אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 130 לייקים
הייתה לנו שיחת חברים בחג על ספרא, ועל פחד כזה שכל העסקנים של הפועל לאורך השנים ימצאו את הדרך להצמד אליו ולהשפיע את הטמטום שלהם עליו. כל הרמונים, והתאומים, וההראלים ושאר החתולים. לאורך השנים הייתה איזו תחושה שהם כמו הרפס כזה, שתמיד שם ברקע, ומבצבץ ברגע הכי גרוע.
והסברה של הפרלמנט הקטן שלנו הייתה שהפועל בכדורגל צריכה עמותת אוהדים דמוקרטית, בדומה לכדורסל, שלא שואפת לבעלות על הקבוצה אלא לאיזו מנייה שתעניק לנציג של האוהדים מקום בשולחן. לא זכות וטו, לא תנאי למנוי למשחקים, לא כרטיסים ליציע זהב. פשוט מקום בשולחן ואיזו אמירה בדיון שמייצגת את המיינסטרים של הקהל האדום. ולאוהדים שפויים יש הבנה בכדורגל לא פחות מלכל העסקנים שמוצאים את דרכם למקצוע, אוהדים יכולים לנבא לא פחות טוב ממנהל מקצועי את הסיכויי הצלחה של איש מקצוע כזה או אחר, להשמיע קול לגבי העמדות שבאמת זועקות לשיפור בקבוצה, ובעיקר לייצר איזה קשר בריא וישיר עם הבעלים.
הלוואי ומישהו ירים את הכפפה הזאת, זה לא אמור להיות עסק יקר כי לא מדובר פה על שותפות משמעותית במבנה בעלות, וזה יכול לעשות רק טוב לקבוצה הזאת בראייה קדימה. בעיני זה גם תואם את החזון של ספרא.
והסברה של הפרלמנט הקטן שלנו הייתה שהפועל בכדורגל צריכה עמותת אוהדים דמוקרטית, בדומה לכדורסל, שלא שואפת לבעלות על הקבוצה אלא לאיזו מנייה שתעניק לנציג של האוהדים מקום בשולחן. לא זכות וטו, לא תנאי למנוי למשחקים, לא כרטיסים ליציע זהב. פשוט מקום בשולחן ואיזו אמירה בדיון שמייצגת את המיינסטרים של הקהל האדום. ולאוהדים שפויים יש הבנה בכדורגל לא פחות מלכל העסקנים שמוצאים את דרכם למקצוע, אוהדים יכולים לנבא לא פחות טוב ממנהל מקצועי את הסיכויי הצלחה של איש מקצוע כזה או אחר, להשמיע קול לגבי העמדות שבאמת זועקות לשיפור בקבוצה, ובעיקר לייצר איזה קשר בריא וישיר עם הבעלים.
הלוואי ומישהו ירים את הכפפה הזאת, זה לא אמור להיות עסק יקר כי לא מדובר פה על שותפות משמעותית במבנה בעלות, וזה יכול לעשות רק טוב לקבוצה הזאת בראייה קדימה. בעיני זה גם תואם את החזון של ספרא.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אליאס, ליידנר, ביבראס לעונת פרישה
-
- קיבל.ה 157 לייקים
תוסיפו גם את אבו עביד שרצה לחזור בקיץ אבל לא הגישו לו הצעה בגלל הבלאגן עם ההעברת בעלות
אליאס ריאלי אבל מי יודע מה נשאר ממנו אחרי כל הפציעות, כנ"ל ליידנר
אליאס ריאלי אבל מי יודע מה נשאר ממנו אחרי כל הפציעות, כנ"ל ליידנר
-
- קיבל.ה 129 לייקים
כרגע בחודשים שהם נמצאים אין הבדל בינהם לבין כל הזבלים שהיו פה בשנים האחרונות
אשכרה נראה שאין בעלי בית בקבוצה הזאת
אשכרה נראה שאין בעלי בית בקבוצה הזאת
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ככל שקברניטי המועדון יפנימו שהקבוצה הזו היא עוד בלאומית כך ייטב. כרגע זה נראה שהם חושבים אחרת והם טועים.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
אם להיות פייר עדיף לטווח הקצר בעלים מסוג ניסנוב שחי את הקבוצה מאשר איזה ספרא שיושב בארה"ב ואין לו מושג מה קורה בקבוצה או שבכלל לא אכפת לו אם נתקע בלאומית, העיקר הילד שלו מרגיש גבר בטוויטר שיש לו קבוצת כדורגל ואוהדים שעונים לו
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 515 לייקים
אם לא יוזרמו כמה מיליונים בינואר לא עולים שום ליגה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
חייבים לפתוח תכיס
דבר ראשון להיפתר מדגו כבר היום
ולחזק את הקבוצה באיזה זר וישראלי שוברי שיון
אחרת זה לא ילך חברה באמת
דבר ראשון להיפתר מדגו כבר היום
ולחזק את הקבוצה באיזה זר וישראלי שוברי שיון
אחרת זה לא ילך חברה באמת
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עצם זה שאמר שנקוןה שעד ינואר נהיה בתמונת העלייה מראה באיזה מצב חרא אנחנו נמצאים , פשוט בדיחה
-
- קיבל.ה 157 לייקים
לא מבין מה קורה במועדון הזה
הבעלים שעדיין לא ראינו את הפנים שלו חוץ מתמונה עם ינאי
אין מסיבת עיתונאים, מנכ"ל חדש שתתקנו אותי אם אני טועה אבל גם הוא עדיין לא התראיין לא דיבר לא כלום
שיתעורר כבר
הבעלים שעדיין לא ראינו את הפנים שלו חוץ מתמונה עם ינאי
אין מסיבת עיתונאים, מנכ"ל חדש שתתקנו אותי אם אני טועה אבל גם הוא עדיין לא התראיין לא דיבר לא כלום
שיתעורר כבר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
זה יכול להיות מאוחר מידי
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
עם כל הכבוד, לפטר זה קל וזה לא מבחן לבעלים מיליארדר לכאורהלירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
המבחן שלו הוא בינואר איך הוא מעמיס אותנו בזרים וברכש שעולה כסף.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
חייב לפטר, יש לי דפיקות לב רק מהמחשבה שיהיה כסף ודגו הוא זה שיבחר שחקנים בינוארdino כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:10עם כל הכבוד, לפטר זה קל וזה לא מבחן לבעלים מיליארדר לכאורהלירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אי אפשר להעמיס בזרים כי מותר רק 3 זריםdino כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:10עם כל הכבוד, לפטר זה קל וזה לא מבחן לבעלים מיליארדר לכאורהלירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
צריך מעל הכל מאמן חדש ולכן זה המבחן שלו
-
- קיבל.ה 107 לייקים
שטויות, סגל שעולה בהליכה לא צריך מאמן חדש.
מקסימום נתחיל להתאמץ ונעלה בפער קטן ולא בהליכה.
מקסימום נתחיל להתאמץ ונעלה בפער קטן ולא בהליכה.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
לא לעלות ליגה יהיה פשוט המסמר האחרון בארון של הקבוצה הזאת ולשם זה נראה שאנחנו הולכים.
לא רק שזה יהיה כשלון מקצועי מחפיר, כמות האוהדים ש״נאבד״ וייקח המון זמן להחזיר אותם תהיה עצומה.
אני מעולם לא זוכר את עצמי כל כך אדיש לקבוצה הזאת (וטפו טפו טפו היו סיבות להיות אדיש בעשור האחרון) וזה הדבר שהכי מדאיג אותי.
אני חשבתי שהירידה תביא שנה רגועה, נראה נצחונות ואולי אפילו כדורגל טוב ובמקום זה קיבלנו חרא לפנים.
אם הוא לא יתעשת על עצמו ועל התפקיד שלו מהר מאוד אנחנו לא נצליח לקום מזה.
דגו חייב ללכת הביתה לא רק בגלל הקצב צבירת נק׳ הנוראי אבל בעיקר בגלל החוסר עניין שהוא יצר בקבוצה.
הכדורגל נורא, המחויבות מזעזעת, הכל מקרי, אין שום דבר טוב אחד בקבוצה הזאת.
לא רק שזה יהיה כשלון מקצועי מחפיר, כמות האוהדים ש״נאבד״ וייקח המון זמן להחזיר אותם תהיה עצומה.
אני מעולם לא זוכר את עצמי כל כך אדיש לקבוצה הזאת (וטפו טפו טפו היו סיבות להיות אדיש בעשור האחרון) וזה הדבר שהכי מדאיג אותי.
אני חשבתי שהירידה תביא שנה רגועה, נראה נצחונות ואולי אפילו כדורגל טוב ובמקום זה קיבלנו חרא לפנים.
אם הוא לא יתעשת על עצמו ועל התפקיד שלו מהר מאוד אנחנו לא נצליח לקום מזה.
דגו חייב ללכת הביתה לא רק בגלל הקצב צבירת נק׳ הנוראי אבל בעיקר בגלל החוסר עניין שהוא יצר בקבוצה.
הכדורגל נורא, המחויבות מזעזעת, הכל מקרי, אין שום דבר טוב אחד בקבוצה הזאת.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
איפה אתה אבא?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 368 לייקים
בהגבלת קהל צריך להעביר את המשחק הביתי מול הרצליה בשלישי הבא 29.10 לאשדוד, לטרנר או ליד אליהו.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
סך הכל נראה מבטיח, שבר שיא של בעלים פח, ומוביל אותנו בביטחה לעוד עונה בלאומית. אבל הי, יש ערכי קהילה, ויותר חשוב? מחלקת נוער! (כושלת)
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.לירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
אבל לפטר מאמן לפני שאמרת אפילו שלום לאוהדים זה עוד יותר גרוע, בטח מאמן שספרא לחץ עליו לבוא עוד לפני שרכש את הקבוצה בפועל ( ומי יודע מה הוא הבטיח לדגו ).
אני מאמין/מקווה שספרא דוחה את הדברים כי הוא מתכנן "שואו" לקראת ינואר שיכלול בניית שלד הנהלה הצגה של הבעלים והקצבת רכש לשחקנים, במסגרת זאת ייתכן גם שיחליף את המאמן.
* האמונה שלי שהוא יעשה מהלך נרחב לא נובעת מאיזה מידע אלה מהמחשבה שבן אדם שהצליח בחיים לא יכול להיות כל כך מטומטם ומנותק
אם אין לו איזה תוכנית/מטרה חליפית.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 23 לייקים
-
- קיבל.ה 398 לייקים
לא בטוח שעבור ספרא זה אסון להשאר עוד עונה בלאומית. תקציב נמוך, ימכרו 2 או 3 שחקנים כדי לממן את הקבוצה.
בקצב הזה לא ניתן בינואר לשנות בצורה קיצונית את מצבנו.
זו תהיה עונה של התאקלמות של הבעלים ולקראת העונה הבאה לנסות לעלות.
בקצב הזה לא ניתן בינואר לשנות בצורה קיצונית את מצבנו.
זו תהיה עונה של התאקלמות של הבעלים ולקראת העונה הבאה לנסות לעלות.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לא צריך שידבר, לא צריך שיבקר בארץ, לא צריך שפוני.ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 09:58אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.לירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
אבל לפטר מאמן לפני שאמרת אפילו שלום לאוהדים זה עוד יותר גרוע, בטח מאמן שספרא לחץ עליו לבוא עוד לפני שרכש את הקבוצה בפועל ( ומי יודע מה הוא הבטיח לדגו ).
אני מאמין/מקווה שספרא דוחה את הדברים כי הוא מתכנן "שואו" לקראת ינואר שיכלול בניית שלד הנהלה הצגה של הבעלים והקצבת רכש לשחקנים, במסגרת זאת ייתכן גם שיחליף את המאמן.
* האמונה שלי שהוא יעשה מהלך נרחב לא נובעת מאיזה מידע אלה מהמחשבה שבן אדם שהצליח בחיים לא יכול להיות כל כך מטומטם ומנותק
שימנו כבר מנהל מקצועי רציני ותקציב גדול זה הכל.
עם דגו לא נעלה
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לא תודה בחיים שטעית ויש לנו חרא של סגל אה?לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 19:08לא צריך שידבר, לא צריך שיבקר בארץ, לא צריך שפוני.ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 09:58אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.לירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
שימנו כבר מנהל מקצועי רציני ותקציב גדול זה הכל.
עם דגו לא נעלה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
-
- קיבל.ה 948 לייקים
ספרא לחץ? הוא בכלל ידע מי זה?ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 09:58אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.לירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 428 לייקים
בטח שיודע הוא עוקב אחריו משדגו עלה מהנוער לבוגרים. יאללה חאלס מספיק עם השטויות הוא לא מראה עניין שהוא הבעלים אתם רוצים להגיד לי שהוא הראה עניין שעדיין לא היה הבעלים.יהלום14אדום כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 00:12ספרא לחץ? הוא בכלל ידע מי זה?ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 09:58אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.לירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אפילו הבאתי כמה לינקים בעבר כולל ציטוט של דגו שהוא דיבר עם ספרא וכולל כותרת שספרא לחץ על דגו לחתום.יהלום14אדום כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 00:12ספרא לחץ? הוא בכלל ידע מי זה?ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 09:58אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.לירון האדום כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
ספרא סגר עם מינצברג על מכירת הקבוצה הרבה לפני החתימה בפועל והיה מעורב בכל מה שקרה בהפועל ( כנראה דרך "יועצים" כאלה ואחרים )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
הפועל ת"א כדי לנצח את מרבית המשחקים חייבת שיהיו לה במינימום 11 שחקנים טובים משמעותית משאר קבוצות הליגה וזה לא קיים.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 23:10 עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
מול הפועל ת"א כל קבוצה מגיע למשחק כאילו שמדובר במכבי בדרבי / גמר גביע.
הליגה הזו חלשה. אבל כשקבוצות מגיעות מולך להרוג למשחק ולשחק 11 שחקנים מאחורי כדור אתה חייב שיהיו לך את הכלים לפרוץ את זה - ואין לך.
אני לא חושב שדגו מאמן על. אבל אף מאמן לא יהפוך את אחמד אעבד לפחות נגר.
אף מאמן לא יגרום לארי כהן להיות דריבילסיט מניע כדור ויוצר מצבים.
אף אחד לא יגרום למאקריץ לרוץ מהר יותר
ויש לי עוד דוגמאות על לפחות עשרה שחקני סגל.
הבעיה היא לא (רק) בעמדת המאמן ובעיקר באיכות הסגל שלנו.
זה שעל הנייר הסגל שלנו מעט טוב מהיריבות שלנו (גם על זה אפשר להתווכח) זה לא מספיק.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
Mr. Safra the big boss
על רקע הניפוי מול מכבי פ"ת, רותם חטואל עשוי לבקש לעזוב בינואר אם לא יקבל דק' משמעותיות
על רקע הניפוי מול מכבי פ"ת, רותם חטואל עשוי לבקש לעזוב בינואר אם לא יקבל דק' משמעותיות
-
- קיבל.ה 472 לייקים
תפזרו את הפרלמנטMendelson כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 14:30 הייתה לנו שיחת חברים בחג על ספרא, ועל פחד כזה שכל העסקנים של הפועל לאורך השנים ימצאו את הדרך להצמד אליו ולהשפיע את הטמטום שלהם עליו. כל הרמונים, והתאומים, וההראלים ושאר החתולים. לאורך השנים הייתה איזו תחושה שהם כמו הרפס כזה, שתמיד שם ברקע, ומבצבץ ברגע הכי גרוע.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
קח לדוגמה את המשחקים מול רעננה ואום אל פאחם - אלו עוד 4 נקודות שהינו חיבים להשיג (והנה ה 4 שיש יותר לכפר שלם).L.S כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 11:29הפועל ת"א כדי לנצח את מרבית המשחקים חייבת שיהיו לה במינימום 11 שחקנים טובים משמעותית משאר קבוצות הליגה וזה לא קיים.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 23:10 עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
הליגה הזו חלשה. אבל כשקבוצות מגיעות מולך להרוג למשחק ולשחק 11 שחקנים מאחורי כדור אתה חייב שיהיו לך את הכלים לפרוץ את זה - ואין לך.
זה שעל הנייר הסגל שלנו מעט טוב מהיריבות שלנו (גם על זה אפשר להתווכח) זה לא מספיק.
במשחקים שניצחנו, כמו המהפך מול הפועל ר"ג, היו ברגע שהתחלנו לשים רגל על הגז.
ברגע שהקבוצה מניעה כדור מהר יותר, זזה יותר על המגרש, מפעילה לחץ על היריב בחצי שלו, עוצרת התקפות מתפרצות בעבירות,
בועטת מרחוק, כאשר מגביהים כדור, שחקנים מקו שני מצטרפים לרחבה, דאבל פסים, לבודד שחקנים, להכניס כדורים למקאריץ כדי שיוריד אחורה,
כל אלו זה אספקט של מאמן.
בוא ניקח לדוג' את ההרכב של הפועל פ"ת במשחק האחרון שלהם (תסלח לי שאני לא מסדר לפי עמדות, באתר של ההתאחדות זה לא לפי עמדות
ואני לא מכיר את רוב השחקנים)
עומר כץ (שוער), תומר אלטמן, רוחאנא (שאנחנו מכירים), גולן בני, עוז פרץ, רועי דוד, נועם כהן, ניר דרור, יער זמבורסקי, ג'וסלין ואיתי רוטמן.
עלו מהספסל:
אמיר ברקוביץ, נועם שחר, חזוט (מכירים אותו) רם לוי.
עכשיו תשכנע אותי שלהפועל פ"ת יש סגל טוב יותר משלנו
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 14:43קח לדוגמה את המשחקים מול רעננה ואום אל פאחם - אלו עוד 4 נקודות שהינו חיבים להשיג (והנה ה 4 שיש יותר לכפר שלם).L.S כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 11:29הפועל ת"א כדי לנצח את מרבית המשחקים חייבת שיהיו לה במינימום 11 שחקנים טובים משמעותית משאר קבוצות הליגה וזה לא קיים.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 23:10 עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
במשחקים שניצחנו, כמו המהפך מול הפועל ר"ג, היו ברגע שהתחלנו לשים רגל על הגז.
ברגע שהקבוצה מניעה כדור מהר יותר, זזה יותר על המגרש, מפעילה לחץ על היריב בחצי שלו, עוצרת התקפות מתפרצות בעבירות,
בועטת מרחוק, כאשר מגביהים כדור, שחקנים מקו שני מצטרפים לרחבה, דאבל פסים, לבודד שחקנים, להכניס כדורים למקאריץ כדי שיוריד אחורה,
כל אלו זה אספקט של מאמן.
בוא ניקח לדוג' את ההרכב של הפועל פ"ת במשחק האחרון שלהם (תסלח לי שאני לא מסדר לפי עמדות, באתר של ההתאחדות זה לא לפי עמדות
ואני לא מכיר את רוב השחקנים)
עומר כץ (שוער), תומר אלטמן, רוחאנא (שאנחנו מכירים), גולן בני, עוז פרץ, רועי דוד, נועם כהן, ניר דרור, יער זמבורסקי, ג'וסלין ואיתי רוטמן.
עלו מהספסל:
אמיר ברקוביץ, נועם שחר, חזוט (מכירים אותו) רם לוי.
עכשיו תשכנע אותי שלהפועל פ"ת יש סגל טוב יותר משלנו
מה משותף למשחקים מול רעננה, אום אל פאחם וכפר קאסם? שלושתן הגיעו לעשות אנטי כדורגל ולעמוד מאחורי הכדור.
הפועל רמת גן עלתה מולך ליתרון ופתחה את המשחק, קיבלה תאבון והענשתם אותם ב20 דקות.
אין לך את היכולת לשחק מהר מול קבוצה שמצופפת מהסיבה שאיכות השחקנים שלנו היא לא גבוהה. טכניקה גרועה, חוסר בהבנת המשחק.
יכולת, בקיצור.
לגבי ההשוואה מול הפועל פתח תקווה, אתה שוב מחזק את הטענה שלי. מה שמספיק להם, לא יספיק לך.
למרבית קבוצות הלאומית להוציא נקודות מהפועל תל אביב זה כמו גמר גביע.
מי שתפתח את המשחק תענש. הן מבינות את זה ומצופפות מולך. לכן, הפועל ת"א חייב סגל משמעותית יותר איכותי מהליגה הזאת ואין לנו את זה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.