עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1040 לייקים

כל הכתבים קיבלו הוראה לשמור על דוידה עדין הנפש מהקהל של הפועל לקראת הדרבי.
הלאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

לא חושב
מי ישמע איזה כאוס ובלגן יהיה
כולה דוידה בן 22 חתם שם. לא הספיק להיות איזשהו סמל. אנחנו עד כדי כך פתטיקס?
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

dino כתב: 31 אוגוסט 2023, 10:06 לא חושב
בדיוק
אנשים מגזימים.. כדי שיהיה אכפת לי משחקן הוא צריך ליצור לפחות רגע אחד מאושר בזיכרון שלי.. מישהו זוכר רגע טוב כלשהו עם דוידה?
היה 3 עונות בהפועל
עונה וחצי היה נוראי, חצי עונה סביר , עונה טוב. לא משהו להשתגע ממנו..
גם ככה הימור שלי עוד שנתיים הבנאדם בחדרה
L.S
קיבל.ה  1040 לייקים

איזה רגע של טוב היה לנו בעשור האחרון?
אם יוצא לך ממחלקת הנוער פרח אחד שנותן תקווה למשהו, עוזב לחול וחוזר היישר להם זה כואב, מה לעשות?
מי שרוצה לשכנע את עצמו שזה לא כזה נורא זה בסדר. בעיניי זה מבאס ובעיניי עוד הרבה אוהדים בקהל שלנו.
שיקרע את הצולבת הכלב הזה, אני אקלל אותו בכל כוחי בדרבי ואני מקווה שלפחות אחד מהשחקנים על הדשא יחפש את הברך שלו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  460 לייקים

דוידה לא מתקרב לורמוט זהבי או אפילו שכטר . את האמת אפילו פחות מאכזב מטל בן חיים. הלאה. *פיהוק*
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

איך אפשר בכלל לדבר על הברך שלו, שהברך של זהבי על אותו מגרש.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

L.S כתב: 31 אוגוסט 2023, 10:12 איזה רגע של טוב היה לנו בעשור האחרון?
אם יוצא לך ממחלקת הנוער פרח אחד שנותן תקווה למשהו, עוזב לחול וחוזר היישר להם זה כואב, מה לעשות?
מי שרוצה לשכנע את עצמו שזה לא כזה נורא זה בסדר. בעיניי זה מבאס ובעיניי עוד הרבה אוהדים בקהל שלנו.
שיקרע את הצולבת הכלב הזה, אני אקלל אותו בכל כוחי בדרבי ואני מקווה שלפחות אחד מהשחקנים על הדשא יחפש את הברך שלו
זה יכול לכאוב ולאכזב, אבל פתטי המרדף הזה אחריו וקללות מיוחדות ואיחולים קשים והצפי שיכשל, שהוא שחקן גרוע ויעבור לשחק באום אל פאחם. הרי היינו מתים שיחזור וישחק אצלנו אז מה אנחנו צריכים שחקן שיגיע עוד שנתיים לנס ציונה לשיטת המאחלים והמאוכזבים?
צריך לחיות במציאות ולא בעולם אחר, הם הרבה יותר עשירים מאיתנו, הרבה יותר שואפים ושחקן כדורגל מקצועני בוחר קודם כל בכסף ובאתגר המקצועי. בבקשה לרדת לקרקע. זה לא עומר דמארי ולא איזשהו סמל רציני בהפועל שעשה מעבר.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אני באופן אישי הייתי מעדיף שנרכז את המאמצים שלנו במכביסטים בכאילו כמו יהונתן כהן ודור פרץ. שני שחקנים עם סף שבירה מנטלי כל כך נמוך.
לרדת להם לחיים יעשה הרבה יותר אימפקט על המשחק מאשר להתעסק באושר דווידה שישב על הספסל.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

לא בטוח שישב על הספסל
הוא יכול להיות שיחוק שם
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מאמין שהוא בעיקר ישחק במשחקים ״גמורים״ בין משחקים שיהיו להם בקונפרנס.
שחקן שלא שיחק שנה שלמה, לא ראלי שהוא יהיה שם בהרכב.
Red_man
קיבל.ה  1179 לייקים

וואו מי היה מאמין שהשחקן העצלן הזה עשה סיבוב של שנה בחול בשביל לחזור לארץ בתור ליגניונר בכיר עם משכורת עתק
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

אצלנו מניח שיתחילו לזוז עניינים רק לקראת סוף החלון
יעני במהלך או אחרי החג
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4731 לייקים

MaorShemesh כתב: 31 אוגוסט 2023, 10:09
dino כתב: 31 אוגוסט 2023, 10:06 לא חושב
בדיוק
אנשים מגזימים.. כדי שיהיה אכפת לי משחקן הוא צריך ליצור לפחות רגע אחד מאושר בזיכרון שלי.. מישהו זוכר רגע טוב כלשהו עם דוידה?
היה 3 עונות בהפועל
עונה וחצי היה נוראי, חצי עונה סביר , עונה טוב. לא משהו להשתגע ממנו..
גם ככה הימור שלי עוד שנתיים הבנאדם בחדרה
למען הדיוק -
עונה ראשונה בבוגרים בקושי שיחק, עלה כמחליף כמה פעמים ולא השפיע.
עונה שניה היה בינוני מינוס סיים עם 3 שערים ו-3 בישולים.
עונה שלישית עשה 2-3 חודשים שבהם היה סביר עם רגעי הברקה שבהם כבש כמעט את כל שעריו (8), חוץ מזה היה בינוני מינוס בכל שאר הזמן. אולי עשה משחק אחד באמת טוב בכל העונה הזאת (אשדוד בחוץ וגם בו נראה לי שהוא היה חלש במחצית הראשונה).
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  35 לייקים

לא הבנתי זה אשכול שמוקדש לשחקן שאין לו שום קשר אלינו כבר?
הוא אפילו לא היה מלפפון מבחינת הפועל
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

זה אשכול שיצא משליטה. כמו חצי מהפורום הזה. העיקר שאת האשכול שלי ״נושא חדש: מתי הבנת שהפועל לא תנצח הערב״ החליטו להעביר לקנסו דחוף.
אשכול שהיה תורם יותר מדיונים על אושר דווידה.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

לא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.

שיפרוש מכדורגל? שילך לשחק במכבי פתח תקוה בשביל בוטנים?

קיבל הצעה יפה בכסף טוב, במקום לשבת על הספסל בבלגיה, מה הוא אמור לעשות?
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

אם דווידה, ואחריו ליידנר ולמקין, ואחריהם לאיוס (בכל זאת) וישראלוב ומי יודע, ולפניהם מי כבר סופר, אם הסיפור תמיד ידוע ולא ניתן לשנות אותו כי ריץ׳ גולדהאר, אז כן זה מתסכל. אם שחקנים יוצאים מאיתנו בגיל 20 כדי לחזור בגיל 22 למכבי זה מעצבן. זה חייב להשתנות וזה יותר חשוב מלפגוע בזרים.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

האדס כתב: 31 אוגוסט 2023, 12:18 זה אשכול שיצא משליטה. כמו חצי מהפורום הזה. העיקר שאת האשכול שלי ״נושא חדש: מתי הבנת שהפועל לא תנצח הערב״ החליטו להעביר לקנסו דחוף.
אשכול שהיה תורם יותר מדיונים על אושר דווידה.
כשאין כדורגל מחפשים על מה לדבר.
על איזה מלפפון חם תרצה לדבר? זסנו שעד עכשיו יושב בחושך במתחם?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4731 לייקים

בר קולמוסא כתב: 31 אוגוסט 2023, 12:30 אם דווידה, ואחריו ליידנר ולמקין, ואחריהם לאיוס (בכל זאת) וישראלוב ומי יודע, ולפניהם מי כבר סופר, אם הסיפור תמיד ידוע ולא ניתן לשנות אותו כי ריץ׳ גולדהאר, אז כן זה מתסכל. אם שחקנים יוצאים מאיתנו בגיל 20 כדי לחזור בגיל 22 למכבי זה מעצבן. זה חייב להשתנות וזה יותר חשוב מלפגוע בזרים.
לא הבנתי מה חייב להשתנות?
מכרת את דוידה בסכום מאוד יפה לחו״ל, זה שהוא שחקן לא מספיק טוב לבלגיה ומהר מאוד יעשה אחורה פנה זה כל אוהד הפועל שראה אותו מדי שבוע ידע להגיד.
אתה מצפה מהפועל לשלם עליו סכום שהוא לא שווה חצי ממנו עם משכורת מנופחת בהתאמה? אני באמת לא מבין מה חייב להשתנות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

כמה באז מביך על שחקן שהמשחק הסביר האחרון שלו בדבר הזה שנקרא כדורגל היה בניצחון 0-2 בטדי אי שם ב 2021 (עוד 3 חודשים 2024 כן?) ומאז הוא כלום ושומדבר.
יחד, רק יחד! :heart:
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

בר קולמוסא כתב: 31 אוגוסט 2023, 12:30 אם דווידה, ואחריו ליידנר ולמקין, ואחריהם לאיוס (בכל זאת) וישראלוב ומי יודע, ולפניהם מי כבר סופר, אם הסיפור תמיד ידוע ולא ניתן לשנות אותו כי ריץ׳ גולדהאר, אז כן זה מתסכל. אם שחקנים יוצאים מאיתנו בגיל 20 כדי לחזור בגיל 22 למכבי זה מעצבן. זה חייב להשתנות וזה יותר חשוב מלפגוע בזרים.
האם אתה חושב שהוא שווה את השכר שמכבי תתן לו? שהפועל היו צריכים לשלם לו רק בשביל שלא ילך למכבי?
לצערי אין לנו כיסים אין סופיים.. היית מעדיף אותו על לאיוס? צ'יבוטה? אלטמן?
עזבו.. שחקן בינוני. יכול להצליח בקבוצה התקפית טובה אבל באותה מידה יכול גם להיכשל ולעבור לאשדוד בינואר הבא..
מכבי עם כיסים אינסופיים ביחס לליגה פה וכל ישראלי נראה נוצץ - אבל זה עדיין סה"כ אושר דוידה.
מאמין שאם היה מדובר בליידנר שהוא כישרון בקנה מידה אחר ההנהלה הייתה עושה הכל כדי להחזיר אותו
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

נועם שחם כתב: 31 אוגוסט 2023, 12:28

לקרוע את התחת באימונים, לשפר את נקודות החולשה שלו ולהלחם על המקום שלו בהרכב.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

איך שבירו מעדיף לחתום בקבוצה שירדה לליגה שלישית באיטליה ולא אצלנו
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

כי אנחנו לא מחפשים חלוץ לדעתי (וטוב שכך)
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

בני12 כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:11

אולי הוא עשה ככה, הבין שלא בונים עליו
יש לו הזדמנות לחזור לארץ ולהתרומם במקום עם אתגרים משמעותיים, חשיפה בקונפרנס וכל זה בשכר גבוה יחסית לישראל
טכנית לארז
קיבל.ה  1948 לייקים

אף אחד לא הכריח אותו.
מי שרוצה שיקלל אותו ומי שלא מזיז לו שלא יקלל אותו.
כל הזמן מנסים ללמד אנשים מה הם צריכים להרגיש או לחשוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

טכנית לארז כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:28 אף אחד לא הכריח אותו.
לא הכריחו, זה מתוך בחירה שהוא עשה מה עדיף ומה יותר טוב לו
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

dino כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:25
בני12 כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:11

אולי הוא עשה ככה, הבין שלא בונים עליו
יש סיכוי
גם יש סיכוי שניתן למכבי חמישיה בדרבי
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

איך זה אמור להשתנות? פישרים יוצאים ל"אירופה" מגלים שהם לא קשורים לענף, חוזרים לארץ, לכסף. משהו שיש לגדולות, להפועל אין.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  403 לייקים

לא כל הסיפור זה כסף. הליגה שלנו מוצפת שחקני הפועל תא לשעבר שעזבו אותנו ומשחקים היום בסכומים לא רחקוים מהסכומים של אלטמן-ציבוטה-רודריגז וגם פחות מזה.
שחקנים עוזבים כי היד של הניפוי מאד קלה או שהרמה המקצועית שלנו על הפנים.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:53 לא כל הסיפור זה כסף. הליגה שלנו מוצפת שחקני הפועל תא לשעבר שעזבו אותנו ומשחקים היום בסכומים לא רחקוים מהסכומים של אלטמן-ציבוטה-רודריגז וגם פחות מזה.
זה עדכני לאיזה שנה?
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

טכנית לארז כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:28 אף אחד לא הכריח אותו.
נכון הוא בחר בקבוצה שמציעה לו שכר יותר גבוה ודי מעצבן שלא אותנו עם מקום כמעט בטוח בהרכב. אבל הוא לא טינף עלינו ולא פיו פיו כלפינו עדיין.
ובכל מקרה יש הבדל בין להרגיש/לחשוב ולקלל. לקלל זו התנהגות אלימה. לפעמים אולי מובנת אבל אלימה
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 31 אוגוסט 2023, 14:53 לא כל הסיפור זה כסף. הליגה שלנו מוצפת שחקני הפועל תא לשעבר שעזבו אותנו ומשחקים היום בסכומים לא רחקוים מהסכומים של אלטמן-ציבוטה-רודריגז וגם פחות מזה.
רמת שכר שהשנה אתה מוציא.. ושנים קודמות? אם היית משדרג את אליאס\ספורי לדוג' כמו ששידרגת את לאיוס הם לא עוזבים.. כנ"ל אלטמן ששוחרר כי לא רצו לשלם. זה היה המצב עם הניסנובים..
נקווה ונראה שהבעלות החדשה מתנהלת שונה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

למרות שזה מעצבן,צריך להיגמל מהדרמטיות הזו.
בסוף- 99.9 אחוז מהשחקנים וגם עובדים שכירים רגילים בכל המקצועות במשק- יעדיפו לעבוד במקום מקצועי יותר,מצליח יותר ובשכר גבוה יותר..
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

לנו יותר חשוב הרומנטיקה ומצפים לנאמנות של כל שחקנים, אבל מצד שני, אנחנו כאוהדים לא נאמנים לשחקן, אדום ככל שיהיה, וותיק ככל שיהיה, אם יהיו לו כמה נפילות, טעויות, חולשה במשחקים. נדרוש את לכתו מהמועדון. יש גם לנו תנאים לנאמנות.
איפה זה פוגש את נאמנות השחקן למועדון ולסמל?
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

dino כתב: 31 אוגוסט 2023, 17:51 לנו יותר חשוב הרומנטיקה ומצפים לנאמנות של כל שחקנים, אבל מצד שני, אנחנו כאוהדים לא נאמנים לשחקן, אדום ככל שיהיה, וותיק ככל שיהיה, אם יהיו לו כמה נפילות, טעויות, חולשה במשחקים. נדרוש את לכתו מהמועדון. יש גם לנו תנאים לנאמנות.
בול
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4731 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 אוגוסט 2023, 18:41
dino כתב: 31 אוגוסט 2023, 17:51 לנו יותר חשוב הרומנטיקה ומצפים לנאמנות של כל שחקנים, אבל מצד שני, אנחנו כאוהדים לא נאמנים לשחקן, אדום ככל שיהיה, וותיק ככל שיהיה, אם יהיו לו כמה נפילות, טעויות, חולשה במשחקים. נדרוש את לכתו מהמועדון. יש גם לנו תנאים לנאמנות.
בול
לא בול, לא פגיעה ולא נעליים.
אין דבר כזה נאמנות ומי שעדיין מאמין בחרטות האלה הוא אוהד כדורגל טיפש מהזן הנחות ביותר, הסמל היחיד הוא הסמל של הדולר.
כל עוד שכירי החרב לובשים אדום אני אדרוש ואצפה מהם להקיז דם על הדשא עבור האלפים שמשלמים מכספם ומממנים להם את המשכורות שהישראלי הממוצע יכול רק לחלום עליהן.
שהם יספקו את הסחורה נשיר להם שירים ונחגוג איתם ושהם יסריחו את הדשא נבקר אותם.
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

כמה התעסקות במיותר הזה שנתן אצלנו חצי עונה טובה, בחייאת הוא ממש לא אקס פקטור, שימשיך להיות זונת קהל.

בנושא אחר, סורו בדרך לבבונים, ואללה וואחד החתמה, הייתי שמח שהוא יחליף את אייבנדר/אל ים, נכון יש לו סגנון הגנתי רק ברמה גבוהה יותר מהשחקני פוזה שיש לנו, ואנחנו זקוקים למישהו שיותר דוחף, אבל זה ישחרר את חוסה ליותר התקפי אז אולי זה יאזן מעט
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  460 לייקים

עם עוד רכש אחד בית"ר פליאוף עליון
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

רדפוקס כתב: 31 אוגוסט 2023, 19:01
תא מרבוטא כתב: 31 אוגוסט 2023, 18:41
בול
לא בול, לא פגיעה ולא נעליים.
אין דבר כזה נאמנות ומי שעדיין מאמין בחרטות האלה הוא אוהד כדורגל טיפש מהזן הנחות ביותר, הסמל היחיד הוא הסמל של הדולר.
כל עוד שכירי החרב לובשים אדום אני אדרוש ואצפה מהם להקיז דם על הדשא עבור האלפים שמשלמים מכספם ומממנים להם את המשכורות שהישראלי הממוצע יכול רק לחלום עליהן.
שהם יספקו את הסחורה נשיר להם שירים ונחגוג איתם ושהם יסריחו את הדשא נבקר אותם.
אוקצור כשהם יהיו גרועים נקלל אותם ואז כשהם יכבשו נגדנו אחרי שעברו קבוצה נקלל אותם. אחלה.
אנחנו המעביד הכי מתעמר בשוק
והמשכורות? הגבוהות באמת הן למעטים וגם זה למעט שנים. בתוחלת הכדורגלן הממוצע לא מרוויח ים. לא כל אחד זה זהבי או אצילי. אפילו לא שועה
שליחת תגובה