בניה לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
אז אחרי שמקריי עזב השלד של עונה שעברה שהפך אותנו לקטלניים כבר לא קיים , לפחות מנפורד והישראלים ממשיכים, יש ציפיות לזרים משמעותיים ? אחרת זה סוג של התפרקות וחבל
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
תגידו זה אולי רחוק או לא אבל רלוונטי אבל היפותטית - יש לנו מה לעשות עם דני וולף בסגל בתור ישראלי מחליף ל4-5?
נערך לאחרונה על ידי אייבר דה-בונלס ב 15 יולי 2023, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אנחנו עם חמישה ישראלים חתומים. אם רושמים לליגה רק 4 זרים אנחנו עם רוטציה של תשעה כשיש גיבוי לזרים במקרה של פציעה. אם תביא עוד ישראלי בכיר אנחנו עם רוטציה של 12 ביורוקאפNati כתב:חסרים לנו עוד 2 ישראלים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
מתוך ארבעת הישראלים הדומיננטיים וארבעת הזרים הדומיננטיים ממשיכים שישה, זה פאקינג 75% מהחלק האיכותי של הסגל.
יהיה קשה למצוא שחקנים יותר איכותיים ממקריי ואונוואקו, אבל החלט אפשר למצוא שחקנים יותר מתאימים שיהפכו אותנו לקבוצה יותר טובה. לא אומר שזה קל, אבל בהחלט אפשרי.
אולי ישנה גם מחשבה להשקיע את הכסף שלא רוצים לשלם למקריי לסנטר יותר טוב, ולהמר על עמדה 3, זו עמדה שהרבה יותר נוח להמר עליה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לפי כמה כתבי/פרשני כדורסל הסגל הישראלי סגור בעיקר כדי להבטיח לישראלים החתומים דקות משחק.Nati כתב:חסרים לנו עוד 2 ישראלים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
לא כתבתי בכירים.פישונט כתב:אנחנו עם חמישה ישראלים חתומים. אם רושמים לליגה רק 4 זרים אנחנו עם רוטציה של תשעה כשיש גיבוי לזרים במקרה של פציעה. אם תביא עוד ישראלי בכיר אנחנו עם רוטציה של 12 ביורוקאפNati כתב:חסרים לנו עוד 2 ישראלים
חסרים 2 כדי שיירשמו לסגל של 12 שחקנים בליגה.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
יהיה איזה ינאי ודולינסקי כאלה
לא מישהו שאמור לקבל דקות כלשהן למעט משחקים גמורים
לא מישהו שאמור לקבל דקות כלשהן למעט משחקים גמורים
-
- קיבל.ה 105 לייקים
זו כזו יהירות לרדת ממקריי בלי למצוא מחליף ראוי קודם. אני אפילו לא מדבר על לא למצוא מחליף לאדם אריאל, כאילו כמות הדקות של אדם שעברה לא הייתה אינדיקציה של כמה גרוע הוא היה על המגרש.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אם היית מחתים מחליף לאדם גיל בני לא היה נשאר. גיל הסכים להישאר הרבה בגלל ההבטחה שיקבל את הדקות של אדם
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ההבטחה לגיל הייתה שלא יגיע ישראלי בכיר נוסף לא שיקבל את הדקות של אדם.נייט רובינסון כתב:אם היית מחתים מחליף לאדם גיל בני לא היה נשאר. גיל הסכים להישאר הרבה בגלל ההבטחה שיקבל את הדקות של אדם
זה הבדל גדול כי כשאתה מבטיח לשחקן דקות והוא לא מקבל אותם מתחיל בלאגן
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מתי דני חוזר מוגאס? אי אפשר עוד שבוע בלי בשורות
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 164 לייקים
איתי מושקוביץ עזב את גליל, יש מצב להפתעה ?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
איתי יותר עמדה 2 לא בהכרח כקלעי קאטש אנד שוט אלא כיוצר לעצמו מצב. בנובף כבניה לעתיד כמחליף לבר תימור הייתי הולך עליו. אבל העיתוי לשנה הבאה אכן בעייתי לשני הצדדים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא אמרו שהוא חותם בירושלים?ADOM כתב:איתי מושקוביץ עזב את גליל, יש מצב להפתעה ?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מחר חותם במכביChegi כתב:לא אמרו שהוא חותם בירושלים?ADOM כתב:איתי מושקוביץ עזב את גליל, יש מצב להפתעה ?
או בירושלים
כבר אין הבדל
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 530 לייקים
נפרדים מעוד שחקן באופן רשמי
אם לא נביא איזה החתמה בקרוב הלב שלי לא יעמוד בזה כבר
אם לא נביא איזה החתמה בקרוב הלב שלי לא יעמוד בזה כבר
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הרגשה שהעיפו שחקנים בלי לחשוב על מחליפים קודם. מקווה שטועה וממשיך לתת לדני את הקרדיט (למרות הטעות האיומה והנוראית עם מקריי).
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
ההחתמה של מנפורד זה בערך הדבר היחיד שכרגע מונע התפרקות טוטאלית של הקבוצה הקיץ , נקווה לעוד החתמות בהמשך
-
- קיבל.ה 530 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2331 לייקים
מהמשתמש הזה?
תן לו יום יומיים , הוא יגזים יותר.
תן לו יום יומיים , הוא יגזים יותר.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
יש לנו 4 ישראלים בכירים (3.5 שחקני נבחרת! 2 מהטובים לעמדתם!)
שני זרים מעולים(!!) שהיו מסומנים כהחתמות הנדרשות והטובות ביותר
ואייל הראל, שוואלה הראה שהוא יכול להיות סוגר פינות חמוד, אבל בואו לא נבנה עליו.
עכשיו נשאר לדאוג ל-2 זרים טובים מאוד ב-3 ו-5 ועוד זר-שניים לגיבוי ב-3-4-5
אז בואו ננשום שניה
גם אותי חוסר הוודאות משגע, ואני מסתכל כל הזמן לראות האם משהו חדש קורה
אבל -
בשביל זה בדיוק יש לנו מאמן וסקאוטים שעושים את העבודה
כמו שאף אחד לא חשב שמנפורד יכול להגיע ויהיה כזה שיחוק (ושמקריי בכלל יסתכל עלינו..) ייתכן מאוד שקורים פה דברים מעניינים וטובים
אני הייתי רגע מוצא משהו אחר להתעסק בו.. תראו סידרה טובה ותנו להנהלה לעבוד.
בואו נגיע לספטמבר כדי לנתח, ולמרץ כדי לשפוט
אני אישית, למרות שמשתגע מפרנקו - מאמין בו שהוא עושה ועובד נכון
וראינו את זה בסדרת הגמר למרות הצעקות על למה הורד ולא טוקוטו
ובכלל הוא הראה שהוא מצליח לקחת ולנווט אותנו
אז בבקשה - ס ב ל נ ו ת
שני זרים מעולים(!!) שהיו מסומנים כהחתמות הנדרשות והטובות ביותר
ואייל הראל, שוואלה הראה שהוא יכול להיות סוגר פינות חמוד, אבל בואו לא נבנה עליו.
עכשיו נשאר לדאוג ל-2 זרים טובים מאוד ב-3 ו-5 ועוד זר-שניים לגיבוי ב-3-4-5
אז בואו ננשום שניה
גם אותי חוסר הוודאות משגע, ואני מסתכל כל הזמן לראות האם משהו חדש קורה
אבל -
בשביל זה בדיוק יש לנו מאמן וסקאוטים שעושים את העבודה
כמו שאף אחד לא חשב שמנפורד יכול להגיע ויהיה כזה שיחוק (ושמקריי בכלל יסתכל עלינו..) ייתכן מאוד שקורים פה דברים מעניינים וטובים
אני הייתי רגע מוצא משהו אחר להתעסק בו.. תראו סידרה טובה ותנו להנהלה לעבוד.
בואו נגיע לספטמבר כדי לנתח, ולמרץ כדי לשפוט
אני אישית, למרות שמשתגע מפרנקו - מאמין בו שהוא עושה ועובד נכון
וראינו את זה בסדרת הגמר למרות הצעקות על למה הורד ולא טוקוטו
ובכלל הוא הראה שהוא מצליח לקחת ולנווט אותנו
אז בבקשה - ס ב ל נ ו ת

-
- קיבל.ה 2398 לייקים
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
והתפרקות מבחינתי זה לא אומר שהקבוצה תתפרק בפועל מבחינת כדורסל ותוצאות אלא פשוט שרוב השחקנים הבכירים לא ממשיכים וזה דיי עובדה כרגע (לצורך העניין עדיין יש לקבוצה סגל טוב לדעתי ברור שצריך לשדרג )
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא צודק. מה נשאר מהקבוצה של העונה שעברה? ג'יקובן תומר ומנפורד. וישראלים שהם הפחות משמעותיים.
את כל השאר צריך לבנות מחדש.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
אני בהחלט הייתי הולך על גיימס יאנג, שחקן שכבר מחובר לקבוצה ועם פוטנציאל התקפי נהדר
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
וגם ריבאונדר. לוקחרק הפועל כתב:אני בהחלט הייתי הולך על גיימס יאנג, שחקן שכבר מחובר לקבוצה ועם פוטנציאל התקפי נהדר
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
באותה מידה אפשר לשאול מה אין. אונואקו ומקריי ושני זרים נוספים שהיו פחות משמעותיים (עם כל האהבה העצומה לטוקוטו וההערכה לתרומה האדירה שתרם בעיקר עד העונה האחרונה).
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אם נחלק את הסגל בעונה שעברה לשחקנים מובילים ומשלימים, אז הייתי אומר ששמרנו על שלושה מתוך חמשת המובילים, וכנ"ל שלושה מתוך חמשת המשלימים. מחילה מאדם אריאל, אבל הוא לא תרם מספיק כדי להיכנס.
הבאסה היא כמובן על מקריי שהיה עושה הבדל גדול, אבל זו עדיין המשכיות מרשימה ובטח שאי אפשר להגיד שהקבוצה התפרקה או משהו קרוב. כמובן צריך לחכות ולראות מה עם הורד, אם כי אני מנחש שהוא לא ישאר.
הבאסה היא כמובן על מקריי שהיה עושה הבדל גדול, אבל זו עדיין המשכיות מרשימה ובטח שאי אפשר להגיד שהקבוצה התפרקה או משהו קרוב. כמובן צריך לחכות ולראות מה עם הורד, אם כי אני מנחש שהוא לא ישאר.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
הכי לא ברור לי למה אונואקו לא נשאר , לבנאדם יש בעית הסתגלות ופה היה לו ממש טוב אז עכשיו לעבור למקום אחר ? בסוף נראה אותו עוד כמה חודשים חותם בהרצליה אחרי תקופה לא מוצלחת באיזה קבוצה גנרית בחול
-
- קיבל.ה 221 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מקריי חתם באתונה אז ברור שהיה צריך להיפרד ממנו רשמית רגע לפני.
טוקוטו - הכתובת היתה על הקיר וברגע שהיתה החלטה סופית בהחלט ובתיאום עם השחקן , זה יצא החוצה.
אולי לא רוצים להיפרד משחקן אחרי שחקן כל יומיים שלושה כדי שלא לתת תחושה (לא נכונה) של התפוררות הסגל וכו'. לכן מושכים וכל זמן מה ניפרד משחקן אחר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מניח שנשמע בימים הקרובים על קבוצה שטוקוטו חתם בה
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כרגע ע"פ עכברי כדורסל אין 3 מספיק טוב ברמות שאנחנו יכולים להביא. גם סנטר קשה, יכול להיות שמחכים לרגע האחרון כדי לראות מי נתקע בלי חוזה כמו מקריי עונה שעברה?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה.
יש מספרי 3 טובים שעדיין פנויים ואני מעריך שנמצאים באזורי השכר שלנו. יכול להיות שהם מחכים לראות מה יקרה מבחינת NBA (ג'ורדן אשר שהזכרתי לדוגמה, נמצא בליגת הקיץ עם פיניקס), או שהם סתם רוצים חוזה גדול ומעדיפים לחכות. יכול להיות שפרנקו מחפש משהו מאוד מסוים. אין לי מושג.
אלה דברים שהיו צריכים להילקח בחשבון כשהוחלט לוותר על מקריי.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
לא יודע נראה לי שאם מציעים לאונואקו לחתום בוא יחתום , יש עוד איזה קבוצות שעדיפות עליינו משמעותית שמתענייות בו ? לא נראה לי שיש לו כוח להחליף עוד קבוצה בפרק זמן כל כך קצר