מה עם האולם החדש?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1814 לייקים
יצירת קשר:

מייקל23 כתב: 08 יולי 2025, 11:28 עופר אכן עידכן את הנושא וכרגע מחכים להחלטת עיריית תל אביב.
מן הסתם עיריית תל אביב עבודת בלוחות זמנים שלא קשורים לקבוצת הכדורסל התל אביבית (סגן ראש העיר גם אמר בקולו שהנושא הזה ייבחן במשך מספר חודשים)
איזה נושא הוא עידכן, במה, ואת מי? לאיזו החלטה של עירית תל אביב מחכים?
ממה שאני מבין עופר זכה במכרז להקמת האולם. עכשיו היה צריך להתחיל להיכנס לפרטים מול העיריה, לסגור אותם ולהתחיל לבנות.
וה לא קורה, לפחות לא מפורסם שום דבר בכלל בכיוון הזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  1428 לייקים

הפועל כתב: 08 יולי 2025, 11:45
מייקל23 כתב: 08 יולי 2025, 11:28 עופר אכן עידכן את הנושא וכרגע מחכים להחלטת עיריית תל אביב.
מן הסתם עיריית תל אביב עבודת בלוחות זמנים שלא קשורים לקבוצת הכדורסל התל אביבית (סגן ראש העיר גם אמר בקולו שהנושא הזה ייבחן במשך מספר חודשים)
איזה נושא הוא עידכן, במה, ואת מי? לאיזו החלטה של עירית תל אביב מחכים?
ממה שאני מבין עופר זכה במכרז להקמת האולם. עכשיו היה צריך להתחיל להיכנס לפרטים מול העיריה, לסגור אותם ולהתחיל לבנות.
וה לא קורה, לפחות לא מפורסם שום דבר בכלל בכיוון הזה
היה מכרז? עד כמה שזכור לי הוא זכה בקול קורא.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1814 לייקים
יצירת קשר:

צודק. אכן קול קורא. אז למה עכשיו מחכים?
ומה עופר עושה כדי לזרז את זה?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  1428 לייקים

אני לא עורך הדין שמייצג את עופר מול העירייה בנושא ואני גם לא עובד בעירייה אז אני לא יודע איפה הדברים בדיוק עומדים. ממה שפורסם מצד העירייה הכדור כרגע נמצא אצלם והם צריכים לקבל החלטות. זה פרויקט ענק עם השלכות לשנים קדימה כדאי שהעירייה תבדוק מה היא רוצה לפני שהיא מקבלת החלטות. את רמת קבלת ההחלטות הפושעת סביב הדרייב אין אנחנו משלמים עכשיו בריבית, ובוא לא נדבר על בלומפילד. תוסיף גם ברקע את הסיבוב שהיה באיראן שמעסיק את העירייה והגיוני שהיא גם מתעדפת אותו על פני אולם.
מניחוש שלי עיריית ת"א בסוף תלך על הכיוון של הריסת יד אליהו ובניית ארנה באזור של האקספו מהרבה סיבות. אם זה לא יסתדר אז בעיניי גם אולם ברמת השרון במקום מרכז קנדה יכול להיות אחלה פתרון למרות שהמיקום בעייתי מאוד בעיניי מבחינת נגישות. למרות כל השרירים במו"מ אני מנחש שמה שיהיה בסוף יהיה בת"א באקספו
שליחת תגובה