רמי כהן - תתפטר
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אני באמת ובתמים מאמין שאין לך ויכוח אפילו עם רמי עצמו בזה שיש צורך להחליף את רמי , לפחות בכל הקשור לניהול הקבוצה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אז שיקום ויגיד שהוא רוצה להעביר את ניהול הקבוצה למישהו אחר, ועד שיגיע המישהו הזה הוא ימשיך לנהל את הקבוצה. אל תתחיל לספר סיפורים, אם הוא היה רוצה להעביר את ניהול הקבוצה הוא היה עושה את זה ומוצא מישהו אחר. בינתיים הוא הורס את המועדון הזה ומנהל את הקבוצה בצורה ביזיונית
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
הוא די אמר את זה , אתה רוצה עוד פרטים, בוא לאסיפה בעוד חודש. אם אתה חבר עמותה.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
מתי הוא אמר את זה? אני השתתפתי בשתי הישיבות האחרונות ולא שמעתי שום אמירה בסגנון.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
לפני יותר משנה, כשהוקמה הועדה שאת מסקנותיה אנחנו אמורים לשמוע עוד חודש (ואני מאמין שהיינו שומעים הרבה יותר מוקדם אם לא שנת הקורונה).
הוא לא אמר את זה במפורש, אבל היה די ברור מדבריו שהוא מבין את הכיוון הזה.
הוא לא אמר את זה במפורש, אבל היה די ברור מדבריו שהוא מבין את הכיוון הזה.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לא יודע מה נאמר לפני חודש. אני כן יודע שכבר לפני 5 שנים רמי רמז באסיפת העמותה שהעמותה מיצתה את עצמה, והגיע הזמן להעביר את המושכות הלאה לבעלות פרטית. אני לא מסכים איתו אפילו בקצת, אבל מה שיותר משנה זה שמאז לא קרה הרבה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
ניסיתי לעשות זאת. הנהלת העמותה סירבה לתת לי לעיין בפנקס חברי העמותה.יובל כתב: ↑04 פברואר 2021, 03:57 רמי נבחר לועד המנהל רק לפני ארבעה וחצי חודשים, כשהוא מקבל 74 אחוז מקולות המצביעים.
אם ישנם חברי עמותה שמעוניינים להדיח אותו, הם יכולים לכנס אסיפת עמותה (למיטב זכרוני צריך מספר חתימות מסוים בשביל לכנס אסיפה) ולהצביע על הדחתו. לנוכח הפופולריות המסתמנת של הפיתרון הנ"ל לבעיותיה של הפועל, לא נראה לי שזה יהיה קשה במיוחד. בהצלחה.
אני חושבת שסנפורד יותר טוב מסבאלוס
-
ידידי היקר,r200 כתב: ↑10 פברואר 2021, 15:31 מילפורד צודק אין מישהו ובטח מישהו נטול אינטרס אישי שיכול להחליף את רמי כרגע
הבעיה היא עמוקה ומושרשת הרבה יותר מזר כזה או אחר
לא השכילו לעשות נכון את המעבר מקבוצת חובבים שבעזרת אנרגיות וכסף יחסית גדול לליגות הנמוכות עלתה יחסית מהר למעלה לבין קבוצה מקצוענית (כמה שהליגה שלנו יכולה להיקרא כך} שמנהולת ומתפועלת ע"י אנשים הראויים ומבינים בכך.
ישנו צורך מיידי לשנות את כל מבנה העמותה והשליטה אבל יתרה מזאת צורך אפילו יותר בהול להפריד בין ניהול העמותה לבין ניהול מקצועי של העמותה.
השמש הקופחת באילת משבשת את ראשך.
1. רמי הוא מלך האינטרסים האישיים, לכאורה.
2. יש יותר מעשרה חברי עמותה ראויים ונטולי אינטרס אישי שיכולים וחייבים שיחליפו את רמי.
3. אין שום בעיה במבנה הניהול. אנשים שהם ישרים ישארו ישרים בכל מבנה ניהולי שלא יהיה ואנשים שהם קומבינטורים עקומים תמיד ימצאו את הפירצה להידחף לכל מבנה ניהולי באשר יהיה. לפיכך הבעיה היא לא המבנה אלא האנשים שבמקרה שלנו זה רמי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לא כל כך מצליח להתחבר לישיבות עמותה.הזקנה מאוסישקין כתב: ↑15 מרץ 2021, 23:37ניסיתי לעשות זאת. הנהלת העמותה סירבה לתת לי לעיין בפנקס חברי העמותה.יובל כתב: ↑04 פברואר 2021, 03:57 רמי נבחר לועד המנהל רק לפני ארבעה וחצי חודשים, כשהוא מקבל 74 אחוז מקולות המצביעים.
אם ישנם חברי עמותה שמעוניינים להדיח אותו, הם יכולים לכנס אסיפת עמותה (למיטב זכרוני צריך מספר חתימות מסוים בשביל לכנס אסיפה) ולהצביע על הדחתו. לנוכח הפופולריות המסתמנת של הפיתרון הנ"ל לבעיותיה של הפועל, לא נראה לי שזה יהיה קשה במיוחד. בהצלחה.
אבל אשמח אם תעלה את זה בישיבה הקרובה ותדווח מה נאמר בתגובה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אשמח אם תפרט יותר על האינטרסים של רמי לכאורה, אני לא מכיר כל כך את העסקים הפרטיים שלו. הרושם שלי הוא שהוא פשוט מנהל כושל שהולך שולל אחרי שרלטנים כמו פלדה ורפופורט.הזקנה מאוסישקין כתב: ↑15 מרץ 2021, 23:46ידידי היקר,r200 כתב: ↑10 פברואר 2021, 15:31 מילפורד צודק אין מישהו ובטח מישהו נטול אינטרס אישי שיכול להחליף את רמי כרגע
לא השכילו לעשות נכון את המעבר מקבוצת חובבים שבעזרת אנרגיות וכסף יחסית גדול לליגות הנמוכות עלתה יחסית מהר למעלה לבין קבוצה מקצוענית (כמה שהליגה שלנו יכולה להיקרא כך} שמנהולת ומתפועלת ע"י אנשים הראויים ומבינים בכך.
ישנו צורך מיידי לשנות את כל מבנה העמותה והשליטה אבל יתרה מזאת צורך אפילו יותר בהול להפריד בין ניהול העמותה לבין ניהול מקצועי של העמותה.
2. יש יותר מעשרה חברי עמותה ראויים ונטולי אינטרס אישי שיכולים וחייבים שיחליפו את רמי.
3. אין שום בעיה במבנה הניהול. אנשים שהם ישרים ישארו ישרים בכל מבנה ניהולי שלא יהיה ואנשים שהם קומבינטורים עקומים תמיד ימצאו את הפירצה להידחף לכל מבנה ניהולי באשר יהיה. לפיכך הבעיה היא לא המבנה אלא האנשים שבמקרה שלנו זה רמי.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לא ממש מבין מה המטרה בהטרלה עכשיו של העמותה. אין שום תוצאה חיובית שיכולה לצאת מזה.
וכל השיח הזה של להחליף את רמי הוא חרטוט מוחלט בנקודת הזמן הזאזת. אין אף בנאדם שיכול להחליף אותו בהנהגת העמותה נכון להיום, לא ברמת ההבנה, הקשרים, יכולת גיוס הכספים. זה פשוט הזייה, בטח בנקודת הזמן הנוכחית וההתעסקות בזה לא מביאה לשום דבר חוץ מהוצאת קיטור ויצירת אוירה שלילית סביב המועדון.
וכל השיח הזה של להחליף את רמי הוא חרטוט מוחלט בנקודת הזמן הזאזת. אין אף בנאדם שיכול להחליף אותו בהנהגת העמותה נכון להיום, לא ברמת ההבנה, הקשרים, יכולת גיוס הכספים. זה פשוט הזייה, בטח בנקודת הזמן הנוכחית וההתעסקות בזה לא מביאה לשום דבר חוץ מהוצאת קיטור ויצירת אוירה שלילית סביב המועדון.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
יכול להיות שאתה צודק, אבל מבחינה מקצועית הניהול כושל מאז פטירתו של אורי שלף ז"ל. אני לא רואה שום הגיון במינוי של פלדה למנהל מקצועי או בבחירת הזרים והמאמנים בשנים האחרונות, פעם היה אפשר להאשים את ידידיה, עכשיו רמי עומד בראש לבד והכל נופל עליו.הפועל כתב: ↑16 מרץ 2021, 12:37 לא ממש מבין מה המטרה בהטרלה עכשיו של העמותה. אין שום תוצאה חיובית שיכולה לצאת מזה.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
ליגה אחרת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני מסכים שהניהול המקצועי לא טוב דיו. והמינוי של עידן פלדה היה ונשאר הזיה שהקשר בינה לניהול מקצועי לא קיים.
כל זה לא משנה את העובדה שלהחליף עכשיו את רמי זה לא ריאלי, לא רציני, ולא בר קיימא. מי שחושב אחרת, אני מאחל לו בהצלחה, הבנת המציאות והעובדות שלי ושלו כנראה אינה ניתנת לגישור.
,
כל זה לא משנה את העובדה שלהחליף עכשיו את רמי זה לא ריאלי, לא רציני, ולא בר קיימא. מי שחושב אחרת, אני מאחל לו בהצלחה, הבנת המציאות והעובדות שלי ושלו כנראה אינה ניתנת לגישור.
,
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אתה שוגה בהנחת העבודה שלך שהמחליף של רמי הולך לבוא מתוך, או במסגרת, העמותה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שרמי ינהל את העמותה לא את הקבוצה.הפועל כתב: ↑16 מרץ 2021, 13:06 אני מסכים שהניהול המקצועי לא טוב דיו. והמינוי של עידן פלדה היה ונשאר הזיה שהקשר בינה לניהול מקצועי לא קיים.
,
צריך הפרדה בין הדברים. אז גם אולי, רק אולי, מספר החברים בעמותה לא יהיה בצניחה חופשית.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אני לא מבין איך העמותה יכולה להחליט דברים מקצועיים... נצליח אך ורק אם נמנה מנהל מקצועי ומנכל אנשי מקצוע טובים שינהלו את הקבוצה באופן מקצועי. לא הגיוני שרמי כהן יחליט החלטות מקצועיות, או עידן פלדה שלא עשה כלום לפני יבנה את הסגל של הקבוצה הבוגרת
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
נכון להיום איש עסקים חיצוני זאת באמת האפשרות היחידה גם לדעתי. אבל אני לא רואה מישהו שירצה להכניס את הראש שלו לזה. אפילו להפועל רגל אין קופצים, ויש שם בערך פי 10 אוהדים ועניין.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אני יכול לחשוב על אחד לפחות שמאוד ירצה, הבעיה היא שאנחנו לא כל כך רוצים.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
כשידידיה היה מעורב הגענו לסמטוכה הניהולית והגירעון הנוכחי, זה די מראה מה היכולות הכלכליות (והניהוליות) שלו.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
מעשית אתה צודק, טכנית זה לא רלוונטי. זה יכול לקרות בקלות, בתסריטים מסוימים יותר מדי בקלות.
-
רפופורט השקיע מכיסו הפרטי במשך השנים סכום כולל של 8 מיליון שקל, כך שלא הייתי קורא לו שרלטן.Ron.T כתב: ↑16 מרץ 2021, 09:42אשמח אם תפרט יותר על האינטרסים של רמי לכאורה, אני לא מכיר כל כך את העסקים הפרטיים שלו. הרושם שלי הוא שהוא פשוט מנהל כושל שהולך שולל אחרי שרלטנים כמו פלדה ורפופורט.הזקנה מאוסישקין כתב: ↑15 מרץ 2021, 23:46ידידי היקר,r200 כתב: ↑10 פברואר 2021, 15:31 מילפורד צודק אין מישהו ובטח מישהו נטול אינטרס אישי שיכול להחליף את רמי כרגע
פלדה הוא כשלון מקצועי וצריך להחליף אותו.
רמי הוא הבעיה העיקרית. יותר מ 50% מחברי העמותה עזבו אותה בגללו וזה אומר דרשני.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
ידידי, שרלטן הוא אדם שמתיימר להיות איש מקצוע כשהוא לא, וגם אם רפופורט היה משקיע 20 מיליון, מנהל מקצועי של קבוצת כדורסל הוא לא. לרשום סתם "רמי הוא הבעיה העיקרית" זה קל ,הייתי רוצה לשמוע מה בעייתי כל כך בהתנהלות שלו, מעבר לניהול המקצועי של הקבוצה שהוא מפקיד אצל כל מיני שרלטנים שעושים שטויות. מאיפה הנתונים על 50% חברי עמותה שעזבו? אם הם כל כך נגדו הם יכלו להפיל אותו פשוט ולבחור הנהלה חדשה.הזקנה מאוסישקין כתב: ↑17 מרץ 2021, 22:42רפופורט השקיע מכיסו הפרטי במשך השנים סכום כולל של 8 מיליון שקל, כך שלא הייתי קורא לו שרלטן.Ron.T כתב: ↑16 מרץ 2021, 09:42אשמח אם תפרט יותר על האינטרסים של רמי לכאורה, אני לא מכיר כל כך את העסקים הפרטיים שלו. הרושם שלי הוא שהוא פשוט מנהל כושל שהולך שולל אחרי שרלטנים כמו פלדה ורפופורט.הזקנה מאוסישקין כתב: ↑15 מרץ 2021, 23:46
ידידי היקר,
פלדה הוא כשלון מקצועי וצריך להחליף אותו.
רמי הוא הבעיה העיקרית. יותר מ 50% מחברי העמותה עזבו אותה בגללו וזה אומר דרשני.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אין נתון כזה של 50% שעזבו בגלל רמי כי זה המצאה מהראש.
אני בטוח גם עכשיו שהוא ימצא דרך לתאר כל סיבת עזיבה אפשרית ככזאת שהגורם לה הוא רמי, וזה לא חכמה גדולה.
אני בטוח גם עכשיו שהוא ימצא דרך לתאר כל סיבת עזיבה אפשרית ככזאת שהגורם לה הוא רמי, וזה לא חכמה גדולה.
כל מה שמפריד ביננו לבין שגשוג מקצועי וכלכלי זה שרמי יילך.
אז חמישים אחוז מחברי העמותה שבמקום להצביע בבחירות פשוט הפסיקו חברות,יחד עם האנשים מהאשכול האחר שכל אחד מהם יכול לגייס מיליונים ועכשיו פשוט לא מתחשק להם, דאבל קל זו לא מילה גסה
אז חמישים אחוז מחברי העמותה שבמקום להצביע בבחירות פשוט הפסיקו חברות,יחד עם האנשים מהאשכול האחר שכל אחד מהם יכול לגייס מיליונים ועכשיו פשוט לא מתחשק להם, דאבל קל זו לא מילה גסה
-
- קיבל.ה 573 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
אתה הראש אתה אשם אתה מחרב הפועל והכל על הראש שלך.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 270 לייקים
במידה וינאי עוזב הוא צריך להתפטר מהעמותה, לא שאני יודע כמה חברים ישארו אבל הוא יהיה חייב להתפטר
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מישהו הקפיץ את האשכול עכשיו וההודעה שלך ממרץ 2021 היתה אחרונה בו וזה קפץ. נכון שזו חכמה בדיעבד אבל זה צרח בהתחשב במה שקורה ממש עכשיו:
הגיע איש עסקים מיליארדר רציני, כמו שאמרת שזו האפשרות היחידה.
ותסתכל באיזה נושא אשכול זה נכתב.
מטורף.
עכשיו תחשוב מתי יגיע האיש הבא אחרי מה שקרה. מצטרף לדעב הקודמת שלך, עכשיו בטוח לא יגיע
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 20 דצמבר 2024, 22:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
מה יעזור לי להתפטר *אחרי* שהחריב את המועדון אם לא כבר החריב.
שייתפטר מיד, בשבת מצידי, שיגיד שצריך לסגור את העמותה, ויודיע שעושים הצבעה על אולם קבוע עד להודעה חדשה.
שייתפטר מיד, בשבת מצידי, שיגיד שצריך לסגור את העמותה, ויודיע שעושים הצבעה על אולם קבוע עד להודעה חדשה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
הוא ישים 25 מיליון ערבות? ימצא משקיעים לאולם ב250 מיליון שקל? אוו שזה רק דרישה מעופר?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הפועל ת"א - הסוף.גביזון כתב:מישהו הקפיץ את האשכול עכשיו וההודעה שלך ממרץ 2021 היתה אחרונה בו וזה קפץ. נכון שזו חכמה בדיעבד אבל זה צרח בהתחשב במה שקורה ממש עכשיו:
מטורף.
עכשיו תחשוב מתי יגיע האיש הבא אחרי מה שקרה. מצטרף לדעב הקודמת שלך, עכשיו בטוח לא יגיע
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 953 לייקים
צביטה בלב האשכול הזה. מקווה שאנחנו כבר לא בנקודת האל חזור.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
האמת שאם כבר הייתי יותר פסימי בנושא הכדורגל בגלל החובות הפסיכיים שם, ואפילו שם מישהו הגיעגביזון כתב: ↑20 דצמבר 2024, 22:44מישהו הקפיץ את האשכול עכשיו וההודעה שלך ממרץ 2021 היתה אחרונה בו וזה קפץ. נכון שזו חכמה בדיעבד אבל זה צרח בהתחשב במה שקורה ממש עכשיו:
מטורף.

- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
ישנתי על זה קמתי על זה ויצא שרמי זבל ואחראי לפירוק 2.0 של הפועל
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
אני דיי מופתע מהאיפוק של אנשים פה, לא ראיתי מילים קשות מדיי (אם בכלל ) על בנאדם שיוביל אותנו לתחתית /ליגה שנייה במקום לזכות באליפות ואוליי ביורוקאפ , נחזור להיות נס ציונה וגם זה לא בטוח
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
רמי כהן זה אדם שחשבתי שמגיע לו פסל מחוץ לדרייב אין אבל כבר כמה חודשים שאני חושב שהוא מדרדר אותנו ואחרי אתמול אין לי ספק שהוא אדם עלוב ואסור לו להראות את פניו בבלומפילד ובדרייב אין יותר לעולם.
רמי, חיים, שאקו, בר ואלעד גרועים יותר משאול ושמעון ביחד הם פירקו את המועדון ושלא יראו את פניהם יותר לעולם במשחק של הפועל.
בני זונות אחד אחד אם היה להם טיפה יושר הם היו מודיעים אתמול בצהריים על התפטרותם והליכה לבחירות בזק כי הם נכשלו כישלון חרוץ והם איבדו את אמון חברי העמותה.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 21 דצמבר 2024, 08:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 195 לייקים