ינואר 24/25
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אין שחקן שאני רוצה יותר מגיא מלמד
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מדברים איתכם על אצילי, אחד הישראלים הטובים בארץ ועוד יש אנשים כאן שעושים פוזות כן רוצים, לא רוצים?
אתם מבינים איזו הצהרת כוונות זאת ששחקן בסדר גודל כזה מגיע להפועל ועוד ללאומית?
מזכיר לי את תחילת העידן של ב״ש שהיו כלום ושום דבר והנחיתו לכאן את ברדה שהיה בשיאו ומשם הכל היסטוריה..
אם זה אמין, הלוואי ששחקן בסדר גודל כזה יגיע אלינו, חד משמעית זה יפתח את הדלת לעוד לגיונרים לבוא (ליינדר, עופרי ארד, ארד בר וכו׳..) וייתן הצהרת כוונות משמעותית מאוד.
מזכיר לי את תחילת העידן של ב״ש שהיו כלום ושום דבר והנחיתו לכאן את ברדה שהיה בשיאו ומשם הכל היסטוריה..
אם זה אמין, הלוואי ששחקן בסדר גודל כזה יגיע אלינו, חד משמעית זה יפתח את הדלת לעוד לגיונרים לבוא (ליינדר, עופרי ארד, ארד בר וכו׳..) וייתן הצהרת כוונות משמעותית מאוד.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
נראה לך באמת שאצילי יגיע להפועל לליגה השניה?בר לב אדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 08:50 מדברים איתכם על אצילי, אחד הישראלים הטובים בארץ ועוד יש אנשים כאן שעושים פוזות כן רוצים, לא רוצים?
בלי קשר שאם יש לך את הסכום הזה של אצילי, תשקיע אותו ב 2-3 שחקנים טובים.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לפי ONE, בסכנין חושדים שכיאל קיבל הצעה לתפקיד מקצועי בהפועל.
מעניין...
מעניין...
-
- קיבל.ה 370 לייקים
א. כמובן כל השיח הוא בגדר של אם הידיעה אמינה.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 09:51נראה לך באמת שאצילי יגיע להפועל לליגה השניה?בר לב אדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 08:50 מדברים איתכם על אצילי, אחד הישראלים הטובים בארץ ועוד יש אנשים כאן שעושים פוזות כן רוצים, לא רוצים?
ב. נכון, כולנו נפגעי הפועל בעשור האחרון, שגרמו לנו להיות רואי החשבון של הקבוצה, אף אחד לא יודע, נכון לעכשיו, מה רמת התזרים שספרא ישקיע כאן.
אני מאמין שהוא לא כזה טיפש, שיביא שחקן אחד, גדול ככל שיהיה, בלי לחזק את שאר העמדות הנדרשות (חלוץ, קשר 10, בלם וכו׳..).
אני בטוח שאוהדי מכבי, עם מיץ, לא מדברים בפורומים שלהם, אל תביאו את דוידה במיליון וחצי יורו (כי הוא לא שווה את זה) וזה יגמור את כל תקציב הרכש, אלא להביא את כל השחקנים הכי טובים שאפשר.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
די בחייאת דינק איזה אצילי איזה
עסקה של כמעט 15 מיליון שקל וזה בהנחה שהוא לא יבקש עוד קצת כסף בגלל שהוא מגיע לקבוצה מפורקת ולא למועדון גדול
די עם הבולשיט, קודם שיתחיל מלהעיף את דגו ולהביא זרים נורמלים ולא זבל מהליגה הבוסנית ואז נדבר, אצילי עלאק
עסקה של כמעט 15 מיליון שקל וזה בהנחה שהוא לא יבקש עוד קצת כסף בגלל שהוא מגיע לקבוצה מפורקת ולא למועדון גדול
די עם הבולשיט, קודם שיתחיל מלהעיף את דגו ולהביא זרים נורמלים ולא זבל מהליגה הבוסנית ואז נדבר, אצילי עלאק
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מת על כיאל, היה שחקן עצום ומאז שהוא בסכנין הם התייצבו ובנו אחלה קבוצות, נראה בן אדם רציני מאוד, אני בעדלירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 09:52 לפי ONE, בסכנין חושדים שכיאל קיבל הצעה לתפקיד מקצועי בהפועל.
מעניין...
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הוא גם נראה לי "בעל קשרים".
לגבי אצילי, לא יקרה, אבל כמובן הלוואי והידיעה נכונה.
לגבי אצילי, לא יקרה, אבל כמובן הלוואי והידיעה נכונה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אם הידיעה נכונה, ויש נכונות להשקיע את הסכום הזה בשחקן *אחד*לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 09:51נראה לך באמת שאצילי יגיע להפועל לליגה השניה?בר לב אדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 08:50 מדברים איתכם על אצילי, אחד הישראלים הטובים בארץ ועוד יש אנשים כאן שעושים פוזות כן רוצים, לא רוצים?
מדוע אתה רוצה לקחת את אותו הסכום ולחלק אותו בין 2-3 שחקנים?
הרי זה מעיד על כך שיש כסף לפזר ויש נכונות לפז (בהנחה שהדיווח נכון)
מה קורה פה שהקהל מתעקש להמשיך להיות מסכן ודרג ב' של הליגה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
מי בדיוק מקבל את ההחלטות המקצועיות בקבוצה ? מואיז ? מאמן חסר המושג ?
צריך מנהל מקצועי שיבחר את השחקנים וזה היה חייב להעשות עוד בחגים
צריך מנהל מקצועי שיבחר את השחקנים וזה היה חייב להעשות עוד בחגים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כי בסכום הזה אתה מביא 2-3 שחקנים מעל הליגה ותעלה איתם ליגה.L.S כתב: ↑11 נובמבר 2024, 11:00אם הידיעה נכונה, ויש נכונות להשקיע את הסכום הזה בשחקן *אחד*לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 09:51נראה לך באמת שאצילי יגיע להפועל לליגה השניה?בר לב אדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 08:50 מדברים איתכם על אצילי, אחד הישראלים הטובים בארץ ועוד יש אנשים כאן שעושים פוזות כן רוצים, לא רוצים?
בכל מקרה, אצילי זה לא ריאלי, סתם המצאה אידיוטית
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מספיק לי להבין שיש נכונות.לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 12:25כי בסכום הזה אתה מביא 2-3 שחקנים מעל הליגה ותעלה איתם ליגה.L.S כתב: ↑11 נובמבר 2024, 11:00אם הידיעה נכונה, ויש נכונות להשקיע את הסכום הזה בשחקן *אחד*לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 09:51
נראה לך באמת שאצילי יגיע להפועל לליגה השניה?
בכל מקרה, אצילי זה לא ריאלי, סתם המצאה אידיוטית
אצילי הוא רק שם. אבל אם *באמת* יש נכונות לשפוך 15 מליון שקל ל4 שנים על שחקן זה מעודד.
ונוכל להביא בסכומים האלה שחקני על במונחים שהורגלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
- קיבל.ה 270 לייקים
הכל עדיף על דגו אבל מנכל ממש לא אמור לקבל החלטות על רכש, לא סומכים על דגו ובצדק שיביאו איש מקצוע מעליו, זה שכונתי שמנכל יקבע על רכש.
מדברים על זה דברים כיאל קיבל הצעה מהפועל להיות מנהל מקצועי, אולי כן מקשיבים לי.זרתותח כתב: ↑09 נובמבר 2024, 15:24 אולי אני מגזים ,אולי אפשר להגיד את זה כל שנה, אבל החלון הקרוב הוא אולי החלון הכי חשוב שלנו בשנים האחרונות, רכש נכון וטוב יכול להיות ההבדל בין עלייה אחרי שנה לבין הישארות בלאומית שיכולה להיות מכה אדירה לקבוצה.
אם שואלים אותי (וחבל שלא)
לשחרר: רובי טל ארצל (השאלה), אנטוניץ,עידו וייר/רועי הרמן, אל ים(אולי השאלה) , דודו(ישחורר כנראה) מילאן מאקריץ,בן שהר
להביא : שוער, בלם זר, בלם ישראלי , מגן ימין זר/ישראלי , קשר אמצע זר , חלוץ זר /ישראלי , חלוץ ישראלי
ההרכב שצריך להיות אחרי ינואר
שרון
מגן ימין בלם בלם נאסר
נאור קשר אמצע
ארי כהן/רן בינימין
טוריאל חלוץ קורין
ספסל : שוער ישראלוב מורגן וייר/הרמן, קופרמן, אלקוקין , רן בינימין/כהן בריהון רוטמן חלוץ
מי הייתי חושב להביא : ניר כץ, ברקמן (נוף הגליל) , מארון גנטוס/עובדיה דרוואיש ,חוזה רודריגז, עומרי אלטמן(קפטן)
בונוס : מנהל מקצועי - ביראם כיאל
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כיאל קיבל הצעה?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לירון האדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 09:52 לפי ONE, בסכנין חושדים שכיאל קיבל הצעה לתפקיד מקצועי בהפועל.
מעניין...
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אז לא יודעים אם קיבל.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
אני אשמח מאוד שאדון עומר אצילי לא ישחק במועדון הכדורגל הפועל תל אביבבר לב אדום כתב: ↑11 נובמבר 2024, 08:50 מדברים איתכם על אצילי, אחד הישראלים הטובים בארץ ועוד יש אנשים כאן שעושים פוזות כן רוצים, לא רוצים?
מספיק הביאו לי פה את קונטה וזריהן, זה שעומר אצילי שחקן טוב לא אומר שאני רוצה שיחזרו על אותה טעות ויביאו לפה את הגועל נפש הזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כיאל מנהל מקצועי? איזה ניסיון יש לו בזה? סתם לקחת שחקן עבר עם טייטל של מנהל מקצועי ומשכורת בהתאם כדי להגיד הבאנו?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אצילי,מה?
סבבה.
תגידו 1000 פעם תודה אם רועי גורדנה יסכים להגיע
סבבה.
תגידו 1000 פעם תודה אם רועי גורדנה יסכים להגיע
-
- קיבל.ה 213 לייקים
יש אפשרות לנסות להביא את מילסון שהוא מאוד מאוד לא מרוצה בכוכב
ואז יש מילסון בשמאל אצילי בימין והשאלה רק איך האוהדים שלנו יקבלו את דור תורג'מן לסגל ( ומי שלא להשנה לסגור כבר עכשיו לשנה הבאה )
סגל של אצילי תורג'מן ומילסון זה בפער החוד הכי טוב שהיה פה בארץ, ומשאיר עוד 5 עמדות פנויות לזרים לקישור ולהגנה.
אפשר לנסות גם להחזיר כמה לגיונרים לקראת שנה הבאה ואנחנו נלחמים חזק למעלה
ואז יש מילסון בשמאל אצילי בימין והשאלה רק איך האוהדים שלנו יקבלו את דור תורג'מן לסגל ( ומי שלא להשנה לסגור כבר עכשיו לשנה הבאה )
סגל של אצילי תורג'מן ומילסון זה בפער החוד הכי טוב שהיה פה בארץ, ומשאיר עוד 5 עמדות פנויות לזרים לקישור ולהגנה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
ההוא מפעם כתב: ↑11 נובמבר 2024, 18:14 יש אפשרות לנסות להביא את מילסון שהוא מאוד מאוד לא מרוצה בכוכב

-
- קיבל.ה 270 לייקים
אתה ציני כן?ההוא מפעם כתב: ↑11 נובמבר 2024, 18:14 יש אפשרות לנסות להביא את מילסון שהוא מאוד מאוד לא מרוצה בכוכב
-
- קיבל.ה 945 לייקים
פחות דיבורים יותר מעשים
אצילי זה להגיד הנה ניסינו, אפילו ניסינו בכסף גדול ולא הלך הכי השחקן לא רצה
בחאיית, שחקן שכל הליגה רודפת אחריו יבוא להפועל לליגה השניה
אצילי זה להגיד הנה ניסינו, אפילו ניסינו בכסף גדול ולא הלך הכי השחקן לא רצה
בחאיית, שחקן שכל הליגה רודפת אחריו יבוא להפועל לליגה השניה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
גל אלברמן עשה עונה כעוזר מאמן ועוד עונה כסקאוט לפני שהוא מונה למאמן ספורטיבי בחיפה.oleg neduda כתב: ↑11 נובמבר 2024, 19:57גם לאלמוג כהן לא היה ניסיון ודווקא בשנה שנתיים הראשונות שלו הוא פגע בנתניה
כנל לגבי אלברמן
אלמוג כהן פגע עם שחקן אחד בשם טוומאסי, כמעט כל זר אחר שהביא היה נפילה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
ממש לאAdom_Adom כתב: ↑11 נובמבר 2024, 18:32אתה ציני כן?ההוא מפעם כתב: ↑11 נובמבר 2024, 18:14 יש אפשרות לנסות להביא את מילסון שהוא מאוד מאוד לא מרוצה בכוכב
מי שדן ברצינות על אצילי יכול באותה מידה לדון על מילסון תורג'מן והייתרונות של דין דוד בלהעלות אצלנו בתור מחליף מהספסל
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אז אל תשכח את מנור סולומן שלא מסתדר באנגליה, יעשה משחק-משחק בהרכב עם מילסוןההוא מפעם כתב: ↑11 נובמבר 2024, 22:04ממש לאAdom_Adom כתב: ↑11 נובמבר 2024, 18:32אתה ציני כן?ההוא מפעם כתב: ↑11 נובמבר 2024, 18:14 יש אפשרות לנסות להביא את מילסון שהוא מאוד מאוד לא מרוצה בכוכב
מי שדן ברצינות על אצילי יכול באותה מידה לדון על מילסון תורג'מן והייתרונות של דין דוד בלהעלות אצלנו בתור מחליף מהספסל
וברצינות עצם זה שהידיעה של יגאל גולדשטיין נשארה כדיווח של כמה שניות ביציע העיתונות ואפילו לא עלתה לאתר של ערוץ הספורט מראה שזה דיווח לא רציני , אולי אינטרס של סוכן אולי אינטרס אחר, מה שבטוח אלינו הוא לא מועמד.
קיצר בלם ויוליוס קיסר של כפר סבא שדפק לנו אכבר קפיצה ונגיחה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
רק מזכיר שאצילי כבר בן 31, לא קרוב לשיאו ולא משחק באומוניה.Adom_Adom כתב: ↑11 נובמבר 2024, 22:26אז אל תשכח את מנור סולומן שלא מסתדר באנגליה, יעשה משחק-משחק בהרכב עם מילסון
וברצינות עצם זה שהידיעה של יגאל גולדשטיין נשארה כדיווח של כמה שניות ביציע העיתונות ואפילו לא עלתה לאתר של ערוץ הספורט מראה שזה דיווח לא רציני , אולי אינטרס של סוכן אולי אינטרס אחר, מה שבטוח אלינו הוא לא מועמד.
ככה שמציע לכם להתקדם כמה שנים מהאצילי וגילי שאתה זוכרים. גם הכסף כבר לא אותו דבר.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
טוב אצילי כנראה היה ספין. הלאה, תביאו לי את הספין הבא כי אני לא בנוי עכשיו לחודש של שקט
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
האמת שנשמע שהידיעה על אצילי היא ספין של הסוכן שלו כדי ללחוץ על בית"ר
-
- קיבל.ה 213 לייקים
דייייייייייייי כבר עם הספין הזה של הבועל קטינות, הייתי מכניס כל מי שמעלה את הקשקוש הזה לפורום לחודש עבודות שירות.
במקום לדבר שטויות שיעשה תתפאורה יכין פלאפל לחיילים וינקה את הבית לנשים של מילואימניקים שקורסות מעומס
במקום לדבר שטויות שיעשה תתפאורה יכין פלאפל לחיילים וינקה את הבית לנשים של מילואימניקים שקורסות מעומס
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לפי ספורט 5, גורדנה ברשימות של הפועל לינואר
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לא יודע... כבר בן 34, איבד את המקום בבאר שבע, ללאומית במקום דודו/בנימין כנראה שזה שיפור
-
- קיבל.ה 950 לייקים
מה יש לא לדעת? רן בנימין משלשל השנה בתחתונים באופן קבוע ואלקוקין פוטנציאל אבל לא הייתי בונה עליו להרכב.מריו פצ'אלקה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 11:36 לא יודע... כבר בן 34, איבד את המקום בבאר שבע, ללאומית במקום דודו/בנימין כנראה שזה שיפור
-
- קיבל.ה 170 לייקים
רציני 34?מריו פצ'אלקה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 11:36 לא יודע... כבר בן 34, איבד את המקום בבאר שבע, ללאומית במקום דודו/בנימין כנראה שזה שיפור
הייתי בטוח הוא בן 30