כבודו של יעקב הילל במקומו מונח.
סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 119 לייקים
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 373 לייקים
אגב מדהים בעיני איך מלא מייצגים את ישראל נהפכנו למשוש קידום השחקן הישראלי, זה לא ערכי הפועל אם כבר חחחחח
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
שוב, צריך לחכות ולראות.אוהד כורסא כתב: ↑05 יולי 2026, 17:41ובליגה?הוקיץ' כתב: ↑05 יולי 2026, 14:35 באמת שאני לא מבין את הפאניקה פה.
קודם כל, יש בסגל הנוכחי שחקנים סופר פיזיים ואתלטיים - בלייקני, אוטורו, אודיאסי. בראיינט הוא לא אתלט גדול בשום צורה, אבל הוא כנראה הריבאונדר הכי טוב בעמדה שלו ביורוליג. דבר שני, יש עוד כך הרבה שחקנים חסרים, שלא ברור לי איך אפשר להגיד משהו על המצ'אפ שלנו מול מכבי. לצורך העניין, אם הזוניה חותם זה כבר סיפור אחר לגמרי. אין עוד שחקן בכדורסל האירופי עם שילוב כזה של סייז, פיזיות ואתלטיות. אפילו אם לידיי חותם, וכבר הבעתי את דעתי על כך שאני פחות מתחבר להחתמה הזאת בדיוק מהסיבות שעלו, הוא אמנם שחקן אנדרסייזד ולא אתלטי במיוחד (לפחות בשלב הזה בקריירה שלו), אבל מדובר בחתיכת בריון ואחד ממספרי הארבע הכי פיזיים שיש באירופה. חוץ מזה, אם טופין אכן יחתום אז הוא אתלט על לכדורסל האירופי, יגיע עוד רכז זר וכו'.
מציע לחכות בסבלנות לפני שיוצאים בקביעות נחרצות.
בהנחה שמרנית שיעשו הכל כדי שהזוניה לא יהיה ישראלי.
אנחנו עוד לא יודעים מי יהיו הזרים שלנו ואפילו מי יהיו הישראלים שלנו.
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 689 לייקים
בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 119 לייקים
האמת הזוניה נראה יותר כמו Wishful thinking כרגע, אבל הלוואי. אמן.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 689 לייקים
נכון, אבל מותר לקוות.
אין אלוהים.
-
purvis short
- קיבל.ה 344 לייקים
ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
אני לא מסכיםpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
על פניו כשיש מיציץ בראיינט ובלייקני זה נראה שלא צריך עוד סקורר וצריך שחקן הגנה.
אבל זה מתעתע, להפועל אין שחקן מייצר שמגיע לצבע, שפותח לאחרים מבטים פתוחים.
אי אפשר ש100% מהמייצרים שלך יהיה שחקנים שחיים על זריקות פול אפ עם יד בפנים.
לצורך העניין תזכור איך ההתקפה שלך נראית כשבראיינט נפצע ל5 משחקים.
תזכור כמה משחקים כריס ג'ונס ניצח בזכות הכישרון.
כל זמן שמיציץ נראה לא טוב ביורוליג, והוא לא נראה טוב.
וכל זמן שבלייקני ובראיינט עם כל האהבה והכישרון, שחקנים מאוד עצירים, חודרים בינוניים הפועל צריכה מייצר - ג' סטין רובינסון, טרנט פורסט, קארליק ג'ונס אולי אפילו גראד באטלר למרות שהוא גם עוד אחד שלא חודר.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 119 לייקים
הפועל צריכה לשנות את צורת המשחק, לא את השחקנים.
- רדנקו
- קיבל.ה 2371 לייקים
בהנחה הסבירה שלידיי כן יגיע.הוקיץ' כתב: ↑05 יולי 2026, 23:37שוב, צריך לחכות ולראות.אוהד כורסא כתב: ↑05 יולי 2026, 17:41ובליגה?הוקיץ' כתב: ↑05 יולי 2026, 14:35 באמת שאני לא מבין את הפאניקה פה.
קודם כל, יש בסגל הנוכחי שחקנים סופר פיזיים ואתלטיים - בלייקני, אוטורו, אודיאסי. בראיינט הוא לא אתלט גדול בשום צורה, אבל הוא כנראה הריבאונדר הכי טוב בעמדה שלו ביורוליג. דבר שני, יש עוד כך הרבה שחקנים חסרים, שלא ברור לי איך אפשר להגיד משהו על המצ'אפ שלנו מול מכבי. לצורך העניין, אם הזוניה חותם זה כבר סיפור אחר לגמרי. אין עוד שחקן בכדורסל האירופי עם שילוב כזה של סייז, פיזיות ואתלטיות. אפילו אם לידיי חותם, וכבר הבעתי את דעתי על כך שאני פחות מתחבר להחתמה הזאת בדיוק מהסיבות שעלו, הוא אמנם שחקן אנדרסייזד ולא אתלטי במיוחד (לפחות בשלב הזה בקריירה שלו), אבל מדובר בחתיכת בריון ואחד ממספרי הארבע הכי פיזיים שיש באירופה. חוץ מזה, אם טופין אכן יחתום אז הוא אתלט על לכדורסל האירופי, יגיע עוד רכז זר וכו'.
מציע לחכות בסבלנות לפני שיוצאים בקביעות נחרצות.
בהנחה שמרנית שיעשו הכל כדי שהזוניה לא יהיה ישראלי.
אנחנו עוד לא יודעים מי יהיו הזרים שלנו ואפילו מי יהיו הישראלים שלנו.
לגבי הזוניה לא יודע.
מניח שאוטורו ובראיינט ירשמו תמיד למשחקים הקבועים (בתקווה שבראיינט לא יעלם שוב במאני טיים עם איזה פציעה)
מניח שואסה ירשם.
נשארו לך שני מקומות לזרים.
היית רושם עוד רכז? עוד סנטר? את בלייקני? היית רושם את לידיי במקום עוד סנטר?
ואם לידיי והזוניה מגיעים? על מי אתה מוותר ובאיזה עמדה?
וזה בהנחה שקרינגטון ישחק אצלנו.
-
purvis short
- קיבל.ה 344 לייקים
מסכים שצריך מישהו עם יכולות אתלטיות גם בהתקפה. וואקאפ הגנתית הוא מה שאנחנו צריכים, אבל התקפית הוא הבעיה. מלבד זה צריך גם להסתכל על הליגה. האם וואקאפ זה שחקן שאם אתה רושם אותו כאחד מחמישיית זרים נגד ירושלים או מכבי הוא ייתן לך יתרון? הוא יהיה דומיננטי? אני בספק. הפועל לא יכולה לבנות קבוצה רק ליורוליג ולא להסתכל על ההשלכות בליגה.ביוניק מאן כתב: ↑06 יולי 2026, 10:44אני לא מסכיםpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
וכל זמן שבלייקני ובראיינט עם כל האהבה והכישרון, שחקנים מאוד עצירים, חודרים בינוניים הפועל צריכה מייצר - ג' סטין רובינסון, טרנט פורסט, קארליק ג'ונס אולי אפילו גראד באטלר למרות שהוא גם עוד אחד שלא חודר.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
תומאס ווקאפ ליהוק לא טוב, הוא שחקן טוב אם יש לך 2 מוליכי כדור דומיננטים שמייצרים, לנו כרגע יש רק 1 (ואסה) שלא הראה יציבות.purvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 11:21מסכים שצריך מישהו עם יכולות אתלטיות גם בהתקפה. וואקאפ הגנתית הוא מה שאנחנו צריכים, אבל התקפית הוא הבעיה. מלבד זה צריך גם להסתכל על הליגה. האם וואקאפ זה שחקן שאם אתה רושם אותו כאחד מחמישיית זרים נגד ירושלים או מכבי הוא ייתן לך יתרון? הוא יהיה דומיננטי? אני בספק. הפועל לא יכולה לבנות קבוצה רק ליורוליג ולא להסתכל על ההשלכות בליגה.ביוניק מאן כתב: ↑06 יולי 2026, 10:44אני לא מסכיםpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55
ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.
מה שהתכוונתי זה שגם ג׳ריאן גראנט הוא לא הליהוק המושלם, אנחנו צריכים שחקן התקפה בראש ובראשונה רצוי אחד עם איזשהן נתונים פיזיים-אתלטיים שיאפשרו לו לשחק לצד בלאט ומיציץ.
ובלי קשר, הכדורסל של איטודיס לא הצליח ולא יצליח לאקלם שחקן שהוא לא אייסולייטר. ראינו את זה עם מיציץ, רגלנד ואנחנו נראה את זה עם בלאט וגראנט.
- רדנקו
- קיבל.ה 2371 לייקים
רק מעדכן, שלפי הסרטונים שהוא מעלה, נראה לי שטיילר אניס יהיה כשיר לתחילת העונה.
- porthos
- קיבל.ה 363 לייקים
עושה סדרת יוטיוב על ההחלמה שנקראת still standing
יצור ממש מרגש האניס הזה
יצור ממש מרגש האניס הזה
-
Money
- קיבל.ה 1194 לייקים
צריך סנטר גם במקום מוטליpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
-
Nati
- קיבל.ה 3420 לייקים
porthos כתב:עושה סדרת יוטיוב על ההחלמה שנקראת still standing
יצור ממש מרגש האניס הזה

-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 689 לייקים
הלוואי וייליMoney כתב: ↑06 יולי 2026, 11:53צריך סנטר גם במקום מוטליpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
אין אלוהים.
-
redead
- קיבל.ה 952 לייקים
בעולם שאוטורו נשאר (מקווה שכן) ואודיאסי אמור לקבל יותר אשראיMoney כתב: ↑06 יולי 2026, 11:53צריך סנטר גם במקום מוטליpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.ארבעת המופלאים כתב: ↑06 יולי 2026, 09:05 בואו נעשה ככה:
הזוניה
לידיי
ווקאפ
וסגרנו סגל.
בשלה השעה לוולקאמים.
אני בספק שהולכים להביא שם גדול כסנטר שלישי...
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
בעולם אידיאלי אנחנו שמים בייאאוט לג'ארד באטלר מהכוכב, מחתימים את הזוניה ולידיי ושלום על ישראל. בפועל, זה יהיה קשה מאוד ובמרבית המקרים האלטרנטיבות מתוך היורוליג הן לא מספיק טובות, אז בואו נדבר על שמות מחוץ לקופסה.
לעמדת הרכז השם הכי מעניין שאנחנו יכולים להביא בעיני זה קיליאן הייז (25, 1.93). רכז צרפתי שנבחר שני מקומות לפני אבדיה בדראפט 2020, והרבה לפני הרכז הצרפתי השני באותו דראפט, תיאו מלדון. רכז שמאלי, גדול, שחושב מסירה, מוסר הרבה אסיסטים וממעט לאבד. שומר פשוט אדיר, גם אישית וגם קבוצתית, פוטנציאלית אחד הטובים באירופה. חודר מצוין, בעיקר לצד שמאל שם הוא משתמש בגוף הגדול שלו כדי לסיים. בצד השלילי, קליעה בינונית ומאוד לא יציבה, והסתמכות מוגזמת על יד שמאל. סך הכל הקריירה שלו לא המריאה כפי שחשבו, אבל אני לא חושב שיש עוד שחקן שיכול גם לתת לנו הגנה ברמה גבוהה לצד הבעייתיות של מיציץ' ובלאט, וגם יש לו את הפוטנציאל לתת אימפקט גדול בצד השני של המגרש (בניגוד לווקאפ נניח).
לעמדה מספר 3, כפי שכבר כתבתי קודם, יש לא מעט שמות מעניינים שיכולים להתאים לנו. אף אחד מהם כנראה לא ברמה של הזוניה, אבל כולם שחקנים ברמה שיכולים לשדרג אותנו. השם הראשון זה אמיר קופי (29, 2.03), סמול פורוורד שמאלי עם סייז מצוין שיכול לעשות הכל על המגרש. שחקן שמוביל כדור, מייצר לעצמו, שומר וקולע מבחוץ. עושה הכל טוב אבל שום דבר ברמה ממש גבוהה.
השם השני זה דקוואן ג'פריס (29, 1.96), שחקן שאני ממש אוהב ועוקב אחריו כבר הרבה שנים. שומר נהדר, אתלט על, אחוזים גבוהים מחוץ לקשת, יכול לייצר נקודות, אבל מרגיש בנוח גם בלי הכדור. יופי של שחקן, אבל קצת אנדרסייזד לעמדה מספר 3.
השם השלישי הוא לינדי ווטרס (29, 1.98), ששיחק בסן אנטוניו בעונה האחרונה וכמעט זכה לטבעת אליפות. בניגוד לשניים הקודמים, ווטרס הוא קודם כל קלעי ברמה גבוהה, שיחרור מהיר, טווח גדול, רץ על חסימות. יכולת קצת להוריד כדור, אבל העיקר זה הקליעה. גם הוא שומר טוב ומחויב שמפעיל הרבה לחץ על השחקן שהוא שומר עליו.
אם בכל זאת רוצים מישהו עם קצת ניסיון אירופי אז יש את סטנלי ג'ונסון (30, 1.98), בחירה מספר 8 בדראפט 2015. זכה העונה באליפות יפן, סיים כ-MVP של הליגה ושחקן ההגנה של העונה. שיחק קצת באנדולו לפני שנתיים, בקושי קיבל הזדמנויות ולא הרשים בכלל באלו שכן קיבל. סקורר שאוהב לזרוק הרבה מבחוץ, אבל גם שומר מצוין. אמנם היה חלש באנדולו, אבל הרבה מזה לדעתי היה גם קשיי הסתגלות. יכול להיות אופציה מעניינת.
לעמדה מספר 4 יש את ג'רמיה רובינסון ארל שכבר הוזכר אז אני לא ארחיב עליו, במקום זה אני אדבר על קרי בלקשיר (29, 2.08) שבדומה לזאק לידיי התחיל את הקריירה שלו בארץ, כאשר גלבוע בהובלתו יחד עם יפתח זיו, ג'ו תומאסון וג'הייבה פלויד הגיעה לגמר הפלייאוף נגד מכבי, ומאז הוא משחק בעיקר ביפן. שחקן סופר אינטליגנט, מוסר נהדר, ארוך, עם יכולת הורדת כדור נהדרת ביחס לגודל שלו. לא זורק הרבה מבחוץ, אבל כשזורק קולע באחוזים גבוהים. מבחינה הגנתית הוא לא מספק איום חסימה לאורך הגובה והידיים הארוכות, אבל הוא כן שומר חכם שנותן אימפקט הגנתי בזכות הסייז שלו. בעיני יכול להיות שחקן יורוליג נהדר.
שחקן נוסף זה קווין נוקס (27, 2.03), בחירה מספר 9 של הניקס בדראפט 2018. לא ממש מצא את מקומו ב-NBA ומאז בעיקר קולע נקודות בערימות בג'י ליג. מאוד מוכשר, קלעי ברמה גבוהה עם יכולת להטיל שלשות מכל כיוון וכל טווח, מוטת ידיים ענקית, ריבאונדר טוב, שיפר את ההגנה בשנים האחרונות.
השם האחרון זה די.ג'יי הוג (30, 2.06). משחק ביפן בדומה לבלקשיר וג'ונסון והעונה כמעט לקח אליפות, אבל קבוצתו הפסידה 2-1 בגמר הפלייאוף לקבוצה של ג'ונסון. בחור גדול, חזק, קליעה מצוינת, חוסם טוב, לא מגוון כמו בלקשיר אבל בהחלט שחקן מעניין.
זהו, יש עוד שמות שיכולים להיות מעניינים ואם לאנשים פה יש רעיונות אני אשמח שיפרטו. אני אישית חושש מסיטואציה שבה הקיבעון של איטודיס יביא אותנו להחתמות בינוניות רק בשם ניסיון היורוליג (שמות כמו ווקאפ וסטורנסקי לדוגמה). בעיני ניסיון יורוליג היה קריטי בעונה שעברה שבה היינו חסרי ניסיון לחלוטין והיינו חייבים לעשות פלייאוף, אבל העונה הסיטואציה היא אחרת ולדעתי חייבים לחשוב מחוץ לקופסה ולקחת קצת סיכונים. גם השוק כרגע הוא קשה ומרבית השמות הרלוונטיים כבר לא פנויים.
לעמדת הרכז השם הכי מעניין שאנחנו יכולים להביא בעיני זה קיליאן הייז (25, 1.93). רכז צרפתי שנבחר שני מקומות לפני אבדיה בדראפט 2020, והרבה לפני הרכז הצרפתי השני באותו דראפט, תיאו מלדון. רכז שמאלי, גדול, שחושב מסירה, מוסר הרבה אסיסטים וממעט לאבד. שומר פשוט אדיר, גם אישית וגם קבוצתית, פוטנציאלית אחד הטובים באירופה. חודר מצוין, בעיקר לצד שמאל שם הוא משתמש בגוף הגדול שלו כדי לסיים. בצד השלילי, קליעה בינונית ומאוד לא יציבה, והסתמכות מוגזמת על יד שמאל. סך הכל הקריירה שלו לא המריאה כפי שחשבו, אבל אני לא חושב שיש עוד שחקן שיכול גם לתת לנו הגנה ברמה גבוהה לצד הבעייתיות של מיציץ' ובלאט, וגם יש לו את הפוטנציאל לתת אימפקט גדול בצד השני של המגרש (בניגוד לווקאפ נניח).
לעמדה מספר 3, כפי שכבר כתבתי קודם, יש לא מעט שמות מעניינים שיכולים להתאים לנו. אף אחד מהם כנראה לא ברמה של הזוניה, אבל כולם שחקנים ברמה שיכולים לשדרג אותנו. השם הראשון זה אמיר קופי (29, 2.03), סמול פורוורד שמאלי עם סייז מצוין שיכול לעשות הכל על המגרש. שחקן שמוביל כדור, מייצר לעצמו, שומר וקולע מבחוץ. עושה הכל טוב אבל שום דבר ברמה ממש גבוהה.
השם השני זה דקוואן ג'פריס (29, 1.96), שחקן שאני ממש אוהב ועוקב אחריו כבר הרבה שנים. שומר נהדר, אתלט על, אחוזים גבוהים מחוץ לקשת, יכול לייצר נקודות, אבל מרגיש בנוח גם בלי הכדור. יופי של שחקן, אבל קצת אנדרסייזד לעמדה מספר 3.
השם השלישי הוא לינדי ווטרס (29, 1.98), ששיחק בסן אנטוניו בעונה האחרונה וכמעט זכה לטבעת אליפות. בניגוד לשניים הקודמים, ווטרס הוא קודם כל קלעי ברמה גבוהה, שיחרור מהיר, טווח גדול, רץ על חסימות. יכולת קצת להוריד כדור, אבל העיקר זה הקליעה. גם הוא שומר טוב ומחויב שמפעיל הרבה לחץ על השחקן שהוא שומר עליו.
אם בכל זאת רוצים מישהו עם קצת ניסיון אירופי אז יש את סטנלי ג'ונסון (30, 1.98), בחירה מספר 8 בדראפט 2015. זכה העונה באליפות יפן, סיים כ-MVP של הליגה ושחקן ההגנה של העונה. שיחק קצת באנדולו לפני שנתיים, בקושי קיבל הזדמנויות ולא הרשים בכלל באלו שכן קיבל. סקורר שאוהב לזרוק הרבה מבחוץ, אבל גם שומר מצוין. אמנם היה חלש באנדולו, אבל הרבה מזה לדעתי היה גם קשיי הסתגלות. יכול להיות אופציה מעניינת.
לעמדה מספר 4 יש את ג'רמיה רובינסון ארל שכבר הוזכר אז אני לא ארחיב עליו, במקום זה אני אדבר על קרי בלקשיר (29, 2.08) שבדומה לזאק לידיי התחיל את הקריירה שלו בארץ, כאשר גלבוע בהובלתו יחד עם יפתח זיו, ג'ו תומאסון וג'הייבה פלויד הגיעה לגמר הפלייאוף נגד מכבי, ומאז הוא משחק בעיקר ביפן. שחקן סופר אינטליגנט, מוסר נהדר, ארוך, עם יכולת הורדת כדור נהדרת ביחס לגודל שלו. לא זורק הרבה מבחוץ, אבל כשזורק קולע באחוזים גבוהים. מבחינה הגנתית הוא לא מספק איום חסימה לאורך הגובה והידיים הארוכות, אבל הוא כן שומר חכם שנותן אימפקט הגנתי בזכות הסייז שלו. בעיני יכול להיות שחקן יורוליג נהדר.
שחקן נוסף זה קווין נוקס (27, 2.03), בחירה מספר 9 של הניקס בדראפט 2018. לא ממש מצא את מקומו ב-NBA ומאז בעיקר קולע נקודות בערימות בג'י ליג. מאוד מוכשר, קלעי ברמה גבוהה עם יכולת להטיל שלשות מכל כיוון וכל טווח, מוטת ידיים ענקית, ריבאונדר טוב, שיפר את ההגנה בשנים האחרונות.
השם האחרון זה די.ג'יי הוג (30, 2.06). משחק ביפן בדומה לבלקשיר וג'ונסון והעונה כמעט לקח אליפות, אבל קבוצתו הפסידה 2-1 בגמר הפלייאוף לקבוצה של ג'ונסון. בחור גדול, חזק, קליעה מצוינת, חוסם טוב, לא מגוון כמו בלקשיר אבל בהחלט שחקן מעניין.
זהו, יש עוד שמות שיכולים להיות מעניינים ואם לאנשים פה יש רעיונות אני אשמח שיפרטו. אני אישית חושש מסיטואציה שבה הקיבעון של איטודיס יביא אותנו להחתמות בינוניות רק בשם ניסיון היורוליג (שמות כמו ווקאפ וסטורנסקי לדוגמה). בעיני ניסיון יורוליג היה קריטי בעונה שעברה שבה היינו חסרי ניסיון לחלוטין והיינו חייבים לעשות פלייאוף, אבל העונה הסיטואציה היא אחרת ולדעתי חייבים לחשוב מחוץ לקופסה ולקחת קצת סיכונים. גם השוק כרגע הוא קשה ומרבית השמות הרלוונטיים כבר לא פנויים.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
אני באמת מתקשה להגיד כרגע. אוטורו ובראיינט זה באנקר. מיציץ'? לא יודע, איכשהו אחרי עונה שלמה הוא עדיין סוג של סימן שאלה, בעיקר לאור הפלייאוף הדי טוב שהוא נתן. בלייקני? לא יודע, יש קרינגטון אז אולי לא חובה. אם טופין יגיע ויהיה סיפור הצלחה אולי זה יאפשר לוותר על לידיי ולרשום עוד סנטר. וכמובן שתמיד יהיו הפתעות, אף אחד לא האמין בעונה שעברה שאודיאסי יהיה כל כך טוב.רדנקו כתב: ↑06 יולי 2026, 11:18בהנחה הסבירה שלידיי כן יגיע.
לגבי הזוניה לא יודע.
מניח שאוטורו ובראיינט ירשמו תמיד למשחקים הקבועים (בתקווה שבראיינט לא יעלם שוב במאני טיים עם איזה פציעה)
מניח שואסה ירשם.
נשארו לך שני מקומות לזרים.
היית רושם עוד רכז? עוד סנטר? את בלייקני? היית רושם את לידיי במקום עוד סנטר?
ואם לידיי והזוניה מגיעים? על מי אתה מוותר ובאיזה עמדה?
וזה בהנחה שקרינגטון ישחק אצלנו.
-
lior777
- קיבל.ה 279 לייקים
בספורט 5 כתוב שאנחנו בשיחות עם סאטורנסקי.. אם זה נכון זה פשוט הזוי עד כמה שהם לא לומדים מטעויות, ועוד פעם יביאו לנו סוס מת בן 36.
-
Money
- קיבל.ה 1194 לייקים
באמת הייתי בטוח שהולכים להביא שמות מפוצצים אחרי הסיפור הזה,
אבל אז.. סטורנסקי והיידיגר
אבל אז.. סטורנסקי והיידיגר
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1026 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 990 לייקים
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
אה החלטת שאודיאסי סנטר שניredead כתב: ↑06 יולי 2026, 13:10בעולם שאוטורו נשאר (מקווה שכן) ואודיאסי אמור לקבל יותר אשראיMoney כתב: ↑06 יולי 2026, 11:53צריך סנטר גם במקום מוטליpurvis short כתב: ↑06 יולי 2026, 09:55
ווקאפ שומר מעולה, אבל אני לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים. הוא חור די רציני בהתקפה. הפועל צריכה מישהו סטייל ג'ריאן גרנט.
אני בספק שהולכים להביא שם גדול כסנטר שלישי...
אודיאסי הגיע לתפקיד הסנטר השלישי ועשה עבודה מצוינת
נשמח אם יישאר באותו תפקיד ימשיך לעשות עבודה מצוינת
-
redead
- קיבל.ה 952 לייקים
לא החלטתי שום דברביוניק מאן כתב: ↑06 יולי 2026, 16:45אה החלטת שאודיאסי סנטר שני
אודיאסי הגיע לתפקיד הסנטר השלישי ועשה עבודה מצוינת
נשמח אם יישאר באותו תפקיד ימשיך לעשות עבודה מצוינת
לתחושתי זה מה שיהיה
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
יש מצב שאנחנו לקראת איזה פיצוץ ושינוי בצוות המקצועי או במבנה הבעלות? רק אנחנו ובסקוניה עוד לא החתמנו שחקן. מתחיל להדאיג אותי העניין.
- its-sick
- קיבל.ה 1714 לייקים

די כבר לזרוק כסף על זקנים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 788 לייקים
מישהו העביר את המסר להזוניה על איזו ברך הוא והחברים צריכים להתמקד היום?
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2095 לייקים
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 323 לייקים
אני בסדר גמור עם לכתו של מדר, אבל ידיעות על החתמות של ווינרייט ודיבורים על בלאט מבאסים אותי.
מעבר לחוסר החיבה המיוחדת שלי לבלאט, איך הוא בדיוק מתאים לכדורסל של איטודיס? לאיטודיס תהיה סבלנות לנזק ההגנתי שהוא גורם? הכדורסל ההתקפי שלנו ישתנה?
איך הוא מתאים לצד מיציץ'? אם הם ביחד זה הציוות ההגנתי הכי חלש ביורוליג.
וגם ווינרייט... זה שחקן פחות בהתקפה, ורחוק מלהיות שומר מדהים שמצדיק את זה. יש לו חסרונות הגנתית גם בעמדה 4 וגם ב3. לא מדובר בריבאונדר מיוחד, אז למה? מעדיף לקחת הימור בעמדה הזאת מאשר ללכת על המוכר והלא בטוח.
מעבר לחוסר החיבה המיוחדת שלי לבלאט, איך הוא בדיוק מתאים לכדורסל של איטודיס? לאיטודיס תהיה סבלנות לנזק ההגנתי שהוא גורם? הכדורסל ההתקפי שלנו ישתנה?
איך הוא מתאים לצד מיציץ'? אם הם ביחד זה הציוות ההגנתי הכי חלש ביורוליג.
וגם ווינרייט... זה שחקן פחות בהתקפה, ורחוק מלהיות שומר מדהים שמצדיק את זה. יש לו חסרונות הגנתית גם בעמדה 4 וגם ב3. לא מדובר בריבאונדר מיוחד, אז למה? מעדיף לקחת הימור בעמדה הזאת מאשר ללכת על המוכר והלא בטוח.
-
Maor
- קיבל.ה 398 לייקים
לא בטוח שללכת על עמדה 1 עם זרים בלבד זה רעיון כל כך רע, במיוחד אם קרינגטון מגיע. יש לזה הרבה משתנים נוספים כמובן כמו האם תומר נשאר והאם יצליחו להביא זר נוסף שמסוגל לשחק 4-5.
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 48 לייקים
עדיין לא ברור בכלל איך הסגל הולך להיראות בעונה הבאה.
מבחינת הזרים הכי דחוף לדעתי להביא 1, 3, ו-4.
מבחינת הישראלים צריך להבין מי נשאר. אני לא מבין גדול, אבל הייתי הולך על בלאט, קרינגטון, בלייזר, גינת ושגב, ושניים מבין: טימור, פלטין, טופין או שחקן כמו לוגשי.
בלאט כנראה הרכז הישראלי הכי טוב שניתן להביא לנוכח הנסיבות, והוא לא חייב לחלוק דקות מיציץ' (בגלל זה 1 זר נהיה הרבה יותר חשוב).
לא מבין כ"כ את הסיפור הזה או את ההעדפה של היידיגר פתאום.
לגבי הישראלים שרוצים לעזוב, אין לי מושג איפה זה עומד עם כל אחד מהם, אבל הייתי משאיר את גינת ושגב מכיוון שאין ממש אלטרנטיבות.
הסנטר הישראלי, אם יהיה, חייב גם ככה לקבל יותר דקות בליגה מול רוב הקבוצות, מה שיאפשר יותר גמישות ברישום הזרים.
ואולי דל"פ, אבל את גינת הייתי משאיר ואף נותן לו הזדמנויות ביורוליג כמחליף, במידה ויחזור לכושר משחק טוב ולא יעשה בעיות מעבר לפן המקצועי.
בסוף עדיין צריך 7 ישראלים בטופס ועדיף שאלה יהיו השחקנים שיכולים לתרום הכי הרבה.
דווקא שחרור אפשרי של טימור אני מבין. הוא לא ישחק ביורוליג ובליגה הוא יכול ללכת למקום שיהיה לו מקום משמעותי יותר.
לפעמים צריך לדעת להיפרד, ועדיף לעשות את זה בצורה טובה ככל האפשר.
מבחינת הזרים הכי דחוף לדעתי להביא 1, 3, ו-4.
מבחינת הישראלים צריך להבין מי נשאר. אני לא מבין גדול, אבל הייתי הולך על בלאט, קרינגטון, בלייזר, גינת ושגב, ושניים מבין: טימור, פלטין, טופין או שחקן כמו לוגשי.
בלאט כנראה הרכז הישראלי הכי טוב שניתן להביא לנוכח הנסיבות, והוא לא חייב לחלוק דקות מיציץ' (בגלל זה 1 זר נהיה הרבה יותר חשוב).
לא מבין כ"כ את הסיפור הזה או את ההעדפה של היידיגר פתאום.
לגבי הישראלים שרוצים לעזוב, אין לי מושג איפה זה עומד עם כל אחד מהם, אבל הייתי משאיר את גינת ושגב מכיוון שאין ממש אלטרנטיבות.
הסנטר הישראלי, אם יהיה, חייב גם ככה לקבל יותר דקות בליגה מול רוב הקבוצות, מה שיאפשר יותר גמישות ברישום הזרים.
ואולי דל"פ, אבל את גינת הייתי משאיר ואף נותן לו הזדמנויות ביורוליג כמחליף, במידה ויחזור לכושר משחק טוב ולא יעשה בעיות מעבר לפן המקצועי.
בסוף עדיין צריך 7 ישראלים בטופס ועדיף שאלה יהיו השחקנים שיכולים לתרום הכי הרבה.
דווקא שחרור אפשרי של טימור אני מבין. הוא לא ישחק ביורוליג ובליגה הוא יכול ללכת למקום שיהיה לו מקום משמעותי יותר.
לפעמים צריך לדעת להיפרד, ועדיף לעשות את זה בצורה טובה ככל האפשר.