מנחש שיהיו רק כשיהיה ידוע מול מי נשחק, מהסיבה הפשוטה שאמורים להיות זמינים כרטיסים גם לקבוצות האחרות.מילפורד כתב:כרטיסים?
Sent from my NE2215 using Tapatalk
מנחש שיהיו רק כשיהיה ידוע מול מי נשחק, מהסיבה הפשוטה שאמורים להיות זמינים כרטיסים גם לקבוצות האחרות.מילפורד כתב:כרטיסים?
+1.הוקיץ' כתב:בברלי, רגלנד, וויינרייט, קבוקלו ומוטלי.
השינוי היחיד שהייתי שוקל זה פוסטר על רגלנד.
שנייה, האולטראס עסוקים בעצמם. שוב.Money כתב:שירי שחקנים????
בר, בברלי ורגלנד זה לדעתי טו מאץ' שחקנים שאוהבים את הכדור ביד.גביזון כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:02+1.הוקיץ' כתב:בברלי, רגלנד, וויינרייט, קבוקלו ומוטלי.
מי לדעתך אמור להיות ההרכב הפותח בהתחשב בעובדה שצריך ישראלי אחד בחמישיה בהתחשב שתומר פצוע:
סמול בול: פלטין ישראלי כ 3, בברלי רגלנד, איש כ4 ומוטלי?
או ביג מאנס עם 3 רכזים: בר, בברלי רגלנד ברונו ומוטלי (מניח שלא כי לא יהיה גיבוי לגבוהים מעבר לאיש ועוז שזה לא בדיוק גיבוי)
השאלה מתי נתחיל לשפשף אותם ללמוד לעבוד יחד
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שירי שחקנים כבר כמה שנים טובות לא תחת האולטראס.
אז מי כן?תבור כתב:שירי שחקנים כבר כמה שנים טובות לא תחת האולטראס.
רגלנד, בב, איש, בלייזר, מוטלי.גביזון כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:02+1.הוקיץ' כתב:בברלי, רגלנד, וויינרייט, קבוקלו ומוטלי.
מי לדעתך אמור להיות ההרכב הפותח בהתחשב בעובדה שצריך ישראלי אחד בחמישיה בהתחשב שתומר פצוע:
סמול בול: פלטין ישראלי כ 3, בברלי רגלנד, איש כ4 ומוטלי?
או ביג מאנס עם 3 רכזים: בר, בברלי רגלנד ברונו ומוטלי (מניח שלא כי לא יהיה גיבוי לגבוהים מעבר לאיש ועוז שזה לא בדיוק גיבוי)
השאלה מתי נתחיל לשפשף אותם ללמוד לעבוד יחד
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני מניח שנראה כל מיני חמישיות העונה - בהתאם למצב וליריבה.KingAlpaca כתב:אגב, גביזון, אם אתה מתעקש על ברונו ומוטלי ביחד,
דווקא הייתי מעדיף את זה:
בב/רגלנד, יעקב, איש.
לא להיט בשלשות, אבל שליטה מוחלטת בצבעים ואחלה הגנה.
כן גם מיציע של הפועל ליציע של הפועל אולי יהיה אפשרי,
תלוי בתוצאת המשחק היום של הרצליה מול הפועל חיפה.רק הפועל בלב כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 09:38 מול מי משחקים בשבת? הרצליה או רמת גן?
+
האולם צפוי להיות מלא או שיהיה אפשר להשיג כרטיס ביום המשחק? 5,500 מושבים זה נראה לי הרבה לגביע טוטו לא?
אין סרט שהם מהרגע להרגע מצליחים לפתח אפליקציה שתתמך ותעבוד בלי באגים גדולים בכל הטלויזיות השונותM-26-7 כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 11:27 משחקי הפועל תל אביב והפועל ירושלים במפעל האירופי יועברו בחינם בפלטפורמות השונות
https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/16470464
שלא לדבר על זה שרוב יישומוני הסמארט TV הותיקים שאני נתקלתי בהן בישראל הן די מחורבנות (סלקום טיוי, פרטנר, כאן, כאלה). להשוות ביניהן לבין האיכות של היישומון של נטפליקס זה כמו להשוות בין פרארי לסובארו לגאסיredead כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 12:30אין סרט שהם מהרגע להרגע מצליחים לפתח אפליקציה שתתמך ותעבוד בלי באגים גדולים בכל הטלויזיות השונותM-26-7 כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 11:27 משחקי הפועל תל אביב והפועל ירושלים במפעל האירופי יועברו בחינם בפלטפורמות השונות
https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/16470464