איייף מה אתה חושב הוא קוסם קבוצה שלא אימנו אותה חצי שנה. מה אתה חושב בשבוע הוא יעשה משהו, וחוץ מזה גם פפ לא יכול להוציא מהחומר שחקני פח האלה משהו
אבוקסיס
-
- קיבל.ה 428 לייקים
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
לא מבין למה לחזור על הטעויות של לאמה, איך במשחק בית כזה שחייבים ניצחון הוא חוזר לשולשה בלמים ורק בדקה 70 נזכר לשנות.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אני חושב שאם בשני משחקים לפני שהגיע הבקענו שישה שערים בשני משחקים ומאז שהוא הגיע לא הבקענו אחד, אז ההיגיון אומר שהוא לא הביא שינוי. לדעתי אין שום הבדל בינו לבין טועמה.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
במינימום אני מצפה שיידע לבחור הרכב.
ברגע שאיינבידר יצא הקישור שלנו עלה בחמש דרגות
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
למה כל המאמנים כאלה מתחכמים? למה?
-
- קיבל.ה 398 לייקים
פטוריו של בורחה היו מאוחרים מידי. בינואר חזרו על רכש בסגנון סופרסל יום שלישי : יום שוק. יוסי צריך לאסוף את השאריות ולהכין קבוצה שלא תירד ליגה. פה קנו את הנאום worldclass.כדי להחזיק את אין קבוצה בליגה צריך ללקט נקודה פה ונקודה שם. זו המשימה של יוסי. להשאר בליגה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
וואלה.
אז בדקתי על אלכס פרגוסון בשני המשחקים הראשונים שלו ביונייטד.
His first game in charge was a 2–0 defeat at Oxford United on 8 November, followed seven days later by a goalless draw at newly promoted Norwich City
פראיירים שמינו אותו בכלל
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אתה אמיתי ששמת את שניהם באותו משפט? ובלי קשר, הפועל זה יונייטד של אז?בז'רנו כתב: ↑17 פברואר 2024, 20:56וואלה.
His first game in charge was a 2–0 defeat at Oxford United on 8 November, followed seven days later by a goalless draw at newly promoted Norwich City
פראיירים שמינו אותו בכלל
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אין קשר את מי שמתי באותו משפט.וינסנט כתב: ↑17 פברואר 2024, 21:17אתה אמיתי ששמת את שניהם באותו משפט? ובלי קשר, הפועל זה יונייטד של אז?
אתה שופט אותו אחרי 2 משחקים.
אז אם זה הפרמטר- יש עוד דוגמאות.
ולגבי השאלה השנייה - שפרגוסון הגיע ליונייטד
הם היו אחרי 18 שנה ללא אליפות.קבוצה עם עבר מפואר והווה אפור ומשעמם .
דרך אגב- לקח לפרגוסון גם 5 או 6 שנים עד שלקח את האליפות הראשונה שלו
-
- קיבל.ה 472 לייקים
מאמן פח, תמיד היה, לא הבנתי מה התלהבו שהביאו אותו.
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
נכון, בדקה 30 היה צריך להזיז את ארצ׳ל לקישור כי זו הייתה הזדמנות לבחון את זה. במחצית חילוף של קשר/חלוץ נוסף במקום איינבינדר/ארצ׳ל. ממש ניהול משחק הססני. לפרקים זה נראה היה כאילו הוא ומימר סיכמו על תיקו.Charmander כתב: ↑17 פברואר 2024, 17:01 לא מבין למה לחזור על הטעויות של לאמה, איך במשחק בית כזה שחייבים ניצחון הוא חוזר לשולשה בלמים ורק בדקה 70 נזכר לשנות.
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
כי הייתה לו את ההברקה לשחק עם לאיוס באמצע כשחקן חופשי וזה הפך את מרכז הקישור שלנו לפחות אנמי + גרם לקבוצה השנייה להתרכז בנסיונות לבלום אותו כך שהיתר היו מעט יותר פנויים. ככה גם מרוויחים את צ׳יבוטה בשמאל. הם קצת דרכו אחד לשני על הרגליים בגלל הנטייה של לאיוס לשמאל אבל אם היה ממשיך כמה משחקים ככה זה היה משתפר. מה גם שבסופו של דבר צד ימין נשאר חשוף יותר ואיפשר לסניור להיות יותר משמעותי.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
הפעם האחרונה שלא ספגנו שער היה ב 0:0 מול מכבי חיפה (ובגביע ב 90 דק), לפחות את זה הצלחנו לעצור
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לעומת המשחק המביך מול חדרה(שהוא לחלוטין לא על יוסי, המערכת היה זעזוע), כל דבר היה נחשב שיפור.
הפועל ביטלה את ריינה לחלוטין ולא היתה רחוקה מלשים שער...אם 3 שחקנים היו מכניסים נכון את הראש או הרגל (לשחק יותר מהר יעזור). הרי כמה פעמים אמרנו ששחקנים בהפועל לוקים ביסודות? רק מיליון פעם?
מתי לאחרונה סיימנו משחק בלי להגיד שההגנה שלנו היתה בדיחה לא מצחיקה? לפחות בזה ראינו התקדמות. נקווה להמשיך להתקדם.
הפועל צריכה לשחק יותר מהר. אין פה איזו סיטי או ריאל לשחק מולם. כשמשחקים מעט מהר ומעזים יותר גם מנצחים.
הפועל ביטלה את ריינה לחלוטין ולא היתה רחוקה מלשים שער...אם 3 שחקנים היו מכניסים נכון את הראש או הרגל (לשחק יותר מהר יעזור). הרי כמה פעמים אמרנו ששחקנים בהפועל לוקים ביסודות? רק מיליון פעם?
מתי לאחרונה סיימנו משחק בלי להגיד שההגנה שלנו היתה בדיחה לא מצחיקה? לפחות בזה ראינו התקדמות. נקווה להמשיך להתקדם.
הפועל צריכה לשחק יותר מהר. אין פה איזו סיטי או ריאל לשחק מולם. כשמשחקים מעט מהר ומעזים יותר גם מנצחים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 753 לייקים
חותם עכשיו שישאר 20 שנה ויוביל אותנו להישגים שפרגוסון הביא את יוניטד...בז'רנו כתב: ↑17 פברואר 2024, 20:56וואלה.
פראיירים שמינו אותו בכלל
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 398 לייקים
מאמנים שהביאו שינוי העונה נכשלו במשחקים הראשונים שלהם : קוז'וק, סילבס. צרפתי בנתניה התחיל הפוך : נצחונות ונפילה.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
אני מסכימה שחטפנו 4 במחצית שהייתה מזעזעת אבל הפועל עלו למחצית השניה שונה לגמרי ולא היינו רחוקים מלעשות 4-4, כולל פנדל שהחליטו לפסול
היה נראה כאילו אנחנו עדיין על האדים של המאמן הקודם ובמחצית השניה הוא עשה שינוי ששינה לגמרי את המשחק כאילו לחץ על איזה כפתור
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אין לי בעיה שהפועל תחתיו תהיה קבוצה של שער-שניים במשחק (סה"כ) ומשחקים משעממים.
קודם שייצב את ההגנה, אח"כ נראה.
עידן המשחקים רבי השערים של בורחה לא ממש עשה לנו טוב.
קודם שייצב את ההגנה, אח"כ נראה.
עידן המשחקים רבי השערים של בורחה לא ממש עשה לנו טוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אתמול ראו שאם משחקים קצת קצת כדורגל + נמנעים משטויות קיצוניות אמורים לנצח כל קבוצה שהיא לא אלו מהטופ 3. מאד מקווה שזה מה שנראה מעכשיו עם עוד טיפה כדורגל.
עם לאמה זו היתה שכונה. מקווה שעם יוסי נמשיך עם הסדר במשחק. אם לא נעשה שטויות פסיכיות יהיה בסדר.
עם לאמה זו היתה שכונה. מקווה שעם יוסי נמשיך עם הסדר במשחק. אם לא נעשה שטויות פסיכיות יהיה בסדר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1154 לייקים
השינוי בעמדת המאמן הגיע חודש וחצי מאוחר מדי. מקוה שלא נאכל אותה בגלל המחדל הזה
זה לא זמן למחמאות זה זמן לנקודות
זה לא זמן למחמאות זה זמן לנקודות
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לגמרי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא יודע אם דיברו על זה פה (ואין לי כח לחפש) אבל אלוהים יודע למה לא לשחק עם טוריאל בטח בכזה משחק. זה אולי עוד מוקדם להגיד אבל הבחור הזה בנגיעה ורבע עושה מה שלאיוס לא יעשה בכל שעות המזמוז שלו עם הכדור. שחקן חכם וחד שיודע לשחרר כדור בשכל, יש לו דריבל ובעיטה, רמה מעל כל מה שיש היום בהפועל צריך להיות השחקן הראשון בהרכב לפני כולם ואני מודה שאבוקסיס מפחיד אותי בקטע הזה. כמו שלא הבין מי זה ערן זהבי בזמנו. אבוקסיס זה מאמן שילך עם אייבינדר לקבר. זה לא המאמן בעיניי שייקח את הפועל לדרך חדשה, רק יעמיק את הבינוניות והשבלונה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
כל מה שאתה כותב רק סותר את הטענה שלך. בכדורגל מאמן הוא קריטי. גם בניהול משחק אבל בעיקר בשיפור שחקנים והטמעת שיטת משחק וכדורגל נכון. זה שאין הרבה פה כמו פפ זה נכון וזה רק מוכיח מה קורה שיש פפ, מאמן שהוא מעל המשחק.ASAFABADI כתב: ↑17 פברואר 2024, 16:59 כמו שאני אומר מאז ומתמיד, מאמן זאת האבטלה הסמויה, הפיקציה, הכי גדולה שקיימת בעולם הזה. חוץ מאחד פפ משהו ועוד אולי כמה בודדים, תיקח אדם רנדומלי שרק אוהד קבוצת כדורגל בטח את הקבוצה שלו או מאמן "בכיר" וזה יהיה אותו דבר, הכל בסופו של דבר זה השחקנים אם אוזבולט אייבי וכל הבלאי למיניהם לא יכולים מול שוער לבעוט כדור למסגרת של שער ברוחב 7 מטר זה פשוט לא משנה מי על הקווים, רבאק אם כל דפ"ר מהרחוב נהיה לי מאמן כנראה שלא צריך להיות איזה גאון על כדי להיות מאמן
הרב המוחלט, בטח בישראל הוא בינוני וככה הכדורגל שלנו נראה. בייוחד מאמני הילדים ונוער שלרובם אין מושג, מה זה לפתח שחקן ומתעסקים בטקטיקות ונצחונות
-
- קיבל.ה 65 לייקים
בישראל ממש לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל להיות מאמן. גם לא גאון או כדורגל בנפרד. רק להיוולד עם לשון מספיק ארוכה.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
יש גם איזו הערה שקשורה לדיון או שכל אחד פשוט פורק את הרגשות שלו?עומרי דראגס כתב: ↑19 פברואר 2024, 13:12 בישראל ממש לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל להיות מאמן. גם לא גאון או כדורגל בנפרד. רק להיוולד עם לשון מספיק ארוכה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
רק יכול לקוות שאתה טועה. הוא העלה הרכב לא מתאים אבל מצד שאני אני יכול להבין את החרדות שלו בחלק האחורי עם כמות הספיגות שלנו במשחקים האחרונים ולא ממש שמתי לב לגבי טוריאל במשחק ההגנתי אבל לא מן הנמנע שזה היה חלק משמעותי מהשיקולים שלו.redrony כתב: ↑19 פברואר 2024, 12:04 לא יודע אם דיברו על זה פה (ואין לי כח לחפש) אבל אלוהים יודע למה לא לשחק עם טוריאל בטח בכזה משחק. זה אולי עוד מוקדם להגיד אבל הבחור הזה בנגיעה ורבע עושה מה שלאיוס לא יעשה בכל שעות המזמוז שלו עם הכדור. שחקן חכם וחד שיודע לשחרר כדור בשכל, יש לו דריבל ובעיטה, רמה מעל כל מה שיש היום בהפועל צריך להיות השחקן הראשון בהרכב לפני כולם ואני מודה שאבוקסיס מפחיד אותי בקטע הזה. כמו שלא הבין מי זה ערן זהבי בזמנו. אבוקסיס זה מאמן שילך עם אייבינדר לקבר. זה לא המאמן בעיניי שייקח את הפועל לדרך חדשה, רק יעמיק את הבינוניות והשבלונה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה שהשחקן הכי טוב בקבוצה לא משחקאוגוסטוס היל כתב: ↑19 פברואר 2024, 15:25רק יכול לקוות שאתה טועה. הוא העלה הרכב לא מתאים אבל מצד שאני אני יכול להבין את החרדות שלו בחלק האחורי עם כמות הספיגות שלנו במשחקים האחרונים ולא ממש שמתי לב לגבי טוריאל במשחק ההגנתי אבל לא מן הנמנע שזה היה חלק משמעותי מהשיקולים שלו.redrony כתב: ↑19 פברואר 2024, 12:04 לא יודע אם דיברו על זה פה (ואין לי כח לחפש) אבל אלוהים יודע למה לא לשחק עם טוריאל בטח בכזה משחק. זה אולי עוד מוקדם להגיד אבל הבחור הזה בנגיעה ורבע עושה מה שלאיוס לא יעשה בכל שעות המזמוז שלו עם הכדור. שחקן חכם וחד שיודע לשחרר כדור בשכל, יש לו דריבל ובעיטה, רמה מעל כל מה שיש היום בהפועל צריך להיות השחקן הראשון בהרכב לפני כולם ואני מודה שאבוקסיס מפחיד אותי בקטע הזה. כמו שלא הבין מי זה ערן זהבי בזמנו. אבוקסיס זה מאמן שילך עם אייבינדר לקבר. זה לא המאמן בעיניי שייקח את הפועל לדרך חדשה, רק יעמיק את הבינוניות והשבלונה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא יודע אם הוא יכול להציל
הוא עלול להסתבך עם עצמו
הייתי נותן לו עוד 3-4 משחקים ואם לא ישתנה כלום מבחינת צבירה, מביא את רפואה
השחקנים האלו צריכים פרא אדם עצבני שיכעס עליהם
הוא עלול להסתבך עם עצמו
הייתי נותן לו עוד 3-4 משחקים ואם לא ישתנה כלום מבחינת צבירה, מביא את רפואה
השחקנים האלו צריכים פרא אדם עצבני שיכעס עליהם
נערך לאחרונה על ידי dino ב 24 פברואר 2024, 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
בסדר שנה הבאה בלאןמית יתאים לו כמו כפפה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כלומניק...
לדעתי הוא המאמן עם האחוזים הגרועים בהפועל.
לדעתי הוא המאמן עם האחוזים הגרועים בהפועל.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אנליסט... הרמת לכלומניק הזה. מאעכר יותר מתאים לו
יאללה הביתה!!!
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
ימי החסד מתחילים להיגמר
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא הביא איתו שום ערך מוסף, ההפך הוא הנכון
-
- קיבל.ה 294 לייקים
ללא שער זכות. נקודה מ9, שגם אותה לקחו לנו. מרחם עליו ועלינו יותר.