כן כן, דבק לעובדות.El dudernio כתב: ↑10 מרץ 2022, 21:48ההוא עם האדום כתב: ↑10 מרץ 2022, 16:51שמח ששוב אתה מוצא זמן להיכנס לאשכול כדי להסתלבט,El dudernio כתב: ↑10 מרץ 2022, 16:26
אני מדבר היום עם בועז.. נפגשים לקפה.
נדאג לפרסם את הקבוצה ביד 2....
אבל אם אתה כבר כאן - אשמח לדעת מה הקשר האמיתי שלך לניסנובס ושות' שאתה מגן עליהם באשכול כאן בכל כוחך (כאילו, אתה אשכרה הצדקת את הטענות שלהם מול בוזגלו, טענת שהם מנסים למכור על סמך ידיעות מלפני שנתיים וכו').
נ.ב 1: אף אחד לא מצפה שהם ישימו את הקבוצה ביד 2. כן מצפים שהכותרת בוואן אחרי כל ראיון שלהם תהיה "אנחנו מוכרים" ושיהיה אדם במשרה מלאה שיטפל בנושא.
נ.ב 2: מצחיק שהסתלבטת על יד 2, אבל הניסנובים שאתה מגן עליהם כאן חיפשו מנכ"ל למועדון באול ג'ובס.
אין לי שום קשר לניסנובים.
אני חושב שהם מנהלים גרועים ובעיקר חסרי אמצעים.
אני פשוט לא מבין מה אתה רוצה, ואני לא חושב שקבוצת כדורגל מוכרים על ידי מודעת דרושים, וזה בעצם מה שאמרת.
כבר מספר פעמים נאמר בערך על ידי כל גורם בחבורת הבעלים שהקבוצה למכירה. אבל אתה לא מאמין בזה אבל מצפה שהם יגידו שוב... צר לי אבל זה מביך.
ולגבי המכירה נתתי לך 3 ליניקים לדיבור לדיבורים עם רוכש בשנה וחצי... וזאת שנה וחצי של קורונה. דבר שאתה אמרת שלא קיים. אז אתה יכול לנסות להיות ציני ומגניב על ההנהלה ועל המועדון ומה שאתה רוצה. אני אמשיך להדבק לעובדות.
הבאת ידיעה על חיפוש רוכש רק שכחת לציין שזה מ-2019, ועכשיו אתה כותב שזה מהשנה וחצי האחרונות.
אבל אתה דבק בעובדות.
אף אחד לא אמר שהם לא טענו שהקבוצה למכירה - אבל אתה לא רואה צעד אחד שהם עשו כדי לקדם את הדבר על זה, ועל זה אנחנו דנים כאן.
גם אם אזרום עם הבולשיט שכתבת כאן על זה שהיו 3 ידיעות בנושא בשנה וחצי האחרונות - זה משהו שאנחנו אמורים להסתפק בו? כשלוני רצה למכור את מכבי הוא פתח את זה בערך בכל ראיון, כנ"ל כשטביב רצה למכור את בית"ר ואותנו וכו' וכו'. אז ידיעה אחת פעם בחצי שנה זה משהו שאנחנו אמורים להגיד עליו שהם באמת מנסים? מביך.