קלינגר
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
נכון.
אבל הם יעדיפו לעשות איזה משחק בכסף קטן של קלינגר (לבני יהודה) ולהביא איזה מאמן אחר, במקום לשים כסף על שכר של 3 שחקנים נורמלים או אפילו חס וחלילה לשלם עליהם.
רק בחינם ורק שכר נמוך.
הבנתי את זה סופית כשהם שחררו את ספירובסקי.
אבל הם יעדיפו לעשות איזה משחק בכסף קטן של קלינגר (לבני יהודה) ולהביא איזה מאמן אחר, במקום לשים כסף על שכר של 3 שחקנים נורמלים או אפילו חס וחלילה לשלם עליהם.
רק בחינם ורק שכר נמוך.
הבנתי את זה סופית כשהם שחררו את ספירובסקי.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 21 דצמבר 2020, 16:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
למה שירצה להיכנס לזה מלכתחילה?
אם הוא מאמן בכיר שרוצה לאמן בליגת העל.
זה היה ונשאר החשש המרכזי שלי , גם חלילה נשירה ללאומית , וגם אובדן הדרך המקצועית.
זה אסון למועדון כמו שלנו.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
נכון זו השקפה שונה. כמו שאם עובד שלי ייכשל, אבל אני אחשוב שיש לו פוטנציאל להיות טוב יותר ויכול להיות שיש דברים שגרמו לא להכשל שלא בהכרח תלויים בו (סביבת עבודה קשה, קושי בהסתגלות, פרוייקט קשה מדי) אני אתן לו עוד צ׳אנסלירון האדום כתב: ↑21 דצמבר 2020, 16:28 ההשקפה שלנו שונה, אתה טוען שמי שנכשל לא צריך לעזוב אלא להמשיך ולנסות להשתפר.
לדעתי הפוך, מי שנכשל צריך לעזוב.
וקלינגר נכשל כשלון חרוץ.
אני לא מקבל את זה שלא מפטרים מישהו כי לך תדע מי יבוא במקומו.
מה כבר יקרה? לא נכבוש שערים? נפסיד?
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
כדורגל זה לא כמו מקום עבודה רגיל.redrony כתב:נכון זו השקפה שונה. כמו שאם עובד שלי ייכשל, אבל אני אחשוב שיש לו פוטנציאל להיות טוב יותר ויכול להיות שיש דברים שגרמו לא להכשל שלא בהכרח תלויים בו (סביבת עבודה קשה, קושי בהסתגלות, פרוייקט קשה מדי) אני אתן לו עוד צ׳אנסלירון האדום כתב: ↑21 דצמבר 2020, 16:28 ההשקפה שלנו שונה, אתה טוען שמי שנכשל לא צריך לעזוב אלא להמשיך ולנסות להשתפר.
וקלינגר נכשל כשלון חרוץ.
דיי עם ההשוואות המגוחכות האלו.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 858 לייקים
זה נכון, אבל זה עדיין לא עושה את ההשוואה למגוחכת. מה שמגוחך בעיניי זה לצאת בהצהרות כמו: ״מי שנכשל צריך לעזוב״ בלי לנסות בכלל ולהבין למה הוא נכשל, כמה מהכשלון באשמתו ומי כן היה יכול להצליח תחת התנאים האלה.לירון האדום כתב: ↑21 דצמבר 2020, 17:40כדורגל זה לא כמו מקום עבודה רגיל.redrony כתב:נכון זו השקפה שונה. כמו שאם עובד שלי ייכשל, אבל אני אחשוב שיש לו פוטנציאל להיות טוב יותר ויכול להיות שיש דברים שגרמו לא להכשל שלא בהכרח תלויים בו (סביבת עבודה קשה, קושי בהסתגלות, פרוייקט קשה מדי) אני אתן לו עוד צ׳אנסלירון האדום כתב: ↑21 דצמבר 2020, 16:28 ההשקפה שלנו שונה, אתה טוען שמי שנכשל לא צריך לעזוב אלא להמשיך ולנסות להשתפר.
וקלינגר נכשל כשלון חרוץ.
דיי עם ההשוואות המגוחכות האלו.
גם להגיד כדורגל זה לא כמו מקום עבודה רגיל בלי לפרט מה עושה אותם שונים ביחס לכשלונות או הצלחות קצת מגוחך.
אתה מדבר בהמון סיסמאות אבל חשיבה עמוקה קדימה אין לך ממש בעצם כמו להרבה עסקנים שמנהלים את הכדורגל בארץ ובמיוחד בהפועל ת״א
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זו בדיוק הבעיה שלנו בארץ.
אין טיפול בשורש הבעיה.רק הפרחת סיסמאות לאוויר.
זו הסיבה שלעולם לא נגיע לאף מקום.במיוחד בכדורגל.
אין טיפול בשורש הבעיה.רק הפרחת סיסמאות לאוויר.
זו הסיבה שלעולם לא נגיע לאף מקום.במיוחד בכדורגל.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
די די כבר. יש לנו ניצחון 1 ב13 המשחקים האחרונים ו2 ב21 האחרונים. יש לנו חוסר יכולת מוחלט לחזור מפיגור, חוסר יכולת לנצל מצבים. זו קבוצה שבורה שלא מאמינה בעצמה. צריך להיות עיוור כדי לחשוב שזה לא קשור למאמן ושאף אחד לא יכול להביא שינוי.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
העיוורון הוא לחשוב שיש מאמן שכן יביא שינוי.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
צר לי אבל לפחות באספקט המנטלי יש סיכוי שאדם אחר יעשה משהו טוב יותר. בכל מקרה אני מאחל לקלינגר להגיע למכבי חיפה, משאת נפשו
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
האספקט המנטלי לא יהפוך את השחקנים לכשרוניים יותר או כובשי שערים.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
אני דיי בטוח שאם בלבול יבוא לפה במקום קלינגר נראה לפחות כדורגל יותר התקפי וכמה גולים פה ושם.
השחקנים שלנו אומנם חלשים, אבל כל הליגה הזאת פח ואין סיבה שלא נצליח לתת גול מסכן נגד קבוצות כמו בני יהודה והפועל חיפה.
קלינגר גמור, לא רואה איך הוא מציל את הקבוצה הזאת מירידה גם אם יקבל 6 שחקנים שירצה בינואר
השחקנים שלנו אומנם חלשים, אבל כל הליגה הזאת פח ואין סיבה שלא נצליח לתת גול מסכן נגד קבוצות כמו בני יהודה והפועל חיפה.
קלינגר גמור, לא רואה איך הוא מציל את הקבוצה הזאת מירידה גם אם יקבל 6 שחקנים שירצה בינואר
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אם זה מאמן חדש והסגל הקיים או קלינגר והבאה של כמה שחקנים חדשים מה עדיף כי גם וגם כנראה אי אפשר? (הכל תיאורטי כי החלאות גם ככה יצליחו לעשות את הכי גרוע בסופו של דבר)האדום הצורר כתב: ↑21 דצמבר 2020, 18:46 די די כבר. יש לנו ניצחון 1 ב13 המשחקים האחרונים ו2 ב21 האחרונים. יש לנו חוסר יכולת מוחלט לחזור מפיגור, חוסר יכולת לנצל מצבים. זו קבוצה שבורה שלא מאמינה בעצמה. צריך להיות עיוור כדי לחשוב שזה לא קשור למאמן ושאף אחד לא יכול להביא שינוי.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 674 לייקים
בכנות, מעבר למה שכתבתי, אני חושב שקלינגר מאמן לא מספיק טוב. אותם הרכבים בפעם ה100, תפקודים לא נכונים לשחקנים, חוסר הבנה איך להשתמש נכון ביכולות שכן קיימות בקבוצה. יש לו כנראה יכולת לאסוף סביבו בהתחלה קבוצה של שחקנים ולדחוף אותה קדימה, אבל לאורך זמן מעטות מאוד הקבוצות שהוא הצליח בהן.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אנחנו נראה את הטאלנט , שיגיע אחריו איך הוא ינהל את המשחקים ,ואפילו יעלה לנגוח לגול.
אשליות.
אשליות.
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
הסגל שלנו לא נופל מסגלים של הרבה קבוצות אחרות (כפס חדרה סכנין בני יהודה נתניה)
ועדיין אנחנו שקועים במקום האחרון.
אז מי אשם? מי אשם שלא מגיעים למצב?
ומול ב"ש הגענו למצבים אחרי ה 3 וגם זה בקושי רב.
מי אחראי על הקבוצה? על היכולת הדלה של השחקנים?
מי זה שלא החליף שיטה? לא מחליף הרכב?
לא משנה מיקום של שחקנים?
מי זה קלינגר? מי ישמע איזה מאמן ענק הוא.
בואו נשים דברים בפרופורציה, קלינגר לא טופ הוא עוד מאמן כמו השאר
ועדיין אנחנו שקועים במקום האחרון.
אז מי אשם? מי אשם שלא מגיעים למצב?
ומול ב"ש הגענו למצבים אחרי ה 3 וגם זה בקושי רב.
מי אחראי על הקבוצה? על היכולת הדלה של השחקנים?
מי זה שלא החליף שיטה? לא מחליף הרכב?
לא משנה מיקום של שחקנים?
מי זה קלינגר? מי ישמע איזה מאמן ענק הוא.
בואו נשים דברים בפרופורציה, קלינגר לא טופ הוא עוד מאמן כמו השאר
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אם קלינגר עוד לא התפטר אני באמת שלא יודע מה יכול לגרום למאמן ללכת הביתה. כזה אפס מאופס.
שנה שעברה זה היה אביטן שכמעט הצליח במשימה שלו להוריד אותנו ליגה והשנה זה קלינגר שהפך אותנו לקבוצה הכי מביכה בהיסטוריה של ליגת העל.
בשביל 3 גןלים בסיבוב לא צריך אותו על הקווים.
שנה שעברה זה היה אביטן שכמעט הצליח במשימה שלו להוריד אותנו ליגה והשנה זה קלינגר שהפך אותנו לקבוצה הכי מביכה בהיסטוריה של ליגת העל.
בשביל 3 גןלים בסיבוב לא צריך אותו על הקווים.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
קלינגר יתפטר כשתהיה לו הצעה טובה יותר, זה מה שהוא עושה תמיד.
מאמין שאם בני יהודה באמת תרצה אותו - הוא יעשה טובה לשני הצדדים ויילך.
מאמין שאם בני יהודה באמת תרצה אותו - הוא יעשה טובה לשני הצדדים ויילך.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1765 לייקים
הוא לא יתפטר כי הוא יודע שאנחנו הצ׳אנס האחרון שלו בקבוצה גדולה.
באמת שאני לא מבין...יש כאן כאלה שחושבים שאם יביאו את פרגסון הוא יהפוך את זיקרי להיות רונאלדו הבא?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
לא, אבל יש כאן כאלו שחושבים שאם מאמן אחר ושיטת משחק אחרת, אולי נצליח להבקיע שערים ולנצח.
הרי אם לא כובשים שערים אי אפשר לנצח, זאת עובדה.
עוד עובדה היא שעם קלינגר אנחנו לא כובשים שערים.
שיטת המשחק של להישאר מאחור ולהעיף כדורים ארוכים למעלה לא הוכיחה את עצמה כיעילה.
מאמן אחר עם שיטת משחק וטקטיקה אחרת יכול לגרום להפועל לשחק כדורגל ולנצח משחקים.
הסגל שלנו לא נופל מהסגל של סכנין כפ"ס בני יהודה וחדרה
-
- קיבל.ה 858 לייקים
זו לא שיטת המשחק, איזה משחקים אתה רואה?לירון האדום כתב: ↑22 דצמבר 2020, 10:08לא, אבל יש כאן כאלו שחושבים שאם מאמן אחר ושיטת משחק אחרת, אולי נצליח להבקיע שערים ולנצח.
להפועל יש בעיה של איכות בחלק ההתקפי וזה לאו דווקא בשחקני ההתקפה, אלא בכלל בפעולות ההתקפיות של כל השחקנים שאמורים לתרום להתקפה, כולל המגינים והקשרים האחוריים. לבעוט לשער, לתת קרוס, תנועה נכונה בלי כדור בשליש האחרון בשביל לפתוח אופציות מסירה. בנוסף, אין שחקן אחד בקבוצה הזו שהוא גולר אמיתי כולל אלטמן.
חלק מזה בודאי על קלינגר, חלק מזה על בעיות סגל שכנראה נובעות מתקציב.
אני אגב מסכים שקלינגר מאמן בינוני, אני מאוד לא אוהב את הכדורגל שלו. אני פשוט חושב שאם הוא יילך הביתה כרגע ויביאו איזה מימר, בלבול או משהו כזה זה יגמור את הקבוצה סופית.
קלינגר עם מה שיש לו בכל זאת, הפייטריות שלו, הרצון לנצח לדעתי כן יכול לעשות משהו במיוחד עם 4-5 שחקנים במקומות הנכונים
מסכיםטכנית לארז כתב: ↑21 דצמבר 2020, 15:25 אבל קלינגר כושל לא רק ב-11 המחזורים האלה, הוא כשל גם ב-8 המחזורים האחרונים של הפליאוף העליון אשתקד.
הוא "חי" על הכמה 1-0-ים האלה שעשינו בסיבוב השני אשתקד (כל הנס ציונה, חדרה, ק"ש, ב"ש), כשגם בתווך של כל הנצחונות האלה ספגנו איתו 4-0 ממכבי נתניה, 5-0 ממכבי חיפה ועוד 4-0 מהפועל חיפה בפליאוף העליון.
אם היה עכשיו קלינגר2 פנוי, הייתי מביא אותו במקום קלינגר1. רק בשביל הסיכוי שיחבר לנו איזה 12 נק' מ-8 המשחקים הקרובים.
מרגיש שקלינגר בהפועל כבר לא ישנה את התמונה.
שער שדה בודד ב-24 משחקים (מתוכם 19 משחקי ליגה) זה מדד מספיק טוב כדי להכריע שהוא צריך ללכת.
אני אופתע אם זה לא השיא השלילי של כל הזמנים.
ברור שרוב האשמה היא על הניסנובים ובחירת השחקנים
אבל מעבר ליכולת הרעה, הבעיה לסיים מול השער/לחזור מפיגור נובעת גם ממה שהמאמן משדר להם-
בשפת הגוף, בחילופים, בראיונות אחרי משחקים(כמה אפשר לשמוע על חוסר מזל ועל כדורים שלא נכנסים?? שער שדה אחד! ב24!!! משחקים)
נראה שקלינגר כבר לא מאמין בקבוצה הזאת וביכולת שלו לשנות את המצב.
מהיכרותנו עם הניהול הכושל של האחים לא נקבל רכש מפוצץ בינואר. במצב הנתון צריך לעשות מה שאפשר כדי לשרוד, ושינוי בעמדת המאמן יכול לעשות רענון כמו שראינו בעונה שעברה. לדעתי מרקו בלבול יכול להיות מתאים (מצד אחד "מאמן בכיר", מצד שני מנוסה גם בקרבות תחתית)
מקווה שאני טועה ונוציא מחר נקודות נגד סכנין (אם יהיה משחק בכלל) אבל כרגע זה נראה כאילו מגיעים לכל משחק מוכנים להפסיד מראש
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אפשר לחשוב שבשאר הליגה משחקים רונלדו ומסי.
נכון, יש לנו סגל חלש, אבל הוא בטוח שווה יותר מ-6 נק' ו-3 שערי זכות ב 12 משחקים.
גם שנה שעברה אחרי 7 מחזורים כולם אמרו שזה הסגל הכי חלש בלגה ויורדים בטוח. החליפו מאמן, ומומנטום קצר הביא אותך לפלייאוף העליון.
זו אמנם לא ערובה להצלחה, אבל זה מתבקש במצב הקיים.
-
- קיבל.ה 2400 לייקים
אם 6 נקודות ו3 שערים ב11 משחקים מבחינתך לא עונה על ההגדרה של "גומר את הקבוצה סופית" אז מה כן? הקבוצה הזו כבר גמורה לא יכול להיות יותר גרוע מזהredrony כתב: ↑22 דצמבר 2020, 11:54זו לא שיטת המשחק, איזה משחקים אתה רואה?לירון האדום כתב: ↑22 דצמבר 2020, 10:08לא, אבל יש כאן כאלו שחושבים שאם מאמן אחר ושיטת משחק אחרת, אולי נצליח להבקיע שערים ולנצח.
להפועל יש בעיה של איכות בחלק ההתקפי וזה לאו דווקא בשחקני ההתקפה, אלא בכלל בפעולות ההתקפיות של כל השחקנים שאמורים לתרום להתקפה, כולל המגינים והקשרים האחוריים. לבעוט לשער, לתת קרוס, תנועה נכונה בלי כדור בשליש האחרון בשביל לפתוח אופציות מסירה. בנוסף, אין שחקן אחד בקבוצה הזו שהוא גולר אמיתי כולל אלטמן.
אני אגב מסכים שקלינגר מאמן בינוני, אני מאוד לא אוהב את הכדורגל שלו. אני פשוט חושב שאם הוא יילך הביתה כרגע ויביאו איזה מימר, בלבול או משהו כזה זה יגמור את הקבוצה סופית.
קלינגר עם מה שיש לו בכל זאת, הפייטריות שלו, הרצון לנצח לדעתי כן יכול לעשות משהו במיוחד עם 4-5 שחקנים במקומות הנכונים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
נמאס לי להגיד את זה פה כל הזמן כמו תקליט. השאלה היחידה שצריכה להישאל זה האם קלינגר יכול להוציא את הקבוצה מהמצב הזה. מבחינת יכולות אובייקטיביות הוא בינוני כמו רב המאמנים בארץ. תביא מישהו אחר, יכול להיות (לא בטוח) שעל גלי ההחלפה הוא יצליח להוציא את הקבוצה מהמצב הזה ובשנה הבאה נחזור לאותו מקום.רק הפועל כתב: ↑22 דצמבר 2020, 13:30אם 6 נקודות ו3 שערים ב11 משחקים מבחינתך לא עונה על ההגדרה של "גומר את הקבוצה סופית" אז מה כן? הקבוצה הזו כבר גמורה לא יכול להיות יותר גרוע מזהredrony כתב: ↑22 דצמבר 2020, 11:54זו לא שיטת המשחק, איזה משחקים אתה רואה?לירון האדום כתב: ↑22 דצמבר 2020, 10:08
לא, אבל יש כאן כאלו שחושבים שאם מאמן אחר ושיטת משחק אחרת, אולי נצליח להבקיע שערים ולנצח.
שנה שעברה קלינגר היה פה חצי אלוהים. מבחינת רמה הוא נשאר הרי אותו מאמן. אז מה השתנה:
1. סגל שחקנים פחות טוב
2. חוסר בטחון של השחקנים ואפקט כדור שלג
3. חוסר יכולת של המאמן במצב שנוצר להוציא מהסגל מה שאפשר
רק אם התשובה היא 3 הוא צריך ללכת. לדעתי האלטרנטיבה יכולה להיות גרועה ממנו וזה מה שמפחיד אותי. בדיוק כמו שקורצקי היה פחות טוב מגיא לוזון ואופיר חיים היה פחות טוב מרפואה (גם אצל לוזון וגם אצל רפואה התוצאות היו לא טובות).
נראה לי שכולם מסכימים שאם לא יביאו 4-5 שחקנים איכותיים לסגל אז לא משנה מי יהיה המאמן, ובהנחה שכן יביאו ובגלל שכבר שליש עונה מאחורינו ומאמן חדש זה זמן הסתגלות שאין לנו (שוב, לא יביאו את קלופ) אז נראה לי שמא ן שמכיר את המערכת ובכל זאת יש לו גם תכונות טובות הוא הצ׳אנס הכי טוב שלנו כרגע.
אם יביאו את כל המימרים, במקרה הטוב נישאר בליגה וננהל את הדיון הזה גם במחזור 11 שנה הבאה כמו רב הסיכויים שיהיה עם קלינגר יישאר
-
- קיבל.ה 2454 לייקים
״גורמים בסביבת הקבוצה פנו לאחרונה למכבי תל אביב והתעניינו בהשאלת שני שחקנים, כשמי שמעניינים את האדומים הם בן ביטון, מתן בלטקסה, מתן חוזז, אדוארדו גררו וניק בלקמן. קלינגר, שידע על השיחות אך לא היה מעורב בהן בעצמו, התבקש על ידי ראשי המועדון להצטרף למגעים מול היריבה העירונית, זאת בעקבות הפרסום עליהם כאן באתר.״
-
- קיבל.ה 59 לייקים
אין ברשימה הזאת שום שחקן שיעזור לנו.dino כתב: ↑22 דצמבר 2020, 14:46 ״גורמים בסביבת הקבוצה פנו לאחרונה למכבי תל אביב והתעניינו בהשאלת שני שחקנים, כשמי שמעניינים את האדומים הם בן ביטון, מתן בלטקסה, מתן חוזז, אדוארדו גררו וניק בלקמן. קלינגר, שידע על השיחות אך לא היה מעורב בהן בעצמו, התבקש על ידי ראשי המועדון להצטרף למגעים מול היריבה העירונית, זאת בעקבות הפרסום עליהם כאן באתר.״
מאחל לכל מי שכתב באשכול הזה בעד שייע להקשיב בריפיט לפרשנות שלו במשך יממה בחדר סגור.
?Don't like much really, do I
But what I do like I love passionately
But what I do like I love passionately
דווקא אחרי הניצחון היום אני חייב להגיד שהוא אחד האפסים.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
הוא אשכרה אומר בראיון שהיה לנו ״בד לאק״ במשחקים הקודמים.
2 עיניים מחרסינה למכביסט הזה
2 עיניים מחרסינה למכביסט הזה
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
כמעט כל משחק הוא כזה, אבח היום הניהול משחק שלו היה שערורייתי
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
כל כך הרבה מזל בסוף הציל לו את המשחק מביזיון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-