מוזמן לפגוש אותי
אסור אף
its-sick כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 14:00ביקשת דוגמאות לעיתונאים שהם אנשי ימין ואמרתי לך שזה כולם כולל כולם. אתה רוצה שאתחיל למנות? לא בא ליאדום טורקי כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:15לא נתת לי דוגמאות… לא יפהits-sick כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:10 אתה כנראה חושב שימין זה רק נאצים. 14 זה אלימות ושנאה. 11-13 זה בלי הסתה.
בישראל שמאל חייב להתנגד לפשע המלחמה של ההתנחלויות
מי שלא מתנגד, אלא מייצר תוכן שמרומם את המתנחלים, הוא ימין. זה 11-13.
עברנו עכשיו מלחמה כשבכל העולם יש סיקור מלא של ההרס וההרעבה שישראל הפילה על אזרחים.
לא ראית סיקור דומה באף ערוץ בישראל. להגיד ערוצי שמאל זה בדיחה.
אפילו כתבות מפוקס ניוז על עזה לא הראו אצלנו... וזה סמן ימני באמריקה
לא היה פה קמפיין הרעבה? לא קראו להפסיק את המלחמה בכל מחיר? לא אמרו לא להיכנס לרפיח? לא קראו למבצע הביפרים שזה משהו שאין לו משמעות ? לא אמרו שפגענו בבית חולים ואז התנצלו?
כל אלה אנשי ימין לדעתך?
לא אמרו קמפיין הרעבה, לא אמרו שמבצע הביפרים חסר משמעות (זה לבדו מוכיח שלא צפית בהם אלא קיבלת דיווח שקרי מערוץ 14). אמרו להפסיק את המלחמה בשביל להציל את החטופים.
כל שלושת הערוצים 11 עד 13 שמו את החטופים במרכז. זה לא נקרא להפסיק את המלחמה מתוך הערכים שלא להרוג עשרות אלפי אזרחים חפים מפשע. זה לא שמאל. אם כבר זה ההפך. 20 חטופים היו יותר חשובים להם מאלפי ילדים עזתים. זה סופר ימין. הם מדברים רק על מה שטוב להם, לא מה שטוב לאנושות
ברור.אדום טורקי כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 23:20ניראה לי אתה מתבלבל איתי ועם מישהו אחרteknoboy כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:53מה ביקשתי: דוגמאות למה שצ'אט ג'יפיטי כתב, שבערוצים המרכזיים בכל שעה קוראים לחיילי צה"ל אנסים ורוצחים.אדום טורקי כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:11
**סרטון מערוץ 14**
פה למשל יאיר גולן קורא למדינת ישראל רוצחי / הורגת תינוקות כתחביב ( מדינת ישראל זה ישות על כמובן ללא גוף ביצועי כמו צבא ומשטרה למשל והוא בכלל לא התכוון לצהל )
**סרטון על יאיר גולן**
להוריד מורל לצהל זה גם לפגוע בצהל
להגיד צהל הורג אזרחים חפים מפשע זה לפגוע בצהל
**כתבה עם דיווחים מהשטח**
מה קיבלתי:
סרטון עם שתי אמירות כלליות שלא מתייחסות לחיילי צה"ל בשום צורה או מילה, רק אחת מהן מהערוצים המדוברים.
כתבה על משהו שפוליטיקאי אמר.
כתבה עם טענות עובדתיות.
אפס דוגמאות למה שהצ'ט טען שאפשר לראות בכל שעה בערוצים המדוברים.
אני הגבתי רק לזה שאמרת תן דוגמא אחת- שתיים
teknoboy כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 01:10ברור.אדום טורקי כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 23:20ניראה לי אתה מתבלבל איתי ועם מישהו אחרteknoboy כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:53
מה ביקשתי: דוגמאות למה שצ'אט ג'יפיטי כתב, שבערוצים המרכזיים בכל שעה קוראים לחיילי צה"ל אנסים ורוצחים.
מה קיבלתי:
סרטון עם שתי אמירות כלליות שלא מתייחסות לחיילי צה"ל בשום צורה או מילה, רק אחת מהן מהערוצים המדוברים.
כתבה עם טענות עובדתיות.
והסברתי למה הדוגמאות שנתת לא מדגימות את מה שהן היו אמורות להדגים.
[/quot
.
אבל דיברת על זה עם יוזר אחר..teknoboy כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 01:10ברור.אדום טורקי כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 23:20ניראה לי אתה מתבלבל איתי ועם מישהו אחרteknoboy כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:53
מה ביקשתי: דוגמאות למה שצ'אט ג'יפיטי כתב, שבערוצים המרכזיים בכל שעה קוראים לחיילי צה"ל אנסים ורוצחים.
מה קיבלתי:
כתבה עם טענות עובדתיות.
מישהו אחר טען טענה מופרכת ולא קשורה למציאות.אדום טורקי כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 01:46אבל דיברת על זה עם יוזר אחר..teknoboy כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 01:10ברור.אדום טורקי כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 23:20
ניראה לי אתה מתבלבל איתי ועם מישהו אחר
הוא אמר כל יום אתה אמרת תן דוגמא לאחד/ שתייםteknoboy כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 03:14מישהו אחר טען טענה מופרכת ולא קשורה למציאות.
אני ביקשתי דוגמאות.
אתה הבאת דוגמאות.
אני הסברתי למה הן לא מדגימות את מה שהמישהו האחר טען.
מספיק ברור? נזכרת\הבנת מה הולך פה?
אם אתה לא רואה הבדל בין כתבה על אמירה של פוליטיקאי לבין מה שהערוצים והפרשנים\כתבים שלהם אומרים אז קטונתי.אדום טורקי כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 16:09הוא אמר כל יום אתה אמרת תן דוגמא לאחד/ שתיים
ואני לא מסכים שהיא לא מדגימה אבל זה לא שאשכנע אותך או אתה אותי