אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

הייתה לנו שיחת חברים בחג על ספרא, ועל פחד כזה שכל העסקנים של הפועל לאורך השנים ימצאו את הדרך להצמד אליו ולהשפיע את הטמטום שלהם עליו. כל הרמונים, והתאומים, וההראלים ושאר החתולים. לאורך השנים הייתה איזו תחושה שהם כמו הרפס כזה, שתמיד שם ברקע, ומבצבץ ברגע הכי גרוע.

והסברה של הפרלמנט הקטן שלנו הייתה שהפועל בכדורגל צריכה עמותת אוהדים דמוקרטית, בדומה לכדורסל, שלא שואפת לבעלות על הקבוצה אלא לאיזו מנייה שתעניק לנציג של האוהדים מקום בשולחן. לא זכות וטו, לא תנאי למנוי למשחקים, לא כרטיסים ליציע זהב. פשוט מקום בשולחן ואיזו אמירה בדיון שמייצגת את המיינסטרים של הקהל האדום. ולאוהדים שפויים יש הבנה בכדורגל לא פחות מלכל העסקנים שמוצאים את דרכם למקצוע, אוהדים יכולים לנבא לא פחות טוב ממנהל מקצועי את הסיכויי הצלחה של איש מקצוע כזה או אחר, להשמיע קול לגבי העמדות שבאמת זועקות לשיפור בקבוצה, ובעיקר לייצר איזה קשר בריא וישיר עם הבעלים.

הלוואי ומישהו ירים את הכפפה הזאת, זה לא אמור להיות עסק יקר כי לא מדובר פה על שותפות משמעותית במבנה בעלות, וזה יכול לעשות רק טוב לקבוצה הזאת בראייה קדימה. בעיני זה גם תואם את החזון של ספרא.
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

Nati כתב: 15 אוקטובר 2024, 00:49 לקראת העונה הבאה,מדברים על נסיון של להחזיר כמה שיותר בנים הביתה.
לא דובר לדעתי בשום מקום
אבל ליידנר אליאס ספורי חלום
חלום רטוב זה ביבראס.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

אליאס, ליידנר, ביבראס לעונת פרישה
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

בואו נעלה ליגה קודם
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

תוסיפו גם את אבו עביד שרצה לחזור בקיץ אבל לא הגישו לו הצעה בגלל הבלאגן עם ההעברת בעלות
אליאס ריאלי אבל מי יודע מה נשאר ממנו אחרי כל הפציעות, כנ"ל ליידנר
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

כרגע בחודשים שהם נמצאים אין הבדל בינהם לבין כל הזבלים שהיו פה בשנים האחרונות
אשכרה נראה שאין בעלי בית בקבוצה הזאת
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ככל שקברניטי המועדון יפנימו שהקבוצה הזו היא עוד בלאומית כך ייטב. כרגע זה נראה שהם חושבים אחרת והם טועים.
סמל אישי של משתמש
Charmander
קיבל.ה  432 לייקים

אלון1 כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:51 כרגע בחודשים שהם נמצאים אין הבדל בינהם לבין כל הזבלים שהיו פה בשנים האחרונות
אשכרה נראה שאין בעלי בית בקבוצה הזאת
אם להיות פייר עדיף לטווח הקצר בעלים מסוג ניסנוב שחי את הקבוצה מאשר איזה ספרא שיושב בארה"ב ואין לו מושג מה קורה בקבוצה או שבכלל לא אכפת לו אם נתקע בלאומית, העיקר הילד שלו מרגיש גבר בטוויטר שיש לו קבוצת כדורגל ואוהדים שעונים לו
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

להכניס יד לכיס
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

אם לא יוזרמו כמה מיליונים בינואר לא עולים שום ליגה.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

חייבים לפתוח תכיס
דבר ראשון להיפתר מדגו כבר היום
ולחזק את הקבוצה באיזה זר וישראלי שוברי שיון
אחרת זה לא ילך חברה באמת
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

dino כתב: 18 אוקטובר 2024, 17:58 להכניס יד לכיס
ולפטר את המאמן, לא פחות חשוב.
הוא פה חודשיים פלוס ולא ראינו שום סימן חיים מהבעלים המיליארדר שלנו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עצם זה שאמר שנקוןה שעד ינואר נהיה בתמונת העלייה מראה באיזה מצב חרא אנחנו נמצאים , פשוט בדיחה
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

לא מבין מה קורה במועדון הזה
הבעלים שעדיין לא ראינו את הפנים שלו חוץ מתמונה עם ינאי
אין מסיבת עיתונאים, מנכ"ל חדש שתתקנו אותי אם אני טועה אבל גם הוא עדיין לא התראיין לא דיבר לא כלום

שיתעורר כבר
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

לירון האדום כתב: 18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
עם כל הכבוד, לפטר זה קל וזה לא מבחן לבעלים מיליארדר לכאורה
המבחן שלו הוא בינואר איך הוא מעמיס אותנו בזרים וברכש שעולה כסף.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

dino כתב: 18 אוקטובר 2024, 18:10
לירון האדום כתב: 18 אוקטובר 2024, 18:07 מבחן ראשון רציני - אם לא מפטרים את דגו עכשיו,
זה יכול להיות מאוחר מידי
חייב לפטר, יש לי דפיקות לב רק מהמחשבה שיהיה כסף ודגו הוא זה שיבחר שחקנים בינואר
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

dino כתב: 18 אוקטובר 2024, 18:10
זה יכול להיות מאוחר מידי
אי אפשר להעמיס בזרים כי מותר רק 3 זרים
צריך מעל הכל מאמן חדש ולכן זה המבחן שלו
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

שטויות, סגל שעולה בהליכה לא צריך מאמן חדש.
מקסימום נתחיל להתאמץ ונעלה בפער קטן ולא בהליכה.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

ישראל זגורי פנוי?
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

לא לעלות ליגה יהיה פשוט המסמר האחרון בארון של הקבוצה הזאת ולשם זה נראה שאנחנו הולכים.
לא רק שזה יהיה כשלון מקצועי מחפיר, כמות האוהדים ש״נאבד״ וייקח המון זמן להחזיר אותם תהיה עצומה.
אני מעולם לא זוכר את עצמי כל כך אדיש לקבוצה הזאת (וטפו טפו טפו היו סיבות להיות אדיש בעשור האחרון) וזה הדבר שהכי מדאיג אותי.
אני חשבתי שהירידה תביא שנה רגועה, נראה נצחונות ואולי אפילו כדורגל טוב ובמקום זה קיבלנו חרא לפנים.
אם הוא לא יתעשת על עצמו ועל התפקיד שלו מהר מאוד אנחנו לא נצליח לקום מזה.
דגו חייב ללכת הביתה לא רק בגלל הקצב צבירת נק׳ הנוראי אבל בעיקר בגלל החוסר עניין שהוא יצר בקבוצה.
הכדורגל נורא, המחויבות מזעזעת, הכל מקרי, אין שום דבר טוב אחד בקבוצה הזאת.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

איפה אתה אבא?
long live the zapta
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

בהגבלת קהל צריך להעביר את המשחק הביתי מול הרצליה בשלישי הבא 29.10 לאשדוד, לטרנר או ליד אליהו.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

סך הכל נראה מבטיח, שבר שיא של בעלים פח, ומוביל אותנו בביטחה לעוד עונה בלאומית. אבל הי, יש ערכי קהילה, ויותר חשוב? מחלקת נוער! (כושלת)
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

זה יכול להיות מאוחר מידי
אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.
אבל לפטר מאמן לפני שאמרת אפילו שלום לאוהדים זה עוד יותר גרוע, בטח מאמן שספרא לחץ עליו לבוא עוד לפני שרכש את הקבוצה בפועל ( ומי יודע מה הוא הבטיח לדגו ).
אני מאמין/מקווה שספרא דוחה את הדברים כי הוא מתכנן "שואו" לקראת ינואר שיכלול בניית שלד הנהלה הצגה של הבעלים והקצבת רכש לשחקנים, במסגרת זאת ייתכן גם שיחליף את המאמן.

* האמונה שלי שהוא יעשה מהלך נרחב לא נובעת מאיזה מידע אלה מהמחשבה שבן אדם שהצליח בחיים לא יכול להיות כל כך מטומטם ומנותק
אם אין לו איזה תוכנית/מטרה חליפית.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

אני לא יודע אם זה האשכול הנכון -

תמונה

למה להפועל אין ערוץ בוואטספ כמו לקבוצות אחרות?
Jonatan192
קיבל.ה  23 לייקים

nirgo כתב: 20 אוקטובר 2024, 10:25 אני לא יודע אם זה האשכול הנכון -

תמונה

למה להפועל אין ערוץ בוואטספ כמו לקבוצות אחרות?
לזכרוני יש להופעל סל וגם שם מעלים פעם באף פעם
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

לא בטוח שעבור ספרא זה אסון להשאר עוד עונה בלאומית. תקציב נמוך, ימכרו 2 או 3 שחקנים כדי לממן את הקבוצה.
בקצב הזה לא ניתן בינואר לשנות בצורה קיצונית את מצבנו.
זו תהיה עונה של התאקלמות של הבעלים ולקראת העונה הבאה לנסות לעלות.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

ההוא מפעם כתב: 20 אוקטובר 2024, 09:58
זה יכול להיות מאוחר מידי
אני מגדולי המבקרים, לא יעלה על הדעת שחודשים אחרי שהוא רכש את הקבוצה אפילו לא שמענו מהבעלים מילה אחת.
אבל לפטר מאמן לפני שאמרת אפילו שלום לאוהדים זה עוד יותר גרוע, בטח מאמן שספרא לחץ עליו לבוא עוד לפני שרכש את הקבוצה בפועל ( ומי יודע מה הוא הבטיח לדגו ).
אני מאמין/מקווה שספרא דוחה את הדברים כי הוא מתכנן "שואו" לקראת ינואר שיכלול בניית שלד הנהלה הצגה של הבעלים והקצבת רכש לשחקנים, במסגרת זאת ייתכן גם שיחליף את המאמן.

* האמונה שלי שהוא יעשה מהלך נרחב לא נובעת מאיזה מידע אלה מהמחשבה שבן אדם שהצליח בחיים לא יכול להיות כל כך מטומטם ומנותק
לא צריך שידבר, לא צריך שיבקר בארץ, לא צריך שפוני.
שימנו כבר מנהל מקצועי רציני ותקציב גדול זה הכל.
עם דגו לא נעלה
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

לירון האדום כתב: 20 אוקטובר 2024, 19:08
זה יכול להיות מאוחר מידי

לא צריך שידבר, לא צריך שיבקר בארץ, לא צריך שפוני.
שימנו כבר מנהל מקצועי רציני ותקציב גדול זה הכל.
עם דגו לא נעלה
לא תודה בחיים שטעית ויש לנו חרא של סגל אה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

זה יכול להיות מאוחר מידי

ספרא לחץ? הוא בכלל ידע מי זה?
יאללה הביתה!!!
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

יהלום14אדום כתב: 21 אוקטובר 2024, 00:12
זה יכול להיות מאוחר מידי

בטח שיודע הוא עוקב אחריו משדגו עלה מהנוער לבוגרים. יאללה חאלס מספיק עם השטויות הוא לא מראה עניין שהוא הבעלים אתם רוצים להגיד לי שהוא הראה עניין שעדיין לא היה הבעלים.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

יהלום14אדום כתב: 21 אוקטובר 2024, 00:12
זה יכול להיות מאוחר מידי

אפילו הבאתי כמה לינקים בעבר כולל ציטוט של דגו שהוא דיבר עם ספרא וכולל כותרת שספרא לחץ על דגו לחתום.
ספרא סגר עם מינצברג על מכירת הקבוצה הרבה לפני החתימה בפועל והיה מעורב בכל מה שקרה בהפועל ( כנראה דרך "יועצים" כאלה ואחרים )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

לירון האדום כתב: 20 אוקטובר 2024, 23:10 עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
הפועל ת"א כדי לנצח את מרבית המשחקים חייבת שיהיו לה במינימום 11 שחקנים טובים משמעותית משאר קבוצות הליגה וזה לא קיים.

מול הפועל ת"א כל קבוצה מגיע למשחק כאילו שמדובר במכבי בדרבי / גמר גביע.

הליגה הזו חלשה. אבל כשקבוצות מגיעות מולך להרוג למשחק ולשחק 11 שחקנים מאחורי כדור אתה חייב שיהיו לך את הכלים לפרוץ את זה - ואין לך.
אני לא חושב שדגו מאמן על. אבל אף מאמן לא יהפוך את אחמד אעבד לפחות נגר.
אף מאמן לא יגרום לארי כהן להיות דריבילסיט מניע כדור ויוצר מצבים.
אף אחד לא יגרום למאקריץ לרוץ מהר יותר
ויש לי עוד דוגמאות על לפחות עשרה שחקני סגל.

הבעיה היא לא (רק) בעמדת המאמן ובעיקר באיכות הסגל שלנו.
זה שעל הנייר הסגל שלנו מעט טוב מהיריבות שלנו (גם על זה אפשר להתווכח) זה לא מספיק.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

Mr. Safra the big boss

על רקע הניפוי מול מכבי פ"ת, רותם חטואל עשוי לבקש לעזוב בינואר אם לא יקבל דק' משמעותיות
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

Mendelson כתב: 18 אוקטובר 2024, 14:30 הייתה לנו שיחת חברים בחג על ספרא, ועל פחד כזה שכל העסקנים של הפועל לאורך השנים ימצאו את הדרך להצמד אליו ולהשפיע את הטמטום שלהם עליו. כל הרמונים, והתאומים, וההראלים ושאר החתולים. לאורך השנים הייתה איזו תחושה שהם כמו הרפס כזה, שתמיד שם ברקע, ומבצבץ ברגע הכי גרוע.

והסברה של הפרלמנט הקטן שלנו הייתה שהפועל בכדורגל צריכה עמותת אוהדים דמוקרטית, בדומה לכדורסל, שלא שואפת לבעלות על הקבוצה אלא לאיזו מנייה שתעניק לנציג של האוהדים מקום בשולחן. לא זכות וטו, לא תנאי למנוי למשחקים, לא כרטיסים ליציע זהב. פשוט מקום בשולחן ואיזו אמירה בדיון שמייצגת את המיינסטרים של הקהל האדום. ולאוהדים שפויים יש הבנה בכדורגל לא פחות מלכל העסקנים שמוצאים את דרכם למקצוע, אוהדים יכולים לנבא לא פחות טוב ממנהל מקצועי את הסיכויי הצלחה של איש מקצוע כזה או אחר, להשמיע קול לגבי העמדות שבאמת זועקות לשיפור בקבוצה, ובעיקר לייצר איזה קשר בריא וישיר עם הבעלים.

הלוואי ומישהו ירים את הכפפה הזאת, זה לא אמור להיות עסק יקר כי לא מדובר פה על שותפות משמעותית במבנה בעלות, וזה יכול לעשות רק טוב לקבוצה הזאת בראייה קדימה. בעיני זה גם תואם את החזון של ספרא.
תפזרו את הפרלמנט
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

L.S כתב: 21 אוקטובר 2024, 11:29
לירון האדום כתב: 20 אוקטובר 2024, 23:10 עם הסגל הזה הינו צריכים להיות מינימום עם מספר הנקודות של כפר שלם
הפועל ת"א כדי לנצח את מרבית המשחקים חייבת שיהיו לה במינימום 11 שחקנים טובים משמעותית משאר קבוצות הליגה וזה לא קיים.

הליגה הזו חלשה. אבל כשקבוצות מגיעות מולך להרוג למשחק ולשחק 11 שחקנים מאחורי כדור אתה חייב שיהיו לך את הכלים לפרוץ את זה - ואין לך.

זה שעל הנייר הסגל שלנו מעט טוב מהיריבות שלנו (גם על זה אפשר להתווכח) זה לא מספיק.
קח לדוגמה את המשחקים מול רעננה ואום אל פאחם - אלו עוד 4 נקודות שהינו חיבים להשיג (והנה ה 4 שיש יותר לכפר שלם).
במשחקים שניצחנו, כמו המהפך מול הפועל ר"ג, היו ברגע שהתחלנו לשים רגל על הגז.
ברגע שהקבוצה מניעה כדור מהר יותר, זזה יותר על המגרש, מפעילה לחץ על היריב בחצי שלו, עוצרת התקפות מתפרצות בעבירות,
בועטת מרחוק, כאשר מגביהים כדור, שחקנים מקו שני מצטרפים לרחבה, דאבל פסים, לבודד שחקנים, להכניס כדורים למקאריץ כדי שיוריד אחורה,
כל אלו זה אספקט של מאמן.

בוא ניקח לדוג' את ההרכב של הפועל פ"ת במשחק האחרון שלהם (תסלח לי שאני לא מסדר לפי עמדות, באתר של ההתאחדות זה לא לפי עמדות
ואני לא מכיר את רוב השחקנים)

עומר כץ (שוער), תומר אלטמן, רוחאנא (שאנחנו מכירים), גולן בני, עוז פרץ, רועי דוד, נועם כהן, ניר דרור, יער זמבורסקי, ג'וסלין ואיתי רוטמן.
עלו מהספסל:
אמיר ברקוביץ, נועם שחר, חזוט (מכירים אותו) רם לוי.

עכשיו תשכנע אותי שלהפועל פ"ת יש סגל טוב יותר משלנו
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

לירון האדום כתב: 21 אוקטובר 2024, 14:43
L.S כתב: 21 אוקטובר 2024, 11:29

קח לדוגמה את המשחקים מול רעננה ואום אל פאחם - אלו עוד 4 נקודות שהינו חיבים להשיג (והנה ה 4 שיש יותר לכפר שלם).
במשחקים שניצחנו, כמו המהפך מול הפועל ר"ג, היו ברגע שהתחלנו לשים רגל על הגז.
ברגע שהקבוצה מניעה כדור מהר יותר, זזה יותר על המגרש, מפעילה לחץ על היריב בחצי שלו, עוצרת התקפות מתפרצות בעבירות,
בועטת מרחוק, כאשר מגביהים כדור, שחקנים מקו שני מצטרפים לרחבה, דאבל פסים, לבודד שחקנים, להכניס כדורים למקאריץ כדי שיוריד אחורה,
כל אלו זה אספקט של מאמן.

בוא ניקח לדוג' את ההרכב של הפועל פ"ת במשחק האחרון שלהם (תסלח לי שאני לא מסדר לפי עמדות, באתר של ההתאחדות זה לא לפי עמדות
ואני לא מכיר את רוב השחקנים)

עומר כץ (שוער), תומר אלטמן, רוחאנא (שאנחנו מכירים), גולן בני, עוז פרץ, רועי דוד, נועם כהן, ניר דרור, יער זמבורסקי, ג'וסלין ואיתי רוטמן.
עלו מהספסל:
אמיר ברקוביץ, נועם שחר, חזוט (מכירים אותו) רם לוי.

עכשיו תשכנע אותי שלהפועל פ"ת יש סגל טוב יותר משלנו
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.
מה משותף למשחקים מול רעננה, אום אל פאחם וכפר קאסם? שלושתן הגיעו לעשות אנטי כדורגל ולעמוד מאחורי הכדור.

הפועל רמת גן עלתה מולך ליתרון ופתחה את המשחק, קיבלה תאבון והענשתם אותם ב20 דקות.

אין לך את היכולת לשחק מהר מול קבוצה שמצופפת מהסיבה שאיכות השחקנים שלנו היא לא גבוהה. טכניקה גרועה, חוסר בהבנת המשחק.
יכולת, בקיצור.

לגבי ההשוואה מול הפועל פתח תקווה, אתה שוב מחזק את הטענה שלי. מה שמספיק להם, לא יספיק לך.
למרבית קבוצות הלאומית להוציא נקודות מהפועל תל אביב זה כמו גמר גביע.

מי שתפתח את המשחק תענש. הן מבינות את זה ומצופפות מולך. לכן, הפועל ת"א חייב סגל משמעותית יותר איכותי מהליגה הזאת ואין לנו את זה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
שליחת תגובה