Asafasraf כתב: ↑09 דצמבר 2024, 21:57
הוקיץ' כתב:לירון האדום כתב: ↑09 דצמבר 2024, 13:51
לא דומה.
דגו אימן בעבר במספר קבוצות בלאומית ונכשל.
דגו אימן בחיפה עונה אחת.
ברדה עד עכשיו אימן רק בב"ש והצליח שם באופן יחסי
בעיני ההבדל העיקרי הוא שברדה הגיע לקבוצה זוועה, עשה שינוי בקבוצה ואז המשיך לכמה שנים מוצלחות.
דגו הגיע לקבוצה אדירה שפשוט איבדה את המאמן שלה. היו כמה משחקים גדולים בדרך, אבל הסגל שהיה לו ושיתוף הפעולה שנוצר שם עם השנים שם סימן שאלה גדול על כמה מזה אפשר לשייך אליו.
לספר שקר כמה פעמים לא הופך אותו לאמת.
כשדגו הגיע לחיפה אצילי עזב.
אחרי ה-7.10 התחיל הבלגן עם סבע שגם עזב.
באמצע העונה שרי חזר להולנד.
למרות כל זה חיפה היו מול מכבי עד אמצע הפלייאוף ראש בראש (זוכר איך הורידו להם נקודה על אבוקות, בזמן שלמכבי החזירו נקודה שהורידו להם).
תיקח את מכבי של עונה שעברה ותוציא להם את מילסון, זהבי ואת ואם אובריים והם היו מסיימים מקום שישי.
אני חושב שמה שהר לדגן זו ההתעקשות המיותרת על קשר אחורי בודד, ככה שכל התקפה נגדנו מרגישה כמו התקף לב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה השקר פה? הוא הגיע לקבוצה מצוינת, גם אם היא ספגה כמה מכות מקצועיות. ללכת ראש בראש עם מכבי זה לא הישג גדול עם הסגל שהיה לו שם.
יכול להיות שהוא עשה שם עבודה מצוינת, אני לא מספיק עוקב אחרי חיפה כדי לקבוע, אבל הנקודה שלי היא שאין משהו בהישגים שלו שם על הנייר כדי לקבוע אם הוא מאמן טוב או לא. ברדה זה סיפור אחר.
וצריך לעצום עיניים בצורה די רצינית כדי לחשוב שמה שהרס לדגו בהפועל זה שהוא שיחק עם קשר אחורי אחד. קודם כל, אין שום דבר חריג במערך הזה. בדרך כלל כשיש שלישיית קישור יש לך קשר אחד יותר אחורי, אחד שהוא יותר אמצע ואחד שהוא התקפי. הפועל לא שונה מהבחינה הזו.
דבר שני, אני יכול לכתוב פה מגילה על הטעויות של דגו העונה בהפועל בכל הנוגע לבניית הסגל, בחירת הזרים, הקישור הרך בהיסטוריה האנושית, ניהול הסגל והמשחקים, ועוד ועוד ועוד. אבל האמת היא שגם אם מתעלמים מכל זה, בשורה התחתונה הוא עשה עבודה רעה מאוד באימון הסגל הזה. הייתה אפס מגמת שיפור לאורך העונה, הכדורגל ששיחקנו היה מאוד סטטי, מאוד לא חכם, עם משמעת טקטית זוועתית.