בדיקות סמים מוטלי ובברלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

Niro כתב: 14 אוקטובר 2024, 00:29 אגב, זה לא רק המנכ"ל, משיטוט של כמה דקות בפייסבוק ראיתי עוד עובדים "בסוכנות" שלא מסתירים את אהדתם למכבי.
אתה יכול לשלוח לי בבקשה צילומי מסך?
אני דואג להעביר לעופר הכל
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

ד״א,הנבלה מחדרה וצנצי תקפו את עופר בגלל שהוא התעצבן והתלונן על הבדיקה.
2 המטומטמים אמרו שמה יש לו להתלונן ,הרי גם את 2 הכוכבים של ירושלים בדקו.
הם כל כך אדיוטים שהם בכלל לא מבינים שזאת בדיוק הבעיה.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Nati כתב:ד״א,הנבלה מחדרה וצנצי תקפו את עופר בגלל שהוא התעצבן והתלונן על הבדיקה.
טיפשים בלי הפסקה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Nati כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:12 ד״א,הנבלה מחדרה וצנצי תקפו את עופר בגלל שהוא התעצבן והתלונן על הבדיקה.
לא מזיז למתן אה ? אפילו לא יכל להגיד לאמא לא להגיע בצהוב
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מתי שימון מפרסם את התוצאה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

טוב אז כרגע זה משנה במעט את התמונה, לא רק השחקנים הבכירים שלנו, אלא גם של ירושלים.

מתן ועופר צריכים לאחד כוחות ולדרוש האם בוצעו בדיקות כאלה גם לשחקני מכב*, במידה ולא בוצע (ככה אני מעריך) צריך וחייב לערב את פיבא בתלונה רשמית מצד שני הקבוצות

דא - לא חושב שהתלונה תעזור יותר מדיי מול פיבא, אבל זה יתחיל לעורר מודעות לנושא שנגמר הבית בושות ואנחנו כבר לא ״נשים מוכות״ שאפשר לזמבר אותנו בכל דרך אפשרית בלי תגובה
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

shaolin232 כתב: 14 אוקטובר 2024, 17:29 טוב אז כרגע זה משנה במעט את התמונה, לא רק השחקנים הבכירים שלנו, אלא גם של ירושלים.

מתן ועופר צריכים לאחד כוחות ולדרוש האם בוצעו בדיקות כאלה גם לשחקני מכב*, במידה ולא בוצע (ככה אני מעריך) צריך וחייב לערב את פיבא בתלונה רשמית מצד שני הקבוצות

דא - לא חושב שהתלונה תעזור יותר מדיי מול פיבא, אבל זה יתחיל לעורר מודעות לנושא שנגמר הבית בושות ואנחנו כבר לא ״נשים מוכות״ שאפשר לזמבר אותנו בכל דרך אפשרית בלי תגובה
המנכ"ל הנייטרלי טוען שלמכבי בודקים יותר מכולם
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

סופרייז סופרייז, הסרטון ירד מעמוד הפייסבוק של המנכ״ל.
אם הכל טוב ואין לו מה להסתיר אז למה הוא טרח להוריד אותו?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

לשחקני מכבי עושים בדיקה רק אם זה שחקן שההנהלה רוצה להתיר איתו את החוזה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

ד"ר דניאל הרשטיין, מנכ"ל סוכנות הסימום, התראיין ל"5 באוויר", והדף את הטענות: "מכבי ת"א המועדון הנבדק ביותר בישראל, בפער גדול. גם הפועל ת"א תבדק עוד הרבה בהמשך. הטענה שהפועל נבדקים הכי הרבה היא לא נכונה".

"האם "מלשינים" לנו?", הרשטיין ענה, "כן, אנחנו בהחלט מקבלים הודעות. יכולים לקבל מספורטאים, ממאמנים וכו'. כל הודעה שאנחנו מקבלים, אנחנו בוחנים בכובד ראש. כל הודעה אנחנו בודקים, ואין בזה שום דבר פסול. לא להשתמש בזה, זו טיפשות".

ברשתות החברתיות, היה מי שטען שהרשטיין אוהד מכבי ת"א, ולכן שחקני הפועל ת"א נבדקו. הרשטיין הדף את הטענות: "הייתי אוהד של מכבי ת"א בעברי, והיום אני נטרלי. כשאתה עובד במשהו, אתה מנטרל אהדה. עם זאת, אני לא מחליט בכלל מי נבדק - אני אפילו לא ידעתי שהפועל נבדקת. יש ועדה פנימית שמפוקחת על ידי WADA, והם אלה שקובעים".
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

מפתיע, ציפיתי שיתראיין ויגיד "כן, אנחנו מחפשים את שחקני הפועל, הם נבדקים הכי הרבה.
אני נמנע מלבדוק את שחקני מכבי אלא אם הם מבקשים ממני ואני מעורב עד העצם בבחירת מועדי הבדיקות והשחקנים שיבדקו"

אני המום שהוא אמר בדיוק ההפך
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

בני12 כתב: 14 אוקטובר 2024, 18:17
ד"ר דניאל הרשטיין, מנכ"ל סוכנות הסימום, התראיין ל"5 באוויר", והדף את הטענות: "מכבי ת"א המועדון הנבדק ביותר בישראל, בפער גדול. גם הפועל ת"א תבדק עוד הרבה בהמשך. הטענה שהפועל נבדקים הכי הרבה היא לא נכונה".

"האם "מלשינים" לנו?", הרשטיין ענה, "כן, אנחנו בהחלט מקבלים הודעות. יכולים לקבל מספורטאים, ממאמנים וכו'. כל הודעה שאנחנו מקבלים, אנחנו בוחנים בכובד ראש. כל הודעה אנחנו בודקים, ואין בזה שום דבר פסול. לא להשתמש בזה, זו טיפשות".

ברשתות החברתיות, היה מי שטען שהרשטיין אוהד מכבי ת"א, ולכן שחקני הפועל ת"א נבדקו. הרשטיין הדף את הטענות: "הייתי אוהד של מכבי ת"א בעברי, והיום אני נטרלי. כשאתה עובד במשהו, אתה מנטרל אהדה. עם זאת, אני לא מחליט בכלל מי נבדק - אני אפילו לא ידעתי שהפועל נבדקת. יש ועדה פנימית שמפוקחת על ידי WADA, והם אלה שקובעים".
הקשבתי לראיון.
יש הגיון בהסבריו אבל מתחייב לבדוק תקנונית וחוקית את כל הנושא.

לא יודע אם התמונה שהוא הציג נכונה, בודאי שלא יגיד מחפשים את הפועל.
גם שרף (מבחינתי הוא הרבה יותר אוביקטיבי מצנציפח לא ידע ששינו את הקריטריונים לבחירת שחקנים לבדיקות ושיש לועדה מנדט רחב מאד לעשות בדיקות.
מקווה מאד שעופר עם קשריו בחול ובארץ יבדוק את הדברים שדר הרשטיין נתן בשידור לגבי בחירת השחקנים (לא הגרלה, החלטה שלהם על שחקנים בולטים ומובילים. וכו.

המקרה הזה מוציא את עופר רע וחבל לי מאד! הוא קצת נסחף אחרי אנשים שחיממו אותו.
מקווה מאד שיפיק לקח מהארוע הזה ויקח יועץ תיקשורת שינחה אותו מתי ואיך להגיב. בעיקר לספור עד 3 ולשתות מים קרים לפני שמקליקים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

בני12 כתב: 14 אוקטובר 2024, 18:17

1.זה ששחקני המחלה נבדקים הכי הרבה זה יכול להיות דווקא בשביל להסוות את הקומינה שלך אדוני המנכל הצהוב 2.מלשינים לך? יש לי הרגשה שאני יודע מי המלשין הראשי ובאיזה קבטצה הוא יושב הראש.
3. אההה אתה כבר לא אוהד המחלה?? כה אמין.
4. לך תזדיין
OMG עווופררר
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

מכבי נבדקים הכי הרבה כי הם בודקים את קטש, עמי ביטון וכל מי שנכנס לפוסטר של תחילת העונה בתור עציץ.
אומרים שהמידע חשוף? תראו אותו.
העניין הוא שזה מרגיש עופר נגד כל העולם, כולל האולטראס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אצל מכבי בודקים את רגב הסאחי
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

יש מצב שמה שהוא אומר נכון ושאין לנו סיבה להתלונן. בדיוק בשביל זה צריך שקיפות
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Asafasraf כתב: 14 אוקטובר 2024, 22:39 מכבי נבדקים הכי הרבה כי הם בודקים את קטש, עמי ביטון וכל מי שנכנס לפוסטר של תחילת העונה בתור עציץ.
אומרים שהמידע חשוף? תראו אותו.
העניין הוא שזה מרגיש עופר נגד כל העולם, כולל האולטראס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
עמי ביטון זה בנאדם הסאחי בהיסטוריה.
מה הסיכוי.
יחד, רק יחד! :heart:
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

למה ינאי יוצא רע בסיפור הזה?
הוא אומר את מה שכולם יודעים - שהבדיקות האלה מוזמנות ואמורות לשרת אינטרס של מועדון אחד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

חבל שמתן האפס לא מצטרף כי גם לשחקנים שלו עשו בדיקה , כנראה צריך לבקש רשות מאמא
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

כל מה שנטען בתגובת היו"ר(?) של ועדת הסימום היא
שבודקים תמיד את המשתכרים ביותר בקבוצות העשירות שמתמודדות על תארים. שבהן לשיפור היכולות משפיע יותר, יבדקו את בברלי הרבה יותר מנעם יעקב. מסיבות של משכורת ומשסיבות של השפעה גופנית. יש הגיון. אבל, צריך לבדוק את זה לאורך זמן.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

בברלי מדבר על הבדיקת סמים ומה שקרה שם.
היה צריך לעשות את הבדיקה 11 פעמים לפי מה שאמר, חזר הביתה אחרי 5:00 בגלל זה, כשב-8:00 טסו למשחק נגד קנריה.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

כוסאמאמאמאמאמק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

למי שלא שמע (מעבר לבשורות המשמחות שהכלב סינוואר חוסל)

בברלי עשה 11 פעם בדיקות שתן(!!!), טוען שזה גרם לו לחזור בשעה 05:00 לביתו ולמחרת טס עם הקבוצה.

בנוסף ציין שזה בגלל הצום והוא הקפיד לשתות המון מים, קיצר שרמוטות ללא ספק
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

פשוט פסיכי, זה ניסיון התנקשות ספורטיבי.
מצפה שמעבר ללהלחם בפרוטוקול ובהתנכלות ברמתו של עופר זה מחלחל לשחקנים שאסור לעשות שטויות ושהסיכוי שייתפסו ענקי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
Money
קיבל.ה  878 לייקים

אני דווקא מאמין שהם נבדקים הכי הרבה ההבדל היחיד הוא שאני באמת מאמין שהם מקבלים התראה של כמה שבועות מראש של מי הולכים לבדוק.
בכל מקרה, אם הם בודקים האשמות,
אני מתכנן לשלוח להם לבדוק את סורקין ולי(הורד, תמיר או דיברתולומאו לא עושים סמים)
https://www.inado.org.il/contact-us-report
מוזמנים לשלוח להם
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 17 אוקטובר 2024, 19:54 פשוט פסיכי, זה ניסיון התנקשות ספורטיבי.
מצפה שמעבר ללהלחם בפרוטוקול ובהתנכלות ברמתו של עופר זה מחלחל לשחקנים שאסור לעשות שטויות ושהסיכוי שייתפסו ענקי
הדגשתי את מה שנראה לי כחשוב ביותר.
מקווה שיש בסגל המיקצועי רופא שעורך בדיקות סמים , זהות בפרוטוקול ובמכשור לרישמיות, על בסיס קבוע!
מקווה שההנהלה לקחה מיקצוען שיעשה פרויקט השואתי של בדיקות ופעילות הועדות למניעת סימום בספורט במדינות הכדורסל כמו איטליה, צרפת, ספרד וכו ויביא תוצאות השואתיות. צריך לבדוק את האמינות של יור הועדה שיצא נקי וגיבור בראיון שנתן אצל צנציפח בטלויזיה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

אגב אם בלייקני ינחת בהפועל לפי טאקמן, תנחשו מי יקבל בדיקת סמים הבאה...

מספורטסמרבי מלפני כ3 שנים:

יש סיבה ששחקן בסדר הגודל של בלייקני לא הצליח להמריא לאחרונה בקריירה שלו, שכן בחודש מאי בשנה שעברה הוא עמד מאחורי ניסיון לארגן שוד בנשק, הואשם אז בשני סעיפים של שוד, אחזקת נשק ותקיפה, כאשר נטען כי הזמין לביתו שני אנשים למשחק קלפים ואז הזמין קבוצת אנשים נוספת לשדוד אותם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

גביזון כתב: 18 אוקטובר 2024, 13:16 אגב אם בלייקני ינחת בהפועל לפי טאקמן, תנחשו מי יקבל בדיקת סמים הבאה...

מספורטסמרבי מלפני כ3 שנים:

יש סיבה ששחקן בסדר הגודל של בלייקני לא הצליח להמריא לאחרונה בקריירה שלו, שכן בחודש מאי בשנה שעברה הוא עמד מאחורי ניסיון לארגן שוד בנשק, הואשם אז בשני סעיפים של שוד, אחזקת נשק ותקיפה, כאשר נטען כי הזמין לביתו שני אנשים למשחק קלפים ואז הזמין קבוצת אנשים נוספת לשדוד אותם.

שמע צחקתי שעה :rofl: :rofl:
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אם המועצה לתפיסת מעשנים שאינם שחקני מכבי עובדים לפי דיווחים, אפשר לעבוד בשיתוף עם המועדון ולשאול את אנשי המועדון מי אין סיכוי שיש לו מריחואנה בדם, לדאוג שיהיו שלושה ארבעה מדווחים על אותם שחקנים ולשרוף להם תקציבים ועל הדרך להראות לכולם ש-15-30% מהבדיקות שלהם מופנות כלפי אותה קבוצה.
סתם להטריל אותם ואז לעשות להם שיימינג.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

כל פעם שהאשכול הזה מוקפץ זה מוריד לי בבריאות

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

צנציפר מפרסם ששתי הבדיקות שליליות.
עוד סיבה להחזיר את מוטלה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 21 אוקטובר 2024, 23:10 כל פעם שהאשכול הזה מוקפץ זה מוריד לי בבריאות

כבר לא , כלומר רק על בברלי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

הלך המומנטום כתב:צנציפר מפרסם ששתי הבדיקות שליליות.
עוד סיבה להחזיר את מוטלה
נהדר, תודהתמונה
מקווה שהם מבינים שהם יבדקו שוב סטייל ג'ייקובן, ופטריק יעשה רק נרגילה עם פארש

Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

מעניין שמאז הבדיקות דיברו רק על הפחד על התוצאות של הבדיקה של השחקנים שלנו.פעם אחת לא שמעתי מילה על פחד מהתוצאות של שחקני ירושלים.
שליחת תגובה