וינסנט כתב: ↑07 פברואר 2026, 22:06
בסוף מה שעושה את ההבדל כרגע בין קבוצה לאליפות לקבוצת פלייאוף עליון זה הקישור שלנו והמאמן, פלקאו קרייב ואלקוקין זה נחמד אבל לא ברמה להוביל קבוצה לאליפות ושנה הבאה נצטרך למצוא מחליפים אם ספרא יכוון לאליפות, לצערי אני לא רואה איך מעזיבים את פלקאו וקרייב כי הקהל התחבר אליהם ולא יקבל את זה בקלות.
מסכים בכל מילה.
אני מאוד אוהב את ברדה, מאוד. מחובר לאנרגיות שלו, הוא ווינר, הוא חיובי. אבל עדיין חסר לו משהו. האם הוא יכול לשדרג את עצמו? אולי. אבל גם בב״ש הוא סבל מאותו דבר. הקבוצות שלו לא דומיננטיות מספיק, בטח לא מול קבוצות שלוחצות אותן (או מנסות ללחוץ).
מסכים גם לגבי פלקאו וקרייב. אולי זה תלוי מאמן, אבל שניהם יחד שתצטרך להיות דומיננטי במשחקי עונה כרגע נראה שלא יעבוד. שוב, אולי זה תלוי שיטת משחק, אולי משהו מנטאלי או תפיסתי. כרגע זה לא מספיק.
לגבי אלקוקין, כרגע הוא לא טוב, אבל זה בטח שחקן שאתה רוצה שיהיה בסגל שלך. ישראלי, שחקן בית, מחובר לקהל שכן יש לו איכויות.
אחת הבעיות שלי עם מאמנים ובמיוחד ישראלים שאתה רואה שחקנים שעושים את אותן טעויות טכניות. סיבוב לא נכון, לא משחררים כדור בזמן, עוד דריבל שלא מוביל לכלום באמצע המגרש. אם ברדה רצה לעלות מדרגה אלה בדיוק הדברים שהוא צריך לשים אליהם לב