עמיחי שפיגלר

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אל באנדי
קיבל.ה  537 לייקים

Nati כתב: 17 ספטמבר 2025, 01:09
קוקאין ואלכוהול כתב:
Shacham כתב: 17 ספטמבר 2025, 00:30 כמה הייתי משלם כדי שמאיר איינשטיין יהיה על השידור. התקציר של המשחק הזה יילך איתנו לדורות ואנחנו תקועים עם עמיחי הדלוח הזה.
מדמיין את מאיר איינשטיין משדר את הגולים של אלטמן וקרייב, צמרמורת.
איינשטיין משדר את הגול של זהבי יחקק לעולם.
אבל עם יורם משדר יש לנו הרבה יותר גולים ואימרות שנצרבו בזיכרונות שלנו.
דוגמאות
הבה נגילה לשער כזה
עמדת השידור שלנו רועדת,כי הקהל פשוט מרעיד אותה.2 הגולים של שאבי בדרבי ב81.
אין ספקות יותר,צריך לקום מהמושב,ולהגיד כל הכבוד למשה סיני.כשהבן של אלוהים מפרק את בית״ר והאוהדים שלהם ברבע גמר הגביע ב83.
פנימה עכשיו ללנדאו,אין נבדל.שעררר
תמיד יורם ארבל עןלה לי עם השער של טלקיסקי בדרבי
דר שקשוקה
קיבל.ה  27 לייקים

קוקאין ואלכוהול כתב: 17 ספטמבר 2025, 00:50
Shacham כתב: 17 ספטמבר 2025, 00:30 כמה הייתי משלם כדי שמאיר איינשטיין יהיה על השידור. התקציר של המשחק הזה יילך איתנו לדורות ואנחנו תקועים עם עמיחי הדלוח הזה.
מדמיין את מאיר איינשטיין משדר את הגולים של אלטמן וקרייב, צמרמורת.
ממש...
קרייב עולה לנגיחההה
וזה ברשתתתתתתתתתת
שתיים שתיים ענקקקקק של הבולגרי!

איפה הוא ואיפה הקרפדה..
redrony
קיבל.ה  970 לייקים

ראיתי אחרי המשחק קטעים מהשידור. הדבר שהכי בולט אצלו זה שהוא פשוט לא מבין כדורגל. גם לא לגבי הפנדל גם לא בגול הפסול.
והכי גרוע, לא לזהות שהשער נפסל עד שמישהו לחש לו והמשחק חודש. אם אני אוהד הפועל ורואה את המשחק בטלויזיה אני משתגע.
אתה משדר כבר תקופה, תסתכל על השופט אחרי והקוון אחרי גול, אני יודע לעשות את זה מהיציע (תכונה שהוא חולק אגב עם נדב יעקובי)
דוורא בגול של אלטמן הוא הביע רגש אז פחות מתחבר לשונא הפועל. כמו שמישהו כתב פה, הוא הולך עם הקבוצות הגדולות, השחקנים הגדולים
Nati
קיבל.ה  2221 לייקים

אל באנדי כתב:
Nati כתב: 17 ספטמבר 2025, 01:09
קוקאין ואלכוהול כתב: מדמיין את מאיר איינשטיין משדר את הגולים של אלטמן וקרייב, צמרמורת.
איינשטיין משדר את הגול של זהבי יחקק לעולם.
אבל עם יורם משדר יש לנו הרבה יותר גולים ואימרות שנצרבו בזיכרונות שלנו.
דוגמאות
הבה נגילה לשער כזה
עמדת השידור שלנו רועדת,כי הקהל פשוט מרעיד אותה.2 הגולים של שאבי בדרבי ב81.
אין ספקות יותר,צריך לקום מהמושב,ולהגיד כל הכבוד למשה סיני.כשהבן של אלוהים מפרק את בית״ר והאוהדים שלהם ברבע גמר הגביע ב83.
פנימה עכשיו ללנדאו,אין נבדל.שעררר
תמיד יורם ארבל עןלה לי עם השער של טלקיסקי בדרבי

מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  379 לייקים

איך הוא צעק שם פנדל, כמו אוהד, לא ראיתי דבר כזה
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1095 לייקים

redrony כתב: 17 ספטמבר 2025, 11:29 ראיתי אחרי המשחק קטעים מהשידור. הדבר שהכי בולט אצלו זה שהוא פשוט לא מבין כדורגל. גם לא לגבי הפנדל גם לא בגול הפסול.
והכי גרוע, לא לזהות שהשער נפסל עד שמישהו לחש לו והמשחק חודש. אם אני אוהד הפועל ורואה את המשחק בטלויזיה אני משתגע.
אתה משדר כבר תקופה, תסתכל על השופט אחרי והקוון אחרי גול, אני יודע לעשות את זה מהיציע (תכונה שהוא חולק אגב עם נדב יעקובי)
דוורא בגול של אלטמן הוא הביע רגש אז פחות מתחבר לשונא הפועל. כמו שמישהו כתב פה, הוא הולך עם הקבוצות הגדולות, השחקנים הגדולים
מדויק, תמיד כשאני רואה שידורים שלו של משחקים אחרים זה מאוד בולט שהוא לא מסתכל על צוות השיפוט
אני תמיד צועקת אבל אתה שם, אתם שם למה את לא רואה את זה
טכנית לארז
קיבל.ה  2262 לייקים

מריו פצ'אלקה כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:42 איך הוא צעק שם פנדל, כמו אוהד, לא ראיתי דבר כזה
בחצי ראשון ב1-0 כן?
חתיכת אפס. באמת כמו אוהד.
"פנדל!!"
בן שרמוטה.
נראה לי אבל שהוא יותר אמר את זה בקטע של "הנה בוא נראה מה השופט האפס הזה יעשה אם הוא יתן את זה".

אני מנחש שאתמול כשאגודת הרמאים שלו קיבלה כמדי משחק פנדל המצאה, הוא כבר פחות היה אחד שמביע דיעה וכל זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Red_man
קיבל.ה  1707 לייקים

זה עוד כלום לעומת טל בן חיים. הבן אדם יושב באולפן מדוכא לחלוטין על סף בכי. תענוג
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

לצערי, אין אף שדר משחקים מיקצועי בערוץ הזה. כולם לא מגיעים לקרסוליים של איינשטיין, או של שדרנים בריטיים.
אשתקד צפיתי במשחקי הפועל בליגה הארצית, וגם שם לא היה אף שדר שנשמע כשדר נורמלי ומקצועי, ומשם אמור לבוא כנראה "דור ההמשך".
עדיף לערוץ הזה לוותר על שדרן, ולשים במקומו צמד פרשנים איכותיים, שמבינים את המשחק בקיעים בחוקה ולא מנסים להתחכם. בקטע של חברים צופים ביחד במשחק וחולקים תובנות ביחד.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  420 לייקים

אדום ותיק כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:53 לצערי, אין אף שדר משחקים מיקצועי בערוץ הזה. כולם לא מגיעים לקרסוליים של איינשטיין, או של שדרנים בריטיים.
אשתקד צפיתי במשחקי הפועל בליגה הארצית, וגם שם לא היה אף שדר שנשמע כשדר נורמלי ומקצועי, ומשם אמור לבוא כנראה "דור ההמשך".
עדיף לערוץ הזה לוותר על שדרן, ולשים במקומו צמד פרשנים איכותיים, שמבינים את המשחק בקיעים בחוקה ולא מנסים להתחכם. בקטע של חברים צופים ביחד במשחק וחולקים תובנות ביחד.
ובעיקר הייתי מוסיף את האופציה לבטל את השדרנים, ולהקשיב לקולות האיצטדיון בלבד. טכנית זה מאוד פשוט, והאופציות האלו קיימות כמעט בכל פלטפורמת שידור (עם שימושים אחרים כמובן, כמו בחירת דיבוב).
קפבלנקה
קיבל.ה  637 לייקים

Mendelson כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:56
אדום ותיק כתב: 17 ספטמבר 2025, 12:53 לצערי, אין אף שדר משחקים מיקצועי בערוץ הזה. כולם לא מגיעים לקרסוליים של איינשטיין, או של שדרנים בריטיים.
ובעיקר הייתי מוסיף את האופציה לבטל את השדרנים, ולהקשיב לקולות האיצטדיון בלבד. טכנית זה מאוד פשוט, והאופציות האלו קיימות כמעט בכל פלטפורמת שידור (עם שימושים אחרים כמובן, כמו בחירת דיבוב).
אבל מה עם הנדסת התודעה?
איך רקנאטי יהנדס לנו את התודעה בלי השליחים המכביסטים שלו בעמדות השידור?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  597 לייקים

אני באמת לא מבין למה לא נותנים אופציה לראות שידור בלי לשמוע את השדרים. הטכנולוגיה קיימת.
כנראה הם מבינים שאף אחד לא ירצה לשמוע אותם ואז זה כסף שהולך לפח.
ארז שדה
קיבל.ה  1115 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 17 ספטמבר 2025, 13:35 אני באמת לא מבין למה לא נותנים אופציה לראות שידור בלי לשמוע את השדרים. הטכנולוגיה קיימת.
כנראה הם מבינים שאף אחד לא ירצה לשמוע אותם ואז זה כסף שהולך לפח.
שאלת וענית, מי ירצה לשמוע אותם?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1979 לייקים

redrony כתב: 17 ספטמבר 2025, 11:29 ראיתי אחרי המשחק קטעים מהשידור. הדבר שהכי בולט אצלו זה שהוא פשוט לא מבין כדורגל.
לא הייתי ממהר לפסול את האפשרות שהוא פשוט מטומטם באופן כללי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1012 לייקים

המחארבת הזה גם דאג להגיד שהנה שני הקהלים פורצים לדשא וכמובן שהערוץ הצהוב תרתי משמע לא שידר את התמונות אז האדם שבבית יכל רק לדמיין את הכאוס שמתחולל על הדשא וקרבות האגרופים שבפועל לפי מה שראית עכשיו מסרטונים מהיציע אצלנו ירדו כמה בודדים עשו זין וחזרו. העיקר להשחיר אותנו יכלב צהוב.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  16 לייקים

אמנם מדובר באפס שונא הפועל שכולנו נשמח אם הוא יתפגר, אבל אני חייב להודות שהמיני-סטרוק שהוא קיבל אחרי השער של אלטמן דווקא תורם לזיכרון של הרגע ההיסטורי הזה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3336 לייקים

רווי כתב: 17 ספטמבר 2025, 20:55 המחארבת הזה גם דאג להגיד שהנה שני הקהלים פורצים לדשא וכמובן שהערוץ הצהוב תרתי משמע לא שידר את התמונות אז האדם שבבית יכל רק לדמיין את הכאוס שמתחולל על הדשא וקרבות האגרופים שבפועל לפי מה שראית עכשיו מסרטונים מהיציע אצלנו ירדו כמה בודדים עשו זין וחזרו. העיקר להשחיר אותנו יכלב צהוב.
האמת צריכה להיאמר.
ראיתי אח"כ בשידור החוזר - לא שידרו לא את הצד האדום ולא את הצהוב פורץ.
התמקדו בזום על אלטמן שלידו רצו אוהדים באדום מן הסתם. לא צילמו מהמצלמה הגבוהה.

אגב, זה שפורצים לדשא ופשוט מחזירים אוהדים למגרש כאילו כלום בלי ענישה ובלי שום דבר היא הזיה בעיניי.
על דבר כזה צריך לא לשבת במעצר אלא קנס של 6 ספרות.
מחר ייכנס מישהו עם סכין. מה אז? גם ככה הבידוק בדיחה.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה