בדיוק בגלל זה חיפה סגרה עיסקת טיעון ולא נתנה לדיינים להחליט לבדהלך המומנטום כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:25 התובע לא ביקש הפחתה על תנאי?
הרי תמיד התובע דורש יותר ממה שצריך לתת, כי זה סוג של משא ומתן. איך לעזזאל הדיינים החליטו להחמיר יותר ממה שדורש התובע?
הופחתה לנו נקודה בפועל - העונש על התקיפה
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הרחקה של דמארי על סמך צילום של אוהד מהיציעלוקשיק כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:39הלוואי שאלו היו תקדימים. אלו עונשים בלעדיים להפועל.
קצת ממה שאני זוכר:
השער של ברק יצחקי שאושר במשחק האליפות על סמך צילומי הטלוויזיה עוד לפני שהומצא הואר.
ההרחקה של זהבי מהליגה בגלל עבירת משמעת בנבחרת.
ההרחקה של ידין בדיעבד אחרי שהניח חולצה על הדשא או משהו בסגנון.
ההרחקה של אניימה אחרי המשחק על סמך צילומי וידאו כשזרק כדור על ראש של שחקן.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 246 לייקים
הרחקה של דמארי בגלל צילומים של אוהדי חיפה ששלחו להתאחדות שהוא עשה לקהל של חיפה אצבע משולשת עם היד.לוקשיק כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:39הלוואי שאלו היו תקדימים. אלו עונשים בלעדיים להפועל.
קצת ממה שאני זוכר:
השער של ברק יצחקי שאושר במשחק האליפות על סמך צילומי הטלוויזיה עוד לפני שהומצא הואר.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
העיקר שהצליח לעמבר הבזבוזי זמן שלו.
בזבז כל כך הרבה זמן שהורידו לנו נקודה מה-6 שלקחנו על הראש שלו
בזבז כל כך הרבה זמן שהורידו לנו נקודה מה-6 שלקחנו על הראש שלו
-
- קיבל.ה 573 לייקים
חסר מי? מצידי את אלון עידן אורי מישגב חיים הר זהב ונעם פתחיטכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:49 איזה גורמים בתקשורת?
כל ה"תקשורת ספורט" פה מוטה לטובת מועדון אחד.
את מי תפעיל את טוכמן? רז אמיר?
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
-
- קיבל.ה 573 לייקים
והייתה אופציה לעסקת טיעון עבורנו?בני12 כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:58בדיוק בגלל זה חיפה סגרה עיסקת טיעון ולא נתנה לדיינים להחליט לבדהלך המומנטום כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:25 התובע לא ביקש הפחתה על תנאי?
הרי תמיד התובע דורש יותר ממה שצריך לתת, כי זה סוג של משא ומתן. איך לעזזאל הדיינים החליטו להחמיר יותר ממה שדורש התובע?
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
ואיזה כוח יש להם בדיוק בתקשורת הספורט פה?תא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:06חסר מי? מצידי את אלון עידן אורי מישגב חיים הר זהב ונעם פתחיטכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:49 איזה גורמים בתקשורת?
מערכת וואלה ספורט כולה צהובה. הם יעדיפו להמציא כתבה על זה שטורינו שלחה הצעה על תורג'מן וסורבה מאשר לשים את הטענות שלך בכותרת שלישית אפילו.
שלא נדבר על וואן. כנל רקנטי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 219 לייקים
חבר הנהלה והיועץ המשפטי של הטינופת הצהובה.
https://www.football.org.il/position-de ... TUTE_ID=11
כולם יודעים כמה זה מופקר מוסרית שזה "לפתח חטאת רובץ" ואף אחד שלא מצייץ

נערך לאחרונה על ידי קובי ב 09 פברואר 2025, 15:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני יודע שיענקל׳ה שחר הוא אחד האנשים החזקים בכדורגל הישראלי. ולדעתי גם לו יש קשר בהתאחדות.טכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:07איך? אתה לא שם לב שכל העונשים של "בית הדין" פה מגיעים לכל קבוצה עם קהל, חוץ ממועדון אחד?
זה לא שאני לא חושב שמשהו פה מוזר, אבל סתם לזרוק שמות בלי ביסוס עובדתי, אני לא מת על זה, לא מקדם לשום מקום
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אז אתה "יודע" את זה.redrony כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:21אני יודע שיענקל׳ה שחר הוא אחד האנשים החזקים בכדורגל הישראלי. ולדעתי גם לו יש קשר בהתאחדות.טכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:07איך? אתה לא שם לב שכל העונשים של "בית הדין" פה מגיעים לכל קבוצה עם קהל, חוץ ממועדון אחד?
זה לא שאני לא חושב שמשהו פה מוזר, אבל סתם לזרוק שמות בלי ביסוס עובדתי, אני לא מת על זה, לא מקדם לשום מקום
בפועל אשתקד הורידו ליענקלה שחר נקודה בשיא מאבק האליפות, שהורידה בהחלטת "בית הדין" את חיפה ממקום ראשון לשני בלי שקרה שום דבר על הדשא (בנוסף לנקודה שהורידו להם בתחילת העונה).
במקביל כמובן למאירי החזירו נקודה על אבקה שאשכרה פגעה בשחקן.
תסתכל על הענישה בכדורגל פה מסיום עונת 22/23 ("המהומות בטרנר" - מינוס 3 לחיפה וגם לבש) עד היום. תבדוק איזה מועדונים נענשו במה, ותבין שיש פה אחושרמוטה ביסוס עובדתי.
ממה שהולך פה בשנתיים האחרונות, אני הבנתי סופית שהענף הזה מנוהל ע"י מועדון אחד.
כולנו ניצבים בהצגה.
אתה, אני, אוהדי חיפה, בש, ביטר. כולם.
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
בתי המשפט בישראל בכלל ובספורט בפרט לא צריכים לעבור רפורמה, הם צריכים D9.
הכל רקוב ומושחת שם מהיסודות.
אתם עוד תראו שהאוהדים שהפועל תבעה אזרחית ייצאו עם משהו מינימלי כי עד שזה יגיע לפסק דין זה לא יעניין אף אחד.
האפשרות למנוע מהם הלכה למעשה להגיע למשחקים כמעט לא קיימת. נוסו כבר כל השיטות האפשריות.
הכל רקוב ומושחת שם מהיסודות.
אתם עוד תראו שהאוהדים שהפועל תבעה אזרחית ייצאו עם משהו מינימלי כי עד שזה יגיע לפסק דין זה לא יעניין אף אחד.
האפשרות למנוע מהם הלכה למעשה להגיע למשחקים כמעט לא קיימת. נוסו כבר כל השיטות האפשריות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 858 לייקים
תשמע, אני לא פטאלי כמוך. אני חושב שיש דברים מוזרים בכדורגל. אני חושב שיש חוסר אחידות, בענישה בהעמדה לדין. לתקשורת יש חלק גדול בכך, למועדונים ש״נדפקים״ יש חלק גדול בכך (לא מראים את ההפליה בפועל אין ״הסברה״ מצידם).טכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:25אז אתה "יודע" את זה.redrony כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:21אני יודע שיענקל׳ה שחר הוא אחד האנשים החזקים בכדורגל הישראלי. ולדעתי גם לו יש קשר בהתאחדות.טכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:07
איך? אתה לא שם לב שכל העונשים של "בית הדין" פה מגיעים לכל קבוצה עם קהל, חוץ ממועדון אחד?
בפועל אשתקד הורידו ליענקלה שחר נקודה בשיא מאבק האליפות, שהורידה בהחלטת "בית הדין" את חיפה ממקום ראשון לשני בלי שקרה שום דבר על הדשא (בנוסף לנקודה שהורידו להם בתחילת העונה).
במקביל כמובן למאירי החזירו נקודה על אבקה שאשכרה פגעה בשחקן.
תסתכל על הענישה בכדורגל פה מסיום עונת 22/23 ("המהומות בטרנר" - מינוס 3 לחיפה וגם לבש) עד היום. תבדוק איזה מועדונים נענשו במה, ותבין שיש פה אחושרמוטה ביסוס עובדתי.
ממה שהולך פה בשנתיים האחרונות, אני הבנתי סופית שהענף הזה מנוהל ע"י מועדון אחד.
כולנו ניצבים בהצגה.
אתה, אני, אוהדי חיפה, בש, ביטר. כולם.
אני קודם כל הייתי רוצה לטפל במה שאני יכול.
אני כתבתי כבר בזמן אמת, לפני העונש. המשחק הזה בעיניי היה אמור להיעצר באותו רגע שאוהד נגע בשוער, בלי שאלה בכלל.
לבוא ולתת מספרים של מי נענש וכמה זה לא מעניין כי זה לא לגופו של מקרה.
צריך למפות את כל ההפליות ולבוא עם זה. קריאות שואה (שמגעילות אותי) לא גרועות יותר מטועמה מחבל וחיזבאללה. אם מעמידים את חטואל לדין, אז גם את השחקן של כפר שלם שקילל באוצה צורה.
למה לא הורידו למכבי נקודה על האוהד שפרץ ולנו כן? כי הוא הגיע לשוער וההוא לא. מה לעשות, לתוצאה יש משמעות (לנהג שיכור שנתפס ישללו רשיון ונהג שיכור שדרס מישהו יכניסו לכלא)
אז אפשר להמשיך להתבכיין למה דופקים אותנו ומכבי שולטים, ואפשר לעשות דברים שישפרו את המצב.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
א) ירדו אוהדים מהיצע => המשחק צריך היה להיות מפוצץ
ב) איימו ואף הגיעו למצב פיזי מול שחקן הירידה => ברור שאסור היה לשופט לחדש משחק
טכני עם הורדת נקודה זה המינימום הנדרש במקרים כאלה ומה שהיינו דורשים במקרים דומים וערעור יכול להוביל בקלות לעונש חמור בהרבה.
זה שהתרגלנו לזה זאת בעיה שלנו ( ושל מי שנתן לאוהדים שלנו להמשיך בזה)
כמו שההנהלות והאוהדים שלנו התנהגו במקרים דומים, רק עושים לנו טובה עם העונשים האלה מחייבים אותנו לפעול.
אם נמשיך לקבור ראש באדמה ולנרמל כאלה מקרים זה יגמר במשהו חמור שיגרור עונש מזעזע
על מה מתלוננים בדיוק ?
טכני עם הורדת נקודה זה המינימום הנדרש במקרים כאלה ומה שהיינו דורשים במקרים דומים וערעור יכול להוביל בקלות לעונש חמור בהרבה.
כמו שההנהלות והאוהדים שלנו התנהגו במקרים דומים, רק עושים לנו טובה עם העונשים האלה מחייבים אותנו לפעול.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 573 לייקים
ספורט חמש ווואלה ספורט הם לא בלעדיים. לעיתונאים יש יכולת להפיץ מסרים גם מחוץ לשם. אגב עע מה שכבר נעשה עם צנציטכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:08ואיזה כוח יש להם בדיוק בתקשורת הספורט פה?תא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:06חסר מי? מצידי את אלון עידן אורי מישגב חיים הר זהב ונעם פתחיטכנית לארז כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:49 איזה גורמים בתקשורת?
מערכת וואלה ספורט כולה צהובה. הם יעדיפו להמציא כתבה על זה שטורינו שלחה הצעה על תורג'מן וסורבה מאשר לשים את הטענות שלך בכותרת שלישית אפילו.
שלא נדבר על וואן. כנל רקנטי.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
לעוף מהליגה אני רציני לגמרי
אין טעם לכלום, כולם נגדנו
מצדי להצטרף לליגה הקפריסאית
אין טעם לכלום, כולם נגדנו
מצדי להצטרף לליגה הקפריסאית
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אתה מדבר על 2 דברים שונים, שגם אני עירבבתי ביניהם ושינתי דעתיההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
האוהדים שפרצו לדשא ראויים לכלא. ותביעה אזרחית על פגיעה במוניטין ובהכנסות
המועדון עשה כל מה שהןא יכול כדי למנוע וכדי להעניש. מה ספרא אמור לעשות? להקים חומה עם תלתליות מסביב למגרש?
-
- קיבל.ה 858 לייקים
-
- קיבל.ה 573 לייקים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא יודע אם הם עשו הכל, אבל לענישה לאחר המשחק אין שום יכולת לפתור את הבעיה. פשוט כי מוכח פעם אחר פעם. המשחק כן היה צריך להיות מופסק באותו רגעתא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:59אתה מדבר על 2 דברים שונים, שגם אני עירבבתי ביניהם ושינתי דעתיההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
המועדון עשה כל מה שהןא יכול כדי למנוע וכדי להעניש. מה ספרא אמור לעשות? להקים חומה עם תלתליות מסביב למגרש?
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנוייםredrony כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:01לא יודע אם הם עשו הכל, אבל לענישה לאחר המשחק אין שום יכולת לפתור את הבעיה. פשוט כי מוכח פעם אחר פעם. המשחק כן היה צריך להיות מופסק באותו רגעתא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:59אתה מדבר על 2 דברים שונים, שגם אני עירבבתי ביניהם ושינתי דעתיההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
למה צריך להעניש קולקטיבית?
וואלק אני מגיעה לכדורגל כבר יותר מדי שנים וברוך השם נענשנו מיליון פעמים, לא נראה שזה עוזר במשהו
גם אנחנו וגם גדולות נוספות, אז להעניש עכשיו קולקטיבי אחרי שיודעים מי העבריין, לדעתי לא נותן כלום חוץ מאיזה כיף להעניש את הפועל
אולי כדאי להתחיל לתת עונשים פרטניים למי שתופסים, עונש של עשרות אלפי שקלים ואז אולי אנשים יחשבו פעמיים
שלשים שנה מורידים נקודות על סעיף התפרעות אוהדים, האם שלושים שנה אחרי אין התפרעויות אוהדים?
אז אולי השטות הזאת שפוגעת בספורטיביות תעלם מהעולם?
את החול גנים לא מעניין העונש שעל הקבוצה, עד שזה לא יגע בהם זה לא ישתנה.
הגיע. הזמן שמדינת ישראל תחוקק חוקים נגד חוליגנים ושיעיפו אותם לצמיתות מהמגרשים, שיפילו עליהם קנסות, דבר אחרון שצריך לקרות זה פגיעה בספורטיביות
אז אולי השטות הזאת שפוגעת בספורטיביות תעלם מהעולם?
את החול גנים לא מעניין העונש שעל הקבוצה, עד שזה לא יגע בהם זה לא ישתנה.
הגיע. הזמן שמדינת ישראל תחוקק חוקים נגד חוליגנים ושיעיפו אותם לצמיתות מהמגרשים, שיפילו עליהם קנסות, דבר אחרון שצריך לקרות זה פגיעה בספורטיביות
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
המטרה של "בית הדין" והענישות האלה היא ממש לא לגרום באמת להרתעה ולהפחית מקרי אלימות, זה לא מעניין אותם.
גם תמים מי שחושב שהמטרה של הואר בליגת העל היא לקבל החלטות שיפוט נכונות ושייעשה צדק על המגרש.
גם תמים מי שחושב שהמטרה של הואר בליגת העל היא לקבל החלטות שיפוט נכונות ושייעשה צדק על המגרש.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
הלחץ הציבורי עשה את שלו. לא רק זה, אנחנו "צריכים לומר תודה" שזה רק נקודה, זה הנרטיב . בבונים ברשתות החברתיות קובעים את העונש.
רדיוס לביתר!
רדיוס לביתר!
רדיוס לבית"ר!
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
הרחקה של טוטו תמוז על תנועת שקט לקהל בית״ר שכל המשחק השמיע לעברו נהמות (אומנם זו החלטת שופט, אבל אותו קו אנטי הפועל).יהלום14אדום כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:59הרחקה של דמארי על סמך צילום של אוהד מהיציעלוקשיק כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:39הלוואי שאלו היו תקדימים. אלו עונשים בלעדיים להפועל.
קצת ממה שאני זוכר:
אפשר גם להזכיר את העונש הקל לראייקוביץ׳ שתקף את אבוקסיס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מעניין מי מקבל את הקנסכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:05אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנויים
וואלק אני מגיעה לכדורגל כבר יותר מדי שנים וברוך השם נענשנו מיליון פעמים, לא נראה שזה עוזר במשהו
גם אנחנו וגם גדולות נוספות, אז להעניש עכשיו קולקטיבי אחרי שיודעים מי העבריין, לדעתי לא נותן כלום חוץ מאיזה כיף להעניש את הפועל
אולי כדאי להתחיל לתת עונשים פרטניים למי שתופסים, עונש של עשרות אלפי שקלים ואז אולי אנשים יחשבו פעמיים
כי אם זו ההתאחדות והיא בכלל לא שותפה למניעה על הוצאותיה, וגם לא הקןרבן- זה תמריץ לקנסות לצרכי הכנסה
צריך אם אפשר לדרוש שככל ויש קנס הוא מועבר למי שנפגע בהתאם לנזק. אם האצטדיון- לחברת היכלי ספורט. אם לשחקן- לשחקן. וכן הלאה. שום שקל להתאחדות
תוך שבוע עניין הקנסות יתנרמל
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
חיים לוינסון חשף לפני מספר חודשים הקלטות לגבי "העונש הקל" שהטלב"ע שלהם קיבל בזמנו (רמז מאירי מושחת ובמדינה מתוקנת פותחים על דבר כזה בחקירה).SickleCell כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:18הרחקה של טוטו תמוז על תנועת שקט לקהל בית״ר שכל המשחק השמיע לעברו נהמות (אומנם זו החלטת שופט, אבל אותו קו אנטי הפועל).יהלום14אדום כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:59הרחקה של דמארי על סמך צילום של אוהד מהיציעלוקשיק כתב: ↑09 פברואר 2025, 14:39
הלוואי שאלו היו תקדימים. אלו עונשים בלעדיים להפועל.
קצת ממה שאני זוכר:
אפשר גם להזכיר את העונש הקל לראייקוביץ׳ שתקף את אבוקסיס.
זה לא באמת החליטו שזה עונש ראוי, פשוט מאירי רצה.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
אגב רק להיזכר במכבי יורים פאקינג זיקוק על לוקאסן ולא נענשים בכלל
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אני מצטער, אבל מדהים שכל מה שרשמת פה זה או שגוי או יצא מהקשרוההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2025, 15:51 לא מבין את האנשים, מה שהיה אצלנו גרוע פי כמה מאשר האבוקות בחיפה.
על מה מתלוננים בדיוק ?
יש המון ניסיונות של אוהדים להכנס למגרש, כל הזמן, ההבדל הבלעדי הוא שהאבטחה מצליחה להגיע אליהם. נוסף לכך, יש עוד מלא מקרים מחוץ לארץ שאוהדים יורדים למגרש, וממשיכים הלאה. עצם הירידה למגרש אף פעם ובחיים לא יצדיק פאקינג פיצוץ משחק.
איימו מול עמבר? סבבה, הדבר הוא אינו מוצדק אבל בוא לא נשכח שהוא היה איתם בהתלקחות במשך כל המחצית. למרות זאת, המצב הפיזי הוא דחיפה, רק דחיפה. האבטחה טיפלה בזה שהצליחו להגיע, וברדה הצליח לשכנע את עמבר שעדיף לסיים את המחצית ולרדת. במחצית השניה זה בכלל לא עניין אף אחד
אני מוסיף ומדגיש, סיבה לפיצוץ משחק זה נטו ברגע שהמשטרה טוענת שאין ביכולתה לשמור על סדר המשחק, כמו מה שהיה בחיפה, לקח עד המחצית שהמשטרה ומיקי זהר החליטו לפוצץ את המשחק. פיצוץ משחק לא אמור להיות בגלל שהמנהלת או שחקן כדורגל מאיים ב"תחזיקו אותי"
עונש קולקטיבי זה דבר מטומטם, אין לך הבטחה שמי שפועל בצורה אלימה הוא בהכרח אוהד של המועדון, וזה נכון לגבי כל דבר. אז אתה לא יודע אם זה באמת מעניין לאוהדים האלו את הביצה אם עכשיו יורד נקודות, זה מאבד מכל המשמעות של עונש קולקטיבי, איך תגרום לאוהד להרגיש אשם שהוא פגע בקבוצה, אם הוא לא אוהד?
אף אחד לא מתרגל, מצדיק ונותן לגיטמציה להליך הרוח שיש ביציעים, התנהגות אלימה ביציעים הוא אף פעם לא הפתרון. אבל, וזה אבל גדול, אין הצדקה לאכיפה הבררנית שהמשטרה, האיגוד ושר הספורט מציבים לאוהדי הכדורגל. אנחנו, כאוהדי כדורגל עדיין, לא משנה מה קורה, עוברים גיהנום ביציעים, מקבלים עונשים מוגזמים, ומואשמים קולקטיבית על היותנו אנחנו. ההתנהלות עם אלימות בארץ, הגדרת הסימטריה בין פירוטכניקה לטרור, בין קללות בין אוהדים לאלימות מסוכנת, היא תופעה עצובה ודווקא את זה, אסור, אף פעם, לנרמל. תמיכה באותם ארגונים שבלי סוף נכשלים כל הזמן באחריותם על האוהדים ביציע היא מביכה.
אף אחד לא קובר את הראש באדמה, אפשר לזרוק את זה באוויר כי זה דבר שהוא מאוד שכיח לומר אבל הפעם המצב שונה, הפועל עשתה הכל, ברמה שקרובה כמעט לשלמות, עם שלושת האוהדים האלו. עבודה שהיא הרבה הרבה יותר טובה ממה שהמנהלת עשתה כל החיים שלה. וזו המתנה שבית הדין קובע לנו? מביך, מביש אך לא מפתיע.
בקיצור די לאמירות הפופליסטיות באמת נשבר כבר
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 65 לייקים
שונא את בית הדין הזה כמו שאני שונא את הבני זונות שירדו לדשא כאילו הם איזה גברים. מקווה שהנקודה תחזור בערעור ובלי קשר שהמועדון יגמור את הנבלות שנכנסו למגרש ואח״כ שבתי המשפט יגמרו אותם עוד יותר.
אלה לא אוהדים!!!
אלה לא אוהדים!!!
מה אנשים פה אופטימים שיבטלו? אנחנו הפועל
וגם קשה לי להאמין שלא יהיו עוד הורדת נקודות העונה
עוד 1 לפחות על אבוקות
ועוד אחת על זריקת חפצים /פריצה נוספת לדשא
כדי לעלות ליגה צריך להיות בפור 3 לפחות.
וגם קשה לי להאמין שלא יהיו עוד הורדת נקודות העונה
עוד 1 לפחות על אבוקות
ועוד אחת על זריקת חפצים /פריצה נוספת לדשא
כדי לעלות ליגה צריך להיות בפור 3 לפחות.
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
בוא נתחיל בתביעה אזרחית על 50 אלף ש"ח (הקנסות שקבלנו) שתוגש מחר בבוקר (אם אופציה לשנות את הסכום אם יתברר בסוף השנה שהנקודה הזאת מנעה מאיתנו לעלות ליגה).
זה צריך להיות מאד פשוט, יש צילומים שלהם, יש הוכחת נזק.
זה צריך להיות מאד פשוט, יש צילומים שלהם, יש הוכחת נזק.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אם אני לא טועה אז אכן הקנס להתאחדות, בגלל זה היה לי מצחיק בשנים האחרונות שממש על כל שטות עומדים לדין ומקבלים קנסות מוגזמים ברמותתא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:22מעניין מי מקבל את הקנסכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:05אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנויים
כי אם זו ההתאחדות והיא בכלל לא שותפה למניעה על הוצאותיה, וגם לא הקןרבן- זה תמריץ לקנסות לצרכי הכנסה
צריך אם אפשר לדרוש שככל ויש קנס הוא מועבר למי שנפגע בהתאם לנזק. אם האצטדיון- לחברת היכלי ספורט. אם לשחקן- לשחקן. וכן הלאה. שום שקל להתאחדות
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אין לנו ויכוח על כלום. אני רק אומר שצריך להיות פרקטיים, כי בכיינות שדופקים אותנו לא תעזורכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:05אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנויים
עונשים טיפשיים מונע מכל אוהד של קבוצה יריבה לעשות את זה ?
אין בעיה כל משחק של הפועל פתח תקווה וכפר שלם נשים אוהב מתחזה חולצה מתאימה לתת פצצה לפנים של שוער היריבה..
איך העונש הזה בכלל חוקי זה הזיה
אין בעיה כל משחק של הפועל פתח תקווה וכפר שלם נשים אוהב מתחזה חולצה מתאימה לתת פצצה לפנים של שוער היריבה..
איך העונש הזה בכלל חוקי זה הזיה
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
האמת, חבל שהפועל עצמם לא מתבכיינים על השיפוט במשחקים שלנו כמו שקבוצות אחרות עושות נגדנו אבל זה כבר סיפור אחרredrony כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:44אין לנו ויכוח על כלום. אני רק אומר שצריך להיות פרקטיים, כי בכיינות שדופקים אותנו לא תעזורכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:05אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנויים
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
נכנס ישר לקופה של הנופש השנתי?כרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:42אם אני לא טועה אז אכן הקנס להתאחדות, בגלל זה היה לי מצחיק בשנים האחרונות שממש על כל שטות עומדים לדין ומקבלים קנסות מוגזמים ברמותתא מרבוטא כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:22מעניין מי מקבל את הקנסכרובית כתב: ↑09 פברואר 2025, 16:05
אבל המשחק לא נעצר ותפסו את מי שפרץ לדשא, הם ישבו במעצר וקיבלו קנס, נשללו להם המנויים
בעצם מה שהם אומרים זה שאם ישנן שתי קבוצות שמתחרות על האליפות והכל מגיע להכרעה במשחק אחד קבוצת אוהדים יכולה להתארגן ולפוצץ את משחק היריבה. בוחרים איזה אוהד צעיר בהגרלה מלבישים אותו בצבע הנכון, מבטיחים לכסות את הוצאות הקנס כאירגון… מאוד פשוט.