אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
מי שאשם זה אוהדים שהסתפקו בנפח תקציב שהביאו בדגש על התקציב לזרים.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
צנציפר בYNET-
כשלושה חודשים לאחר שהושלמה רשמית עסקת הרכישה של הפועל ת"א, הגיע הבוקר (חמישי) הבעלים החדש אדמונד ספרא לביקור ראשון במתחם האימונים בוולפסון, לצד בנו מוייז, על מנת לקיים שיחות עם השחקנים והצוות המקצועי ולסייר במקום.
השניים צפויים להישאר בארץ עד יום שני, כשבין היתר יגיעו לצפות מחר במשחקה של הפועל ת"א נגד מכבי יפו במסגרת המחזור ה-13 בליגה הלאומית. ספרא כבר נפגש בארה"ב עם המנכ"ל החדש שלו, גיא פרימור, שילווה אותו במהלך השהות שלו בארץ, כשהמטרה המרכזית שלהם היא למנות מנהל מקצועי לקבוצה.
"אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש.
הפועל ת"א פתחה את העונה בצורה מאכזבת. לאחר 12 מחזורים והתיקו 2:2 במחזור האחרון נגד הפועל כפר סבא היא מדורגת במקום הרביעי (12 נקודות), במרחק 7 נקודות מהפועל כפר שלם והמקום השני שמוליך בסיום העונה לליגת העל. הפועל פ"ת המוליכה כבר רחוקה כדי 8 נקודות.
מאחר שהזר הברזילאי דודו, שהציג יכולת חלשה מתחילת העונה, נפצע וסיים את העונה, יביאו האדומים שני זרים בינואר על חשבונו ועל חשבון החלוץ הסרבי מילאן מקאריץ', שגם הוא לא עומד בציפיות.
כשלושה חודשים לאחר שהושלמה רשמית עסקת הרכישה של הפועל ת"א, הגיע הבוקר (חמישי) הבעלים החדש אדמונד ספרא לביקור ראשון במתחם האימונים בוולפסון, לצד בנו מוייז, על מנת לקיים שיחות עם השחקנים והצוות המקצועי ולסייר במקום.
השניים צפויים להישאר בארץ עד יום שני, כשבין היתר יגיעו לצפות מחר במשחקה של הפועל ת"א נגד מכבי יפו במסגרת המחזור ה-13 בליגה הלאומית. ספרא כבר נפגש בארה"ב עם המנכ"ל החדש שלו, גיא פרימור, שילווה אותו במהלך השהות שלו בארץ, כשהמטרה המרכזית שלהם היא למנות מנהל מקצועי לקבוצה.
"אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש.
הפועל ת"א פתחה את העונה בצורה מאכזבת. לאחר 12 מחזורים והתיקו 2:2 במחזור האחרון נגד הפועל כפר סבא היא מדורגת במקום הרביעי (12 נקודות), במרחק 7 נקודות מהפועל כפר שלם והמקום השני שמוליך בסיום העונה לליגת העל. הפועל פ"ת המוליכה כבר רחוקה כדי 8 נקודות.
מאחר שהזר הברזילאי דודו, שהציג יכולת חלשה מתחילת העונה, נפצע וסיים את העונה, יביאו האדומים שני זרים בינואר על חשבונו ועל חשבון החלוץ הסרבי מילאן מקאריץ', שגם הוא לא עומד בציפיות.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש
אוהדי הפועל בתגובה: לא אל תשתולל, לא תוכל למצוא שחקנים
איזה זרים תביא, איזה שמייזה תביא? לא משתלם
יש לנו את התקציב הגבוה בלאומית, כל האשמה בדגו
תיכף כפר שולם עליכם תתחיל להפסיד כל יומיים.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
שיביא כמה תקציב שרוצה רק לא לדגו!!!!dino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:41 אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
ויופי שרוצים להחליף את דודו ומקאריץ׳, הייתי מחליף גם את אנטוניץ׳.
השאילה כמה כאסף ישימו על המחליפים. ב100-120 אלף דולר לא נביא שחקן שגדול על הליגה בהרבה.
השאילה כמה כאסף ישימו על המחליפים. ב100-120 אלף דולר לא נביא שחקן שגדול על הליגה בהרבה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אגב זה לא קצת שונה ממה שחשבתה עליו? יום אחרי שהגיע כבר הפכתה אותו ליואב כץdino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:41 אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
כרגע מדובר באיזשהו ציטוט מאולתר, ספק אם אמיתי ובטח ספק אם אמיתי בנוסח הזה, של צנציפר.Adom_Adom כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:43אגב זה לא קצת שונה ממה שחשבתה עליו? יום אחרי שהגיע כבר הפכתה אותו ליואב כץdino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:41 אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש
בינואר אני אומר לך אם הוא ככה או ככה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אולי נחכה קצת יותר לפני ששופטים?dino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:46כרגע מדובר באיזשהו ציטוט מאולתר, ספק אם אמיתי ובטח ספק אם אמיתי בנוסח הזה, של צנציפר.Adom_Adom כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:43אגב זה לא קצת שונה ממה שחשבתה עליו? יום אחרי שהגיע כבר הפכתה אותו ליואב כץdino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:41 אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש
בינואר אני אומר לך אם הוא ככה או ככה.
ולגבי הכסף בינואר אני אגיד שוב ושוב תביא את הבחירת שחקנים לדגו- לא נעלה לא משנה כמה כסף יקבל.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לא צריך להשתולל - צריך מנהל מקצועי, מאמן, חלוץ (אם מחליפים את מקאריץ אז 2 חלוצים),
2 שחקנים לאמצע (אחד במקום דודו) ועוד אחד אחורי לצידו של גוני.
יש את גורדנה או אליאס (חוזר מפציעה) מב"ש, שבירו לא מקבל דק' בנתניה, אביב אברהם מתייבש בקפריסין
יש את גורדנה או אליאס (חוזר מפציעה) מב"ש, שבירו לא מקבל דק' בנתניה, אביב אברהם מתייבש בקפריסין
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
בוא נדייק לגבי להשתולללירון האדום כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:55 לא צריך להשתולל - צריך מנהל מקצועי, מאמן, חלוץ (אם מחליפים את מקאריץ אז 2 חלוצים),
לא חייבים להחליף 200 שחקנים, העמדות שציינת זה בהחלט צריך ואני הייתי גם מוסיף בלם רציני במקום אנטוניץ או בנוסף אליו אם זה ישראלי, וכבונוס מנסה להביא שוער ישראלי אם יש ומגן שמאלי
אבל כן להשתולל לגבי סכומי הכסף שיש להשקיע ברכש.
לא ניתן לכם להפיץ את הקונספציה של מספיק טוב ללאומית במקום הרבה יותר טוב מהלאומית.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
dino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:41 אני רוצה לעלות לליגת העל בכל מחיר, תביאו מצידי מה שאתם רוצים בינואר כדי שנעלה ליגה, אין סיכוי שלא עושים את זה", אמר אדמונד לאנשי הפועל, שמתכננים מהפכה של ממש בחלון ההעברות שייפתח בעוד כחודש

כשאתה לא מתעסק בפוליטיקה אתה אחד המצחיקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אז אפשר להתחיל לפנטז על ליינדנר וכו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
כל אלה בחוזים לכמה עונות? שחקנים "מעל הליגה" לא יבואו בכסף קטן וגם לא לחצי עונה.dino כתב: ↑07 נובמבר 2024, 14:03בוא נדייק לגבי להשתולללירון האדום כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:55 לא צריך להשתולל - צריך מנהל מקצועי, מאמן, חלוץ (אם מחליפים את מקאריץ אז 2 חלוצים),
לא חייבים להחליף 200 שחקנים, העמדות שציינת זה בהחלט צריך ואני הייתי גם מוסיף בלם רציני במקום אנטוניץ או בנוסף אליו אם זה ישראלי, וכבונוס מנסה להביא שוער ישראלי אם יש ומגן שמאלי
אבל כן להשתולל לגבי סכומי הכסף שיש להשקיע ברכש.
לא ניתן לכם להפיץ את הקונספציה של מספיק טוב ללאומית במקום הרבה יותר טוב מהלאומית.
אם תביא הרבה מהם, יש מצב שהם יהיו השלד בעונה הבאה ובמחיר מופקע ביחס למה שהיית משלם להם בליגת העל, ז"א שגם אם תרצה לשלוח אותם לאשדוד בקיץ, הם לא ישלמו את החוזים האלה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
השוק הישראלי דל מאוד בקיץ אז בינואר?? ההשקעה הגדולה צריכה להיות ב2 זרים במקום דודו ומקאריץ
-
- קיבל.ה 170 לייקים
נשמע שמישהו עבר על האשכול שפתחתי שאומר להחליף את דודו ומקאריץ זה מאסטbambo_leo כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:33 צנציפר בYNET-
יאללה, לא מאוחר לתקן, לדעתי 2-3 שחקנים מעל הליגה ועולים בהליכה
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
משפט נהדרbambo_leo כתב: ↑07 נובמבר 2024, 13:33 צנציפר בYNET-
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מה זה משנה מי יבוא אם דגו יבחר אותו
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
כן,פסיכולוג,אולי רופא,אבל עם הלוק של מרפאה פרטית
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בדיוק.
הוא עוד יביא לנו בינואר את המטומטם היהודי הזה מחיפה בתור חלוץ.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
אתה אומר איזה אריק שוראנוב שלא שיחק שנתיים
-
- קיבל.ה 270 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני כאן להזכיר לכולם שצנציפר הוא גם זה שכתב בהתחלה שההשקעה בקבוצה תהיה 10 מיליון דולר בכל עונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 270 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אוהדים פה לא מבינים שאנשים האלו לא ישראלים.הם עובדים לאט,אבל עם השכל לא עם הרגש.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אני דווקא מחבב את מויז
רק חבל שהוא לא פותח משתמש בפורום פה.
מויז יש מצב?
רק חבל שהוא לא פותח משתמש בפורום פה.
מויז יש מצב?
מאוד מאכזב, יש שיגידו: "מבאס", שאדמונד ובנו מואיז לא קיימו מסיבת עיתונאים עם רשמים שלהם על הקבוצה והתוכניות לעתיד.
ממה הם פוחדים?
ממה הם פוחדים?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אתה צודק
ועדיין, מן הראוי היה שידברו בביקור הראשון שלהם בישראל לאחר שרכשו את הקבוצה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הלוואי שמואיז חמוד כזה באמת
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
חשוב לנו להבהיר כעת, שאנחנו כאן בשביל לבנות מועדון מנצח, אך באותה נשימה, אנחנו לא חושבים על הטווח הקצר בלבד ומבינים היטב את החשיבות בבניית יסודות חזקים וצמיחה הדרגתית, עקב בצד אגודל, תוך שמירה על כוחה של הקהילה ואף העצמתה, פיתוח כל מחלקות המועדון, ויצירת תרבות של מצוינות, חדשנות ותחרותיות.
מה שבאמת מאכזב זה שעדיין אין לנו מנהל מקצועי , בלי דמות מקצועית משמעותית נמשיך לדשדש
- Hapolo
- קיבל.ה 807 לייקים
נקווה שהם שינו כיוון 180 מהשמות שעלו , אם אופיר חיים ואסי רחמים זה מועמדים לגיטימיפ אז אנחנו בבעיה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אופיר חיים הבן אדם מהמיוחצנים בכדורגל בארץ. לא מאמין שהעלו את השם שלו אצלנו בכלל.
בדיוק כמו אצילי, שכנראה היה ספין כדי לזרז הליכים מול מכבי חיפה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אם זה לא נכתב בלאומתיות זה ממש ממש לא נכון.
בעלים הוא לא רק כספומט, הוא המנהיג והמוביל ומי שמתווה את הדרך, אלה לא סתם ססמאות של רוח המועדון אלה בנייה שלה בפועל.
הדבר הזה חשוב גם לבאז התקשורתי מסביב למועדון וכל זה משפיע מאוד על האוהדים אבל גם על אנשי המקצוע
כמובן שאחרי ששמענו את כל הססמאות אנחנו קצת יותר בעניין של "עזוב אותך מסיסמאות, תראה לנו את הכסף"
אבל זה לא אמור להיות דברים מנוגדים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 368 לייקים
מרגיש שספרא אומר לעצמו:
"גם אם ארד לליגה א' לא אחווה את טירוף התיעוב של האולטראס כלפי ינאי"...

"גם אם ארד לליגה א' לא אחווה את טירוף התיעוב של האולטראס כלפי ינאי"...

-
- קיבל.ה 2383 לייקים
זה בגלל שהמפגרים האלה מקדשים אולם כאילו מדובר באיזה מקום קדוש
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מה עם מנהל מקצועי?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה