חחחח, החלטת לסמן אשם במשהו כי יש לך איזה תחושת בטן? אולי פשוט אכלת משהו לא טרי?
מור בוסקילה
- סומך
- קיבל.ה 1374 לייקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
כמו שרשמתי, לא באמת יודע. וכן וואלה בא לי להוציא קיטור על האיש.סומך כתב:חחחח, החלטת לסמן אשם במשהו כי יש לך איזה תחושת בטן? אולי פשוט אכלת משהו לא טרי?
קשה לא לעשות 1+1 ולהוסיף את כל השיח התקשורתי שלו על הפועל לגבי בוסקילה ושנה שעברה על רטנר
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 168 לייקים
מקווה שיש פה מישהו עם נגיעה לשירי שחקנים-
השיר של פוסטר על בוסקילה, אמן.
השיר של פוסטר על בוסקילה, אמן.
קודם לקחת, אחרי זה נתחשבן.
שיודיעו לנו עוד כמה שנים מה הפסק דין.
שיודיעו לנו עוד כמה שנים מה הפסק דין.
הוא אמור להיות מחליף של דיארה / פול מאקירו נכון ?
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
מהקליפ ביצועים שלו נראה פוטנציאל לא רע בכלל. אמנם זה בליגה השניה אבל אני רואה שם מהלכים שאף שחקן אצלנו לא ביצע באותה ליגה
רדיוס לבית"ר!
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
אני טוען דווקא שכן נראה כמו משהו שלא היה לנו. הפריצות והתנועה באגף, לא זוכר שחקן אצלנו שהראה יכולות כאלה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
רוטמן בהחלט יכול וצריך להיות מחליף בליגת העל.
לא כל המשחקים זה נגד מכבי וחיפה כן?
לא כל המשחקים זה נגד מכבי וחיפה כן?
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
כרגע נראה שהוא באמת מתוכנן להיות המחליף של המחליף. שני שחקנים יקבלו את המקום בהרכב בכנף, כשלפניו ברוטציה יש את טוריאל, קורין, בוסקילה, זר שכנראה יגיע, ואפילו מחמיד.
ימין פותח: טוריאלoleg neduda כתב: ↑26 יוני 2025, 10:43כרגע נראה שהוא באמת מתוכנן להיות המחליף של המחליף. שני שחקנים יקבלו את המקום בהרכב בכנף, כשלפניו ברוטציה יש את טוריאל, קורין, בוסקילה, זר שכנראה יגיע, ואפילו מחמיד.
ימין מחליף: קורין
שמאל פותח: זר (פול מקאירו)
שמאל מחליף: רוטמן / קורין / בוסקילה
Overkill.
- Shacham
- קיבל.ה 881 לייקים
ממש לא overkill וגם קורין ורוטמן הראו שנה שעברה שהם יכולים לשחק בקישור ההתקפי.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
מצאתי את זה בחיפוש בגוגל -
פרסום באינסטגרם של הפועל רמת-גן ב- 01/24 על מור בוסקילה שחתם לחוזה בוגרים לשלוש שנים, עד 25/26. זה כמובן לא מסמך משפטי מחייב, אבל קשה לי להאמין שקבוצה תפרסם משהו כזה סתם. מצד שני, אולי יש דקויות בחוזה כמו התחייבות למספר משחקים בהם הוא פותח או משהו, או איזו אופציה שהיה צריך לממש. דודו דהאן הסוכן שלו, מניח שהוא יודע לקרוא חוזים ושלא היה חותם בהפועל אם באמת היה תחת חוזה.
בכל מקרה, אני לא רגוע לגבי זה.
פרסום באינסטגרם של הפועל רמת-גן ב- 01/24 על מור בוסקילה שחתם לחוזה בוגרים לשלוש שנים, עד 25/26. זה כמובן לא מסמך משפטי מחייב, אבל קשה לי להאמין שקבוצה תפרסם משהו כזה סתם. מצד שני, אולי יש דקויות בחוזה כמו התחייבות למספר משחקים בהם הוא פותח או משהו, או איזו אופציה שהיה צריך לממש. דודו דהאן הסוכן שלו, מניח שהוא יודע לקרוא חוזים ושלא היה חותם בהפועל אם באמת היה תחת חוזה.
-
- קיבל.ה 1002 לייקים
מ- 24 עד 26 זה לא 3 שניםMendelson כתב: ↑26 יוני 2025, 14:06 מצאתי את זה בחיפוש בגוגל -
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 193 לייקים
זה מינואר 24, לשלוש עונות. סוף 23/24, 24/25 ו- 25/26. מתחת לתמונה גם כתוב שם Until 25/26.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
יש שם איזשהו עניין עם מימוש לא חוקי של אופציה, כך לפחות שמעתי באיזה פודקאסט.
אני מקווה שאפשר לסמוך על פרימור ודודו דהאן, גם אני לא רגוע בקשר לזה בכלל.
אני מקווה שאפשר לסמוך על פרימור ודודו דהאן, גם אני לא רגוע בקשר לזה בכלל.
ואללה הסתכלתי על הסרטון ביצועחם חוזר בי, נראה שחקן על מוכשר מאוד.
כנראה התסכלתי על סרטןן ביצועים של לפני העונה הזאת.
כנראה התסכלתי על סרטןן ביצועים של לפני העונה הזאת.
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
יש לו שתי רגליים שזה יפה.
נקווה שיהיה טוב.
נקווה שיהיה טוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 412 לייקים
ברשימת הסגל של הפועל רמת גן לפתיחת העונה.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
לפי וואן העונה הבאה בחוזה של בוסקילה הופיע בנספח לחוזה שלא הופקד לבקרה. רמת גן בונה על זה ששחקן מתחת לגיל 21 אי אפשר להחתים אותו גם אם אין לו חוזה. איזה שכונה וואו
-
- קיבל.ה 1196 לייקים
ר"ג זה שכונה חבורת מטומטמים
שחררו מהילד חלאס
שחררו מהילד חלאס
- סומך
- קיבל.ה 1374 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
-
- קיבל.ה 193 לייקים
אם זו הסיטואציה, אני הרבה יותר רגוע:
1. כל חוזה בכדורגל חייב חותמת של הבקרה התקציבית, חוזה שאין עליו חותמת של הבקרה התקציבית לא קיים ולא תקף מבחינה חוקית. החוזה היחיד שבתוקף זה החוזה שהופקד בבקרה התקציבית, גם אם רמת גן החתימה אותו על עשר חוזים אחר כך.
2. נכון שאי אפשר להעביר שחקן אם זה לא במסגרת הסכם בין שתי קבוצות מתחת לגיל 21. רק שלמור בוסקילה יש יום הולדת 21 ב- 01/08. הליגה מתחילה ב- 23/08. הוא יכול להתאמן איתנו עד אז, לשחק במשחקי אימון, ולהגיע לפתיחת הליגה בזמן.
3. הפועל תצטרך לשלם דמי השבחה, או שרמת גן תסכים איתנו על הסכום או שזה יקבע בבוררות. זה משהו שיכול תיאורטית לעלות לא מעט כסף, אבל במקרה הזה - מדובר בשחקן של קבוצת ליגה לאומית, הסכום הממוצע שנפסק על שחקני לאומית הוא מאוד נמוך. הוא גם בגיל יחסית צעיר. ולדעתי יש משמעות גם למספר המשחקים ששיחק, ובעונה שעברה (לא האחרונה) שיחק מעט משחקים. רמת גם צפויה לדעתי לקבל סכום חמש ספרתי, בשקלים, וגם על זה תצטרך להגיד תודה.
בהנחה שזו הסיטואציה - שיחקנו אותה לשם שינוי.
1. כל חוזה בכדורגל חייב חותמת של הבקרה התקציבית, חוזה שאין עליו חותמת של הבקרה התקציבית לא קיים ולא תקף מבחינה חוקית. החוזה היחיד שבתוקף זה החוזה שהופקד בבקרה התקציבית, גם אם רמת גן החתימה אותו על עשר חוזים אחר כך.
2. נכון שאי אפשר להעביר שחקן אם זה לא במסגרת הסכם בין שתי קבוצות מתחת לגיל 21. רק שלמור בוסקילה יש יום הולדת 21 ב- 01/08. הליגה מתחילה ב- 23/08. הוא יכול להתאמן איתנו עד אז, לשחק במשחקי אימון, ולהגיע לפתיחת הליגה בזמן.
3. הפועל תצטרך לשלם דמי השבחה, או שרמת גן תסכים איתנו על הסכום או שזה יקבע בבוררות. זה משהו שיכול תיאורטית לעלות לא מעט כסף, אבל במקרה הזה - מדובר בשחקן של קבוצת ליגה לאומית, הסכום הממוצע שנפסק על שחקני לאומית הוא מאוד נמוך. הוא גם בגיל יחסית צעיר. ולדעתי יש משמעות גם למספר המשחקים ששיחק, ובעונה שעברה (לא האחרונה) שיחק מעט משחקים. רמת גם צפויה לדעתי לקבל סכום חמש ספרתי, בשקלים, וגם על זה תצטרך להגיד תודה.
בהנחה שזו הסיטואציה - שיחקנו אותה לשם שינוי.