מה עם הבלם הבלונדיני מספר 24? הוא נראה שחקן
מחלקת הנוער 2025/26
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 128 לייקים
האמת , פחות מכיר
יודע שחזר מהולנד
חושב שבמקור הוא קשר אחורי
יודע שחזר מהולנד
חושב שבמקור הוא קשר אחורי
קופרבה בלם לא רע בכלל, לא נחשב לעילוי, אבל סולידי.
להפועל יש את ההגנה הטובה בליגה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
להפועל יש את ההגנה הטובה בליגה.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 217 לייקים
היום דרבי נוער 16:20. ערוץ 5. הפועל מארחת.
הפועל כרגע במקום 1, 7 נק' מעל מכבי שבמקום 3 (ב"ש מקום 4 עם אותו מס' נק' כמו מכבי) ו-6 מעל חיפה שבמקום השני (שהיום מתארחים אצל הפועל פ"ת).
ד.א.- איפה משחקים העונה? בת ים? זה תענוג מבחינת הצפייה בטלוויזיה. סוף סוף זווית צילום נורמלית.
יאללה הפועל

הפועל כרגע במקום 1, 7 נק' מעל מכבי שבמקום 3 (ב"ש מקום 4 עם אותו מס' נק' כמו מכבי) ו-6 מעל חיפה שבמקום השני (שהיום מתארחים אצל הפועל פ"ת).
ד.א.- איפה משחקים העונה? בת ים? זה תענוג מבחינת הצפייה בטלוויזיה. סוף סוף זווית צילום נורמלית.
יאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי בעל(ת) האוב ב 24 ינואר 2026, 13:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
רינגו סטאר המלך
ממליץ למי שצופה היום במשחק לשים עין על ירין שיוביץ מספר 24, וישי בראש
- רווי
- קיבל.ה 1335 לייקים
שער סבבה רצח של בנוער בדרבי
OMG עווופררר
מחצית לא טובה של הנוער למרות שאנחנו מובילים, השוער שלנו נתן כמה הצלות יפות
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 128 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6037 לייקים
בגלל שזה בקיבוץ אי אפשר להתרשם באמת מהנוער אבל כמעט כל פריצה זאת התקפה מסוכנת של מכבי, חלק מגיע מבילד-אפ גרוע שלנו (מזכיר משהו?).
בינתיים מכבי עושה מהפך ועולה ליתרון 3-1.
בינתיים מכבי עושה מהפך ועולה ליתרון 3-1.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1328 לייקים
כיף לראות שגם בגיל נוער הם מקבלים שריקות הזויות. העיקר שבנאדו הפחות מוצלח החליט שזה יותר פנדל מלא פנדל.
יאללה הביתה!!!
- כרובית
- קיבל.ה 1209 לייקים
גם נראה שהיה נבדל בגול השני של מכבי וגם לא היה פנדל
והשידור הזיה
והשידור הזיה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7904 לייקים
לצערי יוצא לי לראות מדי פעם את השידורים האלה.יהלום14אדום כתב: ↑24 ינואר 2026, 17:39 כיף לראות שגם בגיל נוער הם מקבלים שריקות הזויות. העיקר שבנאדו הפחות מוצלח החליט שזה יותר פנדל מלא פנדל.
גם בנאדו וגם אקרמן טיפשים וחסרי מושג ברמות שזה מכאיב לי באוזניים.
הפועל משחקים על הפרצוף
- Mendelson
- קיבל.ה 657 לייקים
לראות את הנוער שלנו מתסכל לא פחות מהבוגרים. טוב לדעת שככה יראו השנים הבאות של החיים שלי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6037 לייקים
רק מהפריצות היה נראה שמכבי היו צריכים לנצח לפחות 5-1.
3-1 זאת תוצאה מחמיאה.
3-1 זאת תוצאה מחמיאה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 821 לייקים
יכולנו להוציא את מכבי מהמירוץ ולהגדיל את הפער, אבל למה שזה יקרה אם הפועל יכולה לתת בוסט ליריבה.
-
וינסנט
- קיבל.ה 495 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 545 לייקים
לא ראיתי את הנוער הרבה השנה.
בכללי אני חושב שכדאי לשפוט לחיוב גם במשחק כזה, כי התוצאה בגילאי נוער פחות חשובה. המטרה בסוף היא לדלות מס׳ שחקנים בודדים עם פוטנציאל לבוגרים, ובהתאם לכך התרשמתי מכמה דברים חיוביים -
עומרי לוי מראה עליונות פיזית מצוינת. לא ראיתי מהליכים מרשימים מאוד, אבל הפיזיות ורגל שמאל - זה נראה מרשים וחריג.
אוליצקי ותלמי נראים מוכשרים ונראה שעשו לא מעט צרות באגפים למכבי.
ישי ברוש נראה כמו עילוי פיזי בגילאים האלה ודווקא הרשים אותי מאוד. הקשר שעמד לידו היה נראה לא ברמה.
על השלילי אין סיבה להתעכב, השוער נראה זוועה, וההגנה נראה שהורכבה מילדים בני 14.. ואפשר להמשיך, אבל שוב - מציע להתמקד בעיקר פה
אשמח לדעתם של מי שעוקב אחרי הנוער יותר ממני.
בכללי אני חושב שכדאי לשפוט לחיוב גם במשחק כזה, כי התוצאה בגילאי נוער פחות חשובה. המטרה בסוף היא לדלות מס׳ שחקנים בודדים עם פוטנציאל לבוגרים, ובהתאם לכך התרשמתי מכמה דברים חיוביים -
עומרי לוי מראה עליונות פיזית מצוינת. לא ראיתי מהליכים מרשימים מאוד, אבל הפיזיות ורגל שמאל - זה נראה מרשים וחריג.
ישי ברוש נראה כמו עילוי פיזי בגילאים האלה ודווקא הרשים אותי מאוד. הקשר שעמד לידו היה נראה לא ברמה.
על השלילי אין סיבה להתעכב, השוער נראה זוועה, וההגנה נראה שהורכבה מילדים בני 14.. ואפשר להמשיך, אבל שוב - מציע להתמקד בעיקר פה
חסר בלמים, קופרבה בכלל מגן ימין (מספר 21), התחלתי לראות 3 משחקים אחרונים מה שמשדרים בערוץ הקיבוץ הוא נראה שחקן, וירין שיוביץ קשר גם שיחק כבלם נראה שחקן גם.ונרקומן כתב: ↑25 ינואר 2026, 13:24 לא ראיתי את הנוער הרבה השנה.