אנטוניו בלייקני

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הדבר שאני הכי מבסוט ממנו זה שלמדנו לליישם (בעזרת עופר כמובן) את שיטת ה 'אם משהו איכותי יוצא לשוק ויש אפשרות להביא אותו, מביאים'
מכבי כדורסל וכדורגל ומכבי חיפה כדורגל עושות את זה שנים. אנחנו נשארים עם קופרמן ובן סהר. הם עם שגיב יחזקאל ולאיוס.

ככה מתקדמים לעבר תארים. עם שחקנים איכותיים יותר ויותר.

אחלה הינאס, אחלה עופר. מסוט עליהם מאד מאד.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 14:48 הדבר שאני הכי מבסוט ממנו זה שלמדנו לליישם (בעזרת עופר כמובן) את שיטת ה 'אם משהו איכותי יוצא לשוק ויש אפשרות להביא אותו, מביאים'
מכבי כדורסל וכדורגל ומכבי חיפה כדורגל עושות את זה שנים. אנחנו נשארים עם קופרמן ובן סהר. הם עם שגיב יחזקאל ולאיוס.

תקן אותי אם אני טועה, אני לא זוכר שמכבי כדורסל מומחית בהבאת שחקנים באמצע העונה, בטח לא בכל עונה או שתיים.
מי שחקני הרכש המשמעותיים שהם הביאו באמצע עונה?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הלך המומנטום כתב: 21 אוקטובר 2024, 15:01
7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 14:48 הדבר שאני הכי מבסוט ממנו זה שלמדנו לליישם (בעזרת עופר כמובן) את שיטת ה 'אם משהו איכותי יוצא לשוק ויש אפשרות להביא אותו, מביאים'

תקן אותי אם אני טועה, אני לא זוכר שמכבי כדורסל מומחית בהבאת שחקנים באמצע העונה, בטח לא בכל עונה או שתיים.
לא התכוונתי באמצע או סוף עונה. וכל קבוצה עושה התאמות גם באמצע העונה.
התכוונתי לעניין שאם יש שחקן טוב מאד שיוצא לשוק, שווב להביא אותו אם יש את היכולת הכלכלית לכך...גם כדי שלא יילך ליריבה. ואני בסדר גמור עם זה.
ככה מביאים תארים. החזק שורד.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

רדנקו כתב:
זה מעודד, ואני לא צוחק.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

איך ההגנה שלו?
לפחות סטיטיסטית הוא גארד שגם לוקח ריבאונדים כמו פט.

האדום מרמת גן
קיבל.ה  12 לייקים

חיזוק מרשים, אוויר נקי לריאות.
גם אם יחליף שחקן אחר.

אבל הרשים במיוחד כי גם אחרי הרכש המטורף עד כה יש לעופר עוד אוויר בריאות לעוד הוצאת רכש.
עוד יותר נראה לי הולך חזק ראש בראש נגד מכבי וליורליג.
הבחור הפך למליארדר מהר מאוד והוא מקבל הספקת חמצן לשאוף עוד יותר גבוה.

שאאאפו.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

אם גם עכשיו המשחק שלנו לא הולך פנימה ליתרונות המשמעותיים שלנו (מוטלי וקבוקלו) חושש שעכשיו עוד יותר נראה את משחק ההשלכות מבחוץ של דדאס. בכל מקרה לא אוהב החלפות גדולות כאלה כל כך מוקדם בעונה כשהקבוצה רק מתחילה לקבל צורה, מוגזם כבר לומר נואש מפוסטר/רגלנד, כשהבעיה העיקרית שלנו היא בכלל עמדת המאמן
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אני בטוח שהוא לא בא 'להשליך מבחוץ'.
הבחור עומד על כמעט 40% משלוש. זה מדהים לגארד.
ובלי לבדוק אפילו זה הרבה יותר מבברלי, פוסטר ובטוח נועם יעקב.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

7even כתב:אני בטוח שהוא לא בא 'להשליך מבחוץ'.
אני חושב שפוסטר נתן סטטיסטיקה טובה יותר מ3 עונה שעברה בליטא, או שרק בסדרת הגמר, אאל"ט קרוב ל50 אחוז או שאני לא זוכר נכון.
עריכה: לא טעיתי:

הוא קלע עונה שעברה בריטאס 15.6 נקודות בממוצע עם 50% מטווח השלוש, קלט 3.3 ריבאונדים ומסר 3.1 אסיסטים.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

גביזון כתב: 21 אוקטובר 2024, 15:55
אני חושב שפוסטר נתן סטטיסטיקה טובה יותר מ3 עונה שעברה בליטא, או שרק בסדרת הגמר, אאל"ט קרוב ל50 אחוז או שאני לא זוכר נכון.

הוא קלע עונה שעברה בריטאס 15.6 נקודות בממוצע עם 50% מטווח השלוש, קלט 3.3 ריבאונדים ומסר 3.1 אסיסטים.
50% זה פסיכי. פוסטר קולע השנה משמעותית פחות טוב מעבר לקשת עד כה ממה שקלע בעונות האחרונות ואני מקווה שזה יתיישר. לדעתי גם קשור לזה שכל רגע עוברים מאולם לאולם.
בלייקני קלע ב 39.4% ו 41.1% מהשלוש על פני כמעט 40 משחקים בשתי העונות האחרונות, ולמעט עונה אחת הוא לא ירד מ 39% בכל עונה החל מעונת 2018. זה מטורף.
הוא האמת גם מרגיש הרבה יותר אתלט מכל גארד אחר שלנו היום, בפער...
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 16:07
גביזון כתב: 21 אוקטובר 2024, 15:55

50% זה פסיכי. פוסטר קולע השנה משמעותית פחות טוב מעבר לקשת עד כה ממה שקלע בעונות האחרונות ואני מקווה שזה יתיישר. לדעתי גם קשור לזה שכל רגע עוברים מאולם לאולם.
בלייקני קלע ב 39.4% ו 41.1% מהשלוש על פני כמעט 40 משחקים בשתי העונות האחרונות, ולמעט עונה אחת הוא לא ירד מ 39% בכל עונה החל מעונת 2018. זה מטורף.
קולע השנה? 5 משחקים. זה כמו שתגיד שמוטלי השנה קולע בליגה יותר טוב לשלוש מאשר ל-2, אז כדאי שדדאס יסדר לו תרגילים לקליעה מהשלוש.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

מצד אחד, מגה שחקן על, ועל הנייר מתאים לנו לגמרי,
מהצד השני, והיותר חשוב, מאוד מאוד מאוד מאוד לא אוהב את ההתנהלות הזאת.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

כולי תקווה שמי שמוליך את זה הוא הצוות המקצועי ולא עופר ינאי. ומי שמקבל את ההחלטות לא פזיז מידי.
אני כן אוהב את העניין הוא שאם חושבים שמשהו לא מתאים (מקצועית / חברתית / וואט אבר) אז מחליפים כבר באוקטובר ולא מחכים להמשך העונה ועל הדרך לגרור הפסדים שאולי יפגעו בנו במיקומים.
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

ימים יגידו אם המהלך הזה היה נכון או לא.
על הנייר אני אוהב את זה שהוא הגיע, אבל אני פחות אוהב את זה שזה במקום רגלנד מאשר פוסטר. נראה מה מתכוונים לעשות ואיך זה יראה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 21 אוקטובר 2024, 18:33
7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 16:07
גביזון כתב: 21 אוקטובר 2024, 15:55 אני חושב שפוסטר נתן סטטיסטיקה טובה יותר מ3 עונה שעברה בליטא, או שרק בסדרת הגמר, אאל"ט קרוב ל50 אחוז או שאני לא זוכר נכון.

קולע השנה? 5 משחקים. זה כמו שתגיד שמוטלי השנה קולע בליגה יותר טוב לשלוש מאשר ל-2, אז כדאי שדדאס יסדר לו תרגילים לקליעה מהשלוש.
התחיל את העונה....
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

קודם כל שאפו לעופר שעושה הכל כדי לקדם את הפועל ולעזור לה מבחינתו.
אני חושב שזה מוקדם מדי וסיחרור מיותר. אלא אם הוא באמת במקום אנגולה עד הודעה חדשה.
במיוחד עם העזיבה של בנטיל, עכשיו הקבוצה ממש לא מאוזנת עם קו אחורי/קו קדמי.
ואם זה במקום פוסטר זה גם עצוב וגם מצחיק,
עצוב כי פוסטר לא ממש קיבל ביטחון והזדמנות לשחק, ובמה שקיבל - הוא בטח לא נראה כמו שחקן לחתוך. מצחיק כי מחליפים שחקן של 50% לשלוש בעונה שעברה עם שחקן של 40%.
דדאס לא מצליח לחלק את הדקות כמו שצריך, עכשיו הוא גם צריך בנוסף לזה לקלוט שחקן חדש לתוך הסיסטם. וכל זה כשהקבוצה מנצחת 5 רצוף

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

ניחוש שלי שזה דווקא יבוא על חשבון רגלנד. שמרצונו לא יעזוב, הוא מבוגר ולא יוותר על החוזה שלו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
URIKA
קיבל.ה  54 לייקים

אם נועם יעקב באמת נשאר וזה במקום רגלנד זה עוד הגיוני. גארד בעמדה 2 שלא בא על טיקט בעל הבית. רגלנד חתם כשעוד אף אחד לא הבין מה הולך להיות, ולא יעזור, הוא מעוניין להוביל קבוצה, לא להיות מחליף לבוורלי. זה בעצם מפנה יותר דקות בעמדה 1 לנועם יעקב כמחליף. בלייקני, בר ב 2, כשהם גם יכולים לשמש 1 כשלא הולך או כשיש פציעות. עדיין עמוס מאוד בירידה לרוקח.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

7even כתב:הדבר שאני הכי מבסוט ממנו זה שלמדנו לליישם (בעזרת עופר כמובן) את שיטת ה 'אם משהו איכותי יוצא לשוק ויש אפשרות להביא אותו, מביאים'

אנחנו נשארים עם קופרמן ושהר כי אין לנו כסף ליותר מזה. בעידן של לפני עופר, גם בסל היינו "חוטפים" שחקנים כמו פול סטול, לא מעבר .

ניתן היה "לראות את העתיד" לפני שנתיים כשהצ׳יף יצא לשוק והפועל (עם עזרה של עופר אז עוד מאחורי הקלעים) מיהרה להחתים אותו ע"ח הורטון שהיה מלך הריבאונדים ביורוקאפ באותו השלב, גם במחיר פרצופים של ג׳ייקובן.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

אני עדיין מתקשה להבין איך הוא משחק כמה שנים בליגה הסינית ולא באירופה, למה קבוצה אחרת לא בחרה בו עד עכשיו.
אין לי כח לראות סרטונים לאן הוא נעלם כשהוא היה הבטחה, אם מישהו ראה במקרה ויכול לאמל"ק זה יהיה נהדר.

הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

ניסיתי לראות אותו משחק עוד ולקרוא קצת מה אנשים אומרים עליו.
ספציפית יצא לי לקרוא קצת מה אמרו עליו אוהדי שיקגו בשנתיים שהוא שיחק שם. הייתה שם תמימות דעים שהוא סקורר מוכשר, גם ברמת ה-NBA, שיכול לקלוע הרבה נקודות ביעילות טובה. יחד עם זאת, העבירו עליו ביקורת שהוא חור שחור שזורק כל כדור שמגיע אליו ולא ממש שומר.
יש לציין, לפחות לגבי עניין ההגנה, שהוא די קטן פיזית עבור שחקן בעמדה 2 ב-NBA וזה הקשה עליו לשמור על שחקנים גדולים ממנו. באירופה דווקא יש לו אחלה סייז לעמדה.

הדברים האלה, יחד עם העובדה שמאז הוא שיחק בעיקר בסין שם כנראה לא ציפו ממנו למסור או לשמור יותר, בהחלט מעלים סימני שאלה לגבי היכולת שלו להיות חלק אינטגרלי בקבוצה בה הוא לא הכוכב הגדול.
יחד עם זאת, הוא באמת באמת מוכשר בצורה יוצאת דופן ואני ארשה לעצמי להמר שבניגוד לפוסטר הוא לא הולך להתקשות בקטע הזה של להכניס את הכדור לתוך החישוק.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Charlie כתב: 22 אוקטובר 2024, 00:34
7even כתב:הדבר שאני הכי מבסוט ממנו זה שלמדנו לליישם (בעזרת עופר כמובן) את שיטת ה 'אם משהו איכותי יוצא לשוק ויש אפשרות להביא אותו, מביאים'

אנחנו נשארים עם קופרמן ושהר כי אין לנו כסף ליותר מזה. בעידן של לפני עופר, גם בסל היינו "חוטפים" שחקנים כמו פול סטול, לא מעבר .

ניתן היה "לראות את העתיד" לפני שנתיים כשהצ׳יף יצא לשוק והפועל (עם עזרה של עופר אז עוד מאחורי הקלעים) מיהרה להחתים אותו ע"ח הורטון שהיה מלך הריבאונדים ביורוקאפ באותו השלב, גם במחיר פרצופים של ג׳ייקובן.
בדיוק. זו הטענה שלי.
כשאין כסף, אז הכי טובים וזמינים הולכים לטובות ואתה נשאר עם הפירורים הלא טובים.
כשיש כסף אתה צריך לנהוג כמו הראשון בשרשרת המזון ולהיפטר מהחשיבה הקודמת, אחרת תמשיך לטחון מים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אני לא ככ מבין את הקשר לקופרמן ושהר. שחקנים ישראלים טובים זה שוק מוגבל שבאמת צריך להתנהל בו מאד בחוכמה.
גארדים אמריקאים, אפילו איכותיים, זה איך לאמר בעדינות - לא שוק מוגבל.
אם לא היינו מחתימים את בלייקני ומחכים עוד חודשיים לראות מה קורה עם פוסטר אני מאד בספק שלא היינו מוצאים תחליף איכותי בקלות. למעשה סיכוי טוב שהינו מוצאים את בלייקני בדיוק במקום שמצאנו אותו עכשיו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מבין אותך. ומה אם היינו מחכים והוא היה חותם לצורך העניין במכבי או ולנסיה ותופר עלינו 35 נקודות בגמר הפלייאוף או גמר היורוקאפ?

הרי היינו מכים על חטא ובאים בטענות שלא שמנו עליו יד כשאפשר היה וזה זעק לשמיים שיש בעיות הסגל הנוכחי...והינאס אשם ועופר התמהמה וכו וכו...

ככה עובדות קבוצות עם רצון לתארים. לפעמים זה נראה פחות טוב לכאורה, אבל אם לשים יד על שחקן טוב מאד גם משפר אותך וגם מונע ממנו להגיע ליריבה, שמים עליו יד.

בסופו של דבר מדובר במשחק שחמט. ככה אני רואה את זה וככה מוכיחה ההיסטוריה.
לא רק המהלכים ההתקפיים חשובים, אלא גם היכולת לחסום את היריב, לצמצם את האפשרויות שלו ולשלוט בלוח.
השילוב ביניהם הוא המתכון להצלחה לאורך זמן.

מי שמתמהמה וממצמץ, מפסיד.
רק הפועל
קיבל.ה  2387 לייקים

7even כתב: 22 אוקטובר 2024, 07:08 מבין אותך. ומה אם היינו מחכים והוא היה חותם לצורך העניין במכבי או ולנסיה ותופר עלינו 35 נקודות בגמר הפלייאוף או גמר היורוקאפ?

הרי היינו מכים על חטא ובאים בטענות שלא שמנו עליו יד כשאפשר היה וזה זעק לשמיים שיש בעיות הסגל הנוכחי...והינאס אשם ועופר התמהמה וכו וכו...

ככה עובדות קבוצות עם רצון לתארים. לפעמים זה נראה פחות טוב לכאורה, אבל אם לשים יד על שחקן טוב מאד גם משפר אותך וגם מונע ממנו להגיע ליריבה, שמים עליו יד.

בסופו של דבר מדובר במשחק שחמט. ככה אני רואה את זה וככה מוכיחה ההיסטוריה.
לא רק המהלכים ההתקפיים חשובים, אלא גם היכולת לחסום את היריב, לצמצם את האפשרויות שלו ולשלוט בלוח.
השילוב ביניהם הוא המתכון להצלחה לאורך זמן.

מי שמתמהמה וממצמץ, מפסיד.
ןזה בדיןק מסוג השחקנים שמכבי בהתנהלות הנוכחית שלה תביא בעונה כזו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

לא הייתי בא בטענות על זה כי זה מגוחך. אם אנחנו נתנפל על כל גארד אמריקאי איכותי שמכבי עשויה לחשוב עליו אז לעופר ייגמר הכסף תוך חודש.
לצערי נראה שזה באמת הלך החשיבה של עופר, כי היגיון מקצועי בהחתמה הזאת בעיתוי הנוכחי אני לא ממש רואה.
אין פה שום אסון כמובן. וזה הכסף שלו, החלטה שלו איך לשרוף אותו. אבל לדעתי הצנועה ההחתמה הזאת כרגע מיותרת.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

לפי מה ששמעתי הבוקר בראן אנד בלאגן, הוא מקבל חוזה ברמה של איש או אפילו יותר.
הוא סקורר מטורף. אין בכלל מה להשוות לפוסטר ביכולת הסקורינג. הוא לדעתי לפחות רמה מעליו, וזה לא דבר פשוט.
השאלה היחידה היא האם הוא יחיה בסדר עם זה שהוא לא מקבל כדור כל התקפה, ולא יקח בגלל זה כל כדור שכן יגיע אליו ישירות לסל (למרות שסביר להניח שזה יסתיים בנקודות בכל מקרה).
צריך לזכור שלמרות שהוא הגיע לכאן לקלוע, יש לנו שני אנשים שצריכים להיות מרוצים יותר מכולם ולקבל תמיד כדור ראשון בכל התקפה - מוטלי וברונו.
ממה שראיתי הוא דומה לפוסטר בכך שהוא פחות שחקן של קטץ' אנד שוט או ספוט אפ ויותר שחקן שמוריד כדור לרצפה כדי לייצר לעצמו מצב קליעה.
לפוסטר כרגע יש קצת בעיה לעשות סלים בספוט אפ מהשלוש ואני מקווה שבלייקני יותר יסתדר עם זה.
אבל אם בתחילת העונה חשבתי שפט יהיה הבעיה שלנו מבחינה חברתית, היום אני בונה עליו שהוא ידאג לכך שבלייקני יבין את מקומו בקבוצה גם מבחינה חברתית וגם על המגרש.
לצערי נראה לי שזה יבוא על חשבון רגלנד שאני מת עליו ואני עדיין חושב שהוא הרכז הטוב בקבוצה ועם מאמן אחר היינו רואים את זה. ואני גם חושב שעם מאמן אחר הוא היה גורם לברונו להיות שמח כל משחק.
אבל זה מה יש ולכן נראה לי שרגלנד בדרך החוצה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

כמובן שכשאני מדבר על רמת הסקורינג של בלייקני לעומת פוסטר צריך לזכור שפוסטר כבר הוכיח את עצמו ברמות האירופאיות ובלייקני לא.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מאחר ואני לא מאמין שהוא בא במקום בנטיל (כלומר אם בנטיל באמת יעזוב יגיע גבוה אחר במקומו).
אז בתכלס מדובר בזר השמיני שלנו.
העניין איתו יהיה ניצול נכון של הדקות שלו.
זה מטריד, כי ניצול נכון של הדקות זה פחות או יותר הבעיה העיקרית שלנו עד כה העונה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2024, 09:21 מאחר ואני לא מאמין שהוא בא במקום בנטיל (כלומר אם בנטיל באמת יעזוב יגיע גבוה אחר במקומו).
זה מטריד, כי ניצול נכון של הדקות זה פחות או יותר הבעיה העיקרית שלנו עד כה העונה.
זה הדבר העיקרי שהטריד אותי כששמעתי שהוא עומד לחתום.
תחושה שלי היא שזו לא החתמה שנעשתה לבקשתו של דדאס וזה עלול לבלגן לו את הרוטציה ולהקשות עליו אחרי שנראה שהוא הצליח לסדר אותה פחות או יותר.
נקווה שהוא יצליח להסתדר עם זה, כי כמו שכבר כתבתי - בעוד פחות משבועיים מחכה לנו משחק העונה ביורוקאפ.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

במחשבה פשוטה אחרת:
הקבוצה חייבת שחקן אחד שאתה הולך אליו לעשות סל, גו טו גאי בהתקפה האחרונה. יש לנו כזה? לא, האם הוא כזה? ככל הנראה שכן.

אין ספק שהקבוצה נבנתה עקום, גם עופר וגם דדאס דיברו את זה. ההגעה של מוטלי בנתה תקציב ושאיפות אחרות לגמרי שאחריהן הגיעו השיפוצים המתרחשים עכשיו.
במידה ונעלה ליורוליג אני מאמין שזו עונה אחרונה שזה יהיה ככה, קודם נגדיר מטרות ואז נביא שחקנים.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 22 אוקטובר 2024, 09:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

רדנקו כתב:
מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2024, 09:21 מאחר ואני לא מאמין שהוא בא במקום בנטיל (כלומר אם בנטיל באמת יעזוב יגיע גבוה אחר במקומו).
זה הדבר העיקרי שהטריד אותי כששמעתי שהוא עומד לחתום.
תחושה שלי היא שזו לא החתמה שנעשתה לבקשתו של דדאס וזה עלול לבלגן לו את הרוטציה ולהקשות עליו אחרי שנראה שהוא הצליח לסדר אותה פחות או יותר.
נקווה שהוא יצליח להסתדר עם זה, כי כמו שכבר כתבתי - בעוד פחות משבועיים מחכה לנו משחק העונה ביורוקאפ.
גם אני כמוך מקווה וחושב שזה שבברלי הוא המבוגר האחראי יעזור בפריימינג של בלייקני.

אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 15:12

התכוונתי לעניין שאם יש שחקן טוב מאד שיוצא לשוק, שווב להביא אותו אם יש את היכולת הכלכלית לכך...גם כדי שלא יילך ליריבה. ואני בסדר גמור עם זה.
דרווין כתב ששורד מי שיודע להתאים את עצמו יותר טוב לאילוצי הטבע, לא המהיר או החזק ביותר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

כתבת פרופיל עליו בישראל היום:
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16646913

דניאל רביץ, המנהל המקצועי של באר שבע שהביא אותו (ועוד לא מעט זרים טובים) לארץ, מחמיא לו מאוד.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אדום ותיק כתב: 22 אוקטובר 2024, 11:08
7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 15:12

דרווין כתב ששורד מי שיודע להתאים את עצמו יותר טוב לאילוצי הטבע, לא המהיר או החזק ביותר.
אני חושב שיש פה אחלה של התאמה לאילוצי הטבע והיקום בו אנו חיים.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

על פי אתר המנהלת בלייקני יהיה מספר 1-.
מה???? מי נתן לזה לקרות?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מניח שזה זמני עד שיגידו להם אחרת
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

הלך המומנטום כתב: 23 אוקטובר 2024, 00:04 על פי אתר המנהלת בלייקני יהיה מספר 1-.
מה???? מי נתן לזה לקרות?
ענק!
פרצנו מחוץ לעולם המספרים הטבעיים. אני כבר מחכה לשחקן הראשון שיעלה עם פאי, e, i וכו'
אפשר להמשיך גם לתווי יוניקוד, אימוג'ים ועוד
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

גביזון כתב: 22 אוקטובר 2024, 09:34 במחשבה פשוטה אחרת:
הקבוצה חייבת שחקן אחד שאתה הולך אליו לעשות סל, גו טו גאי בהתקפה האחרונה. יש לנו כזה? לא, האם הוא כזה? ככל הנראה שכן.

אין ספק שהקבוצה נבנתה עקום, גם עופר וגם דדאס דיברו את זה. ההגעה של מוטלי בנתה תקציב ושאיפות אחרות לגמרי שאחריהן הגיעו השיפוצים המתרחשים עכשיו.
במידה ונעלה ליורוליג אני מאמין שזו עונה אחרונה שזה יהיה ככה, קודם נגדיר מטרות ואז נביא שחקנים.

לא זכור לי שחקן בשנים האחרונות שסמכתי עליו שיעשה סל בהפועל כשמגיע אליו הכדור יותר ממוטלי. הכי קרוב זה ג'ייקובן.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

הוא ישחק היום? נרשם?
שליחת תגובה