עונת מלפפונים 21
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
שחקן חלש, מעניין מי הסוכן שלו שתפר אותו כבר לשתי קבוצות בפחות משנה. חבל, עד עכשיו היה טוב.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
איזה פלופ אלוהים ישמור. אני מניח שהביאו אותו בסכום מגוחך
-
- קיבל.ה 864 לייקים
שחקן מצויין שלא קיבל מספיק הזדמנויות בב"ש.
יכול לשחק גם בשמאל וגם מאחרי החלוץ. בעיטה מצויינת בימין מכל טווח.
גדל בנוער של ספורטינג ליסבון עד גיל 19, נתן עונות יפות מאד ביוון. שחקן עם נסיון ובגיל מצויין. מעל 100 הופעות בליגה ראשונה ביוון, אוקראינה וקפריסין.
רכש עם הרבה פוטנציאל וחריג מאד ביחס למה שראינו בשנים קודמות.
גדל בנוער של ספורטינג ליסבון עד גיל 19, נתן עונות יפות מאד ביוון. שחקן עם נסיון ובגיל מצויין. מעל 100 הופעות בליגה ראשונה ביוון, אוקראינה וקפריסין.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שחקן שעושה בממוצע בקריירה שלו 2-3 גולים בעונה זה שחקן מצוין?
באיזה עולם?
באיזה עולם?
-
- קיבל.ה 291 לייקים
בדיוק באתי לשאול אם יש מידע עליו לפני ב״ש.נועם שחם כתב: ↑20 יוני 2021, 13:19 שחקן מצויין שלא קיבל מספיק הזדמנויות בב"ש.
תודה
ברזילאי בן 27, משחק קיצוני שמאלי/ קשר התקפי
לא כבש באף עונה בקריירה יותר מ6 שערים בכל המסגרות(העונה ובעונת 17/18 ביוון)
בכל הקריירה יש לו 24 שערים ו20 בישולים.
העונה שיחק 17 משחקים מלאים באיחוד האמירויות וכבש 4 שערים ואז עבר לב"ש שם ב11 משחקי ליגה, 365 דק' כבש 2 שערים
מבחינת מספרים נראה לא משהו בכלל
מקווה מאוד שאם יבוא זה יהיה לספסל ולא על חשבון אלטמן/דוידה/חלוץ אבל ספק גדול
-
- קיבל.ה 864 לייקים
לא מעניין הממוצע. מה שמעניין זה שבעונות האחרונות שלו שיחק ביוון כשחקן הרכב במעל 70 משחקי ליגה ושיחק בליגות טובות. זה לא איזה נכה שלא עשה כלום בקריירה עד היום. לא החתימו אותו בב"ש בגלל שהוא גרוע.
גם בב"ש אגב כבש שלושה שערים למרות שמיעט לשחק.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מת לדעת למה לכל הרוחות לקחו את הפלופ הזה מב"ש
למה תמיד אנחנו צריכם לנסות להחיות את הפלופים האלה
למה תמיד אנחנו צריכם לנסות להחיות את הפלופים האלה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
נתונים מרשימיםיפתח16 כתב: ↑20 יוני 2021, 13:22ברזילאי בן 27, משחק קיצוני שמאלי/ קשר התקפי
לא כבש באף עונה בקריירה יותר מ6 שערים בכל המסגרות(העונה ובעונת 17/18 ביוון)
בכל הקריירה יש לו 24 שערים ו20 בישולים.
העונה שיחק 17 משחקים מלאים באיחוד האמירויות וכבש 4 שערים ואז עבר לב"ש שם ב11 משחקי ליגה, 365 דק' כבש 2 שערים
מבחינת מספרים נראה לא משהו בכלל
מקווה מאוד שאם יבוא זה יהיה לספסל ולא על חשבון אלטמן/דוידה/חלוץ אבל ספק גדול
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 949 לייקים
בטוח שזה שחקן התקפה?
אפילו לקישור אחורי אלו מספרים נמוכים מאוד
אפילו לקישור אחורי אלו מספרים נמוכים מאוד
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
צודק. לא מעניין כמה שחקן כבש כשהוא משחק בעמדת קשר התקפי, מעניין ממוצע הדקות שלו.
אני ראיתי אותו משחק בבאר שבע, הוא נגר, מסורבל וכבד. ב"ש החתימו אותו לעונה וחצי, ועכשיו דחפו לנו אותו לעונה הקרובה.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מניח שלקחנו בשקל ו90 אגורות אבל עדיין ברור לי שטוב לא יצא מזה.האדס כתב: ↑20 יוני 2021, 13:29צודק. לא מעניין כמה שחקן כבש כשהוא משחק בעמדת קשר התקפי, מעניין ממוצע הדקות שלו.
אני ראיתי אותו משחק בבאר שבע, הוא נגר, מסורבל וכבד. ב"ש החתימו אותו לעונה וחצי, ועכשיו דחפו לנו אותו לעונה הקרובה.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
כמות הכיבושים של שחקן היא משתנה שתלוי בהרבה דברים. למשל כשאתה משחק בקבוצה ממרכז הטבלה התחתון ביוון זה קשה לתת מספרים גדולים.
מספרים הם לא המדד היחיד לאיכות. ושחקן שהיה נותן מספרים בקבוצות האלו ובליגות האלו, כנראה לא היה מגיע להפועל תל אביב.
זה בטח לא רכש מצחיק כמו אולהה או עומאר בראון או כל מיני זרים מוזרים שהיו פה. שחקן עם נסיון בליגות טובות, רקורד מכובד לגמרי, בגיל מצויין. בטח לא איזה אפס כמו שמנסים להציג אותו פה. רחוק מזה.
מספרים הם לא המדד היחיד לאיכות. ושחקן שהיה נותן מספרים בקבוצות האלו ובליגות האלו, כנראה לא היה מגיע להפועל תל אביב.
זה בטח לא רכש מצחיק כמו אולהה או עומאר בראון או כל מיני זרים מוזרים שהיו פה. שחקן עם נסיון בליגות טובות, רקורד מכובד לגמרי, בגיל מצויין. בטח לא איזה אפס כמו שמנסים להציג אותו פה. רחוק מזה.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
צריך להחתים שחקנים חופשיים. אבל לא צריך להחתים כל שחקן חופשי. איזו החתמה שטותית.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בוא ניישר, אני לא חושב שהוא זר לא מוכר או מישהו שאספו בטנדר.נועם שחם כתב: ↑20 יוני 2021, 13:34 כמות הכיבושים של שחקן היא משתנה שתלוי בהרבה דברים. למשל כשאתה משחק בקבוצה ממרכז הטבלה התחתון ביוון זה קשה לתת מספרים גדולים.
אני חושב שמדובר במקרה חמור יותר. כי זה שחקן שהיה לך חצי עונה לראות אותו.
וכל מי שראה אותו בבאר שבע ראה שחקן רע מאוד.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אם אני לא טועה גם לוסיו (יקיר הפורום) שוחרר מבאר-שבע אחרי עונה חלשה, ואז עבר לאשדוד / חדרה / ק"ש ונתן מספרים טובים. אולי רוסה יהיה סיפור דומה.
בהתחשב בכך שהשנה ההנהלה הולכת על ישראלים יקרים, וזרים זולים, רוסה נשמע כמו החתמה סבירה - לא חלוץ תותח, אבל גם לא חתול בשק.
בהצלחה
בהתחשב בכך שהשנה ההנהלה הולכת על ישראלים יקרים, וזרים זולים, רוסה נשמע כמו החתמה סבירה - לא חלוץ תותח, אבל גם לא חתול בשק.
בהצלחה
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הוא לא חלוץקפטן ג'ק כתב: ↑20 יוני 2021, 13:56 אם אני לא טועה גם לוסיו (יקיר הפורום) שוחרר מבאר-שבע אחרי עונה חלשה, ואז עבר לאשדוד / חדרה / ק"ש ונתן מספרים טובים. אולי רוסה יהיה סיפור דומה.
בהצלחה
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הוא לא היה כזה גרוע בבאר שבע. קיבל מעט הזדמנויות אצל רוני לוי. לא עשה גדולות אבל גם לא היה איזה פלופ חסר תקנה.האדס כתב: ↑20 יוני 2021, 13:54בוא ניישר, אני לא חושב שהוא זר לא מוכר או מישהו שאספו בטנדר.נועם שחם כתב: ↑20 יוני 2021, 13:34 כמות הכיבושים של שחקן היא משתנה שתלוי בהרבה דברים. למשל כשאתה משחק בקבוצה ממרכז הטבלה התחתון ביוון זה קשה לתת מספרים גדולים.
אני חושב שמדובר במקרה חמור יותר. כי זה שחקן שהיה לך חצי עונה לראות אותו.
וכל מי שראה אותו בבאר שבע ראה שחקן רע מאוד.
אם אני משווה להחתמות עד היום, זה שחקן עם רקורד מכובד בליגות טובות. זה לא ליגה וייטנאמית ולא הליגה הפנמית. שחקן אירופאי לכל דבר. זה לא אומר שבהכרח יצליח אבל בטח לא איזו החתמה הזויה.
זה שהוא כבר בארץ זה בעיני עוד פלוס, מכיר כבר את הליגה, מכיר את המקום והקליטה תהיה זריזה יותר. יעמוד לרשותנו כבר בתחילת העונה במחנה האימונים. החתמה הגיונית ולגיטימית לגמרי.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 246 לייקים
עוד לא. תערוך גם. עדיין לא סגור, ואין לי אינדיקציה מדוייקת חוץ מלחשושי וואטספ
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא הזכירו לא פה ולא באשכול המידע אבל גוטליב חתם ל 3 שנים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לפי ONE לוסיו שחקן חופשי ובית"ר שוקלת להביא אותו...אין שום סיבה בעולם לא להחתים אותו
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
אתמול בבקשהמריו פצ'אלקה כתב: ↑20 יוני 2021, 18:09 לפי ONE לוסיו שחקן חופשי ובית"ר שוקלת להביא אותו...אין שום סיבה בעולם לא להחתים אותו
אם אלטמן ימשיך ויחתימו את בן שהר תהיה קבוצה נורמלית על הנייר. אבל מה שלא פחות חשוב הוא העומק על הספסל, הדבר הזה מכריע משחקים... אבל נראה לי שהגזמתי מבחינת הניסנובים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
שמועות חזקות ממקרובים אבל צריך לקחת בעירבון מוגבל
בן שהר בדרך למכבי.
אנחנו לא יכולים להתחרות איתם בשכר לצערנו..
בן שהר בדרך למכבי.
אנחנו לא יכולים להתחרות איתם בשכר לצערנו..
-
- קיבל.ה 5901 לייקים
מבאס מאוד אם זה קורה.
אני לא רואה אותנו מביאים חלוץ ברמתו לצערי.
אני לא רואה אותנו מביאים חלוץ ברמתו לצערי.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
ואני לא רואה אותם לוקחים אותו, היו כבר משאירים את הרומני שלהם שעבר לב״ש
-
- קיבל.ה 371 לייקים
יאללה שילך למכבי כמה רעש הוא עושה. וראן וגיא מלמד לא נופלים ממנו בהרבה, לוסיו פנוי, יש מי להביא.
-
- קיבל.ה 5901 לייקים
וארן ומלמד מעולם לא עברו את ה-8 גולים לעונה ולוסיו מגיע אחרי עונה בינונית מינוס והוא אוטוטו בן 33.
זו לא אותה רמה.
זו לא אותה רמה.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
זה לא יקרה, לא מקלינגר ולא מהבעלים, אבל אם וכאשר הוא עדיין ילד קצפת כמו תמיד, הייתי הולך על זר בסכומים האלו. אפשר למצוא משהו יותר טוב משהר, יותר צעיר, יותר רעב ואולי אפילו נרוויח יוגוסלבי
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
אם רוצים מבוגרים, שיותר טובים משהר
אפשר אותו
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... alke-12711
הוא חופשי
אפשר אותו
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... alke-12711
הוא חופשי
-
- קיבל.ה 291 לייקים
גררו
יונתן כהן
בלקמן
אילון אלמוג
דיווח מהערב שחלאילה מסכנין על סף סגירה אצלהם.
עוד לא מעט דיווחים עם כך שהם מחפשים חלוץ זר בכלל.
איפה בן סהר נכנס בכל הסיפור הזה?
יונתן כהן
בלקמן
אילון אלמוג
-
- קיבל.ה 5901 לייקים
הבאת ארבעה שחקנים שבכלל משחקים באגף.BRUNO CONTI כתב: ↑21 יוני 2021, 02:03 גררו
יונתן כהן
בלקמן
אילון אלמוג
הם איבדו את פשיץ' ושכטר, מן הסתם יצטרכו להחליף אותם.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
למעט אלמוג כל השאר יכולים וגם שיחקו באמצע.הוקיץ' כתב: ↑21 יוני 2021, 02:08הבאת ארבעה שחקנים שבכלל משחקים באגף.BRUNO CONTI כתב: ↑21 יוני 2021, 02:03 גררו
יונתן כהן
בלקמן
אילון אלמוג
הם איבדו את פשיץ' ושכטר, מן הסתם יצטרכו להחליף אותם.
לא יודע לי זה מרגיש שלקחת את סהר בשבילם זה יותר לשים לנו אצבע בעין.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא רואה את מכבי הולכים עליו. אם כן הם עושים טעות.