גראן קנריה - הפועל תל אביב
רק מוכיח כמה השלט "לא מייצגים את ישראל" מביש ודפוק
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
לכל בן אדם זר אנחנו קבוצה ישראלית שמייצגת את את ישראל ולא משנה אם אנחנו מכבי, הפועל, ביתר, שמאל או ימין
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
מה מביש בשלט הזה? מה הקשר ל-7.10? או שהיום זה פשוט תירוץ לכל דבר?tormenta כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:10מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
לכל בן אדם זר אנחנו קבוצה ישראלית שמייצגת את את ישראל ולא משנה אם אנחנו מכבי, הפועל, ביתר, שמאל או ימין
באופן אישי מעניין לי את התחת מה חושבים עלי במדינה הזאת או בכל מדינה אחרת. אין לי שום צורך לייצג את המדינה ואין לי שום צורך להגיד למדינה שאני לא מייצג אותה. סך הכל רוצה לראות את הקבוצה שלי משחקת כדורסל.
חוץ מלהגיד מביש ולא מתאים יש לך עוד הסברים?
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
לא חושב שהשלט הזה מתנער מישראליות באיזשהו צורה, רק מכך שקבוצה פרטית אמורה לייצג את המדינה (מן הסתם כקונטרה למכבי).
בכל אופן, אפילו אם השלט הזה כן היה מייצג התנערות מישראליות, למה מחאות אנטי ישראליות הופעות אותו למביש? אני באמת לא מבין את הלוגיקה פה.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
לא אמרתי שזה מה שהשלט עושה אבל זה מה שמייחסים לו כי לא מבינים את המקור שלט.
ב"תוקפים אותנו" התכוונתי להסביר את הדפוק (מבחינת הכותב, לא מבחינתי), לא את המביש
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
הלוגיקה הזו מרמזת שאנחנו צריכים להתחשב במה אנטישמים מאיזה חור באטלנטי חושבים עלינו כשאנחנו תולים שלטים.
שיזדיינו, אם כבר רוח הפועל זה לשים זין על מה חושבים עלינו, בין אם זה בבונים מירושלים ובין אם זה בבונים מגראן קנריה.
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
אשכרה רק עכשיו שמתי לב שולנסיה הפסידו במחזור האחרון את הפסדם הראשון ביורוקאפ , מאמין שאנחנו יכולים להתמודד מולם למרות שהם קבוצה מצויינת אבל זה כמובן דיון ליום אחר
-
- קיבל.ה 190 לייקים
ברור שעדיף לקבל את ולנסיה למשחק אחד שהלחץ עליהם.. בסדרה הסיכוי לקחת אותם קלוש ביותר. הם קבוצה יותר טובה, אבל אם עוקצים אותם במשחק אחד, הדרך אל התואר נפתחת, אין שום קבוצה ביורוקאם ברמה שלהם..
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לגמרי פחות.7even כתב:פחות
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לדעתי הסיכוי שלך לעקוץ אותם במשחק אחד נמוך מאוד. בכמה משחקים אפשר לעשות התאמות. בעיקר כי אנחנו לא ממש משחקים מול רמה כזו של אינטנסיביות וכשרון. אפילו בשקשהיר לא ברמה הזו.lior777 כתב:ברור שעדיף לקבל את ולנסיה למשחק אחד שהלחץ עליהם.. בסדרה הסיכוי לקחת אותם קלוש ביותר. הם קבוצה יותר טובה, אבל אם עוקצים אותם במשחק אחד, הדרך אל התואר נפתחת, אין שום קבוצה ביורוקאם ברמה שלהם..
אבל אולי נתחיל בלנצח את קנאריה?
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 01 ינואר 2025, 17:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
מקווה מאד שננצח את גראן קנריה, אחרת נהייה בפיגור של 2 משחקים מאולם (מקום 3).
מקווה גם שבדלונה ינצחו את טראנטו
מקווה גם שבדלונה ינצחו את טראנטו
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
כשאוהדי מכבי כבשו את כיכר דאם, לא הרגשתי גרם אחד של ייצוג בתור ישראלי.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אז אתה בעד מכבי ביורוליג ?tormenta כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:10מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
שישרפו
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
למה צריך להיות לי אכפת מה חושב על הפועל אדם זר?tormenta כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:10מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
ברור שהשלט הזה מכוון לאוהדי הפועל והוא חלק מהאופי הייחודי שלנו, כמו שלקבוצות אחרות יש אופי ייחודי שלהן
לדעתך הוא לא מתאים, ולדעתי הוא מאוד מתאים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
סומך כתב: ↑01 ינואר 2025, 22:20למה צריך להיות לי אכפת מה חושב על הפועל אדם זר?tormenta כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:10מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
ברור שהשלט הזה מכוון לאוהדי הפועל והוא חלק מהאופי הייחודי שלנו, כמו שלקבוצות אחרות יש אופי ייחודי שלהן
כל הרעיון בשלטים האלה שהם מהווים חלק מפולקלור ייחודי של הקבוצות, הם לא פונים לאדם זר שאוהד כל קבוצה ש"מייצגת את ישראל"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אני אפילו לא חושב שזה קשור "לאופי הייחודי" שלנו .סומך כתב: ↑01 ינואר 2025, 22:20למה צריך להיות לי אכפת מה חושב על הפועל אדם זר?tormenta כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:10מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
הרי זה מובן מאליו שאוהדי ליברפול לא ירצו שיונייטד יצליחו באירופה , או שאוהדי אינטר ירצו בהצלחת יובנטוס , או בעצם כל מועדון שמכבד את עצמו לא ירצה בהצלחת היריבות המקומיות שלו בכל תחרות שהיא .
בישראל בגלל כל המשקעים המובנים פה בחברה , צריך להרים שלט שיגיד את המובן מאליו .
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
בקונטקסט של תרבות אהדת הספורט הישראלי אמירה כזאת נחשבת ייחודית.Red roy כתב: ↑01 ינואר 2025, 22:47אני אפילו לא חושב שזה קשור "לאופי הייחודי" שלנו .סומך כתב: ↑01 ינואר 2025, 22:20למה צריך להיות לי אכפת מה חושב על הפועל אדם זר?tormenta כתב: ↑01 ינואר 2025, 12:10
מה מה הקשר? מה לא ברור לך? השלט הזה מביש וכבר לא מתאים, אז בזמנו זה מובן למה תלו את השלט אבל ראבאק עברו 24 שנים מאז, במיוחד אחרי ה7 באוקטובר השלט הזה כבר לא מתאים והגיע זמנו.
הרי זה מובן מאליו שאוהדי ליברפול לא ירצו שיונייטד יצליחו באירופה , או שאוהדי אינטר ירצו בהצלחת יובנטוס , או בעצם כל מועדון שמכבד את עצמו לא ירצה בהצלחת היריבות המקומיות שלו בכל תחרות שהיא .
אפילו טורמנטה מביא לנו פה את ישראל ישראלי כדי להראות שהשלט אומר אמירה חריגה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
השלט אולי חריג כי הוא in your face .סומך כתב: ↑01 ינואר 2025, 23:10בקונטקסט של תרבות אהדת הספורט הישראלי אמירה כזאת נחשבת ייחודית.Red roy כתב: ↑01 ינואר 2025, 22:47אני אפילו לא חושב שזה קשור "לאופי הייחודי" שלנו .
אבל תשאל כל אוהד אמיתי של מכבי או בית"ר ואני בטוח שהוא היה נגדינו בכל משחק ארופאי שהיה לנו .
אני מקווה לפחות שזה ככה
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
משלל השלטים הרעים שאנחנו גוררים איתנו כבר איזה 20-30 שנה, השלט הזה לא מפריע לי בכלל, כנאמר פה, אנחנו רוצים בהצלחת הקבוצה שלנו ולא צריכים שאוהדי קבוצות אחרות יהיו בעדנו כמו שאנחנו לא בעד הקבוצות השנואות עלינו כשהן משחקות בחו״ל.
מי שרוצה לתמוך בקבוצות ספורט שמייצגות את ישראל, איזה קטע? יש כאלה בכל ענף, קוראים להן נבחרת ישראל.
אם כבר , אשמח להפסיק לראות את השלטים ״ילדי השטן״ (לא כיף לי להסביר לילדים שלי למה אנחנו בעד השטן) וגרוע ממנו זה ה100% אנטי מכבי (לא שיש לי איזה חיבה למכבי, מעולם לא היתה, אבל אני לא מקבל את השלט הזה כאילו מה שמגדיר אותנו זה השנאה למכבי, אני מעדיף להתייחס לאהבה שלי להפועל).
מי שרוצה לתמוך בקבוצות ספורט שמייצגות את ישראל, איזה קטע? יש כאלה בכל ענף, קוראים להן נבחרת ישראל.
אם כבר , אשמח להפסיק לראות את השלטים ״ילדי השטן״ (לא כיף לי להסביר לילדים שלי למה אנחנו בעד השטן) וגרוע ממנו זה ה100% אנטי מכבי (לא שיש לי איזה חיבה למכבי, מעולם לא היתה, אבל אני לא מקבל את השלט הזה כאילו מה שמגדיר אותנו זה השנאה למכבי, אני מעדיף להתייחס לאהבה שלי להפועל).
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
השלט הזה התחיל נטו כקונטרה ל 'הקבוצה של המדינה' של מכבי כדורסל וביתר בכדורגל.
מושג כזה מאוס שלא ברור למה ממוחזר.
למדינה, לכל מדינה, יש קבוצה אחת - הנבחרת הלאומית.
כל שאר הקבוצות הן יוזמות פרטיות שאף אחד לא אמור להרגיש אליהן רגש כלשהו גם אם הן משחקות באפגניסטן, וזה בסדר.
לי אישית גם ממש לא יזיז אם את סל האליפות יקלע מוטלי או רבינוביץ. מעבר לפיקנטיות אין בזה הרבה. העיקר הסל.
כן הייתי מוותר על שלטים אחרים. דיון אחר.
מושג כזה מאוס שלא ברור למה ממוחזר.
למדינה, לכל מדינה, יש קבוצה אחת - הנבחרת הלאומית.
כל שאר הקבוצות הן יוזמות פרטיות שאף אחד לא אמור להרגיש אליהן רגש כלשהו גם אם הן משחקות באפגניסטן, וזה בסדר.
לי אישית גם ממש לא יזיז אם את סל האליפות יקלע מוטלי או רבינוביץ. מעבר לפיקנטיות אין בזה הרבה. העיקר הסל.
כן הייתי מוותר על שלטים אחרים. דיון אחר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
פה אתה טועה.Red roy כתב:השלט אולי חריג כי הוא in your face .סומך כתב: ↑01 ינואר 2025, 23:10בקונטקסט של תרבות אהדת הספורט הישראלי אמירה כזאת נחשבת ייחודית.Red roy כתב: ↑01 ינואר 2025, 22:47
אני אפילו לא חושב שזה קשור "לאופי הייחודי" שלנו .
אבל תשאל כל אוהד אמיתי של מכבי או בית"ר ואני בטוח שהוא היה נגדינו בכל משחק ארופאי שהיה לנו .
אני מקווה לפחות שזה ככה
באותה עונה אירופית מופלאה,כל המדינה תמכה בנו.לכן יצא השלט הזה.
לא אשכח את התיעוב שהרגשתי כשאחי הגדול,וגיסי אוהדי מכבי אמרו לי איך הם קפצו בכל גול של הפועל.
אף פעם לא הבנתי איך אתה יכול לקלל קבוצה בשבת,ובחמישי לרצות שהיא תנצח.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אוי זה נשמע נורא...Nati כתב: ↑02 ינואר 2025, 00:38פה אתה טועה.Red roy כתב:השלט אולי חריג כי הוא in your face .
אני מקווה לפחות שזה ככה
לא אשכח את התיעוב שהרגשתי כשאחי הגדול,וגיסי אוהדי מכבי אמרו לי איך הם קפצו בכל גול של הפועל.
חברים שלי אוהדי מכבי התפללו שנפסיד .
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זאת לא הייתה רק המשפחה.זה גם כל החברים אוהדי מכבי.Red roy כתב:אוי זה נשמע נורא...Nati כתב: ↑02 ינואר 2025, 00:38פה אתה טועה.Red roy כתב: השלט אולי חריג כי הוא in your face .
אני מקווה לפחות שזה ככה
חברים שלי אוהדי מכבי התפללו שנפסיד .
רק תזכר שבסן סירו היו דגלים של בית״ר ובני יהודה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
כמה כיף לך לספר להם שאתה חבר פעיל בפורום "השדים האדומים"? כי הקונטקסט הוא הכינוי הזה.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
כן , אה?
״השדים האדומים״, ו״ילדי השטן״ זה אותה רמה של ביטוי…
בכל אופן , אם זה לא היה ברור אחדד את זה.
מה שניסיתי להגיד שהשלט של ״לא מייצגים את ישראל״ פחות בעייתי לטעמי משלטים אחרים שנחשבים לקונצנזוס ביציעים שלנו.
יכול גם להמשיך ולתהות , למה כשנכנסים באיחור ברבע רביעי (וכבר אמרתי כל הכבוד על עצם העובדה שלמרות האיחור המשמעותי בכלל באים) אי אפשר להתחיל לעודד רק אחרי שהשלטים האלה תלויים? השלטים יותר חשובים מהעידוד?
האמת? הלוואי שאלו היו הטענות שלי לאירגון הזה, אלו דברים שגם אם הם מפריעים לי , אפשר לקבל כחלק מהחבילה.
בניגוד לדברים אחרים שפחות מקובלים.
לגבי מקור השלט, הוא לא קונטרה לאף אחד, הוא נולד ב2002 במסע האירופי הגדול בכדורגל כשהתחילו לקרוא להפועל ״הקבוצה של המדינה״ בעיתונים.
בהקשר הזה, לאור השאיפות של עופר ולאן שהוא רוצה לקחת אותנו, דוקא הייתי משמר אותו, יש מצב שעוד שנה שנתיים הוא יהיה רלוונטי שוב , הפעם בכדורסל.
״השדים האדומים״, ו״ילדי השטן״ זה אותה רמה של ביטוי…
בכל אופן , אם זה לא היה ברור אחדד את זה.
מה שניסיתי להגיד שהשלט של ״לא מייצגים את ישראל״ פחות בעייתי לטעמי משלטים אחרים שנחשבים לקונצנזוס ביציעים שלנו.
יכול גם להמשיך ולתהות , למה כשנכנסים באיחור ברבע רביעי (וכבר אמרתי כל הכבוד על עצם העובדה שלמרות האיחור המשמעותי בכלל באים) אי אפשר להתחיל לעודד רק אחרי שהשלטים האלה תלויים? השלטים יותר חשובים מהעידוד?
האמת? הלוואי שאלו היו הטענות שלי לאירגון הזה, אלו דברים שגם אם הם מפריעים לי , אפשר לקבל כחלק מהחבילה.
בניגוד לדברים אחרים שפחות מקובלים.
לגבי מקור השלט, הוא לא קונטרה לאף אחד, הוא נולד ב2002 במסע האירופי הגדול בכדורגל כשהתחילו לקרוא להפועל ״הקבוצה של המדינה״ בעיתונים.
בהקשר הזה, לאור השאיפות של עופר ולאן שהוא רוצה לקחת אותנו, דוקא הייתי משמר אותו, יש מצב שעוד שנה שנתיים הוא יהיה רלוונטי שוב , הפעם בכדורסל.
-
- קיבל.ה 6 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
זה נורא פשוט. ישחקו הגנה כמו שצריך ויקחו ריבאונד בטירוף, ינצחו.
קבוקלו, שומע? מוטלי, שומע? פלטין, שומע? תומרררר תתעורר כבר. הגנה וריבאונד.
קבוקלו, שומע? מוטלי, שומע? פלטין, שומע? תומרררר תתעורר כבר. הגנה וריבאונד.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 752 לייקים
התכוונתי לוולבס, טעות שלי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
אתה בדקת לאחרונה איך מתבטא ראש הממשלה שלה?
אם לא, זה בסדר. אפשר להפנות אותך למקורות. רק תבקש.
אפשר לנסות להתעלם מהמציאות. יש כאלו שבוחרים שלא. לתקוף אותם על כך זה בעיקר מביך
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5884 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
ספרד נכבשה ממזמן, מי שרוצה מוזמן להסתובב בראמבלס בברצלונה ולנסות להבין באיזה מדינה הוא נמצא
אבל בואו נשמור את הדיון רלוונטי לאשכול
אבל בואו נשמור את הדיון רלוונטי לאשכול
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
ואפשר להרחיב את הפראפראזה גם לצוררים ידועים מהמאה הקודמתישראל נכבשה ממזמן, מי שרוצה מוזמן להסתובב בתחנה מרכזית ת"א ולנסות להבין באיזה מדינה הוא נמצא
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אני לא מבין למה אתם מבזבזים אנרגיה ורבים עכשיו, כשבעוד שעה ו45 דקות נראה את הפועל בהרכב בלי 2 שחקני חמישיה מקבלת בראש ונוכל לריב בעצבים אחר כך.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk