שנה הבאה
-
- קיבל.ה 164 לייקים
מסכים להבנתי שיתפו פעולה בעבר בנבחרת העתודה שזכתה בזהב הראשון, וחברים גם מחוץ למגרש. ביחד עם טייריק כסנטר צעיר ואנרגטי (במידה ומצליחים להחתים) יכולה להיות קבוצה אחלה.DavidSheriff9 כתב: ↑28 יולי 2021, 11:08האמת נשמע מדהים.
אחלה לרוטציה. 3 (יכול לשחק גם קצת 4?) עם קליעה סבבה.
וביחד עם בני (ו)אדם נותן פה בסיס צעיר ורעב שכיף לראות.
וגם לא נשמע יקר יותר (ובטח זול הרבה יותר) משלל החלופות שעלו כאן (משעור וכו׳)
אגב,
גלבוע גליל במשבר כלכלי, לא יודע מה עמדתי בנוגע ליותם חנוכי (צעיר גבוה עם קליעה ופציע…)
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
טור מעניין של דסקל על החשיבות של שחקנים מבוגרים בקבוצה
https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 1/m08.html
https://newmedia.calcalist.co.il/magazi ... 1/m08.html
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
שום דבר שדסקל כותב הוא לא מעניין או שלו
מתנשא, גנב דעת ולכאורה מתרגם כתבות.
פעם עשה כתבה על חשיבות של מגע בין שחקנים (כיפים, צ'פחות, חיבוקים) והקשר להצלחות.
מתנשא, גנב דעת ולכאורה מתרגם כתבות.
פעם עשה כתבה על חשיבות של מגע בין שחקנים (כיפים, צ'פחות, חיבוקים) והקשר להצלחות.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
הוא לא סוציולוג ספורט, זה ברור שהחומר עליו הוא כותב לא שלו. הוא קורא ספרות ספורט עולמית ומגיש רעיונות לקהל קורא העברית.
לא זוכר שאי פעם קראתי משהו שלו שלא היה מבוסס על תיאוריות סוציולוגיות אליהן נחשפתי לבושתי בעבר. כשזה לא מעניין זה רק אם הוא כותב על ספורט ספציפי שלא מעניין אותי, לדוגמא בייסבול.
אתה לא חייב לאהוב, אבל אני לא רואה סיבה לכינויי גנאי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
הבעיה של דסקל זה לא שהוא מביא חומר לא שלו, זה דווקא מבורך. יש לו שתי בעיות:its-sick כתב: ↑31 יולי 2021, 19:08הוא לא סוציולוג ספורט, זה ברור שהחומר עליו הוא כותב לא שלו. הוא קורא ספרות ספורט עולמית ומגיש רעיונות לקהל קורא העברית.
לא זוכר שאי פעם קראתי משהו שלו שלא היה מבוסס על תיאוריות סוציולוגיות אליהן נחשפתי לבושתי בעבר. כשזה לא מעניין זה רק אם הוא כותב על ספורט ספציפי שלא מעניין אותי, לדוגמא בייסבול.
1. איו לו שום ביקורת על איכות המחקרים והתוצאות שלהם (אני מניח שזה כי אין לו את הכלים המדעיים לשפוט את המחקרים).
2. הוא מחבר בין מחקרים ומגיע למסקנות שלו שתמיד נשמעות טוב עד שאתה חושב עליהן רגע ומבין שהן מגוחכות. דוגמה טובה בכתבה הזאת היא הקשר בין הגיל למצב ההון שמוסבר על-ידי יכולות סוציולוגיות ולא על ידי, נגיד, הגיל...
בגדול דסקל הוא יאיר לפיד של כתבי הספורט. אתה קורא את מה שהוא כתב, אומר "וואלה, מעניין" ואם אתה חלילה מתעמק אתה מבין שזה בעיקר מילים, הרבה מהן בלי כיסוי.
נערך לאחרונה על ידי Frenzy ב 31 יולי 2021, 21:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני אגלה לך סוד קטן. כמעט כל המחקרים בסוציולוגיה הם ברמה נמוכה מבחינה מדעית. אם תשפוט אותם מדעית, לא תפרסם כמעט כלום.
זה לא רק בסוציולוגיה כמובן, זאת בעיה מקיפה בכל מדעי החברה. כמעט כל מחקר מדעי שם הוא אנקדוטה מעניינת לחשוב עליה ולא משהו לבסס עליו קבלת החלטות.
בכל קורס בו ישבתי תפסתי את הראש בהלם מחוסר המובהקות והמהיימנות של המחקרים אותם תיארו לנו. העיקר לימדו מיליוני אנשים תיאוריות לא מבוססות.
דסקל מביא דברים מעוררי מחשבה. הם לא היו אמורים להיות שום דבר מעבר לזה. רק לעניין, ולגרום לך לשים לב לדברים שלא היית שם לב אליהם אחרת.
זה לא רק בסוציולוגיה כמובן, זאת בעיה מקיפה בכל מדעי החברה. כמעט כל מחקר מדעי שם הוא אנקדוטה מעניינת לחשוב עליה ולא משהו לבסס עליו קבלת החלטות.
בכל קורס בו ישבתי תפסתי את הראש בהלם מחוסר המובהקות והמהיימנות של המחקרים אותם תיארו לנו. העיקר לימדו מיליוני אנשים תיאוריות לא מבוססות.
דסקל מביא דברים מעוררי מחשבה. הם לא היו אמורים להיות שום דבר מעבר לזה. רק לעניין, ולגרום לך לשים לב לדברים שלא היית שם לב אליהם אחרת.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
המאמן של תומר גינת בפריז לבלואה פוטר. מאמן נבחרת צרפת מועמד להחליפו
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
כל גנאי כלפיו בא נטו בגלל היחס וההתנהגות שלו לאנשים ודברים בטוויטר.its-sick כתב: ↑31 יולי 2021, 19:08הוא לא סוציולוג ספורט, זה ברור שהחומר עליו הוא כותב לא שלו. הוא קורא ספרות ספורט עולמית ומגיש רעיונות לקהל קורא העברית.
דוגמה קלה: בזמן אמת, כשכריסטיאן אריקסן עוד שכב באלונקה, מה שהיה לו דחוף זה להעלות פוסט של "אני הזהרתי כבר ב-2013", שזה חלק מגישת ה"אני אני אני" שלו.
כמובן שאנשים רשמו לו ששנייה ייתן לאנשים להתאפס מזה שהם ראו בן אדם חוטף התקף לב בשידור חי, ויעזוב שניה את ה"אני אני אני", והוא הגיב בציוץ שמתעצבן על זה שהעירו לו וחתם אותו בצורה העיתונאית הכי טובה שיש "זדיינו. חארות.".
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא אדם מחריד.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חשבתי שלשיטתך כל בני האדם מחרידים
لا إله
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני יודע שהתחום סובל מאיכות מחקרים נמוכה, אבל אני מצפה מדסקל, או כל כתב אחר שמצטט מחקרים, שגם ידע את זה ושיעשה שני דברים: יכתוב את ההסתייגויות המובנות מאליהן (שאני מניח שכתובות במאמרים המקוריים, אז הוא אפילו לא צריך לחשוב בשביל זה) ויאפשר דיון בתגובות שהוא מקבל (אל מול ביקורת עניינית הוא או מתעלם או מסובב את זה לכיוון של "אתם חארות ולא מבינים כלום")its-sick כתב: ↑31 יולי 2021, 20:27 אני אגלה לך סוד קטן. כמעט כל המחקרים בסוציולוגיה הם ברמה נמוכה מבחינה מדעית. אם תשפוט אותם מדעית, לא תפרסם כמעט כלום.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
היה פה מי שפינטז על חזרה של צוף - אז הוא האריך חוזה באילת (לא ברור לי למה)
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לא ראיתי שהיה דיבור על זה, מצפייה במשחקי נוער תמיד היה נראה כישרון. לא יכול לתרום בשנים הבאות?
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
בוואלה כתוב שנועם אביבי כנראה יחתום בגלבוע 

- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
אחרי שאביבי חתם בגלבוע ונמרוד לוי בגליל (יחי ההבדל..) מה נשאר לנו ל-4 ישראלי?
רק כארם משעור ושולדי?
רק כארם משעור ושולדי?
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
כן.
מצד שני נראה שרוב הקבוצות סיימו להחתים ישראלים פחות או יותר, חוץ מהרצליה שיש לה כרגע רק שלושה ישראלים, ונתניה שלא ברור באיזו ליגה תשחק.
אני לא מחזיק ממשעור אבל אין ספק שהוא עדיף על שולדבראנד בסיטואציה הנוכחית.
מצד שני נראה שרוב הקבוצות סיימו להחתים ישראלים פחות או יותר, חוץ מהרצליה שיש לה כרגע רק שלושה ישראלים, ונתניה שלא ברור באיזו ליגה תשחק.
אני לא מחזיק ממשעור אבל אין ספק שהוא עדיף על שולדבראנד בסיטואציה הנוכחית.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
להחזיר את קרלון בראון כמוביל קהל. איזה סרטון מרגש
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
נמרוד לוי בן 26 כיום, וזאת הקבוצה התשיעית שהוא משחק בה.DavidSheriff9 כתב: ↑05 אוגוסט 2021, 18:01 אחרי שאביבי חתם בגלבוע ונמרוד לוי בגליל (יחי ההבדל..) מה נשאר לנו ל-4 ישראלי?
רק כארם משעור ושולדי?
המחלה
הפועל כפר סבא/כוכב יאיר
מכבי באר יעקב
עירוני רמת גן
הפועל גליל עליון
מכבי ראשון לציון
מכבי אשדוד באר טוביה
הפועל ירושלים
עירוני נס ציונה
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
טייריק ג'ונס רושם במשחק השני שלו בליגת הקיץ (והשלישי של פיניקס) 10:32 דקות, 5 נקודות ב-1/4 מהשדה ו-3/3 מהקו, 5 ריבאונדים (4 בהתקפה), 2 איבודים ו-3 עבירות.
בוא הביתה טייריק.
בוא הביתה טייריק.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
טייריק ג'ונס רושם את המשחק הכי טוב שלו עד עכשיו בליגת הקיץ עם 12:15 דקות, 4 נקודות ב-2/3 מהשדה ו-0/1 מהקו, 5 ריבאונדים (1 בהתקפה), חטיפה ועבירה.
לא מספרים יוצאי דופן, אבל הפוסטר הבא יכול למשוך קצת תשומת לב:
גם הסל הראשון היה באלי-אופ יפה:
לא מספרים יוצאי דופן, אבל הפוסטר הבא יכול למשוך קצת תשומת לב:
גם הסל הראשון היה באלי-אופ יפה:
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
בהחלט משך את תשומת הלב שלי. מתי חוזר?
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בניגוד לים מדר שאם לא בוסטון אז יש לו חוזה בהפועל שנה הבאה, ג׳ונס אחרי ליגת הקיץ עוד יכול לנהל משא ומתן עם כל העולם בערך.
הלוואי ויהיה בהפועל, אבל לא הייתי בונה על זה שזה יהיה על אוטומט.
הלוואי ויהיה בהפועל, אבל לא הייתי בונה על זה שזה יהיה על אוטומט.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מה עם פרננדו מבוסטון? בליגה שלנו?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
חוץ מזה שיש לו חוזה מובטח לעונה הבאה, לא.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
כולי תקווה שיגיע חזרה, מישהו פה כתב וגם יעקב מאיר דיבר על זה כבר שאם הוא לא יקבל חוזה מוגזם באירופה/כל חוזה NBA הוא יחזור אלינו.
הלוואי שיגיע.
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
טייריק עם משחק טוב מאוד אתמול (לפחות סטטיסטית). 10 נקודות (5/8 מהשדה), 8 ריבאונדים ו-2 חסימות ב-17 דקות.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
פששש
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מקווה שאתם מבינים ואם לא אז רק אציין זאת שהמועדון לא מתכנן להביא אף אחד במקום ים.
גייקובן ישחק 1 שגיל בני מחליף
בר טימור 2 שרז אדם מחליף
יאנג 3 שאין מחליף(רק בהרכבים גבוהים)
טוקוטו 4 עם שולדנבראנד מחליף
זר 5 שזלמנסון מחליף
גייקובן ישחק 1 שגיל בני מחליף
בר טימור 2 שרז אדם מחליף
יאנג 3 שאין מחליף(רק בהרכבים גבוהים)
טוקוטו 4 עם שולדנבראנד מחליף
זר 5 שזלמנסון מחליף
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
יאנג ישחק גם גארד כשיהיה צורך.
טוקוטו ישחק גם דקות ב3.
יהיו הרכבים של שלושה גארדים.
טוקוטו ישחק גם דקות ב3.
יהיו הרכבים של שלושה גארדים.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
מה ציפית שיהיה? שיביאו עוד זר? שיחתימו ישראלי במחיר מופקע?
הדבר היחיד שלא הבנתי הוא למה שיחררו את בריסקר, אבל זה לא שמדובר פה באיזה עילוי..
זה מגבלת התקציב שלנו (ושל רוב קבוצות הליגה), אם פגענו בזרים תיהיה עונה טובה ואם לא אז לא.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אני לא חושב שצריך להחתים מראש 5 זרים, הכי חשוב כרגע זה להביא זר טוב לעמדה 5 וכאמור בתקווה שטייריק יסכים לחזור בסכום הגיוני. אני מאמין שהחשיבות היא היכולת לחבר בין שחקנים. כרגע כפי שזה מסתמן עם הישארות של חלק מהסגל משנה קודמת והצטרפות של שחקנים בעלי אופי קבוצתי יכולה להיות עונה טובה ובתקווה שהקורונה לא תטרוף את הקלפים.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
לגבי למה שוחרר בריסקר לדעתי זה נטו בגלל ההגנה שלו,קלעים יש פה מספיק (בראון טימור רז אדם יאנג שולדבראנד) אם תשים לב גם במה שציטטת שהבחור תיאר כל עמדה,בכל עמדה חוץ משלוש שיאנג לבד יש אחד שהוא שומר טוב ואחד שהוא שומר פחות טוב בני,אדם,טוקטו,ג׳ונס (שהוא רוצה) שומרים טובים כל השאר שומרים פחות טובים לכן מאמין שבגלל זה בני הועדף על פני בריסקר.
שוב זה רק המחשבה שלי אולי אני טועה.
-
- קיבל.ה 263 לייקים