לפי הדוחות הכספיים טרם מליון לפני שנה.
אם השנה תרם גם מליון זה 2 אבל לא ראיתי עדות לכך.
כמו כן יכול להיות שהמליון לפני שנה הוא לא ממני אלא מגורם חיצוני אחר.
לפי הדוחות הכספיים טרם מליון לפני שנה.
ממני ?El dudernio כתב:לפי הדוחות הכספיים טרם מליון לפני שנה.
אם היה לי מליון לתרום בשביל להתקזז עם הרווחים ותשלומי מס... זה היה הולך לכדורסללירון האדום כתב: ↑13 מרץ 2022, 14:57ממני ?El dudernio כתב:לפי הדוחות הכספיים טרם מליון לפני שנה.
אתה צ'וביטרו?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אני פשוט מנסה להוריד תירוצים למה לאEl dudernio כתב: ↑14 מרץ 2022, 08:11רומן אזרח ישראלי... באיזה אמתלה ניתן לאסור עליו לרכוש דברים בארץ?
אתה יודע זאת קבוצת ספורט שאלו שאוהבים אותה רוצה שהיא תצלח.האדום הצורר כתב:כן, אני משתוקק לאוליגרך שישפוך כסף, אין דבר מרגש מזה שיהיה לנו המון המון כסף וננצח איתו את ההמון המון כסף של הגביר הקנדי. אשכול חשוב ומשתמשים ראויים.
אידיאלים בגרוש שמתאימים אולי למילניום הקודם. אפשר אולי להעדיף בעלים שיש לו זיקה כלשהי למועדון, אבל בוודאי שלא להעדיף פרטאץ' על מקצוענות רק בגלל שהוא בצבע הנכון. ניתן ורצוי לשמור גם על ערכים יחודיים של קהילה מסוימת מבלי להיות תפרנים נתבעים סדרתית. זהו שפל המדרגה גם מבחינה ערכית.האדום הצורר כתב: ↑14 מרץ 2022, 12:16 אחלה. אם קבוצות כמו פריז סן ז'רמן וסיטי מרגשות אותך אתה לא אוהב ספורט. האלמנט הבסיסי בספורט הוא תחרות הוגנת. אוליגרכים ששופכים כסף כדי להראות שהצעצוע שלהם יותר גדול משל האוליגרך השני לא עושים את זה כי הם אוהבים ספורט, וכנל גם לא מעצמות נפט.
הפגנה מחוץ למטוס שלואספרנסה כתב:לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים אבל התחושה הזאת של האדישות הורגת. חייבים בתור קהל להתארגן על דרכים להגיע לרומן, להפעיל עליו לחץ, להציג לו את המצב, משהו…
האדום הצורר כתב: ↑14 מרץ 2022, 12:16 אחלה. אם קבוצות כמו פריז סן ז'רמן וסיטי מרגשות אותך אתה לא אוהב ספורט. האלמנט הבסיסי בספורט הוא תחרות הוגנת. אוליגרכים ששופכים כסף כדי להראות שהצעצוע שלהם יותר גדול משל האוליגרך השני לא עושים את זה כי הם אוהבים ספורט, וכנל גם לא מעצמות נפט.
בעולם שבו שחקנים מרויחים מליונים ועולים עשרות מליונים אי אפשר לקיים את הקבוצה שאתה מתארהאדום הצורר כתב: ↑14 מרץ 2022, 13:35 אז סבבה, בוא נקרא לילד בשמו, ולא נתיימר להגיד שרוצים אוליגרך כי אוהבים ספורט. רוצים אוליגרך כי לבוא לדרבי ולהפסיד שוב ושוב זה בלתי נסבל. עבורי אוליגרך שיקנה את המועדון ויכניס אליו את הכסף הלרוב מטונף שלו זה מחיר שלא שווה לשלם. מבין שעבור אחרים זה כן.
לא, זה פשוט המציאות שמכה לך בפניםהאדום הצורר כתב: ↑14 מרץ 2022, 14:37 'רומנטיקה', 'מתנס' ו'ליגות נמוכות' זה ה"לך לעזה" של אוהדי הכדורגל.
גנבת דעת level over 9000האדום הצורר כתב: ↑14 מרץ 2022, 14:57 הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של הכדורגל פה (הפועל של 09/10) הייתה קבוצה שהתבססה בעיקר על ההכנסות שלה. זאת הפועל שאני רוצה וזאת הפועל ששווה בעיניי להסתכל עליה כמודל (על שלל הבעיות הניהוליות שבכל זאת היו לה). מעדיף לא לראות כדורגל ולא לחזור לבלומפילד יותר מאשר לאמץ את מכבי כמודל לאיך כדורגל ואהדת כדורגל צריכים להראות.
מקווה שהתכוונת הכדורגל העולמי...האדום הצורר כתב: ↑14 מרץ 2022, 14:57 הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של הכדורגל פה (הפועל של 09/10) הייתה קבוצה שהתבססה בעיקר על ההכנסות שלה. זאת הפועל שאני רוצה וזאת הפועל ששווה בעיניי להסתכל עליה כמודל (על שלל הבעיות הניהוליות שבכל זאת היו לה). מעדיף לא לראות כדורגל ולא לחזור לבלומפילד יותר מאשר לאמץ את מכבי כמודל לאיך כדורגל ואהדת כדורגל צריכים להראות.