הפועל תל אביב בצמרת העליונה/הפועל חזרה לעצמה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

אדום לבן כתב: 03 פברואר 2026, 16:46
CouchPotato כתב: 03 פברואר 2026, 16:39
Gania23 כתב: 03 פברואר 2026, 16:22

אנחנו כבר יודעים שלא ינחת פה 10 בחלון הזה , השאלה מה עושים עם הבעיה הזאת בפלייאוף?
ברדה חייב למצוא פתרון אם זה שינוי מערך או הסבה של שחקן אחר לעמדה הזו (שאנדה?) , חבל לחרבן פלייאוף כזה
לדעתי שאנדה יכול לגמרי להיות 10. גם למקין.
שאנדה סילבה אכן יודע לשחק בכמה עמדות
השאלה כמה הוא טוב כ10?
לדעתי לא ברמה שאפשר לבנות על זה.
הפועל חייבת להנחית 10 ישראלי עוד בחלון הזה
במקום עוד כנף ימין עם רגל שמאל כמו אבו רומי.

לפני הפציעה שלו, כשהוא נראה כמו ליצן גמור, הדקות הכי טובות שלו היו כשהוא נכנס למרכז מאחורי החלוץ.
וינסנט
קיבל.ה  508 לייקים

הליגה כל כך חלשה שאפשר לומר שאליפות זאת לא מילה גסה, אנחנו 7 נקודות ממקום ראשון
היחיד שנלחם
קיבל.ה  55 לייקים

וינסנט כתב: 07 פברואר 2026, 17:15 הליגה כל כך חלשה שאפשר לומר שאליפות זאת לא מילה גסה, אנחנו 7 נקודות ממקום ראשון
אם נהיה 4 נקודות ממקום ראשון בתום העונה הסדירה, בפלייאןף בהחלט יכולים לעשות זאת. חבל שהורידו לנו 2 נקודות והפסד טכני , יכולנו להיות עם עןד 3 נקדות בקופה לפחות.
וינסנט
קיבל.ה  508 לייקים

היחיד שנלחם כתב: 07 פברואר 2026, 17:18
וינסנט כתב: 07 פברואר 2026, 17:15 הליגה כל כך חלשה שאפשר לומר שאליפות זאת לא מילה גסה, אנחנו 7 נקודות ממקום ראשון
אם נהיה 4 נקודות ממקום ראשון בתום העונה הסדירה, בפלייאןף בהחלט יכולים לעשות זאת. חבל שהורידו לנו 2 נקודות והפסד טכני , יכולנו להיות עם עןד 3 נקדות בקופה לפחות.
תוסיף את הנקודות שהשופטים לקחו לך מול נתניה ובאר שבע ואתה מקום ראשון עכשיו במקום שלישי
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

שראשון ושני אחד נגד השני..
דבר אחד בטוח בסיום המחזור הזה- שנסיים לפחות 7 נקודות ממקום שני.
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

מקווה שאיכשהו עם הערעורים תחזור נקודה אחת או 2. כל נקודה חשובה.. על הטכני אני בכלל לא בונה לשינוי.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

מה גם שאם לא היינו מפסידים טכנית בדרבי זה אומר שלמכבי היו 2-3 נק' פחות.
רינגו סטאר המלך
דל פיירו
קיבל.ה  99 לייקים

רק אומר

2 נקודות שגנבו לנו מול ק״ש
2 נקודות שגנבו לנו טכני
3 נקודות (אם היינו מנצחים בדרבי הראשון שפוצץ)
ו-אנחנו היום מקום ראשון בליגה
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  162 לייקים

דל פיירו כתב: 07 פברואר 2026, 18:48 רק אומר

2 נקודות שגנבו לנו טכני
אתה גם גנבת ניצחון נגד קריית שמונה בבלומפילד.
בנוסף בטרנר גנבו אותנו גם (שזה ממש משפיע על המקום1).
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1324 לייקים

2 נקודות שגנבו לנו טכני
3 נקודות על ניסיון החיסול על פלקאו מול נתניה בסיבוב הקודם והצהוב השני המומצא למאיימבו כשגם את הצהוב הראשון הוא לא היה צריך להוציא
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
מושקוביץ
קיבל.ה  82 לייקים

דל פיירו כתב:רק אומר

2 נקודות שגנבו לנו טכני
קח נקודות על כל מה שבא לך אבל לצאת מנקודת הנחה שאתה לוקח את הדרבי ההוא זה.... שאפתני. מזכיר לך שבגביע לא ניצחת מול עשרה שחקנים ובליגה ניצחת בשיניים. בוא נהיה הוגנים.

וכמובן, מלבד זאת אני סבור ששואה למכבי.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

2 נקודות שגנבו לנו טכני
לכל קבוצה בליגה יש נקודות אבודות כתוצאה משיפוט מחורבן. אנחנו לא מיוחדים בזה.
gershon
קיבל.ה  343 לייקים

:heart: הבטחנו תפליאוף העליון!
וינסנט
קיבל.ה  508 לייקים

בסוף מה שעושה את ההבדל כרגע בין קבוצה לאליפות לקבוצת פלייאוף עליון זה הקישור שלנו והמאמן, פלקאו קרייב ואלקוקין זה נחמד אבל לא ברמה להוביל קבוצה לאליפות ושנה הבאה נצטרך למצוא מחליפים אם ספרא יכוון לאליפות, לצערי אני לא רואה איך מעזיבים את פלקאו וקרייב כי הקהל התחבר אליהם ולא יקבל את זה בקלות.
היחיד שנלחם
קיבל.ה  55 לייקים

פייר? בתחילת עונה הציפיות מהפועל ת"א של הקהל, התקשורת וכולם היו צמרת ומלחמה על שלושת המקומות הראשונים, בגלל התקציב של ספרא והאנשי מקצוע וההתנהלות, וביינתים עומדים בזה כמו גדולים.
אלון1
קיבל.ה  309 לייקים

וינסנט כתב: 07 פברואר 2026, 22:06 בסוף מה שעושה את ההבדל כרגע בין קבוצה לאליפות לקבוצת פלייאוף עליון זה הקישור שלנו והמאמן, פלקאו קרייב ואלקוקין זה נחמד אבל לא ברמה להוביל קבוצה לאליפות ושנה הבאה נצטרך למצוא מחליפים אם ספרא יכוון לאליפות, לצערי אני לא רואה איך מעזיבים את פלקאו וקרייב כי הקהל התחבר אליהם ולא יקבל את זה בקלות.
אני חושב שמה שעושה תהבדל בנינו לבין אליפות זה חלוץ שיתן גולים.
מגן ימני שלא היה עכשיו רק יש
ומגן שמאלי שלא קיים
תוסיף קשר אחורי עושה משחק וזהו
redrony
קיבל.ה  1105 לייקים

וינסנט כתב: 07 פברואר 2026, 22:06 בסוף מה שעושה את ההבדל כרגע בין קבוצה לאליפות לקבוצת פלייאוף עליון זה הקישור שלנו והמאמן, פלקאו קרייב ואלקוקין זה נחמד אבל לא ברמה להוביל קבוצה לאליפות ושנה הבאה נצטרך למצוא מחליפים אם ספרא יכוון לאליפות, לצערי אני לא רואה איך מעזיבים את פלקאו וקרייב כי הקהל התחבר אליהם ולא יקבל את זה בקלות.
מסכים בכל מילה.
אני מאוד אוהב את ברדה, מאוד. מחובר לאנרגיות שלו, הוא ווינר, הוא חיובי. אבל עדיין חסר לו משהו. האם הוא יכול לשדרג את עצמו? אולי. אבל גם בב״ש הוא סבל מאותו דבר. הקבוצות שלו לא דומיננטיות מספיק, בטח לא מול קבוצות שלוחצות אותן (או מנסות ללחוץ).

מסכים גם לגבי פלקאו וקרייב. אולי זה תלוי מאמן, אבל שניהם יחד שתצטרך להיות דומיננטי במשחקי עונה כרגע נראה שלא יעבוד. שוב, אולי זה תלוי שיטת משחק, אולי משהו מנטאלי או תפיסתי. כרגע זה לא מספיק.
לגבי אלקוקין, כרגע הוא לא טוב, אבל זה בטח שחקן שאתה רוצה שיהיה בסגל שלך. ישראלי, שחקן בית, מחובר לקהל שכן יש לו איכויות.
אחת הבעיות שלי עם מאמנים ובמיוחד ישראלים שאתה רואה שחקנים שעושים את אותן טעויות טכניות. סיבוב לא נכון, לא משחררים כדור בזמן, עוד דריבל שלא מוביל לכלום באמצע המגרש. אם ברדה רצה לעלות מדרגה אלה בדיוק הדברים שהוא צריך לשים אליהם לב
Charlie
קיבל.ה  1164 לייקים

פותח האשכול "מאשים" את הדרבי בכך שהפועל לא צמודה לבאר שבע וביתר.
גם אם היינו מפסידים בדרבי - מספיק שהיה משוחק וכבר היו לנו עוד 2 נק'.

אבל לטעמי הבעיה בשלושת משחקי החוץ מול הקבוצות החלשות בליגה: הפועל י-ם, בני ריינה וק"ש.
בעוד שהתיקו מול הפועל חיפה מהתחתית איכשהו מתקבל כי היינו בהרכב חסר מאד, שלושת האחרות זה לא מתקבל על הדעת.
אפילו אם תגידו שנגד ק"ש היתה שערוריית שיפוט - נמושה כמו ריינה ואת הפועל ירושלים שבאותה העת היתה אחרונה או לפני אחרונה וחלשה מאד - היינו צריכים לנצח.

כלומר, תנו לי 4 נק' בלבד מתוך ה-8 שאיבדנו מול ארבעת האחרונות, ועוד 2 נק' שהפחיתו לנו כעונש ללא קשר למה שהיה קורה בדרבי - והנה יש להפועל עוד 6 נק' והיא צמודה לביתר ולגמרי בתמונת האליפות.
במקרה כזה - ספרא היה מוכן להשקיע יותר מאשר היום כשהוא מבין שאולי אם יסיים רביעי יגיע לאירופה (בתנאי שמכבי או בא"ש סוכות בגביע ולא חיפה). זה הפספוס האמיתי של העונה הזו.
redrony
קיבל.ה  1105 לייקים

Charlie כתב: 08 פברואר 2026, 11:06 פותח האשכול "מאשים" את הדרבי בכך שהפועל לא צמודה לבאר שבע וביתר.

אבל לטעמי הבעיה בשלושת משחקי החוץ מול הקבוצות החלשות בליגה: הפועל י-ם, בני ריינה וק"ש.
בעוד שהתיקו מול הפועל חיפה מהתחתית איכשהו מתקבל כי היינו בהרכב חסר מאד, שלושת האחרות זה לא מתקבל על הדעת.
אפילו אם תגידו שנגד ק"ש היתה שערוריית שיפוט - נמושה כמו ריינה ואת הפועל ירושלים שבאותה העת היתה אחרונה או לפני אחרונה וחלשה מאד - היינו צריכים לנצח.

כלומר, תנו לי 4 נק' בלבד מתוך ה-8 שאיבדנו מול ארבעת האחרונות, ועוד 2 נק' שהפחיתו לנו כעונש ללא קשר למה שהיה קורה בדרבי - והנה יש להפועל עוד 6 נק' והיא צמודה לביתר ולגמרי בתמונת האליפות.
במקרה כזה - ספרא היה מוכן להשקיע יותר מאשר היום כשהוא מבין שאולי אם יסיים רביעי יגיע לאירופה (בתנאי שמכבי או בא"ש סוכות בגביע ולא חיפה). זה הפספוס האמיתי של העונה הזו.
הבעיה היא שהפועל לא קבוצה מספיק טובה. אני שומע דיבורים על אליפות. אנחנו ממש לא שם. עזבו את הנקודות שהורידו והדרבי וק״ש. עדיין לא מספיק טובים.
אני אגב חושב שכל הליגה הזו ברמה מאוד נמוכה כולל ב״ש ובטח בית״ר. אבל גם מול הרמה הנמוכה הזו, למרות התוצאות הסבירות במפגשים ראש בראש (וצריך גם פה להסתכל שניה בצורה מפוכחת על איך ניצחנו) חוץ מבית״ר בבלומפילד ומחצית ראשונה בב״ש היינו נחותים משמעותית בכל משחק. וזה בסדר אם זה חלק מתהליך של גדילה. אני רק יכול לקוות שהצוות המקצועי יתאים את עצמו בשנים הקרובות לשאיפות ההשגיות של המועדון
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

Charlie כתב: 08 פברואר 2026, 11:06 פותח האשכול "מאשים" את הדרבי בכך שהפועל לא צמודה לבאר שבע וביתר.

צריך לזכור שמול ריינה בחוץ גם היה את האדום של סילבה
רינגו סטאר המלך
שליחת תגובה