גמר פלייאוף נגד ההם
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
יש פה מישהו שבאמת חושב שלא יהיו אבוקות מחר? אתם מכירים את האולטראס מאתמול? בושה גדולה שהם יוצאים בלי כלום, הדון שוב ניצח
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אני רוצה להאמין שהם טיפה יותר חכמים מזה, ואם רמי ידבר איתם - זה מה שיהיה.
מי שלא רוצה בטובת הפועל (ועוד במשחק על אליפות) - הוא לא אוהד הפועל.
מי שלא רוצה בטובת הפועל (ועוד במשחק על אליפות) - הוא לא אוהד הפועל.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
את הכליה שלי אני שם על זה שהאולטראס ידליקו מחר אבוקות וישחקו לידיים שלהם.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
רק ככה נכנסים לחדשות הספורט ומרגישים חשובים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 136 לייקים
לפי דעתי אין אבוקות מחר. אפשר להגיד עליהם הרבה דברים, אבל הקבוצה חשובה לאולטראס. הם מבינים שאבוקות מחר יפגעו מאד בקבוצה, ולדעתי ישימו את טובת הקבוצה מעל האגו שלהם הפעם. מקווה מאד שלא אתבדה
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
גם אני מקווה.פאזור כתב:לפי דעתי אין אבוקות מחר. אפשר להגיד עליהם הרבה דברים, אבל הקבוצה חשובה לאולטראס. הם מבינים שאבוקות מחר יפגעו מאד בקבוצה, ולדעתי ישימו את טובת הקבוצה מעל האגו שלהם הפעם. מקווה מאד שלא אתבדה
מצד שני, אני יכול לחשוב על כמה מקרים שבהם בפועל הם פגעו בהפועל, בידיעה מראש שזה פוגע בהפועל.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אני מקווה מאוד שאתה צודק, בסוף האוהדים שלהם ידליקו אבוקות ושימון יקבל את מה שמגיע לו
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
אז כנראה שנשארה רק ברירה אחת - להדליק את האבוקות ביציע שלהם...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 430 לייקים
עם כל העצבים על מכבי ועל שמעון ויש המון, אני חייב להגיד שאנחנו כקהל ממש לא חפים מפשע.
שימו בצד את כל הגועל נפש שמכבי עושים בכל דרבי לאחרונה עם סאגת הכרטיסים וחימום האווירה מראש, אנחנו די נותנים להם סיבה לזה בכל דרבי מחדש.
אין לאבוקות מקום באולם סגור ולא משנה מי ומה יגידו.
א - זה מאוד מסוכן
ב - זה מחניק
ג - זה אסור
זה שיש עוד קבוצות וביניהן גם מכבי שעושות את זה, לא משנה את העובדה שזה דבר רע שפוגע בנו. גם גנבים ורוצחים יש בעולם, זה לא אומר שעוד אנשים צריכים להתנהג ככה. זה שמכבי ושמעון עושים מזה פסטיבל זה משהו אחד, אבל זה שאנחנו לא צריכים לתת להם את הדלק זה כבר עניין בפני עצמו. חוץ מהאבוקות התחלנו נוהל חדש של לזרוק מכל הבא ליד על קהל היריבה - דגלים, כוסות, ארטיקים מקלות ומה לא. זה קרה על בארנה לפני כמה ימים (הייתי נוכח וראיתי במו עיניי) וכמובן בכל דרבי לאחרונה.
הקהל של הפועל מסלים ממשחק למשחק. לצד העידוד המדהים (והוא באמת מדהים), האווירה המטורפת והדחיפה האדירה שהאוהדים נותנים לקבוצה, יש פה המון דברים בעייתים שמוציאים לנו שם רגע ופוגעים בנו. לא סתם השוטרים, התקשורת ועוד המון גופים מחפשים את הפועל. אפשר לשקר לעצמנו ולהגיד שזאת שנאת הפועל, ואפשר פשוט להסתכל לאמת בפרצוף ולהבין שאנחנו קהל שלצד תכונות מדהימות הופך לאלים משנה לשנה.
אנחנו מייצרים אנטי וזה רק מתגבר.
הלוואי ומחר לא יהיו אבוקות ולא נתדלק את כל התעמולה הזאת שרק תפגע בנו בהמשך.
שורה תחתונה - אפשר קצת להסתכל באובייקטיביות ולהבין שיש לנו חלק לא מבוטל ביחס כלפינו מצד כל הגורמים בכדורגל ומהכדורסל.
הלוואי ומתישהו נוכל להתפעל נטו ממה שהקהל עושה למען הקבוצה ולא מהריקושטים של כל מיני פעולות כאלה ואחרות.
הייתי חייב לפרוק כי כבר כמה ימים שאני נורא כועס ומתבאס מזה שמכבי הוציאו לי את החשק למשחק מחר ובמקום להתעסק בכדורסל מתעסקים בהכל חוץ מכדורסל.
אבל זה לא רק מכבי, זה גם אנחנו כקהל ושווה לשים לזה לב.
שימו בצד את כל הגועל נפש שמכבי עושים בכל דרבי לאחרונה עם סאגת הכרטיסים וחימום האווירה מראש, אנחנו די נותנים להם סיבה לזה בכל דרבי מחדש.
אין לאבוקות מקום באולם סגור ולא משנה מי ומה יגידו.
א - זה מאוד מסוכן
ב - זה מחניק
ג - זה אסור
זה שיש עוד קבוצות וביניהן גם מכבי שעושות את זה, לא משנה את העובדה שזה דבר רע שפוגע בנו. גם גנבים ורוצחים יש בעולם, זה לא אומר שעוד אנשים צריכים להתנהג ככה. זה שמכבי ושמעון עושים מזה פסטיבל זה משהו אחד, אבל זה שאנחנו לא צריכים לתת להם את הדלק זה כבר עניין בפני עצמו. חוץ מהאבוקות התחלנו נוהל חדש של לזרוק מכל הבא ליד על קהל היריבה - דגלים, כוסות, ארטיקים מקלות ומה לא. זה קרה על בארנה לפני כמה ימים (הייתי נוכח וראיתי במו עיניי) וכמובן בכל דרבי לאחרונה.
הקהל של הפועל מסלים ממשחק למשחק. לצד העידוד המדהים (והוא באמת מדהים), האווירה המטורפת והדחיפה האדירה שהאוהדים נותנים לקבוצה, יש פה המון דברים בעייתים שמוציאים לנו שם רגע ופוגעים בנו. לא סתם השוטרים, התקשורת ועוד המון גופים מחפשים את הפועל. אפשר לשקר לעצמנו ולהגיד שזאת שנאת הפועל, ואפשר פשוט להסתכל לאמת בפרצוף ולהבין שאנחנו קהל שלצד תכונות מדהימות הופך לאלים משנה לשנה.
אנחנו מייצרים אנטי וזה רק מתגבר.
הלוואי ומחר לא יהיו אבוקות ולא נתדלק את כל התעמולה הזאת שרק תפגע בנו בהמשך.
שורה תחתונה - אפשר קצת להסתכל באובייקטיביות ולהבין שיש לנו חלק לא מבוטל ביחס כלפינו מצד כל הגורמים בכדורגל ומהכדורסל.
הלוואי ומתישהו נוכל להתפעל נטו ממה שהקהל עושה למען הקבוצה ולא מהריקושטים של כל מיני פעולות כאלה ואחרות.
הייתי חייב לפרוק כי כבר כמה ימים שאני נורא כועס ומתבאס מזה שמכבי הוציאו לי את החשק למשחק מחר ובמקום להתעסק בכדורסל מתעסקים בהכל חוץ מכדורסל.
אבל זה לא רק מכבי, זה גם אנחנו כקהל ושווה לשים לזה לב.
נערך לאחרונה על ידי פומפה ב 07 יוני 2023, 17:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני אשאל שוב,מישהו יודע עם הכרטיסים למחר זה גם למנויים וחברי עמותה ביחד? או חבר עמותה/מנוי יכול לקנות? למישהו יש מושג?
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
שאלה למי שהצליח בעבר לקנות כרטיס לדרבי חוץ, איך לעזאזל עושים את זה כמה זמן לפני 19:00 צריך להיכנס ללאן?
איך מוודאים שהמשתמש שלי בלאן מסונכרן עם חבר העמותה? תחת קטגוריה מנויים זה לא מופיע
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
לשים רשת יוטה שחורה שלא יפגעו באמא ובבןסומך כתב:ואם אפשר במשחק הבית לתחום אותם לשטח המינימלי האפשרי בשער 3 ולא לאפשר להם להכניס תופים
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 205 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
קרה לי נגד ונציה ונגד ירושלים במשחק 1
בעיקרון תשלחו מייל לעמותה דרך המייל:<manuyim1920@gmail.com>
ותבקשו מהם לשייך את החבר עמותה ללאן
תשלחו עכשיו בתקווה שיענו ותחזיקו כרטיסים עד שיענו לכם שם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
תודה רבה, את זה עשיתי בעבר ועדיין בטוח שכרגיל משהו עם לאן לא יסתדר, רציתי לוודא לפני אבל כנראה שגם הפעם נאלץ להיות מופתעים שאין כרטיסים ב 19:02 .אייבר דה-בונלס כתב: ↑07 יוני 2023, 18:37קרה לי נגד ונציה ונגד ירושלים במשחק 1
בעיקרון תשלחו מייל לעמותה דרך המייל:<manuyim1920@gmail.com>
ותבקשו מהם לשייך את החבר עמותה ללאן
תשלחו עכשיו בתקווה שיענו ותחזיקו כרטיסים עד שיענו לכם שם
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אסור להגיע למשחק שלישי , ככל הנראה נהיה בלי קהל בכלל במצב כזה ולא מגיע לשחקנים שלנו את התענוג הזה , חייבים לסיים את זה בדרייב אין ולגנוב את הביתיות בהיכל המקולל
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
לאן אפילו לא רושמים הפעם באיזה מקום אני בתור כמה לפניי כלום
עריכה:
עדכנו שעוד 40 דק אני יוכל להכנס תענוג
עריכה:
עדכנו שעוד 40 דק אני יוכל להכנס תענוג
-
- קיבל.ה 239 לייקים
מישהו שבפנים יכול לקחת את היוזר והסיסמא שלי ולקנות לי גם? אמן
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הייתי באתר שעות.
זרק אותי החוצה באיזה 18:30.
עכשיו 50 דקות המתנה.
לפחות ניסיתי.
זרק אותי החוצה באיזה 18:30.
עכשיו 50 דקות המתנה.
לפחות ניסיתי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 205 לייקים
מ18:00 על האתר כמובן שפלטו אותי מהאתר כרבע שעה לפני המכירה.
אבל היי, אני כולה מקום 2234
אבל היי, אני כולה מקום 2234
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
בבקשה גם אם מישהו בפנים אני מתחנן
בני זונות גדולים לאן!! מ16:30 אני באתר שלהם ודווקא הפעם שינו את השיטה לאיזה הגרלה מזדיינת
אסור להמשיך לעבוד איתם הם הורגים לי את הנשמה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אני באתר משעה 15:00 כמובן שזה לא עזר לי בכלום
-
- קיבל.ה 239 לייקים
כרגע 6500 אנשים מנסים לקנות כרטיס. ברכות.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
בבקשה אנשים אם מישהו בפנים תעזרו לי דברו איתי בפרטי
אני חבר עמותה בלי מנוי שלא יצליח גם עוד אלף שנה לקנות ליום ראשון לפחות משחק ראשון חייב להגיע
אני חבר עמותה בלי מנוי שלא יצליח גם עוד אלף שנה לקנות ליום ראשון לפחות משחק ראשון חייב להגיע
-
- קיבל.ה 239 לייקים
כנלאייבר דה-בונלס כתב: ↑07 יוני 2023, 19:06 בבקשה אנשים אם מישהו בפנים תעזרו לי דברו איתי בפרטי
-
- קיבל.ה 239 לייקים
איך זה הגיוני שחברה בסדר גודל שלהם לא מצליחה להחזיק אלפים בודדים של יוזרים באותו הזמן???????????????????? מה נסגר
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מישהו בפנים ויכול להגיד כמה כרטיסים בכלל נשארו?????
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
נכנסתי ונראה שאזלו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
מרגיש כמו בסרט משימה בלתי אפשרית, אם מישהו השיג כרטיס שיעדכן
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
תמשיכו לרפרש, אנשים ישחררו כרטיסים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
המערכת שומרת כרטיס לכל מי שנכנס וסימן שהוא רוצה , אחרי כמה זמן כרטיס שסומן ולא נרכש משתחרר.
חוץ מזה , יש מצב שהם משחררים כרטיסים בנגלות (כדי לאפשר גם למי שלא נכנס לתור מיד עם תחילת המכירה לקנות) , אז תמשיכו לנסות.
נגד ירושלים הצלחתי לקנות בניחותא כרטיס הרבה אחרי שכביכול נגמר.
וכמובן , שאני עדיין בתור בכלל , מחכה כנראה לשום דבר.
חוץ מזה , יש מצב שהם משחררים כרטיסים בנגלות (כדי לאפשר גם למי שלא נכנס לתור מיד עם תחילת המכירה לקנות) , אז תמשיכו לנסות.
נגד ירושלים הצלחתי לקנות בניחותא כרטיס הרבה אחרי שכביכול נגמר.
וכמובן , שאני עדיין בתור בכלל , מחכה כנראה לשום דבר.