סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
מבאס תתחתlior777 כתב:טריי ליילס חוזר לנביאי למינסוטה..
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
ברוך שפטרנו מהפנטזיה הזאת. אני מקווה שלא שמים את כל הצ'יפים על הזוניה, לא רואה שום סיבה הגיונית לבחור בנו ולא בדובאי או בפאו.
מקווה מאוד שיסגרו עם לידיי, האופציות הולכות ומצטמצמות.
מקווה מאוד שיסגרו עם לידיי, האופציות הולכות ומצטמצמות.
-
Nati
- קיבל.ה 3420 לייקים
יש לי הרגשה שהוא יהיה חופשי במהלך העונהגביזון כתב:מבאס תתחתlior777 כתב:טריי ליילס חוזר לנביאי למינסוטה..
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
אין קשר בין הרישום במשחקי הנבחרת לרישום בקבוצה.בני12 כתב: ↑03 יולי 2026, 16:13קרינגטון שחק בקמפיין רשמי של הנבחרת ולכן נחשב כבר שחקן מקומיred in blood כתב: ↑03 יולי 2026, 02:50קרינגטון עדיין כן נחשב מתאזרח, לעוד עונה אחת.ביוניק מאן כתב: ↑02 יולי 2026, 18:14 ליף, ריימן, ג'ונדי, קרינגטון
כולם כבר לא נחשבים מתאזרחים, כולם שחקני נבחרת ישראל
הזוניה וטופין לעומת זאת כן אם יגיעו
היפוטתי לגמרי, אם הזוניה נרשם בתחילת העונה כזר הוא לא יוכל בהמשך להירשם כישראלי.
הוא עדיין נחשב מתאזרח לעוד עונה אחת, כמו שהוא היה תחת חישוב המתאזרחים אצל ירושלים (ששיחקה רק איתו, אז בכל מקרה לא הגיעה למכסה או הייתה צריכה לשלם קנס).
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
הצלחת לבלבל אותי עוד יותר, הוא נחשב מתאזרח או מתאזרח ישן? אפשר יחד איתו לרשום בסגל עוד מתאזרח?red in blood כתב: ↑04 יולי 2026, 00:50אין קשר בין הרישום במשחקי הנבחרת לרישום בקבוצה.
הוא עדיין נחשב מתאזרח לעוד עונה אחת, כמו שהוא היה תחת חישוב המתאזרחים אצל ירושלים (ששיחקה רק איתו, אז בכל מקרה לא הגיעה למכסה או הייתה צריכה לשלם קנס).
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
למפנטזים על הזוניה, פאו משחררת את ה3 המוביל שלה.
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
הזוניה לא 4?Niro כתב:
למפנטזים על הזוניה, פאו משחררת את ה3 המוביל שלה.
וגם, אוי לא
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3964 לייקים
אין דבר כזה מתאזרח ישן/חדש.Niro כתב: ↑04 יולי 2026, 00:53הצלחת לבלבל אותי עוד יותר, הוא נחשב מתאזרח או מתאזרח ישן? אפשר יחד איתו לרשום בסגל עוד מתאזרח?red in blood כתב: ↑04 יולי 2026, 00:50אין קשר בין הרישום במשחקי הנבחרת לרישום בקבוצה.
יש ישראלי שנחשב מקומי או לא.
קמפיין בנבחרת מזכה שחקן עם דרכון ישראלי בתואר ״מקומי״ ולכן קרינגטון נחשב מקומי.
אין בעיה להחזיק בסגל כמה מתאזרחים שרוצים.
לכל משחק שרושמים אליו חמישה זרים צריך 6 מקומיים ואז לאותו משחק, אפשר לרשום רק עוד ישראלי אחד שהוא לא מקומי.
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
משחקי משא ומתן?Niro כתב:
-
joshsoos
- קיבל.ה 1038 לייקים
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 119 לייקים

בהפועל תל אביב גילו הלילה (בין שבת לראשון) דרך התקשורת כי ים מדר סיכם סופית במכבי תל אביב ויחתום אצל היריבה העירונית. האדומים היו בקשר עם נציגיו של מדר עד הלילה שבין שישי לשבת, ובמועדון הייתה אופטימיות מסוימת שאם המגעים לא ייסגרו, יבחר מדר לחזור אליהם.
בהפועל צפויים להודיע בקרוב על החתמתו של תמיר בלאט, שסיכם את תנאיו באדום בשבוע שעבר. בלאט קיבל חוזה של 1.7 מיליון דולר לשלוש שנים במדי הפועל, ויהיה הרכז הישראלי הבכיר של המועדון. כמו כן, בהפועל יודיעו בקרוב גם על החתמתו של קאדין קרינגטון לעונות הקרובות. לגבי ג'ייקוב טופין, שהגיע להבנות עם המועדון במהלך העונה, קיים חשש כי מצבו הרפואי עדיין אינו מאפשר את החתמתו[/size]
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3257 לייקים
אחריי שהאשכול על האפס נסגר ובצדק , האם האפס עדיין יוצא עם האקסית של הורד ? אין סיכויי להחזיר את החלאה השנייה (והשנואה פחות ) אחריי דבר כזה ?מקצועית זה טוב לנו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3257 לייקים
שיילמדו לא להתעסק ולקחת לנו שחקנים החלאות
-
ואן גוך
- קיבל.ה 327 לייקים
מישהו יכול לעשות סדר מי נשאר מי לא? ממה שזכור לי לכולם יש חוזה לעונה הקרובה. היחיד שלא יודע לגביו זה מלקולם אם הוא בכלל חי
- M-26-7
- קיבל.ה 108 לייקים
גם אם נביא את שורטס הזוניה ליילס זאק לי דיי - הדבר הכי חשוב בסגל לשנה הבאה זה לקנות את השופטים.
אני לא מסוגל לחיות עוד שנה בלי תואר בישראל בתקציבים האלה
אני לא מסוגל לחיות עוד שנה בלי תואר בישראל בתקציבים האלה
- Hapolo
- קיבל.ה 1130 לייקים
רציתי לומר לכל מי שהמעבר הזה שבר אותו או יותר מזה הפנה אותו נגד הקבוצה, שבפרספקטיבה של שנים קדימה, עם השאיפות של המועדון, עם האמצעים שהשקיעו ומשקיעים כדי לממש אותן, עם כל הקשיים שצריך להתמודד איתם כקבוצה ישראלית והפועל תל אביב בפרט, זה אחד המטומטמים כל הגוועלד הזה. שטיפת מוח יפה עשו לכם האולטראס והתקשורת. עם כמה שזה מבאס, עלינו בשנתיים 5 מדרגות ולפוצץ הכל בגלל שים מדר ובר טימור לא היו מרוצים מדקות המשחק שלהם בעונה הראשונה ביורוליג זה טרללת אחת גדולה
רדיוס לבית"ר!
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 48 לייקים
יש פה ובאשכול המקביל כמה אנשים אופטימיים לגבי היכולת של מדר (והבריאות שלו, עכשיו שהוא והורד חולקים את התואר הכדורסלן העמיד בעולם).
לא רק שיתפור אותנו יה יפה שנה הבאה, הוא יהיה גם לגיטימי ברמת היורוליג (אולי לא בהתאם לשכר שלו או בהשוואה לנאן, מונטרו ושות')
בכלל, בפורמה שהוא נמצא לאחרונה, בשיטה של קטש, עם עוד דקות והמזל של מכבי - הוא הולך להיות הרבה יותר טוב (והלוואי שקרנף ידרוס לו את הברך).
בכל מקרה, בלאט הוא המחליף הכי סביר בהינתן המציאות, וקרינגטון זה אפילו שיפור מסוים, בהשוואה לטימור.
השאלה לגבי הישראלים היא מי נשאר, כי בינתיים נוצר הרושם שרק בלייזר ממשיך.
מבחינה מקצועית יש עוד מידה מסוימת של הגיון בשחרור של זיו, טימור ואולי אפילו פלטין (כולם עם חוזה, הכל ספקולציות), אבל בעמדות הפנים עזיבה של שגב וגינת קצת יותר בעייתית.
בטח אם לא יהיה מישהו סטייל טופין.
לא רק שיתפור אותנו יה יפה שנה הבאה, הוא יהיה גם לגיטימי ברמת היורוליג (אולי לא בהתאם לשכר שלו או בהשוואה לנאן, מונטרו ושות')
בכלל, בפורמה שהוא נמצא לאחרונה, בשיטה של קטש, עם עוד דקות והמזל של מכבי - הוא הולך להיות הרבה יותר טוב (והלוואי שקרנף ידרוס לו את הברך).
בכל מקרה, בלאט הוא המחליף הכי סביר בהינתן המציאות, וקרינגטון זה אפילו שיפור מסוים, בהשוואה לטימור.
מבחינה מקצועית יש עוד מידה מסוימת של הגיון בשחרור של זיו, טימור ואולי אפילו פלטין (כולם עם חוזה, הכל ספקולציות), אבל בעמדות הפנים עזיבה של שגב וגינת קצת יותר בעייתית.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 119 לייקים
למה שפלטין לא ימשיך?
הוא היה בעונה לא משהו, בעיקר בגלל שלמשך תקופה חא היו בכלל משחקים בליגה הישראלית, הוא לא שיחק יותר מדי ביורוליג, ויצא מאיפוס.
מכל השחקנים הוא אחד מאלה שהכי בא לי שימשיך, שלא לדבר על האהבה מהקהל.
הוא היה בעונה לא משהו, בעיקר בגלל שלמשך תקופה חא היו בכלל משחקים בליגה הישראלית, הוא לא שיחק יותר מדי ביורוליג, ויצא מאיפוס.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1026 לייקים
לפנטז זה יפה אבל לא מאמין שבטוחים שים יפצע או יירד ביכולת. השלמנו שהוא יצטרף לחברה ותיקה של מרסר, הורד ועוד שחקנים שממש לא הזילו דמעה מחציית הכבישדאר אל כופר כתב: ↑05 יולי 2026, 10:10 יש פה ובאשכול המקביל כמה אנשים אופטימיים לגבי היכולת של מדר (והבריאות שלו, עכשיו שהוא והורד חולקים את התואר הכדורסלן העמיד בעולם).
ונראה לי שכולם בדעה שחובה עוד ישראלים טובים, בפרט שגם עם מדר על הפרקט היו לנו בעיות בתחום. השאלה מי זמין
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 48 לייקים
אני מסכים איתך, אבל לפחות לפי דיווחים שונים נשמע שהוא לא רוצה להמשיך ומבוקש בגלבוע/גליל/עפולה.Rak-Hapoel כתב: ↑05 יולי 2026, 10:13 למה שפלטין לא ימשיך?
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20897651
https://sports.walla.co.il/item/3850878
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 119 לייקים
נכון אבל הוא גם אומר, וזה ידוע, שהוא תחת חוזה.דאר אל כופר כתב: ↑05 יולי 2026, 10:21אני מסכים איתך, אבל לפחות לפי דיווחים שונים נשמע שהוא לא רוצה להמשיך ומבוקש בגלבוע/גליל/עפולה.Rak-Hapoel כתב: ↑05 יולי 2026, 10:13 למה שפלטין לא ימשיך?
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20897651
https://sports.walla.co.il/item/3850878
אני לא חושב שעופר ישחרר אותו.
כאמור כל הסיטואציה בגללה לא אשיחקו בליבה פה גם בגלל המלחמה ואז השביתה הוציאה אותו לטעמי מאיפוס והיה לו פלייאוף חלש.
מקווה שיישאר. מאד
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1625 לייקים
למרות שזה לא האשכול, כי האשכול של החלאה נסגר, זה הרגע לאחל לו שהברך שלו תקרוס באופן סופי?
יאללה הביתה!!!
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
מאחר והאשכול השני נסגר, אני אנצל את ההזדמנות כדי לעשות מה שנמנעתי ממנו עד כה ולאחל לו לסיים את הקריירה כמו המאמן שהוא כל כך רצה לשחק אצלו.
בן שרמוטה הוא ואבא שלו.
בן שרמוטה הוא ואבא שלו.
-
Maor
- קיבל.ה 398 לייקים
אז עכשיו שהוד מעלתו עזב ואפשר לצרף רכז זר ליד מיציץ׳, מה האופציות שלנו??
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 990 לייקים
אח סליחה על הישירות אבל זאת הודעה כזאת מנותקת..Hapolo כתב: ↑05 יולי 2026, 09:49 רציתי לומר לכל מי שהמעבר הזה שבר אותו או יותר מזה הפנה אותו נגד הקבוצה, שבפרספקטיבה של שנים קדימה, עם השאיפות של המועדון, עם האמצעים שהשקיעו ומשקיעים כדי לממש אותן, עם כל הקשיים שצריך להתמודד איתם כקבוצה ישראלית והפועל תל אביב בפרט, זה אחד המטומטמים כל הגוועלד הזה. שטיפת מוח יפה עשו לכם האולטראס והתקשורת. עם כמה שזה מבאס, עלינו בשנתיים 5 מדרגות ולפוצץ הכל בגלל שים מדר ובר טימור לא היו מרוצים מדקות המשחק שלהם בעונה הראשונה ביורוליג זה טרללת אחת גדולה
היום, 05.07.2026 - לא נשאר מהפועל תל אביב כלום. אין שום דבר שהופך את הקבוצה הזאת למשהו שדומה בכלל להפועל, קרוב לערכים של הפועל או ראוי להיקרא הפועל..
שחקנים? כל מי שמזוהה עם הפועל מת לעוף מפה
הגינות וקידום הכדורסל הישראלי? שיט שואו כזה לא היה פה שנים
קידום הכדורסלן הישראלי? קאדין מודה לך המון
ארגון אוהדים? נטש
הקהל הרחב? בהצלחה לגרום לו לרצות לבוא
אווירה ביציעים? הייתי בהלוויות יותר שמחות
עמותה? גופה עסוקה בקרבות אגו
אולם? יום עסל יום בסל
אפשר לרצות לנצח, אפשר לרצות להיות תחרותיים ו׳להתלכלך׳ אבל לא כשזה הופך להיות הDNA שלך
יותר מידי גורמים פה שיחקו עם הפועל כשם הייתה התינוק במשפט שלמה, בשונה מהסיפור התנכי - חתכו את התינוק לכל כך הרבה חתיכות שאין כבר מה להציל - וכן. גם אם תביא פה אליפות בארץ, למרות שמקצועית כרגע קברת את הסיכוי הזה
יתגדל ויתקדש שמי רבא.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- רדנקו
- קיבל.ה 2371 לייקים
ויש לי עוד דבר לומר לגבי מדר.
אם מישהו מאמין לזה שהוא חתם במכבי תמורת 2-2.2 מיליון בלבד, יש לי חלקה על הירח למכור לו.
ודבר לגבי המתאזרחים - מישהו שם פה את הנספח לתקנון האיגוד, אבל שם כתוב שהמגבלות הן עד לעונת 24/25. זה אומר שהמגבלות האלה לא היו בתוקף בכלל בעונה האחרונה.
וחוץ מזה - ההסכם בין ארגון השחקנים למנהלת הסתיים ועדיין לא נחתם הסכם חדש לעונה הקרובה, כך שאי אפשר לדעת מה יהיה שם לגבי מתאזרחים.
ברור שמכבי וירושלים ינסו להגביל כמה שיותר את הענין הזה כדי לפגוע בנו ונראה מה עופר יצליח לעשות אחרי שהשתלח והעליב בערך כל אחד באיגוד ובמנהלת.
אני חייב לומר שהאופציות שלנו בשוק היום לא רבות במיוחד.
TLC כנראה בדרך לחתום בברצלונה (אחרי שהדיבורים היו על זה שהוא סגור בוילרבאן). טיילור האריך חוזה לשנתיים נוספות בולנסיה. דיאלו הולך לדובאי.
מה שנשאר ברמות הגבוהות לעמדה 3 זה הזוניה ואני מתקשה להאמין שאפשר להביא אותו.
לגבי עמדת הרכז - גם כאן אני לא רואה אופציות רבות כי רוב השחקנים הפוטנציאליים בעמדה חתומים או שסגרו/בדרך לסגור בקבוצות אחרות.
לגבי עמדה 4 - ליילס חתם באנביאיי, פראדייה שהוזכר בהקשר שלנו חותם בריאל, כך שהיחיד שנשאר ברמות הגבוהות הוא זאק לידיי.
שלוש העמדות החשובות לנו הן עמדות קשות מאוד לאיוש במצב השוק הנוכחי.
וצריך לזכור שאנחנו מחפשים גם סנטר שני עם קליעה שיחליף את מוטלי.
אם מישהו מאמין לזה שהוא חתם במכבי תמורת 2-2.2 מיליון בלבד, יש לי חלקה על הירח למכור לו.
ודבר לגבי המתאזרחים - מישהו שם פה את הנספח לתקנון האיגוד, אבל שם כתוב שהמגבלות הן עד לעונת 24/25. זה אומר שהמגבלות האלה לא היו בתוקף בכלל בעונה האחרונה.
וחוץ מזה - ההסכם בין ארגון השחקנים למנהלת הסתיים ועדיין לא נחתם הסכם חדש לעונה הקרובה, כך שאי אפשר לדעת מה יהיה שם לגבי מתאזרחים.
ברור שמכבי וירושלים ינסו להגביל כמה שיותר את הענין הזה כדי לפגוע בנו ונראה מה עופר יצליח לעשות אחרי שהשתלח והעליב בערך כל אחד באיגוד ובמנהלת.
TLC כנראה בדרך לחתום בברצלונה (אחרי שהדיבורים היו על זה שהוא סגור בוילרבאן). טיילור האריך חוזה לשנתיים נוספות בולנסיה. דיאלו הולך לדובאי.
לגבי עמדת הרכז - גם כאן אני לא רואה אופציות רבות כי רוב השחקנים הפוטנציאליים בעמדה חתומים או שסגרו/בדרך לסגור בקבוצות אחרות.
לגבי עמדה 4 - ליילס חתם באנביאיי, פראדייה שהוזכר בהקשר שלנו חותם בריאל, כך שהיחיד שנשאר ברמות הגבוהות הוא זאק לידיי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
להחלפה של מדר בבלאט יש יתרונות מסוימים, בוודאי בכל הקשור לניהול משחק והפעלת גבוהים, אבל החיסרון המאוד ברור הוא כמובן בהגנה. בהתחשב בזה שהגארד השני הוא חור הגנתי כמו מיציץ', לא תהיה ברירה אלא להביא מישהו עם טיקט הגנתי, גם על חשבון איכויות התקפיות מסוימות.
אם פאו ישחררו את ג'ריאן גרנט הייתי הולך עליו בכל הכוח למרות גילו המתקדם.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 807 לייקים
בגלל זה צריך להסתכל יותר ויותר על השוק האמריקאי ולהביא יוצאי NBA.רדנקו כתב: ↑05 יולי 2026, 11:04 ויש לי עוד דבר לומר לגבי מדר.
בגלל כמה סיבות, זה פחות עדיף משחקנים עם ניסיון אירופי מוכח, אבל זה המצב.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
זכותך המלאה להרגיש כך ואני בהחלט ממליץ לך לא להגיע למגרשים אם כך אתה מרגיש.אייבר דה-בונלס כתב: ↑05 יולי 2026, 11:00אח סליחה על הישירות אבל זאת הודעה כזאת מנותקת..Hapolo כתב: ↑05 יולי 2026, 09:49 רציתי לומר לכל מי שהמעבר הזה שבר אותו או יותר מזה הפנה אותו נגד הקבוצה, שבפרספקטיבה של שנים קדימה, עם השאיפות של המועדון, עם האמצעים שהשקיעו ומשקיעים כדי לממש אותן, עם כל הקשיים שצריך להתמודד איתם כקבוצה ישראלית והפועל תל אביב בפרט, זה אחד המטומטמים כל הגוועלד הזה. שטיפת מוח יפה עשו לכם האולטראס והתקשורת. עם כמה שזה מבאס, עלינו בשנתיים 5 מדרגות ולפוצץ הכל בגלל שים מדר ובר טימור לא היו מרוצים מדקות המשחק שלהם בעונה הראשונה ביורוליג זה טרללת אחת גדולה
היום, 05.07.2026 - לא נשאר מהפועל תל אביב כלום. אין שום דבר שהופך את הקבוצה הזאת למשהו שדומה בכלל להפועל, קרוב לערכים של הפועל או ראוי להיקרא הפועל..
ארגון אוהדים? נטש
אולם? יום עסל יום בסל
אפשר לרצות לנצח, אפשר לרצות להיות תחרותיים ו׳להתלכלך׳ אבל לא כשזה הופך להיות הDNA שלך
יותר מידי גורמים פה שיחקו עם הפועל כשם הייתה התינוק במשפט שלמה, בשונה מהסיפור התנכי - חתכו את התינוק לכל כך הרבה חתיכות שאין כבר מה להציל - וכן. גם אם תביא פה אליפות בארץ, למרות שמקצועית כרגע קברת את הסיכוי הזה
יתגדל ויתקדש שמי רבא.
-
Nati
- קיבל.ה 3420 לייקים
וואואייבר דה-בונלס כתב:אח סליחה על הישירות אבל זאת הודעה כזאת מנותקת..Hapolo כתב: ↑05 יולי 2026, 09:49 רציתי לומר לכל מי שהמעבר הזה שבר אותו או יותר מזה הפנה אותו נגד הקבוצה, שבפרספקטיבה של שנים קדימה, עם השאיפות של המועדון, עם האמצעים שהשקיעו ומשקיעים כדי לממש אותן, עם כל הקשיים שצריך להתמודד איתם כקבוצה ישראלית והפועל תל אביב בפרט, זה אחד המטומטמים כל הגוועלד הזה. שטיפת מוח יפה עשו לכם האולטראס והתקשורת. עם כמה שזה מבאס, עלינו בשנתיים 5 מדרגות ולפוצץ הכל בגלל שים מדר ובר טימור לא היו מרוצים מדקות המשחק שלהם בעונה הראשונה ביורוליג זה טרללת אחת גדולה
ארגון אוהדים? נטש
אולם? יום עסל יום בסל
יתגדל ויתקדש שמי רבא.
מרשים
באמת היה חסר עוד מישהו שיספר לפני כמה רע עכשיו לעומת הגן עדן שהיה לפני.
- רדנקו
- קיבל.ה 2371 לייקים
כדי שהיתרון הזה של בלאט יבוא לידי ביטוי צריך לשחק כדורסל מסויים. בטח לא זה ששיחקנו בעונה שעברה.
זה נכון גם לגבי גרנט, אם נרצה להפיק ממנו משהו בהתקפה ולא רק בהגנה.
אם נשחק גם עם שחקן בעמדה 3 שלא ממש שומר (כמו הזוניה שעליו מפנטזים) ועם ארבע שלא ממש שומר כמו לידיי, אנחנו נהיה קבוצת הגנה אפילו יותר גרועה משנה שעברה.
ואני לא בטוח שנהיה קבוצת התקפה הרבה יותר טובה לאור מצב השוק.
אולי החמישיה תהיה טובה יותר התקפית, אבל כשנעבור לחמישיה השניה אני לא יודע מה נצליח לתת בהתקפה.
אם נשחק גם עם שחקן בעמדה 3 שלא ממש שומר (כמו הזוניה שעליו מפנטזים) ועם ארבע שלא ממש שומר כמו לידיי, אנחנו נהיה קבוצת הגנה אפילו יותר גרועה משנה שעברה.
אולי החמישיה תהיה טובה יותר התקפית, אבל כשנעבור לחמישיה השניה אני לא יודע מה נצליח לתת בהתקפה.
-
Nati
- קיבל.ה 3420 לייקים
משום מה,יש לא הרגשה שגם לפני זה הוא לא ממש הגיע.הוקיץ' כתב:זכותך המלאה להרגיש כך ואני בהחלט ממליץ לך לא להגיע למגרשים אם כך אתה מרגיש.אייבר דה-בונלס כתב: ↑05 יולי 2026, 11:00אח סליחה על הישירות אבל זאת הודעה כזאת מנותקת..Hapolo כתב: ↑05 יולי 2026, 09:49 רציתי לומר לכל מי שהמעבר הזה שבר אותו או יותר מזה הפנה אותו נגד הקבוצה, שבפרספקטיבה של שנים קדימה, עם השאיפות של המועדון, עם האמצעים שהשקיעו ומשקיעים כדי לממש אותן, עם כל הקשיים שצריך להתמודד איתם כקבוצה ישראלית והפועל תל אביב בפרט, זה אחד המטומטמים כל הגוועלד הזה. שטיפת מוח יפה עשו לכם האולטראס והתקשורת. עם כמה שזה מבאס, עלינו בשנתיים 5 מדרגות ולפוצץ הכל בגלל שים מדר ובר טימור לא היו מרוצים מדקות המשחק שלהם בעונה הראשונה ביורוליג זה טרללת אחת גדולה
ארגון אוהדים? נטש
אולם? יום עסל יום בסל
יתגדל ויתקדש שמי רבא.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1625 לייקים
בקיצור מצב דיי בטטהרדנקו כתב: ↑05 יולי 2026, 11:11 כדי שהיתרון הזה של בלאט יבוא לידי ביטוי צריך לשחק כדורסל מסויים. בטח לא זה ששיחקנו בעונה שעברה.
יאללה הביתה!!!
-
Niro
- קיבל.ה 2989 לייקים
עוד פעם התחלנו עם "קידום השחקן הישראלי"? לך תקרא כמה מתאזרחים היו פה לאורך השנים החל משנות ה60. הפועל תל אביב הייתה לפני רמי כהן והעמותה.אייבר דה-בונלס כתב: ↑05 יולי 2026, 11:00אח סליחה על הישירות אבל זאת הודעה כזאת מנותקת..Hapolo כתב: ↑05 יולי 2026, 09:49 רציתי לומר לכל מי שהמעבר הזה שבר אותו או יותר מזה הפנה אותו נגד הקבוצה, שבפרספקטיבה של שנים קדימה, עם השאיפות של המועדון, עם האמצעים שהשקיעו ומשקיעים כדי לממש אותן, עם כל הקשיים שצריך להתמודד איתם כקבוצה ישראלית והפועל תל אביב בפרט, זה אחד המטומטמים כל הגוועלד הזה. שטיפת מוח יפה עשו לכם האולטראס והתקשורת. עם כמה שזה מבאס, עלינו בשנתיים 5 מדרגות ולפוצץ הכל בגלל שים מדר ובר טימור לא היו מרוצים מדקות המשחק שלהם בעונה הראשונה ביורוליג זה טרללת אחת גדולה
ארגון אוהדים? נטש
אולם? יום עסל יום בסל
יתגדל ויתקדש שמי רבא.
-
purvis short
- קיבל.ה 344 לייקים
1. אסור להתעלם מכך שהיה פה כשל ניהולי גדול בדמות סעיף היציאה. גדול כתבתי? עצום!
2. אסור להתעלם מכך שהיה פה כשל מקצועי עצום של איטודיס בניהול הסגל הישראלי. אני לא רואה איך איטודיס יכול להמשיך כרגיל כרגע. ואגיד זאת כך: המאמן צריך להבין שכל משחק ליגה הוא קריטי עבורו. ושגביע ווינר הוא לא טורניר הכנה לעונה, אלא אירוע שהוא צריך להגיע אליו מוכן כמו למשחק יורוליג ולקחת אותו. אם הוא לא מבין את זה הוא מקרה אבוד והלך עלינו.
3. אסור להתעלם מכך שיש פה כשל תדמיתי גדול.
4. ועם זאת. הקיץ לקראת עונת 94/5. הפועל תל אביב מאבדת בקיץ ההוא את הסמל תומר שטיינהאור להפועל חולון, מוותרת (כן כן) על שמעון אמסלם לטובת הפועל חיפה ומשחררת את עמי נאווי האהוב. ננו מרקוביץ, אחד הזרים האהובים בתולדות הקבוצה משוחרר ואיתו דייויד ת'רדקיל שעובר לכסף הגדול של חולון.
מי מגיעים במקומם? בגזרת הזרים: מילטון ווגנר מבית"ר רמת גן ובאק ג'ונסון.
בישראלים? המתאזרח ג'יימס טרי, המכביסט גלעד כץ, ילד בשם מאיר טפירו שהיום הוא אהוב ואז היה נו וואן, מתאזרח בשם מארק קארבר ואחד בשם מיקי ברקוביץ האיש שהוא שם נרדף למכביזם.
אה, כן, והמאמן היה אחד, צביקה שרף המכביסט.
אני לא זוכר שמישהו אז אמר שזו לא הפועל, שאין הפועל, שאין ערכים. הבינו את המצב והמשיכו להגיע (ובנוגע למיקי ברקוביץ אפילו הייתה סקרנות גדולה לראות אותו במדים של הפועל).
2. אסור להתעלם מכך שהיה פה כשל מקצועי עצום של איטודיס בניהול הסגל הישראלי. אני לא רואה איך איטודיס יכול להמשיך כרגיל כרגע. ואגיד זאת כך: המאמן צריך להבין שכל משחק ליגה הוא קריטי עבורו. ושגביע ווינר הוא לא טורניר הכנה לעונה, אלא אירוע שהוא צריך להגיע אליו מוכן כמו למשחק יורוליג ולקחת אותו. אם הוא לא מבין את זה הוא מקרה אבוד והלך עלינו.
3. אסור להתעלם מכך שיש פה כשל תדמיתי גדול.
4. ועם זאת. הקיץ לקראת עונת 94/5. הפועל תל אביב מאבדת בקיץ ההוא את הסמל תומר שטיינהאור להפועל חולון, מוותרת (כן כן) על שמעון אמסלם לטובת הפועל חיפה ומשחררת את עמי נאווי האהוב. ננו מרקוביץ, אחד הזרים האהובים בתולדות הקבוצה משוחרר ואיתו דייויד ת'רדקיל שעובר לכסף הגדול של חולון.
מי מגיעים במקומם? בגזרת הזרים: מילטון ווגנר מבית"ר רמת גן ובאק ג'ונסון.
בישראלים? המתאזרח ג'יימס טרי, המכביסט גלעד כץ, ילד בשם מאיר טפירו שהיום הוא אהוב ואז היה נו וואן, מתאזרח בשם מארק קארבר ואחד בשם מיקי ברקוביץ האיש שהוא שם נרדף למכביזם.
אה, כן, והמאמן היה אחד, צביקה שרף המכביסט.
אני לא זוכר שמישהו אז אמר שזו לא הפועל, שאין הפועל, שאין ערכים. הבינו את המצב והמשיכו להגיע (ובנוגע למיקי ברקוביץ אפילו הייתה סקרנות גדולה לראות אותו במדים של הפועל).
נערך לאחרונה על ידי purvis short ב 05 יולי 2026, 11:21, נערך פעם 1 בסך הכל.