רבע גמר יורוקאפ - בדאלונה חוץ, רביעי 19.4 21:00
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
ואם מישהו פה חושב שאנחנו נעבור את ירושלים בסדרת בפלייאוף, אני מציע לו להתעורר מהחלום שלו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
רק עכשיו קולט שניצחנו 3 רבעים, אפילו עם השלשה של המכביסט הכלב בסוף. אם רק היינו מצליחים לעמוד חצי סביר ברבע הראשון... הרק אם הזה יאכל אותי עוד כמה ימים קדימה. אשכרה בתחושה זה שחזור של גמר הגביע משנה שעברה
-
- קיבל.ה 205 לייקים
כבר אין לי את היכולת לספור כמה פעמים בחיי כאוהד הפועל( סל ורגל), שכנעתי את עצמי ש"לא נורא" ויצרתי ניחומים בהופעות מכובדות.
פשוט מבאס.
פשוט מבאס.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
פורום שדים, קווים לדמותו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 426 לייקים
חבורת בכיינים יש פה, איך אתם מסוגלים לבוא בתלונות?
תודה הפועל
תודה הפועל
-
- קיבל.ה 205 לייקים
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
נכון שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה, אבל זאת בעיה של כל הקבוצה. אני לא נמצא באימונים ואני לא יודע מה נאמר, אבל שחקנים ברמה הזאת לא אמורים לחכות למאמן שיתן להם על הראש כדי להביא אינטנסיביות שתואמת למעמד.רדנקו כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:11לא שטויות ולא בטיח. המשך ישיר לאינספור משחקים השנה.הוקיץ' כתב:אני מצטער אבל השטויות שאני שומע פה קשות להכלה.
נתנו פה משחק ענק. ענק.
ידענו שיש גבול לכמות המשחקים שאפשר להתחיל אותם בפיגור ולחזור מהם.
והגבול הזה היה היום.
אפשר למכור עד מחר את השטויות שזה השחקנים והכדורים לא נכנסו, אבל כמה פעמים אפשר לומר שהיינו בהלם ולא נכנסנו למשחק?
תמיד השחקנים בהלם וצריכים להתעורר?
אף אחד לא אשם מלבד השחקנים שהיו בהלם?
מצטער אבל כשזה קורה שוב ושוב ושוב, וכשאנחנו עולים משחק אחרי משחק וחוטפים בראש בהתחלה, זה לא רק הלם של השחקנים.
ולולא הבור הזה שהכנסנו את עצמנו לתוכו בזכות אפס המוכנות שלנו (ומבחינתי גם אם היתה הכנה מקצועית מדהימה, אם אנחנו לא מוכנים מנטלית זה גם על המאמן במאה אחוז), גם השיפוט הבזיוני הזה לא היה מונע מאתנו לנצח.
בסוף שיחקנו מול אחת הקבוצות הטובות בדרג השני באירופה, אם לא הטובה בהם (וכן, טובה מאיתנו). עשינו את זה בחוץ, מול שיפוט בזיוני שפירק לנו את הצורה, ומול קבוצה שקלעה פאקינג 26/26 מהקו. כל זה, ועדיין חזרנו מ-22 הפרש והיינו כפסע מלנצח.
אם מישהו רואה פה כישלון הוא חתיכת חולה נפש.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
נסתפק בהפסד מכובדרדנקו כתב:ואם מישהו פה חושב שאנחנו נעבור את ירושלים בסדרת בפלייאוף, אני מציע לו להתעורר מהחלום שלו.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מסכים עם כל אלה שכתבו שזה ממש בזיון. בערך ברמה של ה-2:0 ממילאן ב 2002*
*אני מגזים כדי להעביר מסר, למקרה שזה לא היה ברור
*אני מגזים כדי להעביר מסר, למקרה שזה לא היה ברור
נערך לאחרונה על ידי Frenzy ב 19 אפריל 2023, 23:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אל תכרוך אכזבה וביזיון ביחד. אני מאוכזב מאוד כי היינו כפסע מניצחון ואני באמת מאמין שיכולנו לקחת את היורוקאפ השנה. עם זאת רחוק מלהיות שותף לתחושת הביזיון של חלק מהמשתמשים כאן. אין שום דבר מבזה מלהפסיד בדקה האחרונה לבדאלונה בחוץ
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
טומיץ עם 16 נק, 5 ריב ו-5 אסיסטים ב-21 דקות. זרק 10 זריקות מהשדה. אצלנו אונאקו רץ 4 דקות ולא נוגע בכדור. זה ההבדל בין תוכנית משחק מסודרת של מאמן שיודע להפעיל את הכלים שלו, לבין כדורסל רחוב של אחד על אחד שלפעמים מצליח ולפעמים לא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הופעה ענקית וכו', אבל נשבר הזין. פעם אחת עם הקבוצה הזו שיקרה משהו שישבור את העולם וייתן לנו ניצחון אמיתי.
אינתי עומרי, הפועל.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
הכמה התקפות קצת לפני שהוא יצא, שהיינו שם תקועים וכל אחד נכנס עם הראש בקיר למרות שאונוואקו היה כמעט לבד בצבע כל הזמן, היה פשוט הזייה. כאילו עושים עליו חרם. אהבתי שלמרות שלא נגע בכדור בהתקפה נתן את הלב בהגנה
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מסכים, ערכתי את המקור
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 426 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
הטעות הכי גדולה העונה לדעתי זה לא לבוא מוכנים נגד המבורג. משחק שהוא כמעט בית ולא באו טוב
גם ההפסד הכפול שלנו נגד בודצנוסט שהיא לא כזאת טובה היה בעייתי
גם ההפסד הכפול שלנו נגד בודצנוסט שהיא לא כזאת טובה היה בעייתי
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
בכל משחק יש לפחות פיק אנד רול אחד שאונאקו לבד מתחת לסל וגייקובן לא מוסר לו למרות שהוא רואה את זה מתוך שינה. לפחות אחד.פרימו לוי כתב:הכמה התקפות קצת לפני שהוא יצא, שהיינו שם תקועים וכל אחד נכנס עם הראש בקיר למרות שאונוואקו היה כמעט לבד בצבע כל הזמן, היה פשוט הזייה. כאילו עושים עליו חרם. אהבתי שלמרות שלא נגע בכדור בהתקפה נתן את הלב בהגנה
גם היום כמובן היה.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
תודה לך הפועל 
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 141 לייקים
זה מה שהמשתמש יובל כתב על המשחק של קנריה נגד בוראספור בשמינית הגמר.לנצח קבוצה ספרדית בחוץ זה כמעט בלתי אפשרי.
לא מספיק שהן קבוצות מעולות, הקהל, השחקנים והספסל מפעילים ביחד לחץ מטורף על השיפוט.
בורסאספור עלו בתחילת הרבע הרביעי ל-52:50, ומאותו רגע גראן קנאריה רצו עליהם 15:2, הרבה בגלל מופע פלופים שהשופטים קנו והליכה לקו על כל ליטוף.
בצד השני דיופ, אמנם תוך כדי משחק, נתן אגרוף לפנים של הכוכב של בורסאספור (ביטים) ופתח לו את הגבה, ברמה שעד סוף המשחק הוא נאלץ לצאת מהמגרש שלוש פעמים כדי לעצור את הדימום כל פעם, ואיכשהו לא הורחק.
נשמע מוכר?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
זה נכון שפתחנו גרוע
וזה נכון שהשיפוט היה ביתי
וזה נכון שהם קלעו 26 מ-26 מהקו
ודי בכל אלו כדי לתרץ את ההפסד
אבל עדיין בראש שלי שוב ושוב אני מריץ את ההחמצה של הלייאפ של טוקוטו במצב של יתרון נקודה ....
אני אוהד של הניקס ואין אוהד של הניקס בן גילי שיכול לשכוח את הלייאפ שפטריק יואינג החמיץ בשניה האחרונה בגמר ההוא לפני 30 שנה לערך.
הערב זה חזר אלי.
אני גאה בקבוצה, בשחקנים, בצוות המקצועי ובקהל
אבל מאוכזב כל כך
לא פשוט יהיה לפרנקו להרים אותם לקראת חולון במוצש, ומעבר למצב המנטלי, גם גופנית הם השקיעו המון כשרצו אחרי הספרדים 3 רבעים עם רוטציה מצומצמת.
אבל עדיין בראש שלי שוב ושוב אני מריץ את ההחמצה של הלייאפ של טוקוטו במצב של יתרון נקודה ....
אני אוהד של הניקס ואין אוהד של הניקס בן גילי שיכול לשכוח את הלייאפ שפטריק יואינג החמיץ בשניה האחרונה בגמר ההוא לפני 30 שנה לערך.
הערב זה חזר אלי.
אבל מאוכזב כל כך
לא פשוט יהיה לפרנקו להרים אותם לקראת חולון במוצש, ומעבר למצב המנטלי, גם גופנית הם השקיעו המון כשרצו אחרי הספרדים 3 רבעים עם רוטציה מצומצמת.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא מצליח להבין עדין למב ללכת על שלשה 35 שניות לסיום שהם ב 3+, במקום לקחת את הכדור לטבעת
-
- קיבל.ה 3 לייקים
-
- קיבל.ה 3 לייקים
טוקוטו היה חייב לשחק יותר.Charlie כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:35 זה נכון שפתחנו גרוע
הערב זה חזר אלי.
אבל מאוכזב כל כך
נכון, אחלום על ההחטאה הזו עוד כמה לילות.
אבל בדקות (המעטות מידי) ששיחק היה נהדר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מול אינדיאנה?Charlie כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:35 זה נכון שפתחנו גרוע
הערב זה חזר אלי.
אבל מאוכזב כל כך
זה לא היה הגמר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
גם אני אוהד הניקס. ונדמה לי שזה היה צ'ארלס לייאפ סמית.Charlie כתב:זה נכון שפתחנו גרוע
הערב זה חזר אלי.
אבל מאוכזב כל כך
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מול אינדיאנה, משחק 7, ונכון זה היה חצי גמר. אבל הסדרה הזו הרגישה כמו גמר....KingAlpaca כתב:מול אינדיאנה?Charlie כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:35 זה נכון שפתחנו גרוע
הערב זה חזר אלי.
אבל מאוכזב כל כך
זה לא היה הגמר.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מול אינדיאנה זה היה יואינג.רדנקו כתב:גם אני אוהד הניקס. ונדמה לי שזה היה צ'ארלס לייאפ סמית.Charlie כתב:זה נכון שפתחנו גרוע
הערב זה חזר אלי.
אבל מאוכזב כל כך
סמית' החטיא לייאפים מול הבולס נדמה לי ופספסנו הזדמנות לעקוץ אותם. לוזרים כמו הפועל

- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
אז אני אבהיר.הוקיץ' כתב:נכון שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה, אבל זאת בעיה של כל הקבוצה. אני לא נמצא באימונים ואני לא יודע מה נאמר, אבל שחקנים ברמה הזאת לא אמורים לחכות למאמן שיתן להם על הראש כדי להביא אינטנסיביות שתואמת למעמד.רדנקו כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:11לא שטויות ולא בטיח. המשך ישיר לאינספור משחקים השנה.הוקיץ' כתב:אני מצטער אבל השטויות שאני שומע פה קשות להכלה.
נתנו פה משחק ענק. ענק.
והגבול הזה היה היום.
אפשר למכור עד מחר את השטויות שזה השחקנים והכדורים לא נכנסו, אבל כמה פעמים אפשר לומר שהיינו בהלם ולא נכנסנו למשחק?
מצטער אבל כשזה קורה שוב ושוב ושוב, וכשאנחנו עולים משחק אחרי משחק וחוטפים בראש בהתחלה, זה לא רק הלם של השחקנים.
ולולא הבור הזה שהכנסנו את עצמנו לתוכו בזכות אפס המוכנות שלנו (ומבחינתי גם אם היתה הכנה מקצועית מדהימה, אם אנחנו לא מוכנים מנטלית זה גם על המאמן במאה אחוז), גם השיפוט הבזיוני הזה לא היה מונע מאתנו לנצח.
בסוף שיחקנו מול אחת הקבוצות הטובות בדרג השני באירופה, אם לא הטובה בהם (וכן, טובה מאיתנו). עשינו את זה בחוץ, מול שיפוט בזיוני שפירק לנו את הצורה, ומול קבוצה שקלעה פאקינג 26/26 מהקו. כל זה, ועדיין חזרנו מ-22 הפרש והיינו כפסע מלנצח.
זה לא כשלון להפסיד לבדלונה. למרות רמת הכישרון שלנו שלדעתי לא נופלת משלה בצורה משמעותית.
הכישלון של פרנקו לדעתי הוא העובדה שמתחילת העונה הקבוצה הזו פשוט לא התקדמה כקבוצה.
ככל שהעונה התקדמה היא נראתה יותר ויותר כאוסף של שחקנים מוכשרים שיכולים להתפוצץ ביום נתון ופחות ופחות כקבוצה מאומנת שיודעת תמיד מה היא עושה כשהיא עולה על המגרש.בניגוד לירושלים ומכבי למשל שהתקדמו והשתפרו כקבוצות ככל שהעונה התקדמה, וגיבשו לעצמן הרכבים שעובדים, אנחנו נתקענו ואולי אפילו הלכנו אחורה מבחינת המשחק הקבוצתי שלנו מהרגע שאונואקו הגיע וחזרנו למשחק של בידודים והירו בול של ג'קובן ובעיקר מקריי, עם כל מיני ניסיונות בהרכבים שונים ומשונים כשעד היום לא נראה שמצאנו את החמישיות שעובדות לנו. התוצאה היא שבמקום שבשלב הזה' ל העונה השלם שלנו יהיה שווה לפחות את סכום חלקיו, הוא שווה אפילו פחות, כי המשחק הקבוצתי שלנו פשוט לא קיים.
אז כן, היו משחקים שהגענו אליהם בפוקוס והתפוצצנו אבל ברוב המוחלט של המשחקים זה לא קרה.
וזה מבחינתי הכישלון של פרנקו. זה כישלון ענק והוא בלט במשחק היום.
כן, תיאורטית בדלונה קבוצה יותר טובה ויותר מוכשרת ובטח יותר מנוסה.
אבל יש לה לא מעט חסרונות ואנחנו עלינו למשחק כשאנחנו לא מוכנים לנצל אפילו אחד מביניהם וכשאין לנו שום פתרונות הגנתיים לבעיות בדלונה הציבה בפנינו.
וזה מבחינתי כישלון. לא עצם ההפסד, אלא רמת המוכנות שלנו למשחק.
ועוד דבר - מדברים על הצלחה במפעל, אבל צריך לזכור שהבית שלנו (למעט שלושת הקבוצות הראשונות) הוא בית חלש משמעותית לעומת הבית המקביל. וסביר להניח שאם היינו משחקים שם היינו מסיימים את העונה במאזן חלש משמעותית.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
מודה שלא מבין בכדורסל,אבל מעביר ביקורת על מאמן שמביא אותנו למקומות ששנים אנחנו רק חולמים עליהם.צ'ימבויקה כתב:חיים בסרט?אוהד כורסא כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:02עם מאמן אחר אתה בקושי בפלייאוף ובטח לא ברבע, ובטח לא מגיע כל כך קרוב. אנשים פה חיים בסרט. מדובר בקבוצה שנה ראשונה באירופה.
עד לשם הלכת
אני לא מבין גדול בכדורסל, אבל יש פה קבוצה סופר כשרונית שגם שהיא מנצחת משחקת הרבה דרך בידודים? בעוד שהפועל ירושלים למשל היא קבוצה שהיא קצת יותר מאומנת
אבל אולי חיים בסרט
מעניין שתמיד זה אותם אוהדים.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מרוב שהבית שלנו חלש משמעותית מהבית המקביל, החמישית בבית שלנו ניצחה את הרביעית בבית המקביל בשמינית, והבית שלנו שלח 5 והבית השני 3 לרבע הגמר.רדנקו כתב: ↑20 אפריל 2023, 00:03אז אני אבהיר.הוקיץ' כתב:נכון שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה, אבל זאת בעיה של כל הקבוצה. אני לא נמצא באימונים ואני לא יודע מה נאמר, אבל שחקנים ברמה הזאת לא אמורים לחכות למאמן שיתן להם על הראש כדי להביא אינטנסיביות שתואמת למעמד.רדנקו כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:11 לא שטויות ולא בטיח. המשך ישיר לאינספור משחקים השנה.
והגבול הזה היה היום.
זה לא כשלון להפסיד לבדלונה. למרות רמת הכישרון שלנו שלדעתי לא נופלת משלה בצורה משמעותית.
הכישלון של פרנקו לדעתי הוא העובדה שמתחילת העונה הקבוצה הזו פשוט לא התקדמה כקבוצה.
ככל שהעונה התקדמה היא נראתה יותר ויותר כאוסף של שחקנים מוכשרים שיכולים להתפוצץ ביום נתון ופחות ופחות כקבוצה מאומנת שיודעת תמיד מה היא עושה כשהיא עולה על המגרש.בניגוד לירושלים ומכבי למשל שהתקדמו והשתפרו כקבוצות ככל שהעונה התקדמה, וגיבשו לעצמן הרכבים שעובדים, אנחנו נתקענו ואולי אפילו הלכנו אחורה מבחינת המשחק הקבוצתי שלנו מהרגע שאונואקו הגיע וחזרנו למשחק של בידודים והירו בול של ג'קובן ובעיקר מקריי, עם כל מיני ניסיונות בהרכבים שונים ומשונים כשעד היום לא נראה שמצאנו את החמישיות שעובדות לנו. התוצאה היא שבמקום שבשלב הזה' ל העונה השלם שלנו יהיה שווה לפחות את סכום חלקיו, הוא שווה אפילו פחות, כי המשחק הקבוצתי שלנו פשוט לא קיים.
אז כן, היו משחקים שהגענו אליהם בפוקוס והתפוצצנו אבל ברוב המוחלט של המשחקים זה לא קרה.
וזה מבחינתי הכישלון של פרנקו. זה כישלון ענק והוא בלט במשחק היום.
כן, תיאורטית בדלונה קבוצה יותר טובה ויותר מוכשרת ובטח יותר מנוסה.
אבל יש לה לא מעט חסרונות ואנחנו עלינו למשחק כשאנחנו לא מוכנים לנצל אפילו אחד מביניהם וכשאין לנו שום פתרונות הגנתיים לבעיות בדלונה הציבה בפנינו.
וזה מבחינתי כישלון. לא עצם ההפסד, אלא רמת המוכנות שלנו למשחק.
ועוד דבר - מדברים על הצלחה במפעל, אבל צריך לזכור שהבית שלנו (למעט שלושת הקבוצות הראשונות) הוא בית חלש משמעותית לעומת הבית המקביל. וסביר להניח שאם היינו משחקים שם היינו מסיימים את העונה במאזן חלש משמעותית.
״חלש משמעותית״.
בכיין ומתלונן סדרתי
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
מסכים מאד עם רדנקו, אותה תחושה שלי בדיוק, ואני מדבר על זה חודשים.
כל העונה פרנקו מסביר לשחקנים כמה חשוב להגיע מגובשים כקבוצה במאני טיים, כשמה שקורה בפועל שממשחק למשחק התחושה היא ששחקנים מכירים אחד את השני פחות ומסתמכיןם יותר על יכולת אישית שמול קבוצות חלשות יותר הספיקה.
גם בחמישיות דיברנו על זה: אתה יודע מה תקבל ממכבי, ירושלים ואפילו חולון ( גם אם זה לא מספיק, אתה יודע איך זה נראה), אבל אין לך מושג מה תקלה מהפועל תל אביב, וגם המאמן לא יודע.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
כל העונה פרנקו מסביר לשחקנים כמה חשוב להגיע מגובשים כקבוצה במאני טיים, כשמה שקורה בפועל שממשחק למשחק התחושה היא ששחקנים מכירים אחד את השני פחות ומסתמכיןם יותר על יכולת אישית שמול קבוצות חלשות יותר הספיקה.
גם בחמישיות דיברנו על זה: אתה יודע מה תקבל ממכבי, ירושלים ואפילו חולון ( גם אם זה לא מספיק, אתה יודע איך זה נראה), אבל אין לך מושג מה תקלה מהפועל תל אביב, וגם המאמן לא יודע.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 20 אפריל 2023, 00:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
חבל לך על המאמץ.הוקיץ' כתב:נכון שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה, אבל זאת בעיה של כל הקבוצה. אני לא נמצא באימונים ואני לא יודע מה נאמר, אבל שחקנים ברמה הזאת לא אמורים לחכות למאמן שיתן להם על הראש כדי להביא אינטנסיביות שתואמת למעמד.רדנקו כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:11לא שטויות ולא בטיח. המשך ישיר לאינספור משחקים השנה.הוקיץ' כתב:אני מצטער אבל השטויות שאני שומע פה קשות להכלה.
נתנו פה משחק ענק. ענק.
והגבול הזה היה היום.
בכיינים בחיים לא משתנים.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בגלל זה יש לנו הכי הרבה אסיסטים במפעל.גביזון כתב: ↑20 אפריל 2023, 00:18 מסכים מאד עם רדנקו, אותה תחושה שלי בדיוק, ואני מדבר על זה חודשים.
אג׳נדות ופוזיציות, לך תילחם בזה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני לא יודע איך ולמה אבל שים לב שהגבתי לך לאחר התגובה הזו שלי ובשיא הצניעות ניסיתי לשאול אותך את השאלה הבאה.
אני מצטט את עצמי שוב .
אני מבין הרבה פחות ממך בכדורסל אבל אני באמת אשמח שתסביר לי שני דברים :
1. פתיחת המשחק המעליבה ואי ההכנה הבסיסית
2. ניהול המשחק של דני פרנקו (פסקי זמן, חילופים - בדגש על השימוש בטוקוטו וזלמנסון)
אבל כמובן שאתה תתעלם מההודעה המאוחרת שבה הגבתי לך. אתה תתייחס לתגובה הראשונה שלי 30 שניות אחרי משחק .
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יותר מידי פעמים העונה היינו בקאמבק אחרי רבע ראשון חלש
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אוף. למרות שקנאריה ניצחו ולא היה לנו סיכוי מולם בחוץ אני עדיין לא מצליח לישון.. גם אחרי הפסד מלא בגאווה לא מצליח להירדם
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.