שנה הבאה
-
- קיבל.ה 411 לייקים
לא קשור לסגל, אבל...
מסתבר שהחל מהעונה הבאה, הקבוצות שישתתפו בגביע המדינה הן רק 8 הקבוצות שסיימו במקומות הראשונים בתום הסיבוב הראשון של העל.
אני חושב שזה צעד נוראי ומפלה, שפוגע בכל המהות של גביע המדינה ככזה שנותן אפשרות לקבוצות מהליגות הנמוכות (ספציפית בכדורסל, לליגה השנייה בלבד) להתחרות מול הקבוצות הגדולות, ובכלל, לחולל איזושהי סנסציה ולהגיע לשלבים המאוחרים של הגביע (ראה ערך הפועל בעונת 2010/11).
מסתבר שהחל מהעונה הבאה, הקבוצות שישתתפו בגביע המדינה הן רק 8 הקבוצות שסיימו במקומות הראשונים בתום הסיבוב הראשון של העל.
אני חושב שזה צעד נוראי ומפלה, שפוגע בכל המהות של גביע המדינה ככזה שנותן אפשרות לקבוצות מהליגות הנמוכות (ספציפית בכדורסל, לליגה השנייה בלבד) להתחרות מול הקבוצות הגדולות, ובכלל, לחולל איזושהי סנסציה ולהגיע לשלבים המאוחרים של הגביע (ראה ערך הפועל בעונת 2010/11).
-
- קיבל.ה 121 לייקים
באמת שלא הבנתי מה זה הפורמט הדבילי הזהאונישנקו כתב: ↑10 מאי 2021, 17:50 לא קשור לסגל, אבל...
-
- קיבל.ה 170 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
הלוואי הלוואי הלוואי, לפתוח עונה עם ג'ונס, יאנג וטוקטו זה חלום רטוב ממש!Pegasus כתב: ↑11 מאי 2021, 15:09 הפועל תל אביב תנסה להשאיר את יאנג וג'ונס
https://www.one.co.il/Article/20-21/2,6 ... tml?ref=hp
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
אני חושב שאם נצליח להשאיר מישהו מג'ונס, יאנג וטילמן זה יהיה הישג נהדר עבורנו, רק מקווה שזה לא יחסל לנו את תקציב הזרים לפני שנחתים רכז.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
ונאמר אמןPegasus כתב: ↑11 מאי 2021, 15:09 הפועל תל אביב תנסה להשאיר את יאנג וג'ונס
https://www.one.co.il/Article/20-21/2,6 ... tml?ref=hp

-
- קיבל.ה 121 לייקים
כמה לדעתכם ימים כמו היומיים האחרונים משפיעים על שיקול של זרים אם להישאר בארץ?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם זה יסתיים באזעקה חד פעמית פחות.BigBaller כתב:כמה לדעתכם ימים כמו היומיים האחרונים משפיעים על שיקול של זרים אם להישאר בארץ?
לצערי , זה לא יהיה המצב.
אז כן , זה עלול להשפיע , מצד שני אני בטוח שלכל הזרים יש ממד בדירה , ולכן זה משנה קצת את עוצמת הפחד , אלא אם כן יש נפילה קרובה.
- 7even
- קיבל.ה 2663 לייקים
======= הודעת ההנהלה =======
פוסט זה נערך מאחר והכיל תכנים גזעניים שאינם מקובלים עלינו.
פנינו לכותב הפוסט בבקשה שיערוך אותו, משזה לא קרה במשך יום שלם הפוסט נערך על ידינו והמשתמש יקבל את אזהרתו השנייה.
אין לנו סובלנות כלפי מסריח גזעניים , גם אם אלו נרשמו מתוך אי ידיעה/הבנה.
פוסט זה נערך מאחר והכיל תכנים גזעניים שאינם מקובלים עלינו.
פנינו לכותב הפוסט בבקשה שיערוך אותו, משזה לא קרה במשך יום שלם הפוסט נערך על ידינו והמשתמש יקבל את אזהרתו השנייה.
אין לנו סובלנות כלפי מסריח גזעניים , גם אם אלו נרשמו מתוך אי ידיעה/הבנה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5891 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2663 לייקים
לא נורא - התרגלנו שכשאין מה להגיד אומרים גזען.
לדעתי הגזען פה זה אתה. מה שקורה אתמול והיום בארץ זו גזענות של יהודים אה? גינית את זה כבר?
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2663 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
אין מה להגיד? כשמישהו מספר לי שבכל מקום חרא כי יש ערבים זו גזענות פרופר.
ולמה אני צריך לגנות משהו? מה אני ראש הממשלה? איזו אובססיה מביכה לגינויים יש בימין.
חבל שנותנים לך לכתוב פה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
======== הודעת ההנהלה =========
פוסט זה נערך מאחר והכיל שפה פוגענית כלפי משתמש אחר בפורום.
הנסיבות שהובילו לכתיבת הפוסט הזה לא רלוונטיות בכלל ועל כן הודעה זאת נערכה והמשתמש הוזהר בהתאם.
נא הקפידו על שיח מכבד בין אדם לחברו בפורום, בכל מקרה של פגיעה ניתן לדווח למודים והם יפעלו בהתאם לכללים, אין צורך לרדת לשפה שכזאת.
הנסיבות שהובילו לכתיבת הפוסט הזה לא רלוונטיות בכלל ועל כן הודעה זאת נערכה והמשתמש הוזהר בהתאם.
נא הקפידו על שיח מכבד בין אדם לחברו בפורום, בכל מקרה של פגיעה ניתן לדווח למודים והם יפעלו בהתאם לכללים, אין צורך לרדת לשפה שכזאת.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אתה מזכיר לי את הבדיחה עם הדוב.
אולי תעשה טובה לאירופאים ולתדמית של ישראל ותפסיק לנסוע למקומות שאתה חושב שהם כבושים?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
צריך להיות בן אדם הזוי כדי שפיצוצים ואזעקות לא ישפיעו עלייך.
זה לא במציאות שלהם כמו אצלינו, ואין להם מחוייבות לאומית, דתית או משהו כזה לישראל.
כך שאם יש אופציה בארץ אחרת בלי פיצוצים, אז ברור שזו אופציה עדיפה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ומצד שני החיים בישראל די נוחים לזרים.
במיוחד עכשיו עם הקורונה בכל העולם....
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
======== הודעת ההנהלה =========
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
יש איזה דיבור על לאפשר לזרים לנסוע הביתה?
הסיכוי שנרד ליגה מזערי, פלייאוף כבר לא נעשה, מה צריך להחזיק אותם פה בטירוף הזה?
הסיכוי שנרד ליגה מזערי, פלייאוף כבר לא נעשה, מה צריך להחזיק אותם פה בטירוף הזה?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
להחתים אחד שניים מהם על חוזה קודם... 

-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 22 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
נראה לי שיש דברים יותר חשובים
-
- קיבל.ה 22 לייקים
בוא, הסיכוי להפגע מטיל הוא בערך כמו להידרס במעבר חציה.
זה משהו שיכול להיסגר גם תוך כמה ימים, באמת שאין סיבה לעשות משהו דרסטי.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני לא חושב שהם יפגעו מטיל, אבל אני חושב שזה מאוד מאוד מאוד לא נעים לחיות פה כרגע, בטח כשאתה לא מקומי ולא דובר את השפה. לפחות הייתי שולח אותם לאיזה צימר בגליל או בהר הנגב שלא יצטרכו לחוות את ההזעקות.רואה שחורות כתב: ↑14 מאי 2021, 01:22בוא, הסיכוי להפגע מטיל הוא בערך כמו להידרס במעבר חציה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בכדורגל שלחו אותם לחיפה.Frenzy כתב: ↑14 מאי 2021, 06:33אני לא חושב שהם יפגעו מטיל, אבל אני חושב שזה מאוד מאוד מאוד לא נעים לחיות פה כרגע, בטח כשאתה לא מקומי ולא דובר את השפה. לפחות הייתי שולח אותם לאיזה צימר בגליל או בהר הנגב שלא יצטרכו לחוות את ההזעקות.רואה שחורות כתב: ↑14 מאי 2021, 01:22בוא, הסיכוי להפגע מטיל הוא בערך כמו להידרס במעבר חציה.
קראתי שיש יוזמה של בעלי קבוצות להטיס את הזרים לקפריסין
-
- קיבל.ה 22 לייקים
זה בהחלט נשמע הגיוני. בכל אופן מדובר כעת על "בועה" שתתחיל כבר ביום רביעי באילת, נראה מה יהיה.Frenzy כתב: ↑14 מאי 2021, 06:33אני לא חושב שהם יפגעו מטיל, אבל אני חושב שזה מאוד מאוד מאוד לא נעים לחיות פה כרגע, בטח כשאתה לא מקומי ולא דובר את השפה. לפחות הייתי שולח אותם לאיזה צימר בגליל או בהר הנגב שלא יצטרכו לחוות את ההזעקות.רואה שחורות כתב: ↑14 מאי 2021, 01:22בוא, הסיכוי להפגע מטיל הוא בערך כמו להידרס במעבר חציה.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
איזה קלאסי זה שיבטלו את הליגה בגלל מלחמה רגע אחרי שהבטחנו בשארית כוחותינו הישארות בליגה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
ג'סטין טילמן נבהל מטיל. הו האירוניה.
מבחינת תקלות והפרעות, זו הייתה באמת עונה לתפארת. קורונה, פציעות, קרבות, תביעות וטלטלות. זעזע!
מבחינת תקלות והפרעות, זו הייתה באמת עונה לתפארת. קורונה, פציעות, קרבות, תביעות וטלטלות. זעזע!
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוציאו הודעת פרידה מהמועדון.
היה לו חוזה?
מדוע הוחלט שלא ימשיך בעונה הבאה?
היה לו חוזה?
מדוע הוחלט שלא ימשיך בעונה הבאה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
מסקרנת אותי העובדה שג׳יימס יאנג עדיין מסתובב פה, במיוחד לאור העובדה שג׳ונס עף מפה שניה וחצי אחרי שהודיעו לו שסיים את העונה.
האם יש לזה משמעויות לקראת השנה הבאה?
מניח , לצערי , שההבדל בין השניים הוא שג׳ונס היה מוכן לוותר על מה שנשאר לו לקבל מהביטוח (פחות ממשכורת אחת?) לעומת יאנג שרוצה לקבל את כל הכסף שמגיע לו.
מניח , לצערי , שההבדל בין השניים הוא שג׳ונס היה מוכן לוותר על מה שנשאר לו לקבל מהביטוח (פחות ממשכורת אחת?) לעומת יאנג שרוצה לקבל את כל הכסף שמגיע לו.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
לא מאמין שמישהו מהם ויתר על הכסף ואין סיבה שיוותרו. הדבר היחיד שאני יכול לישוב עליו הוא שיאנג מקבל פה טיפול רפואימילפורד כתב: ↑23 מאי 2021, 02:31 מסקרנת אותי העובדה שג׳יימס יאנג עדיין מסתובב פה, במיוחד לאור העובדה שג׳ונס עף מפה שניה וחצי אחרי שהודיעו לו שסיים את העונה.