בעלים חדשים?

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 15:50
רק הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 15:21
הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 15:10 מילא זה שלא ברור אם יש לו כסף לשים באמת, זה נשמע כמו משהו בסגנון המינצברגים.
כשהשיקולים של הבעלים הם לדחוף שחקנים שלו ולמכור אותם למרבה במחיר כשמתאים לו/להם, ולא טובת הקבוצה, זה רע.
תאמין לי שאם זה לא היה ברור הקבוצה כבר הייתה מקבלת תביעות מכל השחקנים עם החוזים הכבדים
לא הבנתי מה הקשר. דיברתי על דניאל חזן.
אצל עופר החיפזון הזה לחפש שותפים קצת מעורר דאגה, אבל על פניו לא אמורה להיות בעיה ואוטוטו הוא בכלל מתחיל להזרים עשרות מיליונים לבנית האולם כזכור.
למה חפזון ?
עד השנה היה את אבי זידנברג ששם 30%. ברגע שהוא עזב די ברור שעופר ירצה למצוא לו מחליף כדי לחלוק את ההשקעה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הפוך גוטה הפוך. אבי עזב כי לא יכל לחלוק את ההשקעה. כלומר מראש עופר הלך להשקעה שהוא (לכאורה) לא רוצה/יכול לעמוד בה לבד
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 16:25 הפוך גוטה הפוך. אבי עזב כי לא יכל לחלוק את ההשקעה. כלומר מראש עופר הלך להשקעה שהוא (לכאורה) לא רוצה/יכול לעמוד בה לבד
מגיע מישהו חדש שירצה לחלוק את השקעה, שמאמין בדרך של ינאי..

סומכת על הדרך הניהולית של ינאי, יותר מכאלו פה ש״עשו״ מיליונים בעסקים
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 16:25 הפוך גוטה הפוך. אבי עזב כי לא יכל לחלוק את ההשקעה. כלומר מראש עופר הלך להשקעה שהוא (לכאורה) לא רוצה/יכול לעמוד בה לבד
לא חושב שהוא אי פעם הצהיר שהוא רוצה לעמוד בהשקעה לבד לאורך זמן.
גם בבניין הדרייב-אין הוא מחפש שותפים נוספים
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 15:10 מילא זה שלא ברור אם יש לו כסף לשים באמת, זה נשמע כמו משהו בסגנון המינצברגים.
כשהשיקולים של הבעלים הם לדחוף שחקנים שלו ולמכור אותם למרבה במחיר כשמתאים לו/להם, ולא טובת הקבוצה, זה רע.
תאמין לי שאם זה לא היה ברור הקבוצה כבר הייתה מקבלת תביעות מכל השחקנים עם החוזים הכבדים
אצל עופר החיפזון הזה לחפש שותפים קצת מעורר דאגה, אבל על פניו לא אמורה להיות בעיה ואוטוטו הוא בכלל מתחיל להזרים עשרות מיליונים לבנית האולם כזכור.
הציניות מורגשת גם מאחורי המסך, מה הביקורת בעצם? זה שהוא מחפש שותפים אוו שהשותפים זה קרן השקעות?
מצד אחד האינטרס של מי שעומד מאחורי הקרן ההשקעות זה רווח וזה ברור אבל בשונה ממינצברג והכדורגל קצת יותר קשה לעשות כסף בכדורסל מפיתוח ומכירת שחקנים אז האינטרס כנראה יהיה שנהיה קבוצת יורוליג קבועה ותחרותית ואז שיהיה להם לבריאות....
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

אני ממש לא מומחה בעניין, אבל ממה שראיתי ההשוואה בין הענפים דווקא הפוכה - בכדורגל יש שלל מפעלים של אופ"א עם פרסים כספיים מכובדים עד הזויים שיכולים להוות חלק משמעותי מתקציב של רוב הקבוצות ביבשת, לעומתם הזוכה ביורוליג אשתקד זכתה ב-1.75 מ' אירו (6.6 מ' ש"ח) שזה במקרה הטוב מה? שכר שנתי של 2-3 שחקנים ברמה הזאת. שלא לדבר על זכויות שידור ששוות פי כמה וכמה מאשר הליגות המקבילות בכדורסל.
בכדורסל דווקא ההכנסות ממכירת שחקנים יכולות לתפוס חלק משמעותי מהתקציב, ראו לדוגמא כמה ר"ג וחולון היו נלהבות למכור לנו שחקנים באמצע העונה עבור סכומים יפים.

ההכנסות הללו בכל מקרה לא רלוונטיות בצורה ישירה עבור המשקיעים מכיוון שבישראל כל אגודות הספורט מוחזקות ומנוהלות ע"י חברות ללא כוונת רווח, כך שכנראה המחשבה של קרן ההשקעות היא על מכירה עתידית של חלקה בקבוצה במחיר גבוה יותר.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

רועי גווארה כתב: 26 דצמבר 2024, 17:33 כך שכנראה המחשבה של קרן ההשקעות היא על מכירה עתידית של חלקה בקבוצה במחיר גבוה יותר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

זה לא נכון כמו בעבר. להבנתי ממה שפורסם לכאורה הפועל כדורסל היא חברה בע"מ.
יש עוד גם בכדורגל ואולי גם בסל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

למה אנשים מניחים שזה מהלך חפוז, ולא משהו שתוכנן הרבה זמן?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רועי גווארה כתב:אני ממש לא מומחה בעניין, אבל ממה שראיתי ההשוואה בין הענפים דווקא הפוכה - בכדורגל יש שלל מפעלים של אופ"א עם פרסים כספיים מכובדים עד הזויים שיכולים להוות חלק משמעותי מתקציב של רוב הקבוצות ביבשת, לעומתם הזוכה ביורוליג אשתקד זכתה ב-1.75 מ' אירו (6.6 מ' ש"ח) שזה במקרה הטוב מה? שכר שנתי של 2-3 שחקנים ברמה הזאת. שלא לדבר על זכויות שידור ששוות פי כמה וכמה מאשר הליגות המקבילות בכדורסל.
בכדורסל דווקא ההכנסות ממכירת שחקנים יכולות לתפוס חלק משמעותי מהתקציב, ראו לדוגמא כמה ר"ג וחולון היו נלהבות למכור לנו שחקנים באמצע העונה עבור סכומים יפים.

ההכנסות הללו בכל מקרה לא רלוונטיות בצורה ישירה עבור המשקיעים מכיוון שבישראל כל אגודות הספורט מוחזקות ומנוהלות ע"י חברות ללא כוונת רווח, כך שכנראה המחשבה של קרן ההשקעות היא על מכירה עתידית של חלקה בקבוצה במחיר גבוה יותר.
נגעת פה במשהו מאד מעניין
קבוצה זכתה בפאקינג יורוליג - המקבילה של הצ׳מפיונס בכדורגל - וקיבלה סכום שהוא בערך שכר של מוטלי + רבינוביץ. רק לשם השוואה מיודענו ווייד בולדווין מרוויח בפנר 2.75 מיליון דולר לעונה. כלומר זכיה ביורוליג אפילו לא מכסה שכר של גארד טוב אחד.

אין לי ספק שהמועדונים הבכירים ביבשת דוגמת ריאל, פנר, פנא ודומיהן שיש להן גם קבוצות כדורגל בליגת האלופות, יודעות היטב את הפער הזה בהכנסות.

נכון, הכדורסל באירופה לא פופולרי כמו הכדורגל אבל עדיין הפער הוא עצום מבחינת עניין, ספונסרים והכנסות, הרבה מעבר להבדל בין הענפים מבחינת פופולריות.

לואקום הזה כנראה רוצה להיכנס ה-nba שמארגניו יודעים איך לבנות ולשווק ליגה ולהגדיל הכנסות ועניין. הם מומחים בזה.

ככל הנראה הדיבורים על ליגה אחרת שתהיה אינם מופרכים. כי בסופו של דבר היורוליג לא הצליח כמו שקיוו לפני 20 שנה כשהוא קם במתכונת הנוכחית והוא מפעל שמעניין בעיקר את אוהדי הקבוצות שמשחקות בו בלבד.

כשהעניין נמוך - הספונסרים מעטים וההכנסות בסוף אינן כה גבוהות.

זה בדיוק מה שצריך לתקן ובין השורות מבינים שינאי הוא בין אלו שמעורב השינוי המיוחל, וגם איטודיס יודע על זה ותומך בכך ממעמדו כאחד מבכירי המאמנים ביבשת.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Charlie כתב: 26 דצמבר 2024, 18:18
רועי גווארה כתב:אני ממש לא מומחה בעניין, אבל ממה שראיתי ההשוואה בין הענפים דווקא הפוכה - בכדורגל יש שלל מפעלים של אופ"א עם פרסים כספיים מכובדים עד הזויים שיכולים להוות חלק משמעותי מתקציב של רוב הקבוצות ביבשת, לעומתם הזוכה ביורוליג אשתקד זכתה ב-1.75 מ' אירו (6.6 מ' ש"ח) שזה במקרה הטוב מה? שכר שנתי של 2-3 שחקנים ברמה הזאת. שלא לדבר על זכויות שידור ששוות פי כמה וכמה מאשר הליגות המקבילות בכדורסל.

נגעת פה במשהו מאד מעניין
קבוצה זכתה בפאקינג יורוליג - המקבילה של הצ׳מפיונס בכדורגל - וקיבלה סכום שהוא בערך שכר של מוטלי + רבינוביץ. רק לשם השוואה מיודענו ווייד בולדווין מרוויח בפנר 2.75 מיליון דולר לעונה. כלומר זכיה ביורוליג אפילו לא מכסה שכר של גארד טוב אחד.

אין לי ספק שהמועדונים הבכירים ביבשת דוגמת ריאל, פנר, פנא ודומיהן שיש להן גם קבוצות כדורגל בליגת האלופות, יודעות היטב את הפער הזה בהכנסות.

נכון, הכדורסל באירופה לא פופולרי כמו הכדורגל אבל עדיין הפער הוא עצום מבחינת עניין, ספונסרים והכנסות, הרבה מעבר להבדל בין הענפים מבחינת פופולריות.

לואקום הזה כנראה רוצה להיכנס ה-nba שמארגניו יודעים איך לבנות ולשווק ליגה ולהגדיל הכנסות ועניין. הם מומחים בזה.

ככל הנראה הדיבורים על ליגה אחרת שתהיה אינם מופרכים. כי בסופו של דבר היורוליג לא הצליח כמו שקיוו לפני 20 שנה כשהוא קם במתכונת הנוכחית והוא מפעל שמעניין בעיקר את אוהדי הקבוצות שמשחקות שם בלבד.

כשהעניין נמוך, הספונסרים מעטים וההכנסות לא גבוהות.

זה בדיוק מה שצריך לתקן ובין השורות מבינים שינאי הוא בין אלו שמעורב השינוי המיוחל, וגם איטודיס יודע על זה ותומך בכך ממעמדו כאחד מבכירי המאמנים ביבשת.
צריך להגיד - רוב ההכנסות מלשחק ביורוליג לא באות מהזכייה. זה מגיע מזכויות שידור, ממכירת מנויים, מספונסרים ומתאי צפייה. הזכייה זה כסף יחסית קטן לעומת כל אלו.
(ועם כל זה, עדיין השורה התחתונה שלך נכונה)
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

עופר כבר דיבר על הכל, על זכויות השידור וההכנסות שביורוליג הן בדיחה ביחסי לנ.ב.א ובאופן כללי.אני בספק אם עופר ינאי לבד יכול לשנות את הכדורסל האירופאי, הקבוצות המשריינות ביורוליג מאד יחששו לאבד את הבייבי שלהן.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

לא מאמין בכל מיני קרנות השקעות שנכנסות לספורט
הפועל לא תייצר רווח למשקיעים
long live the zapta
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

red in blood כתב:
Charlie כתב: 26 דצמבר 2024, 18:18

נגעת פה במשהו מאד מעניין

ככל הנראה הדיבורים על ליגה אחרת שתהיה אינם מופרכים. כי בסופו של דבר היורוליג לא הצליח כמו שקיוו לפני 20 שנה כשהוא קם במתכונת הנוכחית והוא מפעל שמעניין בעיקר את אוהדי הקבוצות שמשחקות שם בלבד.

כשהעניין נמוך, הספונסרים מעטים וההכנסות לא גבוהות.

צריך להגיד - רוב ההכנסות מלשחק ביורוליג לא באות מהזכייה. זה מגיע מזכויות שידור, ממכירת מנויים, מספונסרים ומתאי צפייה. הזכייה זה כסף יחסית קטן לעומת כל אלו.
(ועם כל זה, עדיין השורה התחתונה שלך נכונה)
ברור, זה ידוע , מכירים את זה מקרוב ממכבי.
אבל הוא נתן את סכום הזכייה כדוגמה ולכן השתמשתי בזה. עדיין הטופ של הכדורסל האירופי צריך להכניס יותר כסף ולעורר יותר התעניינות.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

גביזון כתב:עופר כבר דיבר על הכל, על זכויות השידור וההכנסות שביורוליג הן בדיחה ביחסי לנ.ב.א ובאופן כללי.אני בספק אם עופר ינאי לבד יכול לשנות את הכדורסל האירופאי, הקבוצות המשריינות ביורוליג מאד יחששו לאבד את הבייבי שלהן.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
עופר לבד ברור שלא ישנה, אבל כנראה שיש דיבורים של גורמים מאחורי הקלעים כולל איתו. יש גופים חזקים שמזיזים דבר כזה, לא ינאי.

לגבי הבייבי - אם יתנו להן אלטרנטיבה מכניסה ונוצצת יותר - רובן יסכימו להקים משהו חדש
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

Adom_Adom כתב: 26 דצמבר 2024, 16:49

הציניות מורגשת גם מאחורי המסך, מה הביקורת בעצם? זה שהוא מחפש שותפים אוו שהשותפים זה קרן השקעות?
מצד אחד האינטרס של מי שעומד מאחורי הקרן ההשקעות זה רווח וזה ברור אבל בשונה ממינצברג והכדורגל קצת יותר קשה לעשות כסף בכדורסל מפיתוח ומכירת שחקנים אז האינטרס כנראה יהיה שנהיה קבוצת יורוליג קבועה ותחרותית ואז שיהיה להם לבריאות....
זה לא "ביקורת", אלא יותר פקפוק. עופר מדבר על תקציבי ענק ובניית אולם ברבע מיליארד ש"ח, אבל מסתמן שזה מבוסס על צפי להכנסת שותפים עסקיים בסכומי ענק לתחום שהוא הפסדי לחלוטין לכל המעורבים, ו/או שהניסיון המי יודע כמה של הנ.ב.א להתרחב לאירופה א) יקרה בקרוב + ב) הפועל תיכנס אליו + ג) זה יהיה סופר רווחי (בניגוד מוחלט ליורוליג) .

אולי אני זקן ציני וחסר חזון, אבל כל הנ"ל נשמע לי לא ריאלי.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 21:50

זה לא "ביקורת", אלא יותר פקפוק. עופר מדבר על תקציבי ענק ובניית אולם ברבע מיליארד ש"ח, אבל מסתמן שזה מבוסס על צפי להכנסת שותפים עסקיים בסכומי ענק לתחום שהוא הפסדי לחלוטין לכל המעורבים, ו/או שהניסיון המי יודע כמה של הנ.ב.א להתרחב לאירופה א) יקרה בקרוב + ב) הפועל תיכנס אליו + ג) זה יהיה סופר רווחי (בניגוד מוחלט ליורוליג) .

כל נושא האולם מוזר מאוד, גם צריך להשקיע סכומים דמיוניים וגם הוא נשאר אולם עירוני למה שמישהו ישקיע בזה? למה שעופר ירצה להכנס לפרויקט כזה? למה בכלל העירייה משקיעה רק חלק קטן באולם עירוני?(שוב עירוני, לא פרטי!)
לגבי הקבוצה מבחינתנו כקהל מה רע? שיבואו שישקיעו שנהיה קבוצת צמרת שנתחרה במפעל החזק באירופה ואחרי שנהיה רווחים , בקשה שיתחלקו, אותנו זה לא אמור לעניין.
אני גם לא חושב שעופר יכניס סתם אנשים לקבוצה בלי שיבדוק ויראה שיש כיסוי לכסף.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Adom_Adom כתב:
Adom_Adom כתב: 26 דצמבר 2024, 16:49 הציניות מורגשת גם מאחורי המסך, מה הביקורת בעצם? זה שהוא מחפש שותפים אוו שהשותפים זה קרן השקעות?

כל נושא האולם מוזר מאוד, גם צריך להשקיע סכומים דמיוניים וגם הוא נשאר אולם עירוני למה שמישהו ישקיע בזה? למה שעופר ירצה להכנס לפרויקט כזה? למה בכלל העירייה משקיעה רק חלק קטן באולם עירוני?(שוב עירוני, לא פרטי!)
לגבי הקבוצה מבחינתנו כקהל מה רע? שיבואו שישקיעו שנהיה קבוצת צמרת שנתחרה במפעל החזק באירופה ואחרי שנהיה רווחים , בקשה שיתחלקו, אותנו זה לא אמור לעניין.
לדעתי הבעלות תישאר של העירייה אבל לעופר ושותפיו תהיה זכות שימוש מעין חכירה ל-20 שנה נניח, והוא זה שישכיר את השימוש בעולם למי שמבקש: זמרים, קבוצות ספורט וכו'. יהיה שטחי מסחר והסעדה מסביב שישלמו לו ואולי גם החניון. אני לא מכיר את פרטיי ההסכם.
רעיון דומה לחברות שמקימות ומפעילות למשך שנים דברים כמו רכבת קלה, כביש אגרה וכו'.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

Charlie כתב:
Adom_Adom כתב:
הפועל כתב: 26 דצמבר 2024, 21:50 זה לא "ביקורת", אלא יותר פקפוק. עופר מדבר על תקציבי ענק ובניית אולם ברבע מיליארד ש"ח, אבל מסתמן שזה מבוסס על צפי להכנסת שותפים עסקיים בסכומי ענק לתחום שהוא הפסדי לחלוטין לכל המעורבים, ו/או שהניסיון המי יודע כמה של הנ.ב.א להתרחב לאירופה א) יקרה בקרוב + ב) הפועל תיכנס אליו + ג) זה יהיה סופר רווחי (בניגוד מוחלט ליורוליג) .

לדעתי הבעלות תישאר של העירייה אבל לעופר ושותפיו תהיה זכות שימוש מעין חכירה ל-20 שנה נניח, והוא זה שישכיר את השימוש בעולם למי שמבקש: זמרים, קבוצות ספורט וכו'. יהיה שטחי מסחר והסעדה מסביב שישלמו לו ואולי גם החניון. אני לא מכיר את פרטיי ההסכם.
רעיון דומה לחברות שמקימות ומפעילות למשך שנים דברים כמו רכבת קלה, כביש אגרה וכו'.

Sent from my iPhone using Tapatalk
זה ממש לא יהיה שלו
ממליץ לקרוא את הקול קורא.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

הטענה היא שכל האפיזודה מלפני שבוע היתה בשביל לאפשר לעופר מרחב תמרון גדול יותר במו"מ מול העירייה כדי לקבל תנאים הגיוניים מאלו שבקול הקורא.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

הכל כמו שרצו פה ובאופן כללי בידיים של ינאי .
הוא יכול לעשות בנו מה שהוא רוצה .
לא אוהד הפועל רשאי לעשות מה שהוא רוצה וחושב בלי שום מעצורים
ובנוסף לזה ,
האיש המדהים הזה , הצליח לגרום לחלק מהקהל לצאת ולטנף על אנשים שהם כן אוהדי הפועל לעומתו .
עד עכשיו הוא הצלחה , אין ספק
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 27 דצמבר 2024, 04:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

אתה מודאג ממספר לא ריאלי המספר הזה של רבע מילארד, כמה שנשמע המון בתחזית אופטימית זה כפול בערך.
תבדקו את עלויות הבנייה והשיפוץ של כל האולמות האחרונים שנבנו תוסיפו 35-50% רק עליה בתשומות הבנייה וזה לפני שעופר רוצה גם שהאולם יהיה טוב יותר ומודרני יותר שגם לזה יש עלות גבוהה
נמתין בסבלנות ( לא שיש ברירה ) נראה בקרוב איך מתפתחים דברים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

Red roy כתב: 27 דצמבר 2024, 03:45 הכל כמו שרצו פה ובאופן כללי בידיים של ינאי .
ובנוסף לזה ,
האיש המדהים הזה , הצליח לגרום לחלק מהקהל לצאת ולטנף על אנשים שהם כן אוהדי הפועל לעומתו .
הכוונה לאלה שטינפו על ברגר ואמסלם אחרי המשחק מול ר"ג?
יאללה הביתה!!!
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

יהלום14אדום כתב: 27 דצמבר 2024, 09:17
ובנוסף לזה ,
יהלומי , עזוב נו
תהיה ישר עם עצמך ,
אבל יאללה , כולם הלכו , ינאי לבד
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

Red roy כתב: 27 דצמבר 2024, 09:20
ובנוסף לזה ,
יהלומי , עזוב נו
תהיה ישר עם עצמך ,
הכוונה היא שיש פה שני צדדים שהלכו רחוק מדי, המטרה בסופו של דבר שתהיה קבוצה מצליחה ולגרום לשימון ליישם את ההמלצה אחרי שרואה את הצלחת בצד הנכון.
לא יכול לקבל את הקללות האלה על מי שחושב אחרת או על בעלים שלא הולך לפי הדרך שכולם חושבים.
יאללה הביתה!!!
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

יהלום14אדום כתב: 27 דצמבר 2024, 13:35
Red roy כתב: 27 דצמבר 2024, 09:20
יהלומי , עזוב נו
תהיה ישר עם עצמך ,
הכוונה היא שיש פה שני צדדים שהלכו רחוק מדי, המטרה בסופו של דבר שתהיה קבוצה מצליחה ולגרום לשימון ליישם את ההמלצה אחרי שרואה את הצלחת בצד הנכון.
לא יכול לקבל את הקללות האלה על מי שחושב אחרת או על בעלים שלא הולך לפי הדרך שכולם חושבים.
מסכים שהיו אי הסכמות , לגיטימי ,
אבלהיחיד שהחליט לשבור את הכלים אחרי הבוררות זה ינאי .
הוא רצה בורר , הוא אמר כי זו החלטה מחייבת , ואז ????
הוא פשוט שיקר ויצא נבלה .
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Giovanni Giorgio כתב:לא מאמין בכל מיני קרנות השקעות שנכנסות לספורט
בדקת מי זו הקרן הזאת? כי לא מזמן הם השקיעו באיזה קבוצה קיקיונית מליגה קיקיונית בשם אברטון. אבל כנראה שהם לא יודעים מה הם עושים ולא מבינים בספורט ובהשקעות.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

ההוא מפעם כתב:
Adom_Adom כתב: 26 דצמבר 2024, 16:49 הציניות מורגשת גם מאחורי המסך, מה הביקורת בעצם? זה שהוא מחפש שותפים אוו שהשותפים זה קרן השקעות?

אתה מודאג ממספר לא ריאלי המספר הזה של רבע מילארד, כמה שנשמע המון בתחזית אופטימית זה כפול בערך.
תבדקו את עלויות הבנייה והשיפוץ של כל האולמות האחרונים שנבנו תוסיפו 35-50% רק עליה בתשומות הבנייה וזה לפני שעופר רוצה גם שהאולם יהיה טוב יותר ומודרני יותר שגם לזה יש עלות גבוהה
נמתין בסבלנות ( לא שיש ברירה ) נראה בקרוב איך מתפתחים דברים
מה זה מענין עליית תשומות הבניה כרגע? הזלזול שלך בהבנה העסקית של ינאי הוא באמת מביך.
יכול להיות שהוא לא יכנס לפרויקט בכלל ולא ישלם גם לאדריכל.
אבל אם כן נראה לך שהוא יוציא 25 מיליון על צוות התכנון אם הוא לא חושב שיש התכנות לפרויקט ולא עשה את הבדיקה שלו?

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

רדנקו כתב: 27 דצמבר 2024, 23:41
Giovanni Giorgio כתב:לא מאמין בכל מיני קרנות השקעות שנכנסות לספורט
בדקת מי זו הקרן הזאת? כי לא מזמן הם השקיעו באיזה קבוצה קיקיונית מליגה קיקיונית בשם אברטון. אבל כנראה שהם לא יודעים מה הם עושים ולא מבינים בספורט ובהשקעות.

זה לא עושה עלי רושם
גם המיצנברגים והקרן השקעות שהייתה מעורבת השקיעו במליוואקי באקס או קבוצת NBA אחרת וראינו איך זה היה נראה

הקונספט של ליצור רווח מקבוצת ספורט הזוי בעניי

תיקח את כל מועדוני הספורט הכי גדולים, הם מבזבזים הרבה יותר ממה שהם מכניסים והם מכניסים המון

לא משנה כמה התרחיש אופטימי אני לא רואה איך אפשר למשוך רווחים מהפועל תל אביב, ההפך, אם אנחנו רוצים להיות מה שעופר מייעד לנו לדבריו אז כל שנה הבעלות צריכה לשים כמה מיליונים טובים ולכן אני לא מצליח להבין מה יש לקרן השקעות לחפש בהפועל
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

גילי רענן סיכם על רכישת 10%. מישהו שמע עליו בהקשר להפועל/ספורט בעבר?
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

הפועל כתב: 09 פברואר 2025, 13:22 גילי רענן סיכם על רכישת 10%. מישהו שמע עליו בהקשר להפועל/ספורט בעבר?
אולי המשקיע הכי טוב בארץ. זה בום מטורף
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

הדגל האדום כתב: 09 פברואר 2025, 13:28
הפועל כתב: 09 פברואר 2025, 13:22 גילי רענן סיכם על רכישת 10%. מישהו שמע עליו בהקשר להפועל/ספורט בעבר?
לא מכיר
אבל מגיע עם חתיכת רזומה
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

מהן היכולות הכלכליות שלו?
מניח שלא מדובר במליארדר?
א.ב
קיבל.ה  74 לייקים

ההיסטוריה שלנו ובכלל לא הכי טובה במבנה בעלות עם מספר שותפים
אהבתי את זה שהיה לקבוצה בעלים ברור ומבנה ברור
אני מאוד מקווה שהצעד הזה לא מבשר על קושי של עופר לעמוד בהתחיבויות שלו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אני תוהה אם זה קשור לנושא האולם שצריך לשים תשלום ראשון בקרוב. אם רענן אמור להיות זה שיביא עכשיו משקיעים (בתור מי שזאת המומחיות שלו)
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

הדגל האדום כתב:
משקיע - כלומר משקיע את ההון שלו?
או שמנהל קרן הון - ויודע להשקיע היטב כספים של אחרים?
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

א.ב כתב: 09 פברואר 2025, 13:49 ההיסטוריה שלנו ובכלל לא הכי טובה במבנה בעלות עם מספר שותפים
הוא משקיע לא חלק מבעלים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

נראה שילוב של 2 הלכו לעולמם: נייט הפמן ומקס רייט שהיה מוכר בעיקר מתפקידו כווילי טרנר בסדרה אלף
א.ב
קיבל.ה  74 לייקים

Mic_red כתב: 09 פברואר 2025, 14:22
א.ב כתב: 09 פברואר 2025, 13:49 ההיסטוריה שלנו ובכלל לא הכי טובה במבנה בעלות עם מספר שותפים
הוא משקיע לא חלק מבעלים
מה זה אומר? הוא קנה לפי הפרסום 10 אחוז מהבעלות
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

א.ב כתב: 09 פברואר 2025, 14:26
Mic_red כתב: 09 פברואר 2025, 14:22
הוא משקיע לא חלק מבעלים
מה זה אומר? הוא קנה לפי הפרסום 10 אחוז מהבעלות
שהוא הבעלים של 10 אחוז מהפועל תל אביב כדורסל
שליחת תגובה