רבע גמר גביע: הפועל-ר"ג
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אחלה קהל
נשבר נאחס הניצחון הראשון ביד אליהו
נשבר נאחס הניצחון הראשון ביד אליהו
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
טוב פירקנו את המוקש והתחלנו להראות יותר טוב לפרקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אתה לא היית זה שרעדת לפני המשחק?רק הפועל כתב:אני יכול לדעת מה כל הרעש מסביב לרמת גן ועל מה כל הבכי שלהם ?
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
נגמר המשחק. כל השחקנים ניגשים ללחוץ ידיים לקבוצה השניה. אבל לא בברלי. הוא הולך לקהל ולדבר עם עופר.
הוא לא חלק מהקבוצה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
הוא לא חלק מהקבוצה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
יופי של ניצחון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
איזה חופרת הנטע הזאת כמה שאלות
עזבי תבנאדם
עזבי תבנאדם
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ביאס שירושלים ניצחו את באר שבע , מקווה שמחר בדרך נס החלאות יעופו נגד נס ציונה אבל זה לא יקרה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני לא מסכים שרמת גן ויתרו מראש. הם באו לנצח, רשמו 5 זרים, וברגע שברנר ראה במחצית השנייה שזה לא בכיוון אז הוא הכניס את הילדים. בסוף זו ההגנה בניצוחו של פלטין שניצחה את המשחק, יחד עם הכניסה של טימור שסידרה לנו את ההתקפה.
לצערי ים חלש מאוד כבר מספר משחקים וזו פריבילגיה שאין לנו.
לגבי הרישום, כתבתי בבוקר שזו החלטה רעה ואני עדיין חושב כך. בברלי לא רכז בחיים ולכן רגלנד חייב להירשם, בטח כשים נמצא בתקופה מזעזעת. מה שכן, בברלי הגיע בגישה מצוינת למשחק וראו שהיה חשוב לו להוכיח.
אם איטודיס יכניס אותו לשטף של הקבוצה אנחנו נקבל ממנו הרבה, אם הוא ימשיך להתייחס אליו ככוכב (וגם בברלי לעצמו, כמובן) זה לא יגמר טוב.
לגבי הרישום, כתבתי בבוקר שזו החלטה רעה ואני עדיין חושב כך. בברלי לא רכז בחיים ולכן רגלנד חייב להירשם, בטח כשים נמצא בתקופה מזעזעת. מה שכן, בברלי הגיע בגישה מצוינת למשחק וראו שהיה חשוב לו להוכיח.
אם איטודיס יכניס אותו לשטף של הקבוצה אנחנו נקבל ממנו הרבה, אם הוא ימשיך להתייחס אליו ככוכב (וגם בברלי לעצמו, כמובן) זה לא יגמר טוב.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בשלב הזה יש שני שנראים מחוץ לתבנית הקבוצתית: בברלי ובלייקני.
אני חושב שבברלי לפי אופיו וחכמת המשחק שלו יוכל להשתלב בכדורסל שהפועל הראתה לפני שהוא חזר מהפציעה.
מבלייקני אני לא מצפה לעניין הזה. לפחות שיכניס את הזריקות שלו באחוזים גבוהים.
אני חושב שבברלי לפי אופיו וחכמת המשחק שלו יוכל להשתלב בכדורסל שהפועל הראתה לפני שהוא חזר מהפציעה.
מבלייקני אני לא מצפה לעניין הזה. לפחות שיכניס את הזריקות שלו באחוזים גבוהים.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
רמת גן ניסו עד שזה התקבע באיזור השלושים הפרש ורק אז ויתרו על המשחק
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הם רשמו חמישה זרים?
קרופורד לא נחשב ישראלי או משהו כזה?
קרופורד לא נחשב ישראלי או משהו כזה?
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
לא נכנסתי לפה כמה שעות, אז יצא לי לקרוא מיליון נבואות זעם על חורבן במשחק ואיבוד תואר, שלפעמים נכתבות גם תוך כדי המשחק עצמו כשאנחנו מובילים.
היה קרוב. נגמר כמעט 40 כולל הגארבג', ור"ג היא הקבוצה הכי טובה אחרי הגדולות.
היה קרוב. נגמר כמעט 40 כולל הגארבג', ור"ג היא הקבוצה הכי טובה אחרי הגדולות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כדורסל זה משחק מוזר , לא ברור לי למשל איך בכדורגל קבוצה יכולה לשחק לא טוב ועדיין לנצח 5 0 (או שכל הדיבורים על משחק לא טוב הם רק פה )
-
- קיבל.ה 368 לייקים
באיזה יום מכבי מוגרלת בחצי הגמר מול הרצליה?
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
החצי והגמר בירושלים, נכון?
קל שאנחנו נגד ירושלים…
קל שאנחנו נגד ירושלים…
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לר"ג היה משחק ביום רביעי באירופה. הם ניצחו בו, הסדרה עכשיו ב1-1 מה שאומר שיש להם משחק שלישי מכריע בחוץ על העפלה ביום שלישי הקרוב.
ההיגיון אמר שהמשחק של אתמול אמור היה להתקיים במוצש(מתאים להפועל ומתאים לר"ג). אמה מה - היתה הופעה במנורה במוצ"ש שנקבעה לפני לא מעט חודשים.
המשחק הוזז לאתמול ב 21:15 למרות שזה רק 46 שעות לפני המשחק שלהם בשלישי, כלומר פחות מ-48 שעות מהמשחק הבא של ר"ג, כפי שמחייב תקנון איגוד הכדורסל.
הפועל ניסו לעזור, לא הצליח כ"כ כי להפועל יש משחק ברביעי.
בוטום ליין - איגוד הכדורסל לא עמד בתקנון שהוא בעצמו קבע.
הוא לא לקח בחשבון שהפועל תעבור להיכל.
הוא לא טרח לבדוק מתי האולם יהיה זמין.
הוא לא לקח בחשבון שר"ג יכולה להגיע למשחק שלישי באירופה.
הוא לא לקח בחשבון שגם הפועל משחקת באירופה.
הטענה של ר"ג, בגדול, מוצדקת.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אם אני מבין נכון, כל העיניין יכל היה להיפטר אם היו מחליפים בשעות ששני המשחקים שוחקו אתמול.
א. לא מבין למה לא עשו את זה.
ב. כל הבכי והדרמה הזאת, על שעתיים?
א. לא מבין למה לא עשו את זה.
ב. כל הבכי והדרמה הזאת, על שעתיים?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
נכון שבתקופה האחרונה עדיף בגדול רגלנד על בברלי, אבל בשורה התחתונה הסגל כ"כ רחב עד שגם אם בברלי משחק (ואפילו מזיק), זה לא תירוץ מספיק לכלום.
שחקנים אחרים (ים בעיקר) צריכים לקחת יותר על עצמם. הקבוצה לא תלויה בשחקן יחיד, רחוק מזה.
המשחק אתמול מראה דבר פשוט: אם באים לעשות הגנה קשוחה וריבאונד, מנצחים - אפילו אם מולנו קבוצות חזקות יחסית.
אם עושים הגנה רכה ומתעצלים או חולמים בריבאונד, אז מסתבכים גם מול קבוצות נחותות מאיתנו.
שחקנים אחרים (ים בעיקר) צריכים לקחת יותר על עצמם. הקבוצה לא תלויה בשחקן יחיד, רחוק מזה.
המשחק אתמול מראה דבר פשוט: אם באים לעשות הגנה קשוחה וריבאונד, מנצחים - אפילו אם מולנו קבוצות חזקות יחסית.
אם עושים הגנה רכה ומתעצלים או חולמים בריבאונד, אז מסתבכים גם מול קבוצות נחותות מאיתנו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
יש מצב אבל זה המיקרו. במאקרו, שוב נדרס הדף המוזר הזה שנקרא תקנון שהכותב שלו לא מסוגל לאכוף אותו.
מזכיר את המקרה הכרטיסים בגמר 2023
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1070 לייקים
לא מסתנוור מהניצחון, ר״ג היו פשוט מזעזעים (וברבע הראשון אנחנו אפילו יותר)קפטן ג'ק כתב: ↑20 ינואר 2025, 09:16 נכון שבתקופה האחרונה עדיף בגדול רגלנד על בברלי, אבל בשורה התחתונה הסגל כ"כ רחב עד שגם אם בברלי משחק (ואפילו מזיק), זה לא תירוץ מספיק לכלום.
גם ויתרו לגמרי על המשחק בשלב מוקדם מה שגרם להם להיעצר על 50
כן השתפרנו ב3 הרבעים אח״כ אבל זה משחק שהוא לא מדד לכלום
גם במשחק כזה הבעיות שלנו צפו - ים מדר לא היה שחקן מוביל, בברלי ובלייקני לא קבוצתיים, ברונו ומוטלי לא מופעלים מספיק ועם המון איבודים
-
- קיבל.ה 23 לייקים
נ.ב. שלחתי לקבוצה הודעה בוואצאפ ואף אחד לא טרח לענות.גביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 14:37כן דבר מה יש לך להפסידJonatan192 כתב:איך שהתחילה המכירה קניתי כרטיס למקום שלי במנוי שנמצא למעלה (כי אז זה מה שהיה פתוח לי), אבל נראה שלא יהיו הרבה אנשים ונשאר מלא מקום למטה... אם הייתי יודע הייתי מחכה וקונה לאולם.
נראה לכם הם יביאו למי שקנה למעלה לרדת למטה אם יהיה הרבה מקום למטה? אני מניח שלא כי יש הבדל במחיר..
עדיף לדבר אולי עם הקבוצה/לאן בוואצאפ ולנסות להחליף כרטיס ולשלם את ההפרש?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כמובן שזה לא משנה כי כולם היו למטה בסוף ועמדתי עם ה"גוש" המעודד.
אבל איזה כיף שהקבוצה לא עונה אפילו...

-
- קיבל.ה 752 לייקים
מאמץ לחלוטין את המשפט שכתבת!קפטן ג'ק כתב: ↑20 ינואר 2025, 09:16 נכון שבתקופה האחרונה עדיף בגדול רגלנד על בברלי, אבל בשורה התחתונה הסגל כ"כ רחב עד שגם אם בברלי משחק (ואפילו מזיק), זה לא תירוץ מספיק לכלום.
הגנה, הגנה ועוד פעם הגנה!
כך לוקחים תארים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 752 לייקים
יש לך אגנדה, כנראה, נגד בברלי.
חבל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני לא ראיתי את מכבי וירושלים מנצחות ככה את רמת גן עם כל זה שהיא קבוצה חלשה (את ירושלים אפילו לא ראיתי מנצחת את רמת גן )
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 20 ינואר 2025, 11:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
גם אני די חששתי!
במשחקים של הפועל, גם כשמובילים ב 20 -30 הפרש אני די חושש ומקווה שלא תהייה לנו קריסה!
בשיקטאש עדיין יושב לי בראש...
-
- קיבל.ה 752 לייקים
התרשמות שלי,
1. תודה לך הפועל! לפחות השבוע התחיל טוב. נקווה להמשך טוב.
2. מדר בכושר משחק נורא. קבלת החלטות גרועה מאד וניסיונות ללכת בכח. מראה את הרפרטואר של "מדר הישן" לפני שיצא ליורוליג. מקווה שאיטודיס יידע איך ליישר לו את הראש.
3. משחק הגנה נהדר של כולם! מקווה מאד שגם במשחקים נגד ירושלים ומכבי נביא כזאת אנרגיה, אגרסיביות ורוח לחימה!
4. גיא פלטין!

1. תודה לך הפועל! לפחות השבוע התחיל טוב. נקווה להמשך טוב.
2. מדר בכושר משחק נורא. קבלת החלטות גרועה מאד וניסיונות ללכת בכח. מראה את הרפרטואר של "מדר הישן" לפני שיצא ליורוליג. מקווה שאיטודיס יידע איך ליישר לו את הראש.
3. משחק הגנה נהדר של כולם! מקווה מאד שגם במשחקים נגד ירושלים ומכבי נביא כזאת אנרגיה, אגרסיביות ורוח לחימה!
4. גיא פלטין!

בינגהאם אמר לקהל בירידה לחדר ההלבשה: "שבועיים" (באנגלית כמובן)
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כמאמר המשפט הידוע (מהפוטבול) - התקפה מנצחת משחקים, הגנה מביאה אליפויות.אדום ותיק כתב: ↑20 ינואר 2025, 10:14מאמץ לחלוטין את המשפט שכתבת!קפטן ג'ק כתב: ↑20 ינואר 2025, 09:16 נכון שבתקופה האחרונה עדיף בגדול רגלנד על בברלי, אבל בשורה התחתונה הסגל כ"כ רחב עד שגם אם בברלי משחק (ואפילו מזיק), זה לא תירוץ מספיק לכלום.
הגנה, הגנה ועוד פעם הגנה!
כך לוקחים תארים!
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 556 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
מסכים עם מה שכתבת חוץ מעניין רגלנד , אין ספק שכאשר רגלנד נרשם יש לנו רכז אמיתי נוסף אבל זה בא על חשבון שחקן זרהוקיץ' כתב: ↑19 ינואר 2025, 23:58 אני לא מסכים שרמת גן ויתרו מראש. הם באו לנצח, רשמו 5 זרים, וברגע שברנר ראה במחצית השנייה שזה לא בכיוון אז הוא הכניס את הילדים. בסוף זו ההגנה בניצוחו של פלטין שניצחה את המשחק, יחד עם הכניסה של טימור שסידרה לנו את ההתקפה.
מה לעשות שאיטודיס מחזיק מרגלנד פחות מהפורום ולפי דעתי זה בגלל ההגנה
כיוון שמדר אכן בכושר רע ויעקב פצוע זה עוד יותר בולט
בלונג ראן רגלנד לא אמור לשחק בליגה
לגבי בברלי בול , אם יפסיק עם מבצעי הגנה ויתמקד בהגנה נטו ת ויפסיק עם נסיונות להציל את המולדת אלא לברון, הוא יכול להיות משמעותי מאד.
חייבים לשלב אותו בסגל ובשתף הקבוצתי