דרבי גמר גביע 2.6
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
7 ימים או 9 ימים עד הגמר?
כרטיסים? משהו?
כרטיסים? משהו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1763 לייקים
אין גדר בין 7ל8
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 246 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
עשו כבר דברים יותר מופרכים, לא נראה לי בעייתי
בשולי הדברים, איזה עלובים ראשי ההתאחדות שלנו שלא הצליחו לסיים עונה בזמן ונוצר הלחץ המטומטפ הזה?!
לא מבין את זה, באמת, ליגות יותר מורכבות משלנו, במדינות שחטפו גלי קורונה יותר ארוכים ונוראיים משלנו הצליחו לסיים ליגה של 38 (!!!) מחזורים בזמן. ואצלינו, ליגה חצי חובבנית, עם 36 מחזורים לא הצליחו לסיים בזמן ועכשיו הכל בלחץ
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 314 לייקים
באיזה עוד ליגה הכדורגל נעצר במהלך החודש האחרון של העונה למשך כמעט שבועיים בגלל מצב בטחוני?סומך כתב: ↑23 מאי 2021, 17:47עשו כבר דברים יותר מופרכים, לא נראה לי בעייתי
בשולי הדברים, איזה עלובים ראשי ההתאחדות שלנו שלא הצליחו לסיים עונה בזמן ונוצר הלחץ המטומטפ הזה?!
לא מבין את זה, באמת, ליגות יותר מורכבות משלנו, במדינות שחטפו גלי קורונה יותר ארוכים ונוראיים משלנו הצליחו לסיים ליגה של 38 (!!!) מחזורים בזמן. ואצלינו, ליגה חצי חובבנית, עם 36 מחזורים לא הצליחו לסיים בזמן ועכשיו הכל בלחץ
את הסם הכי גדול
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
נעצרו מסיבות אחרותקוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 מאי 2021, 17:55באיזה עוד ליגה הכדורגל נעצר במהלך החודש האחרון של העונה למשך כמעט שבועיים בגלל מצב בטחוני?סומך כתב: ↑23 מאי 2021, 17:47עשו כבר דברים יותר מופרכים, לא נראה לי בעייתי
ו11 יום של עצירה זה לא תירוץ כשליגות ממדינות יותר מורכבות הספיקו להשלים עוד 5 (!!!) מחזורים יותר ממך (שלא לדבר על זה שחלקם גם השלימו גביע)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 314 לייקים
סומך כתב: ↑23 מאי 2021, 18:13נעצרו מסיבות אחרותקוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 מאי 2021, 17:55באיזה עוד ליגה הכדורגל נעצר במהלך החודש האחרון של העונה למשך כמעט שבועיים בגלל מצב בטחוני?סומך כתב: ↑23 מאי 2021, 17:47
עשו כבר דברים יותר מופרכים, לא נראה לי בעייתי
ו11 יום של עצירה זה לא תירוץ כשליגות ממדינות יותר מורכבות הספיקו להשלים עוד 5 (!!!) מחזורים יותר ממך (שלא לדבר על זה שחלקם גם השלימו גביע)
ההבדל הוא שאצלנו הכדורגל נעצר בחודש האחרון של העונה, שיש לך דדליין לסיים הכל עד היום האחרון של החודש ושאין לך זמן להתארגן.
מה ציפית מההתאחדות לעשות אחרת כאן בעצם?
אני מקווה שאתה מבין את ההבדל בין ליגה שנעצרת בדצמבר בגלל קורונה לליגה שנעצרת בחודש מאי .
את הסם הכי גדול
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
שואל שוב, הליגות האחרות הספיקו לשחק 5 מחזורים ב11 היום האלו? כי אם לא, אז למה אתה מערבב?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 מאי 2021, 18:42סומך כתב: ↑23 מאי 2021, 18:13נעצרו מסיבות אחרותקוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 מאי 2021, 17:55
באיזה עוד ליגה הכדורגל נעצר במהלך החודש האחרון של העונה למשך כמעט שבועיים בגלל מצב בטחוני?
ההבדל הוא שאצלנו הכדורגל נעצר בחודש האחרון של העונה, שיש לך דדליין לסיים הכל עד היום האחרון של החודש ושאין לך זמן להתארגן.
אני מקווה שאתה מבין את ההבדל בין ליגה שנעצרת בדצמבר בגלל קורונה לליגה שנעצרת בחודש מאי .
אני מצפה מההתאחדות להשאיר מרווח טעות למקרים כמו שקרו לנו ממש עכשיו ואז מראש לא היינו מגיעים למצב שיש לנו שבוע לסיים את הליגה ואת הגביע ואין זמן לפאקינג גמר גביע, וקבוצות צריכות לשחרר שחקני מפתח בגלל זה.
אבל אם אתה מייצג את ציפיות הקהל, אז לא יודע באמת למה אני מתלונן, אנחנו כנראה מקבלים מה שמגיע לנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
ההתאחדות לכדורגל פועלת למן היוודע זהות שתי העולות לגמר גביע המדינה להעתקת המשחק מסמי עופר לאצטדיון בלומפילד", אמרו הערב (ראשון) בהתאחדות לכדורגל. "לאור הבקשה הרשמית שהגישו היום שתי הקבוצות, מכבי והפועל תל אביב, הנושא צפוי להיות מאושר ביום שלישי הקרוב בהנהלת ההתאחדות לכדורגל שתתבקש גם לאשר את קיום גמר גביע המדינה ב-2 ביוני. כמו כן, בהגרלה שנערכה בצהריים במשרדי ההתאחדות נקבע כי מכבי תל אביב תהיה הקבוצה הביתית בגמר הגביע".
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
ההתאחדות גוף מתועב ומיותר אבל האשמה פה היא על הממשלה, עשו פה על הזמן של העונה סגר ארוך מאוד שברובו הממשלה התעקשה שלא ישוחק ספורט תחרותי כשהנימוק הלא רשמי היה "טעמי נראות ודוגמא אישית כלפי שאר הציבור".סומך כתב: ↑23 מאי 2021, 19:05שואל שוב, הליגות האחרות הספיקו לשחק 5 מחזורים ב11 היום האלו? כי אם לא, אז למה אתה מערבב?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 מאי 2021, 18:42
אני מצפה מההתאחדות להשאיר מרווח טעות למקרים כמו שקרו לנו ממש עכשיו ואז מראש לא היינו מגיעים למצב שיש לנו שבוע לסיים את הליגה ואת הגביע ואין זמן לפאקינג גמר גביע, וקבוצות צריכות לשחרר שחקני מפתח בגלל זה.
אבל אם אתה מייצג את ציפיות הקהל, אז לא יודע באמת למה אני מתלונן, אנחנו כנראה מקבלים מה שמגיע לנו
לא שמעתי על עוד מדינות באירופה שהחליטו באמצע העונה(הנוכחית) לעצור את הכדורגל לחודש וחצי בגלל הקורונה.
מזל שמכבי הוגרלה להיות "המארחת" של הדרבי גמר.לירון האדום כתב:ההתאחדות לכדורגל פועלת למן היוודע זהות שתי העולות לגמר גביע המדינה להעתקת המשחק מסמי עופר לאצטדיון בלומפילד", אמרו הערב (ראשון) בהתאחדות לכדורגל. "לאור הבקשה הרשמית שהגישו היום שתי הקבוצות, מכבי והפועל תל אביב, הנושא צפוי להיות מאושר ביום שלישי הקרוב בהנהלת ההתאחדות לכדורגל שתתבקש גם לאשר את קיום גמר גביע המדינה ב-2 ביוני. כמו כן, בהגרלה שנערכה בצהריים במשרדי ההתאחדות נקבע כי מכבי תל אביב תהיה הקבוצה הביתית בגמר הגביע".
כידוע, מאזן משחקי הבית שלנו הוא איום ונורא.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אני היחיד שרוצה ללכת לישון לפני הגמר ולקום אחרי?
פשוט לא בא לי ללכת ולחזור מבואס אחרי שנקבל 3 ויחגגו לנו על הראש.
דיכאון עם הקבוצה הזו.
פשוט לא בא לי ללכת ולחזור מבואס אחרי שנקבל 3 ויחגגו לנו על הראש.
דיכאון עם הקבוצה הזו.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
לא רוצה לישון אבל באסה שהקבוצה שלי בגמר גביע, במשחק הכי גדול שלה בעשור האחרון, ואני לא יכול להיות בטירוף על זה.
אשכרה נולדנו לסבול

It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
לדעתי החלוקה צריכה להיותקאס כתב:גם בסמי עופר אין גדר ביציע לאורך המגרש.
הפועל 4-9
מכבי 10-2.
בכול מקרה לא משנה איך תהייה החלוקה,בגלל שמכבי הקבוצה הביתית,הספסל שלנו יהיה מתחת לאוהדי מכבי.
-
- קיבל.ה 522 לייקים
עדיין לא נולדתי כשאישרו את תוכנית החלוקה, אבל אם היו שואלים אותי תמיד אפשר לחצות/לחלק את בלומפילד ל-2
מכבי בחלק הדרומי: שערים 8-13
הפועל בחלק הצפוני: שעריםצ2-7
וכל ספסל קבוצה יושב בצד יציע האוהדים שלו.
סך הכל, סתם רעיון, איך אמרו הגשש:
"הפנקס פתוח והיד רושמת"
מכבי בחלק הדרומי: שערים 8-13
הפועל בחלק הצפוני: שעריםצ2-7
וכל ספסל קבוצה יושב בצד יציע האוהדים שלו.
סך הכל, סתם רעיון, איך אמרו הגשש:
"הפנקס פתוח והיד רושמת"

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
חד משמעית, לחצוץ את 7-8 למרות שהבעיה בזה תהיה מתחת ליציעים דווקא כי שם הכל פתוח והאוהדים יתערבבו לעומת היציע עצמו שבו אפשר להניח יריעות בד ולהגיד הפרדנו אבל אני מניח שגם לזה יש פיתרון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
גם שם אפשר לייצר הפרדה, בחודש האחרון כשחזרנו למגרשים חסמו חלק מהגישה מתחת ליציע באמצעות גדרות. הכל פתיר. מניח שייצאו כרטיסים ברביעי/חמישי.
?Don't like much really, do I
But what I do like I love passionately
But what I do like I love passionately
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
במשחקים האחרונים לא היתה מכירה במשרדים שלהם, אלא רק דרך האתר.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מכבי מארחת - הספסל שלהם יהיה מתחת לשער 2 ושל הפועל מתחת ל 13.
-
- קיבל.ה 314 לייקים
אני בעד שגם בחימום הקבוצות יקחו את החצי ההפוך. יוסיף עוד קצת להט ואווירה לPRE GAME
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בהפועל ת"א ממתינים עדיין לאישור של הנהלת ההתאחדות לכדורגל לגבי המועד של גמר גביע המדינה ב-2.6. תחילה היה כעס מאוד גדול במועדון על המועד שנקבע, בעיקר מכיוון שהחוזים של שחקני הקבוצה מסתיימים ב-31 לחודש. גורמים בהפועל אף שוחחו עם הגורמים הרלוונטיים במנהלת ובהתאחדות לכדורגל, שניסו למצוא מועד אחר אך ללא הצלחה, ולכן גם במועדון מבינים שהסיכוי שמועד הגמר ישתנה הוא אפסי. בקבוצה כאמור יצטרכו למצוא פתרון לחוזים של השחקנים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
באסה, מקווה שהאתר לא יקרוס או משהו כזה כשתיפתח המכירהלירון האדום כתב: ↑24 מאי 2021, 15:46במשחקים האחרונים לא היתה מכירה במשרדים שלהם, אלא רק דרך האתר.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שיהיו חכמים ויפתחו קודם לאוהדי הפועל ואז למכבי (או הפוך) כי ביחד תהיה התנפלות והאתר יקרוס
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אחח הימים שהאתר היה קורס שאתה נכנס להזמין כרטיסים לדרבי. בשנים האחרונות בשל הביקוש זה כבר לא קורה כמדומני.לירון האדום כתב: ↑24 מאי 2021, 20:34 שיהיו חכמים ויפתחו קודם לאוהדי הפועל ואז למכבי (או הפוך) כי ביחד תהיה התנפלות והאתר יקרוס
-
- קיבל.ה 314 לייקים
האתר שלהם (שעדיין לא עבר עדכון גרסא לשנות האלפיים) יקרוס בכל מקרה.לירון האדום כתב: ↑24 מאי 2021, 20:34 שיהיו חכמים ויפתחו קודם לאוהדי הפועל ואז למכבי (או הפוך) כי ביחד תהיה התנפלות והאתר יקרוס
גם כשנפתחה המכירה לבית"ר עם הגבלת כרטיסים היו המון בעיות לאנשים, לא רוצה לדמיין מה יקרה לאתר שלהם כשתיפתח המכירה למשחק הכי גדול של הפועל בעשור האחרון.
ודרך אגב, אם אין SOLD OUT תוך יום-יום וחצי אנחנו בושה.
את הסם הכי גדול
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
מענין אם מישהו חושב לתת קדימות למנויים משנה שעברה שלא קיבלו שום פיצוי.
שאלה רטורית כמובן
שאלה רטורית כמובן
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חופשית רטורית.הפועל כתב:מענין אם מישהו חושב לתת קדימות למנויים משנה שעברה שלא קיבלו שום פיצוי.
שאלה רטורית כמובן
וחס וחלילה שלא יתנו קדימות לאלו שרכשו לחצי שלא התקיים.
היחס לקהל מעצבן אותי כל פעם מחדש
-
- קיבל.ה 573 לייקים
שאלה שדנו בה מבחינת שינוי המועד ולא ראיתי תשובה- מה נסגר לגבי שטקוס ושחרורו לנבחרת? הוא ישחק או שבקר ערך חזרה גנרלית מול סכנין?
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כתוב שהפועל נכנעו למועד המשחק
אצל היריבה העירונית הם מתכוונים להלחם על כך שהזרים שלהם שגם מוזמנים לנבחרותיהם, כן ישארו וישחקו, אז בואו נראה עד כמה הניסנובס יכולים להלחם על עניין כזה, שלא מצריך להלחם על לא לשלם לשחקן. שם הם מאוד חזקים.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בינתיים שטקוס בכלל לא זומן לאחרונה לסגל של ליטא, לא ברור מאיפה הבטחון שהפעם הוא יוזמן.
מדובר גם במשחק ידידות.
מדובר גם במשחק ידידות.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1439 לייקים
אוסיף ואומר שיגאל בקר בשער מקטין את הסיכוי לזכות בגביע (מ-1% ל-0.2%). ככה שזה מקטין את הסיכוי שנצטרך לערער לקאס על עניין ההשתתפות באירופה, וזה מקטין הוצאות שצריכות ללכת על הערעור.
הכי גרוע זה שאם מכבי לא יזכו בגביע והקאס ישנה את ההחלטה, זה עכשיו לקנות כרטיסי טיסה הלוך חזור ל-30 איש לאלבניה + מלון לשני לילות לכולם.
חבל את הכסף המיותר הזה אפשר להשקיע בחלוץ תותח מגינאה המושבנית ולקבל כעודף מהסוכן כישרון בן 17 מטנזניה שלא נראה כמותו בארץ.