלי שום היכרות מוקדמת עם השחקנים. נתחיל עם המונדיאליטו ואליפות אירופה שנתנו תחושה שיש לנו צעירים מבטיחים. באותו זמן מזמזם סביבך איזה חן סול ובטח מספר לך כמה הם נהדרים כי הוא לא שולט על הנטייה שלו לשבח דברים יתר על המידה. החתימו בשבילך שחקנים מנוסים אבל אתה לא באמת יכול לבחון אותם כי הם לא כשירים. אני לא טוען שמראש החליטו שזה מה שגביע הטוטו יהיה, בנסיבות שנוצרו זה היה הדבר היעיל ביותר לעשות. האם זה עבד? על פניו לא (מה נעשה). מלבד ארצ׳ל הצעירים די איכזבו במשחקים האלה. בתקווה יצאו להשאלה וכן יגיע חיזוק נוסף. תקווה נוספת היא שהצוות המקצועי יודע לזהות מהאימונים+משחקים דברים שאני לפחות לא רואה מהמשחקים בלבד ובדגש על הסיכוי שמישהו מהצעירים יוכל לתרום כמחליף יותר ממה שראינו מהם כשחקני הרכב לאורך תקופת המבחן. סליחה שאני אופטימי מטבעי. אישית אני לא חובב של טיעון ״גניבת הדעת״ שפשה בשפה העברית בשנתיים האחרונות. אנשים רואים דברים אחרת.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

אני דווקא מופתע ממנו לטובה. הוא סך הכל מדבר לעניין, לפעמים קצת נלחץ בראיונות או עצבני מדי על הקווים אבל מנגד יש בו הרבה אמביציה ונראה שהוא כן מבין כדורגל.

מפריעה לי מאוד השיטה שהוא ננעל עליה, בעיני באיכויות שיש בכדורגל הישראלי בלתי אפשרי לשחק כדורגל טוב ולהכריע משחקים לאורך זמן בשיטה הזו.

מנגד, אני מבין מה מפחיד אותו ואת הצוות המקצועי. אין לנו קשרי אמצע מספיק טובים שאפשר לסמוך עליהם, אין לנו קשר 6 אמיתי, מנוסה, ברזל, אחראי שייסדר ויחזיק את האמצע (הגנתית בעיקר) ויוציא טוב קדימה.
כל מי שראה עונה שעברה את הטיילת שהייתה נגדנו (עוד עם רפואה) כשהיינו משחקים 4-3-3 מבין את החשש, הטיילת שהייתה מעיגול האמצע עד לרחבה שלנו במשחקים מול סכנין, הפועל י-ם והפועל חיפה...

אולי, אולי, אולי מול קבוצות חלשות אמצע של רודריגז ואל-ים יספיק אבל כרגע קשה לסמוך על אל ים.

שילוב מעניין ומפתיע שהייתי מנסה אם כבר, לשחק 4-3-3 אז זה כשארצ׳ל הוא ה-6 ורודריגז קצת קדימה יותר.
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

ראיון (לאחר משחק) מזעזע. בין אם הוא מספר את מה שהוא "חייב לספר" לתקשורת ויודע שאין לזה אחיזה במציאות ובין אם הוא באמת מאמין במה שהוא אומר.
פושעי עוטף עזה לדין
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

כולם עובדים על כולם כתב: 13 אוגוסט 2023, 00:47 ראיון (לאחר משחק) מזעזע. בין אם הוא מספר את מה שהוא "חייב לספר" לתקשורת ויודע שאין לזה אחיזה במציאות ובין אם הוא באמת מאמין במה שהוא אומר.
דווקא מה שהוא אמר היה נכון. הבעיה הייתה האיך. הוא שידר הרבה לחץ ותסכול, וזה היה לחלוטין לא תואם את המלל שלו.
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

לא אהבתי לראות שהוא מתחיל לריב עם השדרת קווים בראיון שאחרי המשחק. זה בעיקר הראה שהוא בפאניקה. אם אתה אומר ש"גביע הטוטו זה טרום - עונה והמטרה היא לבחון צעירים" אז מה יש כך כך להיעלב כשאומרים לך שלא הייתה התקפה היום? אז ברור שאו שהוא מחרטט או שהוא רגשי שלא יודע להתמודד עם ביקורת.

הוא מאמן טוב בעיני, אני אוהב את איך שהוא מעמיד אותם. הוא פשוט צריך להבין שלא תהיה אליפות השנה, לדרוש חיזוק, ולהירגע.
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

קפבלנקה כתב: 13 אוגוסט 2023, 06:24 לא אהבתי לראות שהוא מתחיל לריב עם השדרת קווים בראיון שאחרי המשחק. זה בעיקר הראה שהוא בפאניקה. אם אתה אומר ש"גביע הטוטו זה טרום - עונה והמטרה היא לבחון צעירים" אז מה יש כך כך להיעלב כשאומרים לך שלא הייתה התקפה היום? אז ברור שאו שהוא מחרטט או שהוא רגשי שלא יודע להתמודד עם ביקורת.

הוא מאמן טוב בעיני, אני אוהב את איך שהוא מעמיד אותם. הוא פשוט צריך להבין שלא תהיה אליפות השנה, לדרוש חיזוק, ולהירגע.
אומנם צנצפיר לא כזה אמין אבל הוא טוען שלא מתכוונים להביא עוד רכש .
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

ofri כתב: 13 אוגוסט 2023, 07:44
קפבלנקה כתב: 13 אוגוסט 2023, 06:24 לא אהבתי לראות שהוא מתחיל לריב עם השדרת קווים בראיון שאחרי המשחק. זה בעיקר הראה שהוא בפאניקה. אם אתה אומר ש"גביע הטוטו זה טרום - עונה והמטרה היא לבחון צעירים" אז מה יש כך כך להיעלב כשאומרים לך שלא הייתה התקפה היום? אז ברור שאו שהוא מחרטט או שהוא רגשי שלא יודע להתמודד עם ביקורת.

אומנם צנצפיר לא כזה אמין אבל הוא טוען שלא מתכוונים להביא עוד רכש .
צנצעפר בעיקר מנחש אבל אופיר סער טוען את זה כבר שבוע לפחות(ורדפוקס מגבה)
עד שלא משחררים שחקנים, אין רכש
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:37
נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:14 אבל בדיוק את הדברים האלו בוחנים במשחקי אימון.
ארצ'ל ישראלוב בלוריאן פאסי אלו 4 בלמים.
אני מקווה שבנימין יושאל.
חסרו לך היום 5-6 שחקני הרכב.
זה חצי קבוצה בזמן שאלו שעלו היום כמחליפים לא בדיוק יראו דקות בליגה.

כולה גביע השוקו !

אבל זה מה שאני אומר - היום לא היו ישראלוב וארצ'ל, ובלוריאן נפצע. אז למה לא לשנות מערך ולהתאים לשחקנים שיש? שוב גורפינקל בלם? בחיאת נו.
הוא מנסה.. שלב הניסוים.

זה משחק ההכנה האחרון לעונה והקבוצה לא מוכנה. זה בסדר גם לעשות קצת ניסויים, אבל גם לבסס ככל שניתן את ההרכב ושיטת המשחק לקראת פתיחת העונה. מעבר לזה, מה הטעם בלנסות את גורפינקל כבלם? אנחנו לא יודעים שהוא לא מתאים?

גם בהפועל י-ם, אשדוד ומכבי פ"ת עושים ניסויים לקראת תחילת העונה ובכל זאת הם לא נראים גרוע כ"כ.

אתה חושב שהעונה תתחיל ופתאום תראה קבוצת כדורגל אחרת? בחיאת.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

ואם כבר עושים ניסיונות, למה לא לנסות לשחק קצת 4-4-2 או 4-3-3? למה לכתוש את סניור בעמדה של מגן ימני ופשוט לאמלל אותו? למה ליעד רמות מקבל בקושי מחצית? למה אזוגי לא מקבל דקות? איפה ישראלוב? למה השוער השני לא מקבל דקות? אם כבר מנסים את כולם אולי גם הוא יכול לקבל כמה דקות.

למה קאיודה, זר חדש שצריך להתאקלם ולהסתגל לקבוצה לא משחק דקה?
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

אם אני המנהל המקצועי של הקבוצה זה מה שאני עושה היום בבוקר:
1. מחסל את החוזים ומגיע לפיצוי עם גונזאלס וקאיונדו וככה מפנה מקום ל2 זרים
2. מביא 2 זרים: מגן ימני זרתותח וקשר אמצע (הייתי מנסה לחכצ על סורו)
3. משאיל את: בנימין, סניור, צדיק, גניס, ארי כהן
4. דורש לשחק במערך שמתאים לסגל הקבוצה
5. אם כל מה שכתוב פה קורה משחק ככה:
זובאס
גורפי ישראלוב בלוריאן זרתותח
סורו חוסה
לאיוס אלטמן ציבןטה
אוזבולט
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

למה אני בדיעה שברוב המקרים מאמן ישראלי עדיף על זר?
כי אולי הוא מכיר את הקבוצה שלו מצוין ,אבל הוא לא מכיר את
הישראלים הטובים בקבוצות שמתמודדות מולו.

בקבוצות עם תקציב של מקקי וחיפה זה יצליח כי היריב לא
קרוב אליך בסגל כך שגם אם אתה מאמן זר בינוני רוב הסיכויים
שתצליח.

אבל קבוצות בסדר גודל שלנו ושל בית''ר,נתניה וכו', ההיכרות
מול מי אתה משחק ברמת השחקן והמאמן מולך היא קריטית.

ולנו יש חיסרון עכשיו בקטע הזה .
לכן גם אני לא מופתע מ 3 נקודות מתוך 12 בשוקו.

לסיכום - אם מייקל יהיה פה 3 שנים אולי נראה את הנסיון
היכולות שלו לקחת אותנו למקומות 3-4.
העונה מקום 6 יהיה הישג עצום לדעתי .
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

היעדר ניסיון זה מה שגורם לו להחתים זרים ברמה של ליגה א׳? אין לו פאקינג עיניים?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ניסיון כמו בכל תחום בחיים הוא היבט חשוב מאד. במיוחד בספורט מקצועני ועל אחת כמה בבחירת שחקנים.
לכן הבחירה בו מבחינתי הייתה סימן לא טוב להמשך.
לצערי , זה לא נעצר שם , ונבחר גם מאמן חסר ניסיון וגם נבחרו עבורו לא מעט שחקנים.עוד שני דברים לא טובים.
כל עוד הכיוון הוא אנשי מקצוע חסרי ניסיון לא נתקדם , לא כקבוצה ולא כמועדון.

לירון האדום
קיבל.ה  2290 לייקים

נועם שחם כתב:
לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2023, 22:37
נועם שחם כתב: אבל זה מה שאני אומר - היום לא היו ישראלוב וארצ'ל, ובלוריאן נפצע. אז למה לא לשנות מערך ולהתאים לשחקנים שיש? שוב גורפינקל בלם? בחיאת נו.
הוא מנסה.. שלב הניסוים.

זה משחק ההכנה האחרון לעונה והקבוצה לא מוכנה. זה בסדר גם לעשות קצת ניסויים, אבל גם לבסס ככל שניתן את ההרכב ושיטת המשחק לקראת פתיחת העונה. מעבר לזה, מה הטעם בלנסות את גורפינקל כבלם? אנחנו לא יודעים שהוא לא מתאים?

גם בהפועל י-ם, אשדוד ומכבי פ"ת עושים ניסויים לקראת תחילת העונה ובכל זאת הם לא נראים גרוע כ"כ.

אתה חושב שהעונה תתחיל ופתאום תראה קבוצת כדורגל אחרת? בחיאת.
יש עוד משחק בשבת, יש שחקנים פצועים ואילוצים.
אני מסכים שהוא היה צריך גם לשחק במערך שונה, יש לי גם ביקורת על זה.

בוא נקווה שבשבת כבר יהיה הרכב שדומה להרכב מלא

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מזל טוב!
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

De Niro כתב: 23 אוגוסט 2023, 08:50 מזל טוב!
עוד שנה של ניסיון מקצועי 3>
כשתגדל תהיה רב״ש
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

התגובות לפוסט יום הולדת שלו ברשתות החברתיות מגעילות
גם אם חושבים שהוא מאמן כושל יש גבולות
הקהל שלנן בןשה
שליחת תגובה