שחקן מאוד צעיר, עונה ראשונה באירופה, 1.98, משחק בכל שלושת עמדות החוץ.
לא ראיתי אותו יותר מדי, אבל מהקצת שראיתי נראה כמו שחקן מאוד מוכשר עם הבנת משחק גבוהה בצד ההתקפי. שחקן שלא משתמש באיזה כלים פיזיים עילאיים כדי לייצר נקודות, אלא דווקא יודע לקרוא את ההגנה טוב ולהשתמש בגוף שלו. גם מספרי האסיסטים המרשימים מצביעים על שחקן שרואה משחק ויודע לייצר לאחרים. כשאני ראיתי אותו הוא לא קלע טוב מבחוץ, אבל האחוזים העונתיים שלו בסדר סך הכל. הטכניקה לא מי יודע כמה, אבל נראה שמדי פעם יש לו התפוצצויות מבחוץ.
האורך שלו והזריזות מאפשרים לו להיות פקטור משמעותי בהגנה, גם בהגנת אחד על אחד וגם בחטיפות וחסימות. נראה שמדובר גם בריבאונדר די טוב מה שבהחלט יכול לעזור לנו.
בצד הפחות טוב, הוא משחק באחת הקבוצות החלשות בליגה הטורקית ואמנם מדובר במספרים מרשימים לענות רוקי באירופה, אבל צריך לזכור שהוא מקבל שם המון את הכדור ביד ומשחק 33 דקות למשחק. בנוסף, מספרי האסיסטים שלו אכן מרשימים, אבל כמות האיבודים די מזעזעת עם 3.3 למשחק.
בהגנה, כפי שציינתי, יש לו כלים להיות שומר מצוין, אבל קשה להגיד שהוא נתן יותר מדי מאמץ כשראיתי אותו.
בשורה התחתונה, אני אהיה קצת פסימי ואגיד שאני לא חושב שזה השחקן שיקח אותנו לאן שאנחנו צריכים. הוא כישרון סופר מעניין ובהחלט יכול להיות שנראה אותו ביורוליג בעתיד הלא רחוק, אבל אני לא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים בעת הנוכחית.
לתחושתי ניסו למצוא שחקן שיענה על כמה שיותר בעיות שקיימות בקבוצה, אבל זה גם יכול להתברר כתפסת מרובה לא תפסת.
בכל אופן, נראה מה יהיה, אם הוא אכן יגיע ומתי.