מייקל ואלקאניס
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
לפי זה שקלטינס עשה סטורי שהסאב טקטס שלו זה "אני פה מצידי תושיבו אותי ביציע" + אופיר סער בוואלה פרסם שואלקניס רוצה להשאיר את קלטינס + זה שאופיר סער הוא זה שפרסם שצעירים מלינים על הצעקות של ולקאניס....
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בגדר חשודטכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 12:02 לפי זה שקלטינס עשה סטורי שהסאב טקטס שלו זה "אני פה מצידי תושיבו אותי ביציע" + אופיר סער בוואלה פרסם שואלקניס רוצה להשאיר את קלטינס + זה שאופיר סער הוא זה שפרסם שצעירים מלינים על הצעקות של ולקאניס....
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
מה בדיוק העלה למחוסרי אינסטגרם?טכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 12:02 לפי זה שקלטינס עשה סטורי שהסאב טקטס שלו זה "אני פה מצידי תושיבו אותי ביציע" + אופיר סער בוואלה פרסם שואלקניס רוצה להשאיר את קלטינס + זה שאופיר סער הוא זה שפרסם שצעירים מלינים על הצעקות של ולקאניס....
-
- קיבל.ה 864 לייקים
מסתמן כטעות הכי חמורה של ההנהלה. הבנאדם לא בהכרה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הטעות הפחות חמורה של ההנהלהנועם שחם כתב:מסתמן כטעות הכי חמורה של ההנהלה. הבנאדם לא בהכרה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מייקל, אם אתה רוצה קריירה בתור מאמן ראשי, תתפטר עכשיו,
אתה רואה לאיפה זה הולך, אתה רואה מי הבעלים, חבל שיגמרו לך את הקריירה לפני שהיא התחילה.
אתה רואה לאיפה זה הולך, אתה רואה מי הבעלים, חבל שיגמרו לך את הקריירה לפני שהיא התחילה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
התכוונת תכין עו״ד טוב לתביעה.KingAlpaca כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 21:57 מייקל, אם אתה רוצה קריירה בתור מאמן ראשי, תתפטר עכשיו,
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הנה התחלנו עם הסנגוריה.
אפילו מהמעט שיש לו הוא מפיק מתחת למצופה. מאמן שלא מבין איפה הוא חי ולא יודע להשתמש במה שיש לו.
הבייתה היום לפני שהנזק יהיה בלתי הפיך. יחד עם כל הצוות המקצועי. חבורת חובבנים שלא ראינו פה הרבה זמן.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
פורסם איפשהו שהוא לא יקבל פיצוי מלא אם יפוטר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הם לא יפטרו אותו, זה עולה כסף.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היה את רב"ש אבל הזחיחות אוי הזחיחות.חבל.
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
אני לא מבין איזה אינטרס יש לו לבוא פה בחום הזה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא מאוסטרליה...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אתת חבורה של מטורפים. עוד לא הייתה דקה של כדורגל אמיתי העונה ואתם כבר רוצים לפטר את המאמן?
ההרכבים שעלו במשחקים בגביע הטוטו לא הבהיר לכם שמתייחסים לזה כאל משחקי אימון לכל דבר ועניין?
ההרכבים שעלו במשחקים בגביע הטוטו לא הבהיר לכם שמתייחסים לזה כאל משחקי אימון לכל דבר ועניין?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אם זה מה שהוא מסוגל לייצר בחודשיים אני מפחד לחשוב מה הוא ייצר בארבעה.
ראינו מספיק, הבייתה.
ראינו מספיק, הבייתה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לא הבנתי, מה חשבת שיקרה שאלו השחקנים שעומדים לרשותו?נועם שחם כתב:אם זה מה שהוא מסוגל לייצר בחודשיים אני מפחד לחשוב מה הוא ייצר בארבעה.
ראינו מספיק, הבייתה.
כל הגולים שספגת היו בדקות האחרונות, אחרי שהקצה של הספסל שיחק.
ספגת 2 שערים אחרי שבלוריאן הוחלף.
משחקי אימון בלי חצי הרכב, שתה מים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הנה התחלנו לחלק לאנשים מים.
היופי ב״שתה מים״ שהוא גם ממש לגיטמי במאבקי ירידה. אבל יותר כשעולה הלחץ דם. טיפ וזה.
היופי ב״שתה מים״ שהוא גם ממש לגיטמי במאבקי ירידה. אבל יותר כשעולה הלחץ דם. טיפ וזה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הבן אדם משחק בהכנה כל משחק בלי 7-8 שחקנים בכירים
הוא האחרון שאשם כרגע
מישהו חשב שיש לנו מה למכור בלי לאיוס, אוזבולט, אלטמן ורודריגז?
הוא האחרון שאשם כרגע
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
חייב להטיס אותו לטורקיה לעשות שיער. זה לא עובד ככה. או קרחת או שיער. מסכן מהלחות הזאת כל שיערה קופצת לו למקום אחר. לגבי הכדורגל אין מה לדבר כי אין כדורגל.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 693 לייקים
אנשים מאד צמאים לכדורגל ולא שותים את כוסות המים שרושמים להם פה. חבל זה יעשה לכם טוב, קצת מגוחך לפטר מאמן על משחקי גביע הטוטו עם שישה שחקני הרכב שני.לאפה בחינם כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:01 אתת חבורה של מטורפים. עוד לא הייתה דקה של כדורגל אמיתי העונה ואתם כבר רוצים לפטר את המאמן?
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מסכן הוא באמת האחרון שאשם.
עבדו עליו, הביאו לו שחקנים לא שחקנים.
לדעתי אם לא יביאו לו מה שהוא דורש עד סוף החלון הוא ישים את המפתחות, הוא לא פראייר ולא יתבזה. לפחות אני מקווה.
עבדו עליו, הביאו לו שחקנים לא שחקנים.
לדעתי אם לא יביאו לו מה שהוא דורש עד סוף החלון הוא ישים את המפתחות, הוא לא פראייר ולא יתבזה. לפחות אני מקווה.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
אילו 7-8 שחקנים? אגב תוריד את אלטמן הבן אדם עם שני פריצות דיסק בגבoleg neduda כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:07 הבן אדם משחק בהכנה כל משחק בלי 7-8 שחקנים בכירים
הוא האחרון שאשם כרגע
-
- קיבל.ה 864 לייקים
חשבתי שאם אין בלמים בסגל, לא מתעקשים על שלושה בלמים.לירון האדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:05לא הבנתי, מה חשבת שיקרה שאלו השחקנים שעומדים לרשותו?נועם שחם כתב:אם זה מה שהוא מסוגל לייצר בחודשיים אני מפחד לחשוב מה הוא ייצר בארבעה.
ראינו מספיק, הבייתה.
חשבתי שסניור לא היה ולא יהיה מגן ימני ורק עיוור לא רואה את זה.
חשבתי שלא צריך לשחרר את גאנם.
חשבתי שלא צריך זר בעמדת המגן השמאלי.
חשבתי שצריך להתאבד על עוד שחקן זר בהתקפה או כמגן ימני.
יש לי הרבה מחשבות, אבל העיקרית שלי היא שלא עשו כאן כלום בחודשיים.
ושבקרוב גם אתה תתפכח, עם מים או בלי.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
מצד אחד הסגל מחפיר, מצד שני צריך להתאים את השיטה לפי מה שיש לך ואי אפשר לכפות את השיטה שלך על הסגל.
תסמכו עלי. יש לי שנים של ניסיון במנג׳ר.
תסמכו עלי. יש לי שנים של ניסיון במנג׳ר.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 115 לייקים
בחייאת מה הוא אשן
משחק עם קבוצת נוער מחוזקת
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
משחק עם קבוצת נוער מחוזקת
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ישראלוב, אזוגי, ארצל, רודריגז, אלטמן, אוזבולט, לאיוס. זה 7צבי שיסל כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:09אילו 7-8 שחקנים? אגב תוריד את אלטמן הבן אדם עם שני פריצות דיסק בגבoleg neduda כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:07 הבן אדם משחק בהכנה כל משחק בלי 7-8 שחקנים בכירים
הוא האחרון שאשם כרגע
ברור שאם תוריד את אלטמן בגלל פריצות דיסק, אוזבולט בגלל שרירי בטן, רודריגז בגלל הזקן וישראלוב בגלל שהוא קטין, אז לא תגיע ל7
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אבל בדיוק את הדברים האלו בוחנים במשחקי אימון.נועם שחם כתב:חשבתי שאם אין בלמים בסגל, לא מתעקשים על שלושה בלמים.לירון האדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:05לא הבנתי, מה חשבת שיקרה שאלו השחקנים שעומדים לרשותו?נועם שחם כתב:אם זה מה שהוא מסוגל לייצר בחודשיים אני מפחד לחשוב מה הוא ייצר בארבעה.
ראינו מספיק, הבייתה.
ארצ'ל ישראלוב בלוריאן פאסי אלו 4 בלמים.
אני מקווה שבנימין יושאל.
חסרו לך היום 5-6 שחקני הרכב.
זה חצי קבוצה בזמן שאלו שעלו היום כמחליפים לא בדיוק יראו דקות בליגה.
כולה גביע השוקו !
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
1. זה משחק אימון וככה הוא מתרגל את השחקנים לשחק את השיטה שהוא רוצה.נועם שחם כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:111. חשבתי שאם אין בלמים בסגל, לא מתעקשים על שלושה בלמים.לירון האדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:05לא הבנתי, מה חשבת שיקרה שאלו השחקנים שעומדים לרשותו?נועם שחם כתב:אם זה מה שהוא מסוגל לייצר בחודשיים אני מפחד לחשוב מה הוא ייצר בארבעה.
ראינו מספיק, הבייתה.
2. חשבתי שסניור לא היה ולא יהיה מגן ימני ורק עיוור לא רואה את זה.
3. חשבתי שלא צריך לשחרר את גאנם.
4. חשבתי שלא צריך זר בעמדת המגן השמאלי.
5. חשבתי שצריך להתאבד על עוד שחקן זר בהתקפה או כמגן ימני.
6.יש לי הרבה מחשבות, אבל העיקרית שלי היא שלא עשו כאן כלום בחודשיים.
7. ושבקרוב גם אתה תתפכח, עם מים או בלי.
2. סניור לא היה היום רע כמגן... ובמערך של 3 בלמים הוא אמור לעשות יותר הגנה מהתקפה.
3. אתה בטוח שהוא לא ביקש להשתחרר? שנה שעברה ובתחילת השנה הוא הוכיח לך שהוא מסוגל לשים את הכדור ברשת? במערך שולקאניס משחק אתה עם 3 שחקני התקפה, יש לך 4 בכירים ממנו לכן לגיטימי שאם ביקש להשתחרר יתנו לו.
4. מסכים.. יחד עם זאת אני אגיד שסלם הרבה פחות טוב מעזיז, חבל שלא הלכו סכל הכח על קני סייף אבל כנראה שזה עניין כספי.
5. מסכים, לדעתי מגן ימני חובה. מקווה שיביאו לשם את זסנו או זר.
6. עשו.
הארכת/ חידוש חוזים ללאיוס, זובאס, ישראלוב, גורפינקל ואינבינדר. הבאה של בלוריאן רודריגס וצ'יבוטה. אלו אמורים להיות 8 שחקני הרכב שעשו עליהם מהלך בקיץ...
7. אין פה מישהו שלא מאוכזב מההכנה, לא יכול להיות שאנחנו שבועים לפני פתיחת העונה וחוץ מ45 דקות אף פעם לא שיחקו יותר מ 8 שחקני הרכב ביחד על המגרש. אבל זה גם מה שמשאיר מקום לאופטימיות... זה והעובדה שברגע ששיחקת עם חוליית הגנה יחסית "מלאה" לא ספגת שער 1 במשחקים האלו.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 12 אוגוסט 2023, 22:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
וואו, שתי שאלות קשות והוא מאבד את הראש
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אבל זה מה שאני אומר - היום לא היו ישראלוב וארצ'ל, ובלוריאן נפצע. אז למה לא לשנות מערך ולהתאים לשחקנים שיש? שוב גורפינקל בלם? בחיאת נו.לירון האדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:14אבל בדיוק את הדברים האלו בוחנים במשחקי אימון.נועם שחם כתב:חשבתי שאם אין בלמים בסגל, לא מתעקשים על שלושה בלמים.לירון האדום כתב: ↑12 אוגוסט 2023, 22:05 לא הבנתי, מה חשבת שיקרה שאלו השחקנים שעומדים לרשותו?
ארצ'ל ישראלוב בלוריאן פאסי אלו 4 בלמים.
אני מקווה שבנימין יושאל.
חסרו לך היום 5-6 שחקני הרכב.
זה חצי קבוצה בזמן שאלו שעלו היום כמחליפים לא בדיוק יראו דקות בליגה.
כולה גביע השוקו !
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים