סומך כתב: ↑12 יוני 2026, 18:46
אני קצת מבוגר כבר, והראייה לא כמו פעם.
לא מצאתי אפשרות להגדיל את הטקסטים
ואם יש דרך שכשצופים בסרטון תהיה הגדרה למסך להשאר דולק, כי אצלי כל כמה זמן הוא מתחיל להחשיך וצריך לגעת בו וזה מציק.
תודה
אני בהחלט בודק לגבי אפשרות הגדלת הטקסטים בעדכון הקרוב. אני מודע לכך שהטקסט עלול להיות קטן מדי לפעמים.
לגבי החשכת המסך...אתה טוען בעצם שבמצב כזה כמו שבתמונה המסך של הסמארטפון נחשך לך?
פשוט הרצתי את הסרטון של המשחק המלא של הפועל נגד ירושלים במשך רבע ושעה ולא הוחשך. אם כי הסמארטפון שלי גם לא במצב Power Saving.
בדקת את ההגדרות החיסכון בסוללה במקרה בסמארטפון? ייתכן מאד וקשור. אשמח לעזור לך בכך אם תרצה.
נערך לאחרונה על ידי Rak-Hapoel ב 14 יוני 2026, 21:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Fuji כתב: ↑12 יוני 2026, 19:38
פשוט מעולה, מוצא את עצמי יותר ויותר פותח את האפליקציה ומוותר על כל שאר אתרי הספורט. סחטיין עליך, תודה.
נקודה קטנה לשיפור: לנסות לקצר את זמן הטעינה
לגבי הויתור על אתרי ספורט - אכן פידבק שאני מקבל המון
וזו אחת ממטרות העל באפליקציה. אי אפשר כבר לגלוש באתרים האלו בלי לסבול. מעיק מאד.
בנוגע לזמן הטעינה - לפעמים יש שינויי קטנים באפליקציה שלא דורשים הורדת גירסא אלא נטענים פשוט בפתיחה הבאה לבד מה שמעלה ממש במעט את זמן הטעינה.
זה די מינימלי מבדיקה שלי ובד"כ היא אמורה לעלות די מהר. לאחרונה היו קצת שינויים ושיפורים בה, ייתכן וזו הסיבה.
סומך כתב: ↑12 יוני 2026, 18:46
אני קצת מבוגר כבר, והראייה לא כמו פעם.
לא מצאתי אפשרות להגדיל את הטקסטים
ואם יש דרך שכשצופים בסרטון תהיה הגדרה למסך להשאר דולק, כי אצלי כל כמה זמן הוא מתחיל להחשיך וצריך לגעת בו וזה מציק.
תודה
אני בהחלט בודק לגבי אפשרות הגדלת הטקסטים בעדכון הקרוב. אני מודע לכך שהטקסט עלול להיות קטן מדי לפעמים.
לגבי החשכת המסך...אתה טוען בעצם שבמצב כזה כמו שבתמונה המסך של הסמארטפון נחשך לך?
פשוט הרצתי את הסרטון של המשחק המלא של הפועל נגד ירושלים במשך רבע ושעה ולא הוחשך. אם כי הסמארטפון שלי גם לא במצב Power Saving.
בדקת את ההגדרות החיסכון בסוללה במקרה בסמארטפון? ייתכן מאד וקשור. אשמח לעזור לך בכך אם תרצה.
צפיתי על מסך מלא, אצלי מופעל חיסכון בסוללה אז בהחלט יתכן ויש קשר
בעל(ת) האוב כתב: ↑21 יוני 2026, 19:06
אפשר שיהיה עדכון תוצאות בלייב עם אפשרות לבחור גם בפושים על התחלה, מחצית, וסיום המשחק?
(או שכבר יש את זה ופיספסתי?)
אפשר שיהיה עדכון תוצאות בלייב עם אפשרות לבחור גם בפושים על התחלה, מחצית, וסיום המשחק?
איתגרת.
אבדוק
איך היית רוצה לצורך העניין שדבר כזה ייראה?
הרכבים לפני משחק - ברגע שמתפרסם רגל וסל
רגל - גולים, חילופים, כרטיסים (ואם יש עוד אירועים), תוצאת מחצית וסיום.
איתגרת.
אבדוק
איך היית רוצה לצורך העניין שדבר כזה ייראה?
הרכבים לפני משחק - ברגע שמתפרסם רגל וסל
רגל - גולים, חילופים, כרטיסים (ואם יש עוד אירועים), תוצאת מחצית וסיום.
סל - האמת שהרכבים זה שולף בסל זה שולף מהחדשות ממש כמה דקות אחרי שמתפרסם.
אתה מתכוון להפניה לאתר חדשות, לפוסט הרשמי, או ידיעה בפני עצמה שלא מכניסה לאתר חדשות/עמוד רשמי?
לגבי רגל - אתה מתכוון לעדכוני לייב נטו באפליקציה או משיכה מאתר כלשהו?