אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ההוא עם האדום
קיבל.ה  148 לייקים

El dudernio כתב: 10 מרץ 2022, 21:48
ההוא עם האדום כתב: 10 מרץ 2022, 16:51
El dudernio כתב: 10 מרץ 2022, 16:26

אני מדבר היום עם בועז.. נפגשים לקפה.
נדאג לפרסם את הקבוצה ביד 2....
שמח ששוב אתה מוצא זמן להיכנס לאשכול כדי להסתלבט,
אבל אם אתה כבר כאן - אשמח לדעת מה הקשר האמיתי שלך לניסנובס ושות' שאתה מגן עליהם באשכול כאן בכל כוחך (כאילו, אתה אשכרה הצדקת את הטענות שלהם מול בוזגלו, טענת שהם מנסים למכור על סמך ידיעות מלפני שנתיים וכו').

נ.ב 1: אף אחד לא מצפה שהם ישימו את הקבוצה ביד 2. כן מצפים שהכותרת בוואן אחרי כל ראיון שלהם תהיה "אנחנו מוכרים" ושיהיה אדם במשרה מלאה שיטפל בנושא.
נ.ב 2: מצחיק שהסתלבטת על יד 2, אבל הניסנובים שאתה מגן עליהם כאן חיפשו מנכ"ל למועדון באול ג'ובס.

אין לי שום קשר לניסנובים.
אני חושב שהם מנהלים גרועים ובעיקר חסרי אמצעים.

אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה, ואני לא חושב שקבוצת כדורגל מוכרים על ידי מודעת דרושים, וזה בעצם מה שאמרת.

כבר מספר פעמים נאמר בערך על ידי כל גורם בחבורת הבעלים שהקבוצה למכירה. אבל אתה לא מאמין בזה אבל מצפה שהם יגידו שוב... צר לי אבל זה מביך.

ולגבי המכירה נתתי לך 3 ליניקים לדיבור לדיבורים עם רוכש בשנה וחצי... וזאת שנה וחצי של קורונה. דבר שאתה אמרת שלא קיים. אז אתה יכול לנסות להיות ציני ומגניב על ההנהלה ועל המועדון ומה שאתה רוצה. אני אמשיך להדבק לעובדות.
כן כן, דבק לעובדות.
הבאת ידיעה על חיפוש רוכש רק שכחת לציין שזה מ-2019, ועכשיו אתה כותב שזה מהשנה וחצי האחרונות.
אבל אתה דבק בעובדות.

אף אחד לא אמר שהם לא טענו שהקבוצה למכירה - אבל אתה לא רואה צעד אחד שהם עשו כדי לקדם את הדבר על זה, ועל זה אנחנו דנים כאן.
גם אם אזרום עם הבולשיט שכתבת כאן על זה שהיו 3 ידיעות בנושא בשנה וחצי האחרונות - זה משהו שאנחנו אמורים להסתפק בו? כשלוני רצה למכור את מכבי הוא פתח את זה בערך בכל ראיון, כנ"ל כשטביב רצה למכור את בית"ר ואותנו וכו' וכו'. אז ידיעה אחת פעם בחצי שנה זה משהו שאנחנו אמורים להגיד עליו שהם באמת מנסים? מביך.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

ההוא עם האדום כתב: 10 מרץ 2022, 22:11
ההוא עם האדום כתב: 10 מרץ 2022, 16:51

שמח ששוב אתה מוצא זמן להיכנס לאשכול כדי להסתלבט,
אבל אם אתה כבר כאן - אשמח לדעת מה הקשר האמיתי שלך לניסנובס ושות' שאתה מגן עליהם באשכול כאן בכל כוחך (כאילו, אתה אשכרה הצדקת את הטענות שלהם מול בוזגלו, טענת שהם מנסים למכור על סמך ידיעות מלפני שנתיים וכו').

נ.ב 1: אף אחד לא מצפה שהם ישימו את הקבוצה ביד 2. כן מצפים שהכותרת בוואן אחרי כל ראיון שלהם תהיה "אנחנו מוכרים" ושיהיה אדם במשרה מלאה שיטפל בנושא.
נ.ב 2: מצחיק שהסתלבטת על יד 2, אבל הניסנובים שאתה מגן עליהם כאן חיפשו מנכ"ל למועדון באול ג'ובס.

אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה, ואני לא חושב שקבוצת כדורגל מוכרים על ידי מודעת דרושים, וזה בעצם מה שאמרת.

כבר מספר פעמים נאמר בערך על ידי כל גורם בחבורת הבעלים שהקבוצה למכירה. אבל אתה לא מאמין בזה אבל מצפה שהם יגידו שוב... צר לי אבל זה מביך.

ולגבי המכירה נתתי לך 3 ליניקים לדיבור לדיבורים עם רוכש בשנה וחצי... וזאת שנה וחצי של קורונה. דבר שאתה אמרת שלא קיים. אז אתה יכול לנסות להיות ציני ומגניב על ההנהלה ועל המועדון ומה שאתה רוצה. אני אמשיך להדבק לעובדות.
כן כן, דבק לעובדות.
הבאת ידיעה על חיפוש רוכש רק שכחת לציין שזה מ-2019, ועכשיו אתה כותב שזה מהשנה וחצי האחרונות.
אבל אתה דבק בעובדות.

אף אחד לא אמר שהם לא טענו שהקבוצה למכירה - אבל אתה לא רואה צעד אחד שהם עשו כדי לקדם את הדבר על זה, ועל זה אנחנו דנים כאן.
כתבתי שבשנה וקצת האחרונות, וכל הלינקים מי שאמרתי היה מהשנה וחצי האחרונות. אתה מוזמן ללכת לבדוק. שום דבר לא היה מ 2019, אז כן אני דבק לעובדות.

אני מנסה להבין איזה צעד אתה מחפש?
למשל עכשיו שהביאו את שגריר בחריין למשחק זה צעד?
זה שבועז תושב כל כמה זמן נוסע לבחריין / איחוד האמירויות זה צעד?

כמו שאמרתי אני לא ממש מבין אילו צעדים נראים לעין אתה מצפה לראות. ואני לא מצליח להבין למה אתה חושב שמה שאתה "רואה" יעזור למכירת הקבוצה.
ההוא עם האדום
קיבל.ה  148 לייקים

El dudernio כתב: 10 מרץ 2022, 22:18
ההוא עם האדום כתב: 10 מרץ 2022, 22:11

כן כן, דבק לעובדות.
אבל אתה דבק בעובדות.

כתבתי שבשנה וקצת האחרונות, וכל הלינקים מי שאמרתי היה מהשנה וחצי האחרונות. אתה מוזמן ללכת לבדוק. שום דבר לא היה מ 2019, אז כן אני דבק לעובדות.

אני מנסה להבין איזה צעד אתה מחפש?
למשל עכשיו שהביאו את שגריר בחריין למשחק זה צעד?
זה שבועז תושב כל כמה זמן נוסע לבחריין / איחוד האמירויות זה צעד?

כמו שאמרתי אני לא ממש מבין אילו צעדים נראים לעין אתה מצפה לראות. ואני לא מצליח להבין למה אתה חושב שמה שאתה "רואה" יעזור למכירת הקבוצה.
אוף זה מתיש.
אשכרה כתוב לך בהודעה הראשונה באשכול אילו צעדים נראים לעין אני מצפה לראות.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

1) הודעה על מחיר הקבוצה (פרט שולי ששכחו לאורך השנים)
2) פגישות עם אנשי עסקים שאוהדים/מקורבים לקבוצה כדי שיוכלו לעניין מכרים שלהם
3) למנות אדם שיטפל בנושא ואשכרה יעשה את זה
4) שכירת חברת ייעוץ חיצונית שתכין את המועדון למכירה ותטפל בתיווך מול גורמים רלוונטיים (עדיף על כל רכש בינואר)
5) שיווק הקבוצה בתקשורת
1 + 5 = מודעת דרושים.
2. הדבר קורה מידיעה.
3. זה כל מה שבועז תישב עושה במועדון.
4. חייב להבין מה זה תטפל בתיווך מול גורמים רלוונטים... למה שיהיה תיווך? יש גורם בהנהלה שזה כל תפקידו.
אוהד כורסא
קיבל.ה  492 לייקים

555 כתב: 10 מרץ 2022, 15:25 יש דברים שאתה לא יודע לגבי מה חלק מהקהל עושה, בקרוב תדע.
תקרא את הדו"חות הכספיים, הפועל תהיה באותו מצב כספי גם ללא הניסנובים.
תוכל לפרט קצת יותר? גם ככה כל הנושא הזה הוא מייאש.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מה יש לפרט, הם לא שמים שקל, הם לא רוצים למכור, הם מחזיקים את הפועל מתוך אינטרס. בדיוק כמו שאול, בדיוק כמו טביב. רק שהם עשו יד אחת עם הקהל מראש. את זה לא אקח להם.
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

האדס כתב:מה יש לפרט, הם לא שמים שקל, הם לא רוצים למכור, הם מחזיקים את הפועל מתוך אינטרס. בדיוק כמו שאול, בדיוק כמו טביב. רק שהם עשו יד אחת עם הקהל מראש. את זה לא אקח להם.
איך יד אחת מסתדר עם הקריאות הנהלה זונה שיש ביציעים? עם המחאות שהיו בהחרמת המשחק מול חיפה?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

האדס כתב: 11 מרץ 2022, 08:27 מה יש לפרט, הם לא שמים שקל, הם לא רוצים למכור, הם מחזיקים את הפועל מתוך אינטרס. בדיוק כמו שאול, בדיוק כמו טביב. רק שהם עשו יד אחת עם הקהל מראש. את זה לא אקח להם.
עובדית בשנים 19-21 הם שמו 2.7 מליון. זה לא משנה ההגדרה של זה כהלואת בעלים המציאות היא שזה כסף שעבר מחשבון הבנק הפרטי שלהם לטובת הפועל.

עובדית בועז תושב כל הזמן מדבר ומנסה לעניין אנשים חלקם רוצים אותו איתם, חלקם רוצים "רק" לתרום, הרב אומרים לא כי זה פשוט לא מענין אותם.

אלו עובדות.
לא רוצים למכור זאת פרשנות שלך.
אינטרסים? גם הרוכש שבעזרת הפישונט יגיע במהרה יעשה את זה מתוך אינטרס.

שאול מוטט את המועדון וגמר אותו.
טביב הרס את מחלקת הנוער והיה הטריגר לתחילת התהליך שהסתיים בפירוק.

הם ממש לא בלבל הזה, הם פשוט מנהלים גרועים וחסרי אמצעים ולכן רצוי שיבוא מישהו אחר במקומם.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

לירון האדום כתב: 11 מרץ 2022, 08:40
האדס כתב:מה יש לפרט, הם לא שמים שקל, הם לא רוצים למכור, הם מחזיקים את הפועל מתוך אינטרס. בדיוק כמו שאול, בדיוק כמו טביב. רק שהם עשו יד אחת עם הקהל מראש. את זה לא אקח להם.
איך יד אחת מסתדר עם הקריאות הנהלה זונה שיש ביציעים? עם המחאות שהיו בהחרמת המשחק מול חיפה?

אני מת על האדס... רק שהוא כאדם למוד נסיון רואה בכל דבר רק את הרע.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

בולשיט.
אין שום קריאות הנהלה זונה ואין שום מחאה פעילה. קומץ ששר שרון ניסנוב בן זונה זה המקסימום של ה״מחאה״ הזו.

רוצה להיזכר איך נראת מחאה אמיתית נגד בעלים שמשמיד כל חלקה טובה במועדון?
הנה טעימה
תמונה

תמונה

תמונה
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

El dudernio כתב: 11 מרץ 2022, 08:45
האדס כתב: 11 מרץ 2022, 08:27 מה יש לפרט, הם לא שמים שקל, הם לא רוצים למכור, הם מחזיקים את הפועל מתוך אינטרס. בדיוק כמו שאול, בדיוק כמו טביב. רק שהם עשו יד אחת עם הקהל מראש. את זה לא אקח להם.
עובדית בשנים 19-21 הם שמו 2.7 מליון. זה לא משנה ההגדרה של זה כהלואת בעלים המציאות היא שזה כסף שעבר מחשבון הבנק הפרטי שלהם לטובת הפועל.

עובדית בועז תושב כל הזמן מדבר ומנסה לעניין אנשים חלקם רוצים אותו איתם, חלקם רוצים "רק" לתרום, הרב אומרים לא כי זה פשוט לא מענין אותם.

אלו עובדות.

הם ממש לא בלבל הזה, הם פשוט מנהלים גרועים וחסרי אמצעים ולכן רצוי שיבוא מישהו אחר במקומם.
כשאתה מביא מידע זה עובדות,
כשאני מביא מידע זה פרשנות.
גם קנדה נגע ביד בטעות. הכל טוב, נסכים שלא להסכים.
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

האדס כתב:

בולשיט.
אין שום קריאות הנהלה זונה ואין שום מחאה פעילה. קומץ ששר שרון ניסנוב בן זונה זה המקסימום של ה״מחאה״ הזו.

הנה טעימה
תמונה

תמונה

תמונה
מכיר דיי מקרוב את המחאה נגד טביב וזוכר אותה היטב.
רק שאין כאן השוואה.
טביב לקח מועדון עשיר והרס אותו ועשה הכל כדי לעצבן את הקהל במסווה של פועל נגד האלימות.
הם לקחו קבוצה הרוסה ומרוסקת, העלו אותה ליגה (ראה מה קורה בבני יהודה השנה), הצליחו להגיע לגמר גביע להביא פלייאוף עליון וגם להצליח במחלוקת הנוער ולהביא שחקנים לבוגרים.

האם הם צריכים להישאר כבעלים?
התשובה היא לא.
האם הם רוצים למכור?
לדעתי התשובה היא גם לא (אלא כן יצליחו לעשות איזה אקזיט על המועדון).
האם צריך בתום העונה למחות נגדם?
כן.
האם הם דומים לטביב?
לא

האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הצליחו להגיע לפלייאוף העליון ןלגמר הגביע. אתה ממש מדקלם את דף המסרים שלהם (וזה באמת כנראה בתמימות ולא מכוונה רעה לתמוך בהם).
הנורמליזציה של הבינוניות שהם עשו להפועל היא גרועה בעייני מכל טביב ושאול. זה נזק שמאוד קשה לתקן אותו.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

האדס כתב: 11 מרץ 2022, 08:52
El dudernio כתב: 11 מרץ 2022, 08:45

אלו עובדות.

כשאתה מביא מידע זה עובדות,
כשאני מביא מידע זה פרשנות.
גם קנדה נגע ביד בטעות. הכל טוב, נסכים שלא להסכים.
ההשקעה שלהם אבל זאת עובדה. הם הרי מחוייבים כל שנה להעביר דוח מאזן פיננסי כדי לקבל אישור לניהול תקין של עמותה. זה לא שהם עושים את זה מטוב ליבם הם מחוייבים לזה חוקית.

כנ"ל לגבי תושב, שלדעתי ההפגנה אמורה להיות נגדו אם כבר.

להגיד שהם לא רוצים למכור וזאת עובדה זה פשוט לא נכון כי הם כבר התבטאו בדיוק הפוך מזה מספר רב של פעמים. אתה יכול להגיד שאתה לא מאמין להם... אבל היי זה כבר "פרשנות" שלך לדברים שנאמרים. אין לי יכולת להתווכח ולדון עם תחושות. רק מבקש שתצין שלתחושתך הם לא מעוניינים למכור. לא שזאת עובדה
ההוא עם האדום
קיבל.ה  148 לייקים

El dudernio כתב: 10 מרץ 2022, 22:51
4) שכירת חברת ייעוץ חיצונית שתכין את המועדון למכירה ותטפל בתיווך מול גורמים רלוונטיים (עדיף על כל רכש בינואר)
5) שיווק הקבוצה בתקשורת
1 + 5 = מודעת דרושים.
2. הדבר קורה מידיעה.
4. חייב להבין מה זה תטפל בתיווך מול גורמים רלוונטים... למה שיהיה תיווך? יש גורם בהנהלה שזה כל תפקידו.
תגיד, אתה עושה דווקא או שסתם אין לך מושג איך דברים בעולמות השיווק והעסקים עובדים?

1 + 5 = מודעת דרושים.

אפילו רומן אברמוביץ' פרסם שצ'לסי תעלה 4 מיליארד דולר והוא מוכר. זאת גם מודעת דרושים בעינייך?
איך אפשר לקנות משהו שלא משווק ולא אומרים מה המחיר שלו?

2. הדבר קורה מידיעה.

נו, סוף סוף אתה מודה שיש לך קשרים בהנהלה.

בועז תושב אחראי גם על עוד דברים במועדון (נשים, נוער, וכו') - ובנוסף יש לו חברת השקעות.
זה שפעם בחצי שנה יש לו כמה פגישות בעניין זה ממש לא אומר שהוא קם כל בוקר וחושב איך היום אני עומד למכור את הפועל.
תקרא קצת על מה אביב בושינסקי עשה כדי למכור את מכבי, אולי תבין משהו.

כמו שהסברתי לך - זה לא כל תפקידו.
אבל נגיד וגם עם הבולשיט הזה אזרום וזה כן: ברגע שנחתם הסכם השלום הוא רץ לאמירויות, אבל איזה קשרים בדיוק יש לו שם?
נגיד והיו רוצים לפתות רוסים כרגע לרכוש את הפועל כדי להעביר כספים מרוסיה לישראל, איזה ידע יש לו על השוק הרוסי? כמה אוליגרכים חוץ מרומן אברמוביץ הוא מכיר?

כדי להגיע לגורמים הכי רלוונטיים לרוב אתה חייב מישהו שיתווך בינך לביניהם.
555
קיבל.ה  623 לייקים

האדס כתב: 11 מרץ 2022, 08:49

בולשיט.

הנה טעימה
תמונה

תמונה

תמונה
נכון אין מחאה, אתה יודע הרי.
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

האדס כתב:הצליחו להגיע לפלייאוף העליון ןלגמר הגביע. אתה ממש מדקלם את דף המסרים שלהם (וזה באמת כנראה בתמימות ולא מכוונה רעה לתמוך בהם).
הנורמליזציה של הבינוניות שהם עשו להפועל היא גרועה בעייני מכל טביב ושאול. זה נזק שמאוד קשה לתקן אותו.
אני מציין עובדות.
יותר קשה לרתום אחרייך אנשים ששבעים ממחאות בזמן שהקבוצה היא סבירה.
אין מה להשוות בינהם לבין טביב וכל ניסיון כזה רק מגמד את הנזק שטביב עשה.

dino
קיבל.ה  2441 לייקים

לירון האדום כתב: 11 מרץ 2022, 14:29
האדס כתב:הצליחו להגיע לפלייאוף העליון ןלגמר הגביע. אתה ממש מדקלם את דף המסרים שלהם (וזה באמת כנראה בתמימות ולא מכוונה רעה לתמוך בהם).
אני מציין עובדות.
יותר קשה לרתום אחרייך אנשים ששבעים ממחאות בזמן שהקבוצה היא סבירה.
אין מה להשוות בינהם לבין טביב וכל ניסיון כזה רק מגמד את הנזק שטביב עשה.

כי הניסנובס כל כך משעממים, כה חסרי אמביציה, כה חסרי תשוקה ושאיפות, שזה הדביק את הקהל בהשלמה עם הבינוניות
סמל אישי של משתמש
פיטר אורלנדיץ'
קיבל.ה  10 לייקים

שמשהו יצרו קשר עם אדם נוימן דחוף ויסביר לו למה כדאי לו לבוא אלינו .
אני לא אחיה עם ההרגשה הזאת אם הם יהפכו למועדון גדול
חשבו שאשתנה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

פיטר אורלנדיץ' כתב:שמשהו יצרו קשר עם אדם נוימן דחוף ויסביר לו למה כדאי לו לבוא אלינו .
למה?

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

באולפן שישי מדווחים על "רכבת אווירית" של אוליגרכים לישראל
הזדמנות כזו לא תחזור

לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

פיטר אורלנדיץ' כתב:שמשהו יצרו קשר עם אדם נוימן דחוף ויסביר לו למה כדאי לו לבוא אלינו .
אשתו היא אחותו של אבי יחיאל שהוא מנכ"ל (משהו כזה) המועדון

dino
קיבל.ה  2441 לייקים

תכלס הוא יכול להיות בעלים טוב בסגנון דניאל יאמר עם ראש אחר מהרגיל.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

De Niro כתב: 11 מרץ 2022, 20:35 באולפן שישי מדווחים על "רכבת אווירית" של אוליגרכים לישראל
הזדמנות כזו לא תחזור

אל תצפה שהאחים ניסנוב יעשו משהו עם זה, אולי רק בועז תושב
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

dino כתב:
De Niro כתב: 11 מרץ 2022, 20:35 באולפן שישי מדווחים על "רכבת אווירית" של אוליגרכים לישראל
הזדמנות כזו לא תחזור

אל תצפה שהאחים ניסנוב יעשו משהו עם זה, אולי רק בועז תושב
מי שאחראים לכך במועדון חייבים לנסות לפנות אליהם.
לגרום לאותם עשירים להבין שמהלך כזה הוא מהלך שיועיל למעמד שלהם בארץ.

סמל אישי של משתמש
פיטר אורלנדיץ'
קיבל.ה  10 לייקים

De Niro כתב: 11 מרץ 2022, 20:28
למה?

תרם מיליון שקל העונה ומדווחים שהוא רוצה להעמיק את המעורבות שלו בשנה הבאה .
צריך להסביר לו למה רק הפועל שלנו טובה לו. חייב
חשבו שאשתנה
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

לא קצת מביך לרצות בעלים שהוא אוליגרך רוסי כרגע? בהתחשב במגמה העולמית וזה
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ר.ש כתב:לא קצת מביך לרצות בעלים שהוא אוליגרך רוסי כרגע? בהתחשב במגמה העולמית וזה
לא.אנחנו מועדון ספורט תחרותי לא מפלגה פוליטית.

סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

:rofl:

במצבנו אני לוקח בלי היסוס גם את אדולף בין-לאדן שעשה את הונו מחטיפה ומכירה של יתומים בביאפרה, בתנאי שישקיע כסף חי במועדון
שער 5 זה הלב
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

ההוא עם האדום כתב: 11 מרץ 2022, 10:27
El dudernio כתב: 10 מרץ 2022, 22:51
5) שיווק הקבוצה בתקשורת
1 + 5 = מודעת דרושים.
2. הדבר קורה מידיעה.
תגיד, אתה עושה דווקא או שסתם אין לך מושג איך דברים בעולמות השיווק והעסקים עובדים?

1 + 5 = מודעת דרושים.

אפילו רומן אברמוביץ' פרסם שצ'לסי תעלה 4 מיליארד דולר והוא מוכר. זאת גם מודעת דרושים בעינייך?
איך אפשר לקנות משהו שלא משווק ולא אומרים מה המחיר שלו?

2. הדבר קורה מידיעה.

נו, סוף סוף אתה מודה שיש לך קשרים בהנהלה.

בועז תושב אחראי גם על עוד דברים במועדון (נשים, נוער, וכו') - ובנוסף יש לו חברת השקעות.
זה שפעם בחצי שנה יש לו כמה פגישות בעניין זה ממש לא אומר שהוא קם כל בוקר וחושב איך היום אני עומד למכור את הפועל.
תקרא קצת על מה אביב בושינסקי עשה כדי למכור את מכבי, אולי תבין משהו.

כמו שהסברתי לך - זה לא כל תפקידו.
אבל נגיד וגם עם הבולשיט הזה אזרום וזה כן: ברגע שנחתם הסכם השלום הוא רץ לאמירויות, אבל איזה קשרים בדיוק יש לו שם?
נגיד והיו רוצים לפתות רוסים כרגע לרכוש את הפועל כדי להעביר כספים מרוסיה לישראל, איזה ידע יש לו על השוק הרוסי? כמה אוליגרכים חוץ מרומן אברמוביץ הוא מכיר?

כדי להגיע לגורמים הכי רלוונטיים לרוב אתה חייב מישהו שיתווך בינך לביניהם.
1. כמו שאמרתי לזכרוני יש תג מחיר ותנאי רכישה ונקבתי אותם כאן. הם כמעט בכל ראיון מצהירים שהמועדון למכירה. במה זה שונה מאברמוביץ שציין שהןא מוכר בב 3 מליארד ואז כשהגיע הצעה סירב למכור ודרש 4? אתה גם שוכח שאברמוביץ רצה למכור את הקבוצה בדחיפות מתוך אינטרס צר ואישי. לניסוב אין כאלה. ולייצר כזה מלאכותי על ידי הפגנות מתחת לבית שלהם לא ממש "יביא לפה" את הבעלים שאנחנו רוצים.

2. כמו שאתה מציין כעובדה שתושב מעורב בעוד דברים ואני לא חושד שאתה מקןרב אליו. ככה גם אני לא מקןרב לאף אחד. בלי קשר תעשה שניה גוגל תתאמץ בטוח שתמצא את דרכים להתקשר עם חלק מהבעלים. תתפלא לשמוע שחלקם גם עונים ומאוד נגישים לקהל.

3. להבנתי אחרי בהתפוצצות עיסקת סרסור בועז תושה הלך 2 צעדים אחורה ולא רוצה להיות חלק פעיל בניהות המועדון. ייתכן ואני טועה אבל זה המצב למייטב ידעתי.

4. אני לא בועז תושב. אני לא יודע עם מי הוא מדבר ואת מי הוא מכיר. ייתכן והוא פחות מוכשר ומקושר מאביב בושינסקי. זה לא משנה את העובדה שהוא מנסה למצוא רוכש שיקח את המועדון. זה די הזוי בעיני שילדים בני 24 או 17 שעדין לא עשו כלום בחיים (והכוונה לא אליך ספציפית) חושבים שהם יודעים טוב יותר מה צריך לעשות בשביל למכור את המועדון מבועז תושב... אני לא אומר שהם טועים בהכרח אבל קצת צניעות לא תזיק.

5. כמו שכבר אמרתי מאות פעמים לניסנובים אין את האמצעיםמלהיות הבעלים של הפועל אפילו לא זמנית. היחיד שיש לו זה תושב שלצערי לא רוצה בזה. הוא להבנתי המוקד. כי ברגע שהוא רותה בהתאם לחוזה בין הבעלים מחר הוא מחזיק ב 50% מהקבוצה ואפילו יותר... ההתנהלות מול ביל מניות ראשי שרוצה לצאת תהיה נוחה ומהירה בהרבה מאשר מול 1 שאין לו סמכות להחליט כלום לבד כי הוא מחזיק בפחות מ 40%.
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

D red imperia כתב: 12 מרץ 2022, 07:53 :rofl:

במצבנו אני לוקח בלי היסוס גם את אדולף בין-לאדן שעשה את הונו מחטיפה ומכירה של יתומים בביאפרה, בתנאי שישקיע כסף חי במועדון
אז אנחנו דווקא כן מייצגים את ישראל. הבנתי…
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

ר.ש כתב: 12 מרץ 2022, 11:30
D red imperia כתב: 12 מרץ 2022, 07:53 :rofl:

אז אנחנו דווקא כן מייצגים את ישראל. הבנתי…
beggars can't be choosers

כרגע אנחנו מייצגים שכונה. כשיהיה לנו מועדון וקבוצה וניסע לאירופה מדי שנה, השאלה של הייצוג תעלה שוב לדיון.
שער 5 זה הלב
ההוא עם האדום
קיבל.ה  148 לייקים

ר.ש כתב: 11 מרץ 2022, 21:24 לא קצת מביך לרצות בעלים שהוא אוליגרך רוסי כרגע? בהתחשב במגמה העולמית וזה
צריך לזכור שרוב האוליגרכים שבורחים משם כעת לא מקורבים לפוטין ברמות של אברמוביץ'.
אם הניסנובים לא פנו השבוע לבנקי השקעות במוסקבה, אנשי הקהילה היהודית וכו' במטרה לאתר אחד כזה - הם באמת הכי פראיירים בעולם.
ההוא עם האדום
קיבל.ה  148 לייקים

ועדכון מספורט 5:

איש העסקים ומקורבו של שרון ניסנוב, עופר צ'יבוטרו, יהפוך כבר בימים באופן רישמי לאחד מחברי הדירקטוריון במועדון. כפי שנחשף לראשונה באתר ערוץ הספורט צ'יבוטרו השקיע העונה כ-2 מיליון שקלים במועדון, ולמעשה הוא אחראי ביחד עם הניסנובים והתושבים על היציבות הכלכלית וסגירת חובות עבר. לאחר אישורו כדירקטור, צ'יבוטרו יהיה חלק מהכנת תוכנית העבודה לעונה הבאה כשכבר בעונה הנוכחית היה לו משקל בקבלת החלטות והוא זוכה להערכה אדירה במועדון. אחד מבעלי הקבוצה, שרון ניסנוב אמר עליו: "עופר הוא חבר נפש ונכס להפועל תא גם בלי הגדרות כאלו ואחרות".

השכונה הזאת פשוט מדהימה.
במקום לחפש רוכש לעונה הבאה הם מביאים חברים שלהם להיות שותפים לעונה הבאה.
הם אשכרה לא מבינים שהם לא אמורים להיות כאן, ואז עוד אוהדי הפועל יאמינו להם שהם רוצים למכור.

ולמי שזה לא היה ברור: בזמן שאנחנו מדברים כאן על פניות לאוליגרכים רוסים שרק מחפשים איך להוציא את הכסף מרוסיה או אנשי עסקים מהמפרץ - אותם מעניין כרגע רק להבטיח את מקומם בראש המועדון בעונה הבאה.
אז מה הנהלת הפועל תל אביב עשתה החודש כדי למצוא רוכש למועדון? כלום ושום ודבר, רק הרחיקו אותנו משם.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ההוא עם האדום כתב:ועדכון מספורט 5:

איש העסקים ומקורבו של שרון ניסנוב, עופר צ'יבוטרו, יהפוך כבר בימים באופן רישמי לאחד מחברי הדירקטוריון במועדון. כפי שנחשף לראשונה באתר ערוץ הספורט צ'יבוטרו השקיע העונה כ-2 מיליון שקלים במועדון, ולמעשה הוא אחראי ביחד עם הניסנובים והתושבים על היציבות הכלכלית וסגירת חובות עבר. לאחר אישורו כדירקטור, צ'יבוטרו יהיה חלק מהכנת תוכנית העבודה לעונה הבאה כשכבר בעונה הנוכחית היה לו משקל בקבלת החלטות והוא זוכה להערכה אדירה במועדון. אחד מבעלי הקבוצה, שרון ניסנוב אמר עליו: "עופר הוא חבר נפש ונכס להפועל תא גם בלי הגדרות כאלו ואחרות".

השכונה הזאת פשוט מדהימה.
הם אשכרה לא מבינים שהם לא אמורים להיות כאן, ואז עוד אוהדי הפועל יאמינו להם שהם רוצים למכור.

ולמי שזה לא היה ברור: בזמן שאנחנו מדברים כאן על פניות לאוליגרכים רוסים שרק מחפשים איך להוציא את הכסף מרוסיה או אנשי עסקים מהמפרץ - אותם מעניין כרגע רק להבטיח את מקומם בראש המועדון בעונה הבאה.
אז מה הנהלת הפועל תל אביב עשתה החודש כדי למצוא רוכש למועדון? כלום ושום ודבר, רק הרחיקו אותנו משם.
יש קישור לידיעה? ממתי היא?
תודה

סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

היכן באמת סיימון כץ בימים אלה? לא מעוניין באיזה סיבוב פרסום קטן בתמורה לכמה לירות וכמה אחוזים על הדרך?
שער 5 זה הלב
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הזרים 2 מיליון? לא. זה ענק.
אגב הוא ואיציק ניסנוב נצפו ברגעים אלו במגרש על הספסל.
מקווה לנאום מוטיבציה של השניים החדר ההלבשה.

יותר גרועים מטביב.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

מועדון חברים, באמת עצוב
ההוא עם האדום
קיבל.ה  148 לייקים

De Niro כתב: 12 מרץ 2022, 15:43
ההוא עם האדום כתב:ועדכון מספורט 5:

השכונה הזאת פשוט מדהימה.

יש קישור לידיעה? ממתי היא?
תודה

היה בצ'אט הכתבים ועכשיו אני רואה שהעלו אייטם:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=396648

לא יודע מה יותר מרתיח אותי:
1) הידיעה הזאת.
2) או זה שבמקום לדרוש מהם למכור ולעשות לשם כך צעדים כדי שנפסיק להיות בינוניים, אנשים כאן עסוקים בקולו או שחקני נוער שנזרקו להרכב כאילו לא מדובר בסימפוטמים של מועדון חולה.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אגב מחיפוש מהיר בגוגל,
צ׳יבוטרו תחילה תרם מיליון. בידיעה אחרת השקיע 1.5 מיליון, ואתמול כבר עלה ל-2 מיליון.
כל זאת מתרחש כשהפועל משתחררת מלא פחות מ-6 שחקנים, שלושה מהם משתכרים גבוה: לוסיו, רוסה, קולו, דיבה, ביטון והופמייסטר.
מעניין לאיפה התרומה הזו הלכה.
שליחת תגובה