איש ויינרייט
-
- קיבל.ה 1501 לייקים
וואו כמה נזק מבן אדם אחד.
מצחיק שמדברים עליו ליורוליג.
הוא לא אמור להמשיך גם אם היינו נשארים ביורוקאפ
מצחיק שמדברים עליו ליורוליג.
הוא לא אמור להמשיך גם אם היינו נשארים ביורוקאפ
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
בחור מרגש , שחקן הרבה פחות , להיפרד יפה בסיום העונה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1161 לייקים
-
- קיבל.ה 201 לייקים
עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד, וקוראים לו איש.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 28 מאי 2025, 23:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1021 לייקים
מאוד מאוד מקווה שלא ימשיך בשנה הבאה. גם לעונת יורוקאפ אני לא מביא אותו.lior777 כתב: ↑28 מאי 2025, 23:23 עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד וקוראים לו איש.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
אם אנחנו רוצים להיות קבוצה שאפתנית, זה צריך להיות המשחק האחרון שלו בהפועל.
- Red Wolf
- קיבל.ה 904 לייקים
תשמע השנאה שלך אליו זה משהו מוגזםlior777 כתב: ↑28 מאי 2025, 23:23 עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד, וקוראים לו איש.
כאילו הוא התעלל בך בתיכון
- 7even
- קיבל.ה 2816 לייקים
קודם כל אתה נסחף בהתייחסות שלך אליו.lior777 כתב: ↑28 מאי 2025, 23:23 עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד, וקוראים לו איש.
אני אישית חושב שכבר שני משחקים השופטים נטפלים אליו בטירוף ומוציאים אותו מהמשחק.
כל עוד אין ברונו הוא קריטי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 768 לייקים
א. גם אם ברונו כשיר וירשם למשחק הבא, זה צריך להיות ע"ח בינגהם (איכזב בשני המשחקים). יחד עם אייש. בסגל שיש היום, זה האילוץ.7even כתב: ↑29 מאי 2025, 09:55קודם כל אתה נסחף בהתייחסות שלך אליו.lior777 כתב: ↑28 מאי 2025, 23:23 עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד, וקוראים לו איש.
ב. גם אני חושב שצריך שחקן טוב ממנו בעמדה הזאת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2816 לייקים
אין שום ספק שהוא לא מדלוור.אדום ותיק כתב: ↑29 מאי 2025, 10:04א. גם אם ברונו כשיר וירשם למשחק הבא, זה צריך להיות ע"ח בינגהם (איכזב בשני המשחקים). יחד עם אייש. בסגל שיש היום, זה האילוץ.7even כתב: ↑29 מאי 2025, 09:55קודם כל אתה נסחף בהתייחסות שלך אליו.lior777 כתב: ↑28 מאי 2025, 23:23 עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד, וקוראים לו איש.
ב. גם אני חושב שצריך שחקן טוב ממנו בעמדה הזאת.
אבל בהנחה ובינגהאם למעט 2-3 מהלכים כמעט לא קיים בסדרה הזו, איש עם היכולת לו לשים גוף ולקחת ריבאונד הוא קריטי.
לטעמי הכי קריטי זה ברונו כי הוא יפתח את המשחק אם כי לא ברורה רמת החלודה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 441 לייקים
בעיניי השופטים לא נטפלים אליו, הוא פשוט שחקן לא חכם בלשון המעטה בנוסף לזה שהוא חסר אחריות.7even כתב: ↑29 מאי 2025, 09:55קודם כל אתה נסחף בהתייחסות שלך אליו.lior777 כתב: ↑28 מאי 2025, 23:23 עזבו את זה שהוא מתחזה ואין שום קשר בינו לבין כדורסל, והיום ראינו שגם בהגנה הוא בלוף אחד גדול. באחד מפסקי הזמן בסוף המשחק שאנחנו בפיגור של 10 בערך הוא מתפקע מצחוק בזמן פסק הזמן של איטודיס כאילו אנחנו מובילים 30.. פשוט אפס מאופס. והכי גרוע שאנחנו כנראה נראה אותו פה גם בעונה הבאה רק בגלל שהוא חייכן, חמוד, וקוראים לו איש.
שני משחקים אותו סיפור. שתי עברות מטופשות ברבע הראשון שמסנדלות אותנו לכל המשחק. עשה לא מעט עבירות מטופשות כאלה במהלך השנה והשיא היה מול טלקום ברבע בסוף שכמעט עלה לנו במשחק.
טעות חמורה יהיה להשאיר אותו בעיניי. הסיבה היחידה להשאיר אותו למשחק הבא למרות הכל זאת החולשה הבלתי נסבלת של בינגהאם, שטעות חמורה 2 יהיה לא להשאיל אותו שנה הבאה. שחקן רך ואנמי כרגע שלא תורם כמעט כלום.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
שערורייה של שחקן. העב״מ החייכן. עוברים איתו כאילו הוא לא קיים, ואם הוא כבר כן עושה משהו, זו עבירה מאוחרת שמובילה לפלוס 1.
הגענו כבר למינוס 4 בריצה מטורפת של פוסטר, והאדיוט המוחלט הזה עושה עבירה על הארפר בזריקה לשלוש, ונותן להם מהלך של 4 נקודות שגומר את המשחק.
מה שהוא עשה אתמול שווה ערך למה שעשה אנגולה באותו דרבי גמר.
הביתה, ומהר.
הגענו כבר למינוס 4 בריצה מטורפת של פוסטר, והאדיוט המוחלט הזה עושה עבירה על הארפר בזריקה לשלוש, ונותן להם מהלך של 4 נקודות שגומר את המשחק.
מה שהוא עשה אתמול שווה ערך למה שעשה אנגולה באותו דרבי גמר.
הביתה, ומהר.
-
- קיבל.ה 2077 לייקים
אוברייטד מטורף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1498 לייקים
תודה לו ולפלטין שהיו היחידים שהגיעו אתמול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 202 לייקים
בחור טוב
שחקן חלש מאוד
לא יכול להמשיך בעונה הבאה
שחקן חלש מאוד
לא יכול להמשיך בעונה הבאה
-
- קיבל.ה 201 לייקים
על סף סיכום לעונה הבאה לפי ספורט 5.. אז עמדה 3 אין לנו כנראה לעונה הבאה.
- גביזון
- קיבל.ה 3169 לייקים
אולי יהיה כמחליף? עונה הבאה צריך סגל סופר עמוק.lior777 כתב:על סף סיכום לעונה הבאה לפי ספורט 5.. אז עמדה 3 אין לנו כנראה לעונה הבאה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 201 לייקים
הוא יושב על חוזה של 750 לעונה, לא חושב שיהיה מחליף.. זה שכר של 3 מוביל בקבוצות אמצע טבלה ביורוליג.
- גביזון
- קיבל.ה 3169 לייקים
זה החוזה שלו עונה קודמת, לא יודע מה יהיה בהבאה. בכל מקרה יש לך שחקנים עם משכורת פי3 בקבוצה וזה עוד לפני מיציץ'. איש כשחקן ספסל יכול להיות בינגו.lior777 כתב:הוא יושב על חוזה של 750 לעונה, לא חושב שיהיה מחליף.. זה שכר של 3 מוביל בקבוצות אמצע טבלה ביורוליג.
דבר אחרון, אם איטודיס רוצה אותו הוא כנראה יודע למה.
אם הוא יהיה ה-3 הפותח גם אני אתאכזב, אבל אני לא חושב שזה יקרה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 564 לייקים
אוהב אותו אבל לא לרמה לדעתי
כמובן שאם הוא נשאר אז הוא יהיה 3 מחליף ולא פותח.
כמובן שאם הוא נשאר אז הוא יהיה 3 מחליף ולא פותח.
-
- קיבל.ה 1331 לייקים
-
- קיבל.ה 1021 לייקים
לא ברור לי. איזו קבוצת יורוליג ראתה אותו מקבל 2 פאולים תוך 3 דקות כמעט באופן קבוע, יורד לספסל עם חיוך של דביל, ואמרה לעצמה וואלה, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים?
-
- קיבל.ה 564 לייקים
כן , איטודיס לא יסכים שאיש יהיה ה3 הפותח שלו. אתה מכוון למקומות 1-6 ושחקן כזה בעמדה 3 יעלה לך סדר גודל של 1.3-1.5 מיליון
-
- קיבל.ה 1501 לייקים
לא זר ליורוליג, והלוואי ויוכיח אחרת.
-
- קיבל.ה 201 לייקים
הפעם אני באמת רוצה לפרגן לו, הבן אדם קוסם.. היפנט את איטודיס ועופר עם הנחמדות שלו וקיבל חוזה לעוד עונה למרות ששחקן כדורסל הוא לא, שאפו.
- סומך
- קיבל.ה 1356 לייקים
וואי עשיתם ממנו הרבה יותר עגל ממה שהוא באמת.
יש לו בעיות, וגם לי יש ביקורת וחושב שהוא לא מספיק טוב, אבל לא צריך להפוך אותו לאיזה ליצן בשביל להגיד שאתם חושבים שאפשר להביא מישהו יותר איכותי בעמדה שלו.
יש לו בעיות, וגם לי יש ביקורת וחושב שהוא לא מספיק טוב, אבל לא צריך להפוך אותו לאיזה ליצן בשביל להגיד שאתם חושבים שאפשר להביא מישהו יותר איכותי בעמדה שלו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
מת עליו אבל לוקח את אנגולה לפניו וזה אומר הכל
- 7even
- קיבל.ה 2816 לייקים
אם הוא יסגור לריבאונד כמו שצריך בשלישי ובהמשך העונה בתקווה, מבחינתי שיישאר עוד שנתיים.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2460 לייקים
אני מבין את רוב הביקורת עליו , למרות שהיא בטון מוגזם.
ואז אני מסתכל על דף הסטטיסטיקה של משחק 2 ומגלה שהוא ופלטין היו היחידים בקבוצה עם פלוס מינוס חיובי משמעותי.
הריצה של הפועל ל4- היתה כשהם שיחקו ביחד , ואחרי העבירה החמישית שלו זה התחיל שוב להתפרק.
הוא לא שחקן נוצץ, אין ספק על זה ומעולם לא היתה צפייה שיהיה, אבל צריך שיהיה לנו אחד כזה.
לגבי כמה הוא עולה? כמו לגבי כל שחקן אחר, אני לא הרואה חשבון של הקבוצה.
ואז אני מסתכל על דף הסטטיסטיקה של משחק 2 ומגלה שהוא ופלטין היו היחידים בקבוצה עם פלוס מינוס חיובי משמעותי.
הריצה של הפועל ל4- היתה כשהם שיחקו ביחד , ואחרי העבירה החמישית שלו זה התחיל שוב להתפרק.
הוא לא שחקן נוצץ, אין ספק על זה ומעולם לא היתה צפייה שיהיה, אבל צריך שיהיה לנו אחד כזה.
- רווי
- קיבל.ה 768 לייקים
אחת הנפילות העונה. ואני אחד שממש התאהב בו בהתחלה אבל התקפית הוא לרוב לא קיים והגנתית הוא מחפף יותר מידי.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 189 לייקים
שום דבר באכזבה ממנו לא מוגזם.
הוא שחקן מאוד יקר עם תרומה מאוד נמוכה. הוא לא יודע לתרגם את הגודל שלו ליתרון, הוא קולע שלשות חופשיות לגמרי באחוזים נמוכים.
גם הגנתית הוא רחוק מלהיות איזה שחקן על, הוא לא יכול להחליף על גארדים זריזים, עושה עבירות מטופשות ונכנס בקלות מדי לבעיית עבירות.
לא חסר בשוק אופציות טובות ממנו - הורד למשל, הרבה יותר טוב ממנו בשני צדי המגרש והרוויח העונה חצי ממנו.
אין לי שום דבר נגדו. הוא נראה בנאדם חביב, ונראה שאכפת לו. מקווה שאף אחד לא מתבלבל בגלל זה וחושב להשאיר אותו.
הוא שחקן מאוד יקר עם תרומה מאוד נמוכה. הוא לא יודע לתרגם את הגודל שלו ליתרון, הוא קולע שלשות חופשיות לגמרי באחוזים נמוכים.
גם הגנתית הוא רחוק מלהיות איזה שחקן על, הוא לא יכול להחליף על גארדים זריזים, עושה עבירות מטופשות ונכנס בקלות מדי לבעיית עבירות.
לא חסר בשוק אופציות טובות ממנו - הורד למשל, הרבה יותר טוב ממנו בשני צדי המגרש והרוויח העונה חצי ממנו.
אין לי שום דבר נגדו. הוא נראה בנאדם חביב, ונראה שאכפת לו. מקווה שאף אחד לא מתבלבל בגלל זה וחושב להשאיר אותו.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
אחרי העבירה החמישית שלו, או אחרי שעשה פאול על שלשה(בפעם השניה במשחק) של הארפר ואז אחד נוסף ששלח אותם להגדיל הפרש מהקו?מילפורד כתב: ↑02 יוני 2025, 08:25 אני מבין את רוב הביקורת עליו , למרות שהיא בטון מוגזם.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
מבחינתי או המאקריץ של הכדורסל
אוהב אותו הכי הרבה
דמות חיובית בחדר הלבשה
מראה ניצוצות של כן מתאים לרמה
אבל בגדול זה לא זה
אוהב אותו הכי הרבה
דמות חיובית בחדר הלבשה
מראה ניצוצות של כן מתאים לרמה
אבל בגדול זה לא זה
-
- קיבל.ה 132 לייקים
-
- קיבל.ה 1593 לייקים
לא רק זה...מילפורד כתב: ↑02 יוני 2025, 08:25 אני מבין את רוב הביקורת עליו , למרות שהיא בטון מוגזם.
הוא ונועם הם היחידים עם +- חיובי בשני המשחקים.
במשחקים שהוא קולע את השלשות הוא שחקן שובר שוויון ברמת היורוקאפ והליגה הישראלית.
-
- קיבל.ה 564 לייקים
הוא ממש לא שובר שיוויון באף ליגהEl dudernio כתב: ↑02 יוני 2025, 15:24לא רק זה...מילפורד כתב: ↑02 יוני 2025, 08:25 אני מבין את רוב הביקורת עליו , למרות שהיא בטון מוגזם.
הוא ונועם הם היחידים עם +- חיובי בשני המשחקים.
במשחקים שהוא קולע את השלשות הוא שחקן שובר שוויון ברמת היורוקאפ והליגה הישראלית.
רוב הזריקות שלו לבד והוא על 30% משלוש ביורוקאפ
-
- קיבל.ה 768 לייקים
בכל מקרה, כשהוא על המגרש ונותן הגנה נצטרך גם קליעות ממנו ומגיא. הם חייבים לזרוק וליצור איום על ירושלים אחרת כל המשחק ישמרו בשמירות כפולות ומשולשות את בלייקני ומוטלי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!