הגארד אקסבייר מנפורד
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מניח שפתחו את הכיס, שזה אומר שתכלס יש לנו יכולות כלכליות טובות יותר ממה שהיה, וזה בדיוק מה שמאפשר לנו להעמיד פה קבוצה טובה משמעותית ממה שהיה בשנים קודמות.
נהדר שחתם.
נהדר שחתם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 136 לייקים
https://www.instagram.com/reel/CuZD3mHR ... U1MTFhOQ==
שלחו לי את העמוד הזה, אוהד מבצע שירי שחקנים על פסנתר. יש כאן את השיר של אקס ג'ייקובן ועוד
שלחו לי את העמוד הזה, אוהד מבצע שירי שחקנים על פסנתר. יש כאן את השיר של אקס ג'ייקובן ועוד
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לא אנסה לסתור אותך, אבל חלק מהסיבה זו העובדה שהוא כבר בן 31. אקסבייר בן 26 אומר לך סלמאת
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אפשר גם לראות את זה אחרת:אדום אש כתב:לא אנסה לסתור אותך, אבל חלק מהסיבה זו העובדה שהוא כבר בן 31. אקסבייר בן 26 אומר לך סלמאת
שחקן בן 31 רואה כבר את הסוף. שנים אחרונות, אולי חוזה אחרון. שחקנים רוצים חוזה יפה בסוף, רומנטיקה וכו' פחות מעניינים בשלב הזה.
בדרך כלל בגיל 31 השחקן כבר עם ילדים ויש לו אחריות כלכלית והוצאות שאין לו כרווק בן 25.
לכן לא מובן מאליו שמנפורד נשאר בהפועל ולא חיפש חוזה גדול יותר בטורקיה או במקום אחר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 530 לייקים
תגידו, זה רק אני שמאז יום שישי שומע את "ככה וככה" בלופ אינסופי ?
-
- קיבל.ה 522 לייקים
ככה וככה ...
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אני חושב שזו תפישה מאוד אמריקאית, איפה שמציעים יותר לך לשם.Charlie כתב: ↑08 יולי 2023, 23:44אפשר גם לראות את זה אחרת:אדום אש כתב:לא אנסה לסתור אותך, אבל חלק מהסיבה זו העובדה שהוא כבר בן 31. אקסבייר בן 26 אומר לך סלמאת
שחקן בן 31 רואה כבר את הסוף. שנים אחרונות, אולי חוזה אחרון. שחקנים רוצים חוזה יפה בסוף, רומנטיקה וכו' פחות מעניינים בשלב הזה.
בדרך כלל בגיל 31 השחקן כבר עם ילדים ויש לו אחריות כלכלית והוצאות שאין לו כרווק בן 25.
לכן לא מובן מאליו שמנפורד נשאר בהפועל ולא חיפש חוזה גדול יותר בטורקיה או במקום אחר.
כנראה שמנפורד רואה דברים אחרים מעבר לכסף (מקצועית, הנאה, טוב לו בישראל) וזה לא שהוא ישתכר שכר רעב בהפועל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא אכפת לי מה הסיבה הוא אצלו וזה מה שחשוב. מדהים לפני חודש היה הזוי לחשוב שיישאר.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני דווקא חושב שזו תפיסה מאוד ישראלית, אבל גם אני מופתע כל פעם כשאנשים מציגים את הדברים כאילו זה השיקול היחידהלך המומנטום כתב: ↑09 יולי 2023, 23:21אני חושב שזו תפישה מאוד אמריקאית, איפה שמציעים יותר לך לשם.Charlie כתב: ↑08 יולי 2023, 23:44אפשר גם לראות את זה אחרת:אדום אש כתב: לא אנסה לסתור אותך, אבל חלק מהסיבה זו העובדה שהוא כבר בן 31. אקסבייר בן 26 אומר לך סלמאת
כנראה שמנפורד רואה דברים אחרים מעבר לכסף (מקצועית, הנאה, טוב לו בישראל) וזה לא שהוא ישתכר שכר רעב בהפועל.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
זו לא תפיסה אמריקאית או ישראלית, זו תפיסה אנושית. וכסף הוא לא השיקול היחיד, אבל הוא כן השיקול הכי חשוב.
גם אם מנפורד ויתר על כסף כדי להישאר בהפועל, אני בטוח שהצלחנו להתקרב מספיק להצעות אחרות כדי שהוא לא ירגיש שהוא מוותר על יותר מדי ואז שאר השיקולים נכנסים לתמונה (חיבור לקבוצה, לקהל, לעיר וכן הלאה).
גם אם מנפורד ויתר על כסף כדי להישאר בהפועל, אני בטוח שהצלחנו להתקרב מספיק להצעות אחרות כדי שהוא לא ירגיש שהוא מוותר על יותר מדי ואז שאר השיקולים נכנסים לתמונה (חיבור לקבוצה, לקהל, לעיר וכן הלאה).
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
זה השיקול הכי חשוב עד שלב מסוים, כי באמת מעטים האנשים שמוכנים לרעוב בשביל לעשות את מה שהם אוהבים או שמתאים לערכים שלהם. אבל, מסכום כסף מסוים שאותו כל אחד קובע לעצמו, נכנסים שיקולים שלהרבה אנשים הם לא פחות חשובים - לדוגמה שיקולים שנוגעים למשפחה, להנאה הצפויה מהעבודה ולחיבור של העבודה לערכים שלהם.הוקיץ' כתב: ↑10 יולי 2023, 10:18 זו לא תפיסה אמריקאית או ישראלית, זו תפיסה אנושית. וכסף הוא לא השיקול היחיד, אבל הוא כן השיקול הכי חשוב.
כתבתי את זה גם בעבר. אני יכול להגיד שאצלי זה לא השיקול הכי חשוב כי ההצעות שקיבלתי בעבר או שאני שוקל כיום כולם ברמת שכר שמאפשרת לי לשקול שיקולים אחרים, ואני חושב שזה נכון אצל עוד הרבה אנשים (אהמ.. תומר גינת..).
וכמובן שזו תפיסה אנושית, אבל אני חושב שבתרבות האמריקאית שישראל מאוד מושפעת ממנה או לכל הפחות נוהגת כמוה בהרבה דברים, תלוש השכר מקודש יותר מאשר במקומות אחרים.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אם זה היה נכון, לא היינו רואים נהירה כזאת של כוכבים לערב הסעודית ולדובאי. כל אחד מהם הרוויח סכומים אדירים בקריירה שלו, כל אחד מהם יכל להמשיך להרוויח סכומים מאוד גבוהים ולהתחרות ברמה הכי גבוהה שיש, אבל הם העדיפו לעלות עוד סדר גודל בשכר וללכת לשחק במזרח התיכון במדינות דיקטטוריות. ואגב, אף אחד מהם לא אמריקאי.
בסוף תומר מאוד מאוד יוצא דופן (לא סתם זה סיפור שעשה כזה רעש), וגם במקרה שלו אפשר לטעון שיש היגיון כלכלי בהחלטה הזו (חוזה מובטח לחמש שנים, כנראה תפקיד אחרי פרישה וכו').
בסוף תומר מאוד מאוד יוצא דופן (לא סתם זה סיפור שעשה כזה רעש), וגם במקרה שלו אפשר לטעון שיש היגיון כלכלי בהחלטה הזו (חוזה מובטח לחמש שנים, כנראה תפקיד אחרי פרישה וכו').
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אני לא חושב שזה נכון שמסכום מסוים הספורטאים האלה מרגישים "נו טוב מה זה משנה 300 או 350 אלף דולר גם ככה אני עושה ארגזים". באזורי השכר שרובנו משתכרים שדרוג של 15 או 20 אחוז במשכורת יכול להיות מפתה אבל לאו דווקא משהו שיגרום לנו לעזוב עבודה שטוב לנו בה. בסכומים האלה של מאות אלפי דולרים זה סכומי עתק, 50-100 אלף דולר נוספים זה חתיכת סכום.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
יכול להיות שצריך לקחת בערבון מוגבל הצלחה ביורוקאפ כמנבא לשידרוג חוזי?
אני לא מתמצא, אבל חושב על הרכז של בון. נתן עונה נהדרת, שחקן העונה בליגת האלופות, עונה נהדרת בליגה כולל גמר.
בסוף מצא את עצמו בקבוצת יורוקאפ (לפחות נכון לעכשיו). לא שידרוג מטורף בדיוק.
אני לא מתמצא, אבל חושב על הרכז של בון. נתן עונה נהדרת, שחקן העונה בליגת האלופות, עונה נהדרת בליגה כולל גמר.
בסוף מצא את עצמו בקבוצת יורוקאפ (לפחות נכון לעכשיו). לא שידרוג מטורף בדיוק.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
קודם כל עוד לא היתה הכרזה על חתימה רשמית, כך שלא בטוח שזה סופי.
דבר שני - יכול להיות שקיבל הצעה פנטסטית מבחינה כספית, שיחד עם הבטחה להיות רכז ראשון, שהוא יכול לסמוך עליה כי המאמן שלו בעונה שעברה יהיה גם המאמן שלו השנה, גרמה לו להעדיף את פריס.
אני כבר לא מדבר על סביבת המחיה בעיר פריז, שיכול להיות שגם לה יש משמעות לעומת ההצעות ש(אולי) קיבל מקבוצות אחרות/יורוליג.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
כהייטקיסט, יכל לומר לך ששנה אחרי שנה בסקר השנתי אצלינו בעבודה (חברה גדולה) השכר מגיע למקום הרביעי ברמת החשיבות של העובדים ממקום העבודה.Frenzy כתב: ↑10 יולי 2023, 11:32זה השיקול הכי חשוב עד שלב מסוים, כי באמת מעטים האנשים שמוכנים לרעוב בשביל לעשות את מה שהם אוהבים או שמתאים לערכים שלהם. אבל, מסכום כסף מסוים שאותו כל אחד קובע לעצמו, נכנסים שיקולים שלהרבה אנשים הם לא פחות חשובים - לדוגמה שיקולים שנוגעים למשפחה, להנאה הצפויה מהעבודה ולחיבור של העבודה לערכים שלהם.הוקיץ' כתב: ↑10 יולי 2023, 10:18 זו לא תפיסה אמריקאית או ישראלית, זו תפיסה אנושית. וכסף הוא לא השיקול היחיד, אבל הוא כן השיקול הכי חשוב.
כתבתי את זה גם בעבר. אני יכול להגיד שאצלי זה לא השיקול הכי חשוב כי ההצעות שקיבלתי בעבר או שאני שוקל כיום כולם ברמת שכר שמאפשרת לי לשקול שיקולים אחרים, ואני חושב שזה נכון אצל עוד הרבה אנשים (אהמ.. תומר גינת..).
וכמובן שזו תפיסה אנושית, אבל אני חושב שבתרבות האמריקאית שישראל מאוד מושפעת ממנה או לכל הפחות נוהגת כמוה בהרבה דברים, תלוש השכר מקודש יותר מאשר במקומות אחרים.
הסקר אגב אנונימי לחלוטין. החברה היא חברה אמריקאית.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אני חושב שזה די ברור שגם אם אקס ביצע ויתורים כספיים, לא מדובר פה על סכומי עתק והקבוצה הצליחה לתת הצעה קרובה.
מצד שני, גם לגבי הדוגמה של כדורגלנים בסעודיה וגם לא מעט כדורסלנים שנוסעים למזרח, מדובר פה על הפרשים משוגעים בשכר ולכן זה מובן לי, למרות שהכדורגלנים שנוסעים בשביל הסכומים הללו לא באמת צריכים את הכסף.
אני מדבר יותר על שחקנים כמו אריק גרין, שהיה בחולון ועבר לבודוצ׳נוסט. הוא עבר ממדינה הרבה יותר נוחה למחייה, מקבוצה עם קהל לקבוצה עם 10 אוהדים אבל שם אני חייב להגיד שאין לי מושג מה ההפרשים בסכומים שהוצעו, אבל הרושם שלי שהם לא גדולים כי הוא משך את ההחלטה עד השנייה האחרונה.
אגב, אם ג׳ייקובן אמר את זה בראיון לפני משהו כמו שנה לגבי מעבר למכבי, שאם יציעו לו יותר כסף אז הוא ילך לשם כי זאת המנטליות האמריקאית. אין שם את המודעות ליריבויות ספורטיביות, בטח לא בסגנון האירופאי.
מצד שני, גם לגבי הדוגמה של כדורגלנים בסעודיה וגם לא מעט כדורסלנים שנוסעים למזרח, מדובר פה על הפרשים משוגעים בשכר ולכן זה מובן לי, למרות שהכדורגלנים שנוסעים בשביל הסכומים הללו לא באמת צריכים את הכסף.
אני מדבר יותר על שחקנים כמו אריק גרין, שהיה בחולון ועבר לבודוצ׳נוסט. הוא עבר ממדינה הרבה יותר נוחה למחייה, מקבוצה עם קהל לקבוצה עם 10 אוהדים אבל שם אני חייב להגיד שאין לי מושג מה ההפרשים בסכומים שהוצעו, אבל הרושם שלי שהם לא גדולים כי הוא משך את ההחלטה עד השנייה האחרונה.
אגב, אם ג׳ייקובן אמר את זה בראיון לפני משהו כמו שנה לגבי מעבר למכבי, שאם יציעו לו יותר כסף אז הוא ילך לשם כי זאת המנטליות האמריקאית. אין שם את המודעות ליריבויות ספורטיביות, בטח לא בסגנון האירופאי.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
רק להבהיר - זה מחזק את מה שכתבתי7even כתב: ↑10 יולי 2023, 14:35כהייטקיסט, יכל לומר לך ששנה אחרי שנה בסקר השנתי אצלינו בעבודה (חברה גדולה) השכר מגיע למקום הרביעי ברמת החשיבות של העובדים ממקום העבודה.Frenzy כתב: ↑10 יולי 2023, 11:32זה השיקול הכי חשוב עד שלב מסוים, כי באמת מעטים האנשים שמוכנים לרעוב בשביל לעשות את מה שהם אוהבים או שמתאים לערכים שלהם. אבל, מסכום כסף מסוים שאותו כל אחד קובע לעצמו, נכנסים שיקולים שלהרבה אנשים הם לא פחות חשובים - לדוגמה שיקולים שנוגעים למשפחה, להנאה הצפויה מהעבודה ולחיבור של העבודה לערכים שלהם.הוקיץ' כתב: ↑10 יולי 2023, 10:18 זו לא תפיסה אמריקאית או ישראלית, זו תפיסה אנושית. וכסף הוא לא השיקול היחיד, אבל הוא כן השיקול הכי חשוב.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כנראה שגם לסלוקאס אין מודעות ליריבויות בכדורסל, כי הוא עבר מאולימפיאקוס לפאו בלי להניד עפעף.
הדבר היחיד ששונה בעיני בין שחקנים אמריקאים לאירופים זה ברטוריקה - שחקנים אירופים לא היו אומרים את מה שג'ייקובן אמר, אבל היו עושים בדיוק אותו דבר.
הדבר היחיד ששונה בעיני בין שחקנים אמריקאים לאירופים זה ברטוריקה - שחקנים אירופים לא היו אומרים את מה שג'ייקובן אמר, אבל היו עושים בדיוק אותו דבר.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
עם כמות הלויאלטי שעל סטאר ב nba מצהיר ואז מבקש טרייד כעבור שונה אני עוד אחשוב שכולם בכלל נצר לבריטים השתלטו על אמריקה
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
פשוט אמרת שישראל מושפעת ממנה, וזה נכון.Frenzy כתב: ↑10 יולי 2023, 15:30רק להבהיר - זה מחזק את מה שכתבתי7even כתב: ↑10 יולי 2023, 14:35כהייטקיסט, יכל לומר לך ששנה אחרי שנה בסקר השנתי אצלינו בעבודה (חברה גדולה) השכר מגיע למקום הרביעי ברמת החשיבות של העובדים ממקום העבודה.Frenzy כתב: ↑10 יולי 2023, 11:32
זה השיקול הכי חשוב עד שלב מסוים, כי באמת מעטים האנשים שמוכנים לרעוב בשביל לעשות את מה שהם אוהבים או שמתאים לערכים שלהם. אבל, מסכום כסף מסוים שאותו כל אחד קובע לעצמו, נכנסים שיקולים שלהרבה אנשים הם לא פחות חשובים - לדוגמה שיקולים שנוגעים למשפחה, להנאה הצפויה מהעבודה ולחיבור של העבודה לערכים שלהם.
אני רק הוספתי שזה לא בהכרח אומר ששכר בעדיפות עליונה. פה או שם
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
בשקט האופייני לו, מנפורד הפציץ במשחק הראשון, איזה כיף שהוא איתנו לעוד שנתיים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3090 לייקים
עצם זה שלא כתבו עליו כלום באשכול מראה שהתרגלנו למה שלא רגיל, איזה חאבייר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
פשוט שחקן ענק. אתמול קצת אחרי שהוא קלע את השלשה המשוגעת ההיא הוא קיבל כדור לבד על קשת השלוש עם ים זמן לכוון ואני חושב שאין אחד שלא היה לו ברור שדווקא השלשה הזאת תלך החוצה 

- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
איזה רוצח שקט. מדהים.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אולי ההחתמה הכי חשובה שעשינו בקיץ. שחקן על ואישיות נהדרת
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מרגיש אפילו יותר משמעותי וחשוב מעונה שעברה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
יש לו הרבה יותר מקום להתבטא ולהיות הגו-טו-גאי כשאין מקריי.
והוא עדיין אנדרייטד, כי הוא שקט ואין לו פוזה
והוא עדיין אנדרייטד, כי הוא שקט ואין לו פוזה
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
השנה ההתקפה מאוד זורמת. אפילו יותר כשג'קובן לא משחק.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ה-MVP של המחזור, הראשון שלנו העונה.
אולי יישמע מוזר אבל היה צריך לזרוק יותר ברבע האחרון
אולי יישמע מוזר אבל היה צריך לזרוק יותר ברבע האחרון
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא יאומן ששחקן כל כך טוב ומכריע לא מקבל את הכדור בדקות הקריטיות והכל ג׳ייקובן שכמעט איבד לנו את המשחק בסוף. הגישה הזו חייבת להשתנות. זו קבוצה שנבנתה סביב ג׳ייקובן אבל מספיק כבר עם הראש בקיר הזה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
איפה הוא היה נגד פרומיטי...
והאם הוא חוזר לארץ כשהליגה מתחילה?
והאם הוא חוזר לארץ כשהליגה מתחילה?
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא בכל מקום על הראש של כל מי שסופר לו משחק או שניים רעים. כמו גם לזרים אחרים בזמן שהם משחקים בקבוצה כדורסל שנודדת ולא מתאמנת.
יש פה כמה אנשים שפשוט לא מחוברים למציאות וזה כבר מתחיל להיות מכוער.
יש פה כמה אנשים שפשוט לא מחוברים למציאות וזה כבר מתחיל להיות מכוער.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
זה שחקן טופ יורוקאפ כשהוא טוב וכשהוא מאוד טוב השמיים הם הגבול ועדיין אנדרייטד מטורף , אני עדיין זוכר שראיתי פה הודעה שהוא טוב רק נגד קבוצות כמו נס ציונה , כנראה ההודעה הכי הזוייה שראיתי בפורום