הארות והערות:
1. כושר גופני טוב. בשנה שעברה הפעולה הראשונה של ברדה היתה לעבוד על הכושר הגופני. זה נתן לנו את היתרון הגדול מול שאר הקבוצות. שאפו!
2. שבוע שני ברציפות ש" המתנגד" (קרדיט לדוביד שוויצר זל) משחק על פס ארוך לשחקן מהיר לאגף שמאל ומצליח. לדעתי לא הדגישו את זה באימונים, או שלא ביצעו הוראות. ובמהלך המחצית ברדה לא הגיב לדבר הזה כשראה שבכל מהלך הם מגיעים לרחבה.
3. הגול השני רשום על שמו של צור. עם יותר ערנות, הוא היה צריך לקחת את זה. אבל, גם אניימה הגדול חטף כאלה גולים.
4. המשחק נגד הלחץ הגבוה כושל ומעמיד אותנו בסכנת ספיגה, וגם לא מונע מאיתנו לנצל את העובדה שהם עם לחץ גבוה.
5. הגול הראשון מחדל גדול בשמירה על הקורה הרחוקה. לא למדו דבר. ברדה חייב לתרגל את העמידה בקרנות.
6. טוריאל הוא יצרן המצבים הכי טוב שלנו. אבל רק פעם אחת המסירה מימין לשמאל העמידה את יאזן במצב של כיבוש כמעט ודאי. מול חיפה שנה שעברה בגביע יאזן הבקיע ממהלך דומה. אתמול יותר מידי כדורים בוזבזו שם.
7. בחצי הראשון בלט שאין ליד טוריאל אף שחקן שיכול לעשות איתו דאבל פס ולהישאר לבד מול שחקן הגנה.
8. ליידנר חייב לשחק יותר, לשקול לעלות איתו כשחקן אגף במקום רוטמן (סילבה לא יהיה זמין ל 2 משחקים הבאים).
9. שפו לברדה שמודה בפה מלא שלא שיחקנו טוב בחצי הראשון (שחקנים ואופן העמדתם -מאמן).
10. הסגירה נגד התקפות מעבר לא טובה. הגול השני היה צריך להימנע. מיקום לא נכון שגיאה של פאלקאו וירידה איטית מידי להגנה. הינו 1 נגד 4.
11. יש עכשיו 14 ימים עד המשחק הבא. ברדה חייב לנצל אותם לשיפור משחק ההגנה ותיאום מול הסגל.
12. קרייב מזכיר מאד את גאבור הולמאי! חיזוק בינגו!
להתכונן היטב למשחק הקשה עם ביתר.
13. אנחנו צריכים להפנים שזאת קבוצה למקסימום פליאוף עליון. לא לשים את היעד של ניצחון על מכבי בעדיפות עליונה. בשלב הראשון שמולם, נפסיק להפסיד וחטוף תבוסות!
ריינה בחוץ שבת ב 20:15
-
- קיבל.ה 850 לייקים
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 14 לייקים
הצד הנגדי לטוריאל צריך להיות בוסקילה.אדום ותיק כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:36 הארות והערות:
1. כושר גופני טוב. בשנה שעברה הפעולה הראשונה של ברדה היתה לעבוד על הכושר הגופני. זה נתן לנו את היתרון הגדול מול שאר הקבוצות. שאפו!
2. שבוע שני ברציפות ש" המתנגד" (קרדיט לדוביד שוויצר זל) משחק על פס ארוך לשחקן מהיר לאגף שמאל ומצליח. לדעתי לא הדגישו את זה באימונים, או שלא ביצעו הוראות. ובמהלך המחצית ברדה לא הגיב לדבר הזה כשראה שבכל מהלך הם מגיעים לרחבה.
3. הגול השני רשום על שמו של צור. עם יותר ערנות, הוא היה צריך לקחת את זה. אבל, גם אניימה הגדול חטף כאלה גולים.
4. המשחק נגד הלחץ הגבוה כושל ומעמיד אותנו בסכנת ספיגה, וגם לא מונע מאיתנו לנצל את העובדה שהם עם לחץ גבוה.
5. הגול הראשון מחדל גדול בשמירה על הקורה הרחוקה. לא למדו דבר. ברדה חייב לתרגל את העמידה בקרנות.
6. טוריאל הוא יצרן המצבים הכי טוב שלנו. אבל רק פעם אחת המסירה מימין לשמאל העמידה את יאזן במצב של כיבוש כמעט ודאי. מול חיפה שנה שעברה בגביע יאזן הבקיע ממהלך דומה. אתמול יותר מידי כדורים בוזבזו שם.
7. בחצי הראשון בלט שאין ליד טוריאל אף שחקן שיכול לעשות איתו דאבל פס ולהישאר לבד מול שחקן הגנה.
8. ליידנר חייב לשחק יותר, לשקול לעלות איתו כשחקן אגף במקום רוטמן (סילבה לא יהיה זמין ל 2 משחקים הבאים).
9. שפו לברדה שמודה בפה מלא שלא שיחקנו טוב בחצי הראשון (שחקנים ואופן העמדתם -מאמן).
10. הסגירה נגד התקפות מעבר לא טובה. הגול השני היה צריך להימנע. מיקום לא נכון שגיאה של פאלקאו וירידה איטית מידי להגנה. הינו 1 נגד 4.
11. יש עכשיו 14 ימים עד המשחק הבא. ברדה חייב לנצל אותם לשיפור משחק ההגנה ותיאום מול הסגל.
12. קרייב מזכיר מאד את גאבור הולמאי! חיזוק בינגו!
להתכונן היטב למשחק הקשה עם ביתר.
13. אנחנו צריכים להפנים שזאת קבוצה למקסימום פליאוף עליון. לא לשים את היעד של ניצחון על מכבי בעדיפות עליונה. בשלב הראשון שמולם, נפסיק להפסיד וחטוף תבוסות!
ושספרא ימצאו את הדרך.
בינתיים שאנדה כהוא לופט גאשפט בעיקר שלא ברור האם יהיה ה-10 (כמו מספר החולצה) שהכי חיוני לנו או הווינגר עם טוריאל.
כמו שראינו אותנו עדר ללא 10.
בכל מקרה הכרטיס האדום שלו וכל כך מהר, מדאיג. שוב, בוסקילה בעיקר שהוא אישית מת לשחק אצלנו.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
כשיש לנו שני בלמים גבוהים ואת קראייב שגם הוא גבוה, זה פשע לא להרים קרנות לבלגן ברחבהטכנית לארז כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:31 לא סובל קרנות שהפואנטה שלהן זה בעיטה מחוץ ל-16.
מספיק שזה פוגע בשחקן של היריבה בדרך לשער (מה שגם ככה רוב הסיכויים) וזה מתפרצת של גול.
עדיף להרים רגיל מהחרא הזה. גם אם הכדור הזה לטוריאל מגיע שטוח, והוא בועט סבבה, סיכוי סביר פלוס שזה פוגע בשחקן ריינה, ניתז קדימה ואז לך תדע מה קורה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1000 לייקים
מול ב"ש זה מתבקש, מול ריינה, לגיטימי ללכת על הבילד אפ.שחר כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:14 ואני רוצה להגיד כמידי שבוע.
מי שהמציא את משחק הבילד אפ המכוער הזה מאחורה בשנים האחרונות והחליט שזה כדורגל מודרני ומי שמשחק אחרת הוא מיושן, צריך להרוג אותו.
כשבאר שבע עשו עלינו לחץ גבוה, ברדה שיחרר ושחקנו כמו פעם על בעיטות שוער, זה עבד נפלא. חשבתי שלמדנו מזה לקח, אני באמת לא רוצה לחשוב מה יקרה שנשחק ככה מול מכבי או חיפה.
אני דווקא מאד מעודד מהמשחק ובעיקר מהאופי והמלחמה בחצי השני. גם מזה שלא התקפלנו עם ה2:1 אלא הלכנו קדימה בכל הכח וייצרנו מצבים. בסוף פספסנו פנדל והשווינו בעשרה שחקנים ולא היינו רחוקים מנצחון במשחק שבשנים קודמות היה נגמר בהפסד כנראה.
מעבר לזה, יש לנו 5-6 שחקנים שנהנה מהם הרבה העונה - קרייב, מאיימבו, ליידנר ודאפה זה וואחד שדרוג. גם אלקוקין נראה טוב מאד. עוד חסר לנו שחקן אחד לחלק הקדמי שאם יפגעו בו זה יהפוך את הקבוצה לעוד יותר מסוכנת.
בחלק האחורי, המצב עוד לא מזהיר ובעיקר יאזן שנראה רע הגנתית בשני המשחקים האחרונים. וכמובן בעיית הבילד אפ שחייבת להשתפר משמעותית. אבל בגדול אני מרוצה מהמשחק ורואים שיפור גדול.
-
- קיבל.ה 1473 לייקים
זה בעיקר עניין של תיאום ותרגול. כמובן גם של איכות השחקנים על הדשא.שחר כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:14 ואני רוצה להגיד כמידי שבוע.
מי שהמציא את משחק הבילד אפ המכוער הזה מאחורה בשנים האחרונות והחליט שזה כדורגל מודרני ומי שמשחק אחרת הוא מיושן, צריך להרוג אותו.
כשבאר שבע עשו עלינו לחץ גבוה, ברדה שיחרר ושחקנו כמו פעם על בעיטות שוער, זה עבד נפלא. חשבתי שלמדנו מזה לקח, אני באמת לא רוצה לחשוב מה יקרה שנשחק ככה מול מכבי או חיפה.
אבל מטומטם זה לא. בילד אפ יכול ב2 מסירות לשחרר אותך קדימה למתפרצת קטלנית - ראה את השער הראשון אתמול של סתיו
מסירה - שתיים נכונות - לזרוק את הכדור מהר לכיוון אחד הווינגרים ואתה ברוב המקרים בשליש השלישי של היריבה כשהיא עם המכנסיים למטה.
אנחנו קבוצה חדשה לחלוטין ועניין הבילד אפ מחייב תרגול והרבה. אנחנו כנראה נסבול מזה העונה אבל גם נרוויח לא מעט.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
אין פה עניין של תרגול, יש פה בלמים ומגנים לא מספיק טכנים כדי להניע כדור מאחורה.
ריינה השיגו 200 קרנות בחצי הראשון רק בגלל הבילד אפ שכשל פעם אחרי פעם אחרי פעם.
אני די בטוח שהמסירה של קרייב היתה אחרי איבוד כדור של ריינה ולא קשורה לבילד אפ.
הקבוצה הזו כבר מנסה לתרגל שלוש שנים בילד אפ עם הרכבים ומערכים שונים וזה כמעט תמיד קורס.
ריינה השיגו 200 קרנות בחצי הראשון רק בגלל הבילד אפ שכשל פעם אחרי פעם אחרי פעם.
אני די בטוח שהמסירה של קרייב היתה אחרי איבוד כדור של ריינה ולא קשורה לבילד אפ.
הקבוצה הזו כבר מנסה לתרגל שלוש שנים בילד אפ עם הרכבים ומערכים שונים וזה כמעט תמיד קורס.
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
טמטום ענק ה"הנעת כדור" הזו בכדורי שוער שלנו.
נגמר לרוב באיבודי כדור מסוכנים באיזור הרחבה, ובטח שלא יוצאות מזה התקפות שלנו.
רק נסאר קצת לפעמים מצליח לצאת קדימה וזהו.
שהשוער יעיף וזהו.
נגמר לרוב באיבודי כדור מסוכנים באיזור הרחבה, ובטח שלא יוצאות מזה התקפות שלנו.
רק נסאר קצת לפעמים מצליח לצאת קדימה וזהו.
שהשוער יעיף וזהו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
לא הבנתי, אז מה אתם רוצים?
להעיף כדור לדאפה ויהיה מה שיהיה?
כל הכדורגל היום מבוסס על התקפות שמתחילות אצל הבלמים
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
כן, את זה כבר הבנתי שהחליטו שככה משחקים "כדורגל מודרני"... למרות שהכדורגל המודרני הזה כל שבוע כואב בעיניים מחדש.לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 11:05 לא הבנתי, אז מה אתם רוצים?
אבל לא רואה שום בעיה שיחזרו לשחק כמו פעם (בדיוק כמו נגד באר שבע), כשצור בועט כדור לחצי של היריבה ושם אנחנו מנסים להשתלט על הכדור ולצאת להתקפות.
אחרי הרבה שנים יש לנו גובה ופיזיות במרכז השדה ואפשר להרוויח מזה.
-
- קיבל.ה 1205 לייקים
רק אומר שנגד אשדוד הבילד אפ הביא לנו מצבים מסוכנים
-
- קיבל.ה 1051 לייקים
בקבוצות שיש להן שחקני הגנה וקישור שמסוגלים לשחק ככה. זה לא המצב בהפועל היום.לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 11:05 לא הבנתי, אז מה אתם רוצים?
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
יש לנו שחקנים שמסגולים לעשות את זה, ככה משחקים כדורגל היום.אדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:02בקבוצות שיש להן שחקני הגנה וקישור שמסוגלים לשחק ככה. זה לא המצב בהפועל היום.לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 11:05 לא הבנתי, אז מה אתם רוצים?
ברור שמול קבוצות טובות יותר שיודעות ללחוץ חזק צריך גם לדעת לזרוק כדורים למעלה.
הבעיה אתמול גם של דאפה היתה שהוא מתחבא מאחורי ההגנה במקום לבוא לכדור
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
לא יודע מסוגלים או לא.
כשאתה עושה את זה נניח 6 פעמים במשחק עד דקה 20 ו-4 פעמים זה נגמר באיבוד ב-25 מטר מהשער - עדיף שתפסיק.
אפשר להעיף ואז לנסות להשתלט על הריבאונד במרכז במגרש. גם אאוט ליריבה ב-30 מטר שלה זה עדיף מההנעות כדור האלה עם פיבן.
גם חלק מהחגיגתצ קרנות שלהם חצי ראשון הייתה בגלל האיבודים האלה.
כשאתה עושה את זה נניח 6 פעמים במשחק עד דקה 20 ו-4 פעמים זה נגמר באיבוד ב-25 מטר מהשער - עדיף שתפסיק.
אפשר להעיף ואז לנסות להשתלט על הריבאונד במרכז במגרש. גם אאוט ליריבה ב-30 מטר שלה זה עדיף מההנעות כדור האלה עם פיבן.
גם חלק מהחגיגתצ קרנות שלהם חצי ראשון הייתה בגלל האיבודים האלה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
בינתיים הבילד-אפ זה מוריד את הביטחון לשחקני ההגנה שלנו ולשוער ונותן לקבוצה היריבה התקפות וקרנות בחינם אין כסף.L.S כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:56זה בעיקר עניין של תיאום ותרגול. כמובן גם של איכות השחקנים על הדשא.שחר כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:14 ואני רוצה להגיד כמידי שבוע.
אבל מטומטם זה לא. בילד אפ יכול ב2 מסירות לשחרר אותך קדימה למתפרצת קטלנית - ראה את השער הראשון אתמול של סתיו
מסירה - שתיים נכונות - לזרוק את הכדור מהר לכיוון אחד הווינגרים ואתה ברוב המקרים בשליש השלישי של היריבה כשהיא עם המכנסיים למטה.
אנחנו קבוצה חדשה לחלוטין ועניין הבילד אפ מחייב תרגול והרבה. אנחנו כנראה נסבול מזה העונה אבל גם נרוויח לא מעט.
אין לנו שחקנים בקישור האחורי שמתאימים לשיטה הזאת ואין לנו מגן ימין, אי אפשר להמשיך ככה ולצפות שמשהו ישתנה זה לא רק עניין של תיאום זה עניין של כלים נכונים.
-
- קיבל.ה 6531 לייקים
עבד נפלא זו קצת הגזמה, פשוט העפנו את הכדור למעלה, אבל לא איבדנו את הכדור ליד השער שזה מה שחשוב.שחר כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 10:14 ואני רוצה להגיד כמידי שבוע.
אני באופן כללי בעד בניית משחק מסודרת מאחורה, רק שברדה בנה קבוצה שאין לה שום יכולת לעשות את זה. הבלמים לא מניעים כדור טוב (אולי צ'יקו כן, נחכה ונראה) ולאף אחד מהקשרים אין יכולת לקבל כדור עם הגב ולהסתובב. היחיד שיכול זה אלקוקין, והוא משחק 30 דקות במשחק.
אתמול זה בכלל היה הזיה, המשכנו עם השטות הזאת גם בעשרה שחקנים.
-
- קיבל.ה 850 לייקים
אסור ליפול שבי ל"אידיולוגיות". יחד עם הבניה מאחור צריך מפעם לפעם לגוון וללכת על הוצאות כדור מהירות קדימה, זה קצת מפחית את הלחץ ונותן לך יותר הזדמנויות.
הכדורגל בעולם למד איך להתמודד עם הבילדאפ (צלסי מול PSG ועוד דוגמאות). ככל העולם וגם בארץ רואים מגמה של שחקני אגף מהירים דריבליסטים מעולים שיכולים לעשות צרות לכל מגן.
אתמול בלטה העובדה שלא ניסינו משהו אחר מהבניה האיטית מאחור.
הכדורגל בעולם למד איך להתמודד עם הבילדאפ (צלסי מול PSG ועוד דוגמאות). ככל העולם וגם בארץ רואים מגמה של שחקני אגף מהירים דריבליסטים מעולים שיכולים לעשות צרות לכל מגן.
אתמול בלטה העובדה שלא ניסינו משהו אחר מהבניה האיטית מאחור.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 683 לייקים
נושא הבילד אפ מעניין, מצד אחד אכן זה יכול לשחרר מלחץ ואין איבודי כדור, מצד שני מול קבוצה לוחצת ושחקנים פחות טכנים זה מתכון לחטיפות באזור מסוכן או כמו שקרה אצלנו 6 קרנות שהובילו בסופו של דבר לגול, דראפיץ ידוע בזה שהוא אוהב מאוד לחץ גבוהה, אולי בלחץ שהיינו בו היה כדאי לנסות לשנות שיטה עוד ששחקני היריבה יתעייפו
-
- קיבל.ה 523 לייקים
בתקציר הזה רואים בבירור כל כך הרבה כשלים:
1. קרן אחת לפני הקרן של הגול הראשון שלהם, אותו שחקן שהבקיע בורח לפלקאו בדיוק באותו אופן. יש פה שמירה רשלנית שלו, לא יעזור כלום.
2. ההרחקה של שאנדה סילבה זה המשך של מהלך שלומיאלי של התעקשות שלו להחזיק את הכדור, הוא ממש חוטף מיאזן שהגיע מההגנה, מונע ממנו את הכדור ואז ממשיך במאבק גרידי וחסר כיוון על הרגל של השחקן שלהם שהוציא מזה את המקסימום.
3. הגול השני שלהם. זה נראה לי עדיין כמו פאול על פלקאו שם בהתחלה. והגלישה של יאזן כדי לעשות קישוטים לספר, זה בעיני ביזיון. מגן טוב יותר ומרוכז יותר מוציא לו את הכדור בלי בעיה.
-
- קיבל.ה 425 לייקים
דיי כבר לגנוב דעתהלוטוס הלבן כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 07:51" תפסיק לחשוב לא להפסיד". אמיתי?אנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 01:37 היכולת מאוד מדאיגה אותי לשלב הנוכחי של העונה.
2 המחציות הראשונות שלנו מול ק"ש וריינה היו מתחת לכל ביקורת, אחריי שבוע של הכנה מול הקבוצות האלו ובהרכבים שברדה מעלה איתם ככה אנחנו נראים? אני לא רוצה לחשוב איך נראה מול ביתר.
הבילד אפ שלנו לא טוב, פלקאו לא שחקן מספיק טכני לבוא לקבל כדור, קרייב כן - אבל קבוצות יקלטו את זה מהר מאוד ויסגרו קודם את קרייב, גם פיבן מאוד חלש בנושא הזה.
ושוב אגיד את מה שאמרתי לפניי תחילת העונה - אי אפשר לשחק כדורגל עם 3 בלמים (פיבן לא עובר את החצי ואני מחשיב אותו בלם כשהפועל מתקיפה) ומגן שמאלי שמצוות בכנף שמאל!!!
אף קבוצה בעולם לא משחקת ככה
לא הגיוני שטוריאל יהיה מחצית שלמה לבד באגף ימין שפיבן לא עושה לו עקיפה אפילו פעם אחת!!
אבל כשאנחנו בפיגור? פיבן עולה חופשי, למה לא לתת לו הוראה לתמוך בטוריאל מתחילת המשחק?
והשאר בנוהל הבעיות הקבועות שידענו, שפלקאו מיותר, רוטמן לא צריך להיות שחקן סגל, ובנימין לא טוב.
ההרכב של הפועל צריך להיות ככה, אחרת אנחנו בפלייאוף תחתון ועם קצת מזל רע יכולים להסתבך בתחתית :
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו X
קרייב אלקוקין
סילבה/בוסקילה X טוריאל
דאפה
X - רכש
* בנימין יכול להיות לא רע במקום אלקוקין כ8, אבל עדיין עולה עם אלקוקין.
במשחקים מול חיפה,ב"ש,ביתר,מכבי - שהן קבוצות יותר טובות ממך כמובן לעבות יותר את הקישור, אבל שאר המשחקים? לפתוח ככה, להעז, ללחוץ יותר גבוה, שאר הקבוצות נותנות לך כבוד (בנתיים) כי אתה הפועל תל אביב וברוב המוחלט של המשחקים ישחקו נגדנו זהיר ולא יתנפלו עלינו, אם זה ימשך כך - פשוט יעלו נגדנו בלחץ גבוה ובמקום ל "רק לא להפסיד" זה יהפוך ללנצח בכל מחיר.
וברדה - מגיע לך קרדיט גדול על הכושר הגופני של השחקנים ועל הווינריות, אבל תתעורר! תפסיק לשחק פחדני, תפסיק להיות מקובע על שחקנים, תעז, תלחץ, ותפסיק לחשוב רק לא להפסיד.
גמר גביע טוטו.
שיא נקודות בליגה לאומית.
שני משחקים בליגת העל 4 נקודות מ-6.
שבוע טוב
4 מ6 זה יפה מאוד אבל היכולת לא טובה בעליל במיוחד במחציות הראשונות.
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
1. דווקא לא נכון, במקרה של הקרן לפני, יש 2 שחקנים שצמודים לפלקאו, פלקאו המשיך עם השחקן שלו, השני יצא החוצה ונשאר חופשי (אף אחד לא לקח אותו מלכתחילה), בגול הוא ברח לו (קורה).קפבלנקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:05
בתקציר הזה רואים בבירור כל כך הרבה כשלים:
1. קרן אחת לפני הקרן של הגול הראשון שלהם, אותו שחקן שהבקיע בורח לפלקאו בדיוק באותו אופן. יש פה שמירה רשלנית שלו, לא יעזור כלום.
2. ההרחקה של שאנדה סילבה זה המשך של מהלך שלומיאלי של התעקשות שלו להחזיק את הכדור, הוא ממש חוטף מיאזן שהגיע מההגנה, מונע ממנו את הכדור ואז ממשיך במאבק גרידי וחסר כיוון על הרגל של השחקן שלהם שהוציא מזה את המקסימום.
3. הגול השני שלהם. זה נראה לי עדיין כמו פאול על פלקאו שם בהתחלה. והגלישה של יאזן כדי לעשות קישוטים לספר, זה בעיני ביזיון. מגן טוב יותר ומרוכז יותר מוציא לו את הכדור בלי בעיה.
2. רוצה להאמין שזה קצר בתקשורת (שפה) ובזה שהם עוד לא שיחקו יחד ועדיין האדום היה מחמיר וחוסר מזל.
3. פלקאו אם היה ישראלי היה יושב על הדשא תופס את הראש מתפתל ואז אולי היו הולכים לוואר... נאסר בפעולה הגנתית גרועה מאד
-
- קיבל.ה 2070 לייקים
ברוב המשחקים שלנו העונה(כולל גביע הטוטו) המחליפים זוכים בכל המחמאות,מכיוון כשהם נכנסים כי ליריבות שלנו נגמר האוויר.