מעבר ליד אליהו בשנה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
יובל
קיבל.ה  1302 לייקים

יד אליהו לא אולם ביתי? :rofl:
הקבוצות ביורוליג משקשקות להגיע לשם, אולי אפילו יותר מאשר לאולמות ביוון וסרביה, וזה עם הקהל הבינוני של מכבי.
זה אך ורק עלינו למלא אותו ולהפוך אותו למבצר.
וכן, ברור שהחווייה בדרייב-אין יותר כיפית, אבל צריך להיות קצת מפונק ואגואיסט בשביל לחשוב שזה צריך להיות שיקול.

חולון ממה שאני יודע לא אופציה. הפועל חולון לא תסכים לחלוק איתנו אולם ובצדק, זה סיוט מבחינה לוגיסטית.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

יובל כתב: 19 יוני 2024, 03:25 יד אליהו לא אולם ביתי? :rofl:
הקבוצות ביורוליג משקשקות להגיע לשם, אולי אפילו יותר מאשר לאולמות ביוון וסרביה, וזה עם הקהל הבינוני של מכבי.
זה אך ורק עלינו למלא אותו ולהפוך אותו למבצר.
וכן, ברור שהחווייה בדרייב-אין יותר כיפית, אבל צריך להיות קצת מפונק ואגואיסט בשביל לחשוב שזה צריך להיות שיקול.

חולון ממה שאני יודע לא אופציה. הפועל חולון לא תסכים לחלוק איתנו אולם ובצדק, זה סיוט מבחינה לוגיסטית.
כתבת את מה שלא היה לי כח לכתוב :rose:
אני מאמין אפילו שעם סגל מספיק מבטיח ומחירים
אטרקטיביים אנחנו עושים שם סולד אאוט מנויים
תוך שבועיים גג.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

אה, ועדיין נגיע לדרבים עם מאות אם לא אלפי אוהדים
שמחפשים כרטיס
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אוי ואבוי. רק לא יד אליהו!
אני , באופן אישי, לא מסוגל לבוא לשם ולא מגיע לשם (למעט למשחק על אליפות או גביע וגם אז אני מרגיש לא טוב בריאותית, רק מזה שנכנסתי לשם).
אני, שאוהד עשרות רבות של שנים, ומנוי המון המון שנים, בספק רב אם אני מסוגל לעשות מנוי ליד אליהו ולא יודע אם אעשה. אני יודע שיש רבים כמוני. אז שאוהדי ההצלחות יצטרפו ללהקה ויעשו מנוי למכבי באדום. אני לא מסוגל.
לדעתי, צריך לבנות אולם חדש ובינתיים לשחק בחולון או להמשיך בדרייב אין, אם לא יהרס.

ולגבי ההשוואה שנעשתה פה לבלומפילד, נכון - יש דמיון, ובגלל זה גם בבלומפילד החדש אני מזמן לא מרגיש בבית.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אני זוכר 8500 אוהדי הפועל חוגגים תואר ביד אליהו בתקופות שהבאנו 150 איש לצפת....

חוץ מזה אם רוצים תואר צריכים לנצח את מכבי שם... ונוכל להתאמן על זה שנה שלמה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

יד אליהו זאת קפיצה גדולה מידי
אם בהנהלה יודעים להגיד שנצליח למכור 85 מהאולם אז סבבה, בעניי, לשלש את כמות המנויים בעונה זה יעד לא ריאלי
עדיף ללכת כמו שאמרו פה לאולם כמו חולון , לבנות מנויים של 6 ואז לחשוב קדימה
long live the zapta
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

גם מכבי לא ממלאים את יד אליהו בליגה ועדיין מנצחים 98% מהמשחקים שם.
דרבי/ירושלים יהיה שם מלא בוודאות.
לגבי אירופה זה יהיה קצת יותר מורכב, בעיקר בגלל הימים והשעות.
בכל מקרה מרגיש שמהלך כזה מוקדם מידי להפועל הנוכחית.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

לדעתי זאת קפיצה גדולה מדי. צריך לעבור לאולם של 5-6 לראות אם גם שם יש סולד אאוט שנתיים ואז לעבור הלאה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

Red_man כתב: 19 יוני 2024, 08:38 לדעתי זאת קפיצה גדולה מדי. צריך לעבור לאולם של 5-6 לראות אם גם שם יש סולד אאוט שנתיים ואז לעבור הלאה
גם לדעתי. הביקוש לדרייב אין הוא בתכלס למשחקים גדולים, וגם זה נובע הרבה מסוג של FOMO.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

בעד להישאר בדרייב אין.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 19 יוני 2024, 06:28 אוי ואבוי. רק לא יד אליהו!
אני , באופן אישי, לא מסוגל לבוא לשם ולא מגיע לשם (למעט למשחק על אליפות או גביע וגם אז אני מרגיש לא טוב בריאותית, רק מזה שנכנסתי לשם).
אני, שאוהד עשרות רבות של שנים, ומנוי המון המון שנים, בספק רב אם אני מסוגל לעשות מנוי ליד אליהו ולא יודע אם אעשה. אני יודע שיש רבים כמוני. אז שאוהדי ההצלחות יצטרפו ללהקה ויעשו מנוי למכבי באדום. אני לא מסוגל.
לדעתי, צריך לבנות אולם חדש ובינתיים לשחק בחולון או להמשיך בדרייב אין, אם לא יהרס.

ולגבי ההשוואה שנעשתה פה לבלומפילד, נכון - יש דמיון, ובגלל זה גם בבלומפילד החדש אני מזמן לא מרגיש בבית.
מסכים לגמרי, לא יכול להפוך את אולם הטראומות הזה (לאו דווקא ספורטיביות) לאולם ביתי.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אני קורא את התגובות כאן שפשוט מתעלמות מ-2 נקודות:

1. האולם בחולון מוזכר כאילו מדובר באולם השייך לשותפות של כבירי והסינים.
צריך לזכור שאף אחד לא מתרגש בחולון מהאפשרות שהפועל תשחק שם וכבר פורסם כמה פעמים השנה, שאין שום רצון להפועל חולון, עיריית חולון וכל העוסקים בדבר, לאפשר להפועל להפוך את האולם שם לביתה החדש לשנים הקרובות, לכל הפחות.

2. האופציה של חולון (כמו גם להישאר בדרייב אין) היא כי "יד אליהו גדול מדי" עבורנו, ומה יהיה עם האווירה וכו'. לכן עדיף אולם קטן כמו היום או מעט גדול יותר בחולון, אפילו אם מדובר בפנטזיה בלבד. וזאת עד שעופר ינאי יבנה לנו אולם בעוד 6-7 שנים. מה אתם חושבים, שעופר ינאי ישקיע זמן, מרץ וכסף באולם של 6500 כיסאות? הבן אדם מדבר על אולם גדול(!) יותר מהיכל מנורה. הוא ניסה הרי לקדם עם פדרמן ג'וניור מהלך מול עיריית ת"א להקים אולם חדש לשתי התל אביביות שיכיל 20 אלף מקומות כי גם מכבי רוצה אולם חדש וגדול יותר. אז מנורה עם 11 אלף גדול מדי והאולם החדש בעוד כמה שנים עם 15-20 אלף, זה יהיה בסדר?!

עופר ינאי חושב בגדול. לכן הוא הצליח בחייו, מילד למשפחה ברוכת ילדים קשת יום ביבנה הגיע להיות מיליארדר.
לחזור לדרייב אין תמיד אפשר, הוא הרי לא ייהרס כמו אוסישקין. הוא אולי אפילו יעבור שיפוץ ויגדל מעט בזמן שלא נהיה שם.
אבל חייבים לנסות ולקפוץ קדימה. לחשוב בגדול.
וכמו שיובל כתב כמה הודעות לפני: אם מכבי והקהל המפונפן שלה הפכו את היכל מנורה לאחד האולמות הביתיים ביותר ביורוליג, תחשבו מה אנחנו נעשה שם.

ומילה לאולטראס: אם מדליקים אבוקות בשער 4-6 למעלה זה לא יחנוק את כל האולם כמו בדרייב אין ולא בהכרח יביא להפסקת המשחק, אז זה עוד יתרון להיכל מנורה... :smoke:
Vieri
קיבל.ה  18 לייקים

בסוף נתרגל ליד אליהו.
אם רוצים להיות גדולים ולהצליח גם באירופה צריך אצטדיון גדול.
ברור שיותר כיף דרייב אין, תחשבו כמה מנויים מנועים להגיע כי הכל סולד אאוט.
מאמין שבליגה והפגינו 5000-6000 אוהדים (גם יורידו מחירים ויבואו הרבה ילדים).
בקיצור אני בעד
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

שונא את האולם הזה
שונא את הפקקים ביציאה משם
שונא את השיוך למכבי

ועדיין אני חושב שזה מהלך נכון במצבנו, חייבים להרחיב את מעגל המנויים ואשכרה גם אנשים שלא מנויים יוכלו לראות את הפועל כדורסל
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

בהתחלה חשבתי רק חולון, אחרי שקראתי פה עוד שיקולים אני לא פוסל את יד אליהו.
אגב גם על הדרייב אין בהתחלה (שממש לא היה מלא), אמרנו שחסרה בו תחושת הביתיות והטירוף שהיה בהדר יוסף. היום זה מצחיק לחשוב על זה.
עוד יתרון במעבר לשם שזה יוציא למכבי קצף מהפה וזה כבר טוב. יש שם חדר הלבשה שלהם, מזוהם וצהוב, אפשר לעשות חדר הלבשה אחר לנו, מפואר ואדום.
אפשר לסגור יציעים עליונים במשחקים שלא יהיו מלאים.
וכשאתה חושב על בלומפילד, שכל קבוצה רואה בו את "מבצרה", זה לגמרי אפשרי.
Idan7244
קיבל.ה  74 לייקים

זה לא המהלך האידאלי אבל בהחלט המהלך הנכון, לא יעבור לנו חלק, ובהתחלה יהיה קשה אבל נהפוך גם אותו לבית.
להערכתי במחיר והשיווק הנכונים אפשר למלא את ההיכל במנויים, לצבוע אותו באדום, לשפר את חוזי הספונסרים, לפתוח חנות אוהדים נורמלית ולהיות באמת אלטרנטיבה לגועל נפש שמעבר לכביש.
רוצים לעשות קפיצת מדרגה משמעותית ? זה הזמן שלנו לקבל החלטות כואבות אבל נכונות לעתיד טוב יותר.

לא בלב שלם אבל אצביע בעד המעבר.
shaharg
קיבל.ה  44 לייקים

מצד אחד - אני חבר בעמותה מיום היווסדה, ומנוי מליגה ב׳ ועד לפני שנתיים. שנה שעברה הייתי בחו״ל אז לא חידשתי מנוי ומאז אין לי איך להשיג כרטיסים לשום משחק ו/או לקנות מנוי.
מצד שני - אני שונא את יד אליהו שנאת מוות, ואין לי משם רגעים חיוביים (אולי למעט אחד, החצי גמר גביע)

הייתי רוצה חולון (למרות שמלנסוע למשחקים באופניים צריך להתחיל להוציא רכב או תחבצ), אבל מהתגובות פה אני מבין שזה בכלל לא רלוונטי כי הם לא רוצים אותנו (בצדק).
בשורה התחתונה - זה כנראה יהיה תלוי באולטראס*. אם הם משלימים עם עונה או שתיים ביד אליהו ומוכנים להגיע ולשבת מאחורי הסל - זאת כנראה ההחלטה הנכונה. אם הם יחרימו - אין למה לעבור.

* אנשים שוכחים שלמרות שרוב הפורום הוא אנטי אולטראס, רוב הקהל הצעיר (החדש) מגיע כי הוא מתלהב מהעידוד ומהאווירה.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

shaharg כתב: 19 יוני 2024, 15:07 מצד אחד - אני חבר בעמותה מיום היווסדה, ומנוי מליגה ב׳ ועד לפני שנתיים. שנה שעברה הייתי בחו״ל אז לא חידשתי מנוי ומאז אין לי איך להשיג כרטיסים לשום משחק ו/או לקנות מנוי.
מצד שני - אני שונא את יד אליהו שנאת מוות, ואין לי משם רגעים חיוביים (אולי למעט אחד, החצי גמר גביע)

הייתי רוצה חולון (למרות שמלנסוע למשחקים באופניים צריך להתחיל להוציא רכב או תחבצ), אבל מהתגובות פה אני מבין שזה בכלל לא רלוונטי כי הם לא רוצים אותנו (בצדק).
בשורה התחתונה - זה כנראה יהיה תלוי באולטראס*. אם הם משלימים עם עונה או שתיים ביד אליהו ומוכנים להגיע ולשבת מאחורי הסל - זאת כנראה ההחלטה הנכונה. אם הם יחרימו - אין למה לעבור.

* אנשים שוכחים שלמרות שרוב הפורום הוא אנטי אולטראס, רוב הקהל הצעיר (החדש) מגיע כי הוא מתלהב מהעידוד ומהאווירה.
יש להם מספיק משחקי כדורגל ללכת מכות , הם גם יכולים להחרים את משחקי הבית וככה יהיה להם 3 פעמים בשבועיים ללכת מכות .
כדורסל אינו משחק של ערסים כמו כדורגל .
אם יבואו משפחות משער 2 ו13 ו7 זה מספיק טוב .
האנשי גדר של היום שלא באו לאוסישקין אם לא לדרבי לא יכתיבו לנו מה לעשות.
שוב - זה תלוי בעופר והצבעה .
גם לשים אותם בצד ע״י יד אליהו זה אחלה רעיון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

shaharg כתב: 19 יוני 2024, 15:07 מצד אחד - אני חבר בעמותה מיום היווסדה, ומנוי מליגה ב׳ ועד לפני שנתיים. שנה שעברה הייתי בחו״ל אז לא חידשתי מנוי ומאז אין לי איך להשיג כרטיסים לשום משחק ו/או לקנות מנוי.

העובדה שזה תלוי באולטראס היא הדבר העצוב פה (במידה וזה נכון).
אני בטוח שרוב מוחץ בקהל ישמח אם הם לא יגיעו ולא משנה שם האולם.
יחד, רק יחד! :heart:
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

אתם אשכרה מוכנים לשחק באולם שריק רוב השנה?
לא למדתם כלום מבלומפילד החדש?
רואה שחורות המקורי
גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

ר.ש כתב: 19 יוני 2024, 15:30 אתם אשכרה מוכנים לשחק באולם שריק רוב השנה?
זה ממש לא נכון ולא דומה בכלל למצב עם בלומפילד. אנחנו משחקים במגרש שקטן עלינו, יש ביקוש מטורף לכרטיסים ולמנויים, והקבוצה בקפיצה ומצליחה, לעבור זה להרחיב את קהל האוהדים, חשיפה... במשחקים גדולים יהיה מפוצץ, בקטנים יהיה פחות מחצי ריק. נגדיל גם הכנסות... אין באמת אלטרנטיבה, חוץ מלהישאר בדרייב אין ולחכות כמה שנים בשביל אולם אחר
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

כמה אחוז מאלו שהיו מחדשים/קונים מנוי בוודאות, לא יחדשו/יקנו עקב מעבר ליד אליהו לדעתך?
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

גולובורודקו כתב: 19 יוני 2024, 16:37
זה ממש לא נכון ולא דומה בכלל למצב עם בלומפילד. אנחנו משחקים במגרש שקטן עלינו, יש ביקוש מטורף לכרטיסים ולמנויים, והקבוצה בקפיצה ומצליחה, לעבור זה להרחיב את קהל האוהדים, חשיפה... במשחקים גדולים יהיה מפוצץ, בקטנים יהיה פחות מחצי ריק. נגדיל גם הכנסות... אין באמת אלטרנטיבה, חוץ מלהישאר בדרייב אין ולחכות כמה שנים בשביל אולם אחר
מעדיף אולם שמלא בכל משחק, ושלעתים רחוקות אוהדים ״נתקעים״ בו בלי כרטיס, מאשר אולם שמלא לעתים רחוקות.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

ר.ש כתב:
מעדיף אולם שמלא בכל משחק, ושלעתים רחוקות אוהדים ״נתקעים״ בו בלי כרטיס, מאשר אולם שמלא לעתים רחוקות.
תשאר תקוע ככה לנצח מבלי יכולת לפתח את הקבוצה. תכולת האולם שלנו מגוחכת

Sent from my 22101320G using Tapatalk

ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

מישהו יכול לנסות לכמת את הרווח הכספי המשמעותי כל כך לקבוצה ממעבר ליד אליהו ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

ר.ש כתב: 19 יוני 2024, 17:01
חשיבת טווח קצר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

התכולה היא באמת בדיחה לשאיפות של המועדון. אם היה אפשרות ל5 אלף מינויים אז היה אפשר לחיות בשלום אם זה שאנשים לא יוכלו לקנות כרטיס פעם ב.. שלושת אלפים בלבד זה מעט מידי
OMG עווופררר
Flamengo
קיבל.ה  12 לייקים

עובדיה כתב: 19 יוני 2024, 17:00 כמה אחוז מאלו שהיו מחדשים/קונים מנוי בוודאות, לא יחדשו/יקנו עקב מעבר ליד אליהו לדעתך?
יהיו כאלו שלא יחדשו מנוי, אם ידעו שאין בעיה למצוא כרטיס למשחק בודד.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

Flamengo כתב: 19 יוני 2024, 17:52
עובדיה כתב: 19 יוני 2024, 17:00 כמה אחוז מאלו שהיו מחדשים/קונים מנוי בוודאות, לא יחדשו/יקנו עקב מעבר ליד אליהו לדעתך?
יהיו כאלו שלא יחדשו מנוי, אם ידעו שאין בעיה למצוא כרטיס למשחק בודד.
לדעתי אפשר סולד אאוט מנויים גם שם על העונה הראשונה כאמור
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

זה לא שמכבי באמת מביאה 11 אלף אוהדים. המון כרטיסים ביד אליהו, עם דגש על היקרים, הם בכלל לא של אוהדים. לבנק שאני עובד בו יש כרטיסים קבועים למכבי - לקחת אורחים וכו', ואני בטוח שלרוב החברות הגדולות במשק יש גם. תוסיף שחקני עבר, כרטיסים לשחקני נוער, תושבים מפונים, הילד שמקבל כדורסל חתום במחצית וכו'

ועם כל זה, הקהל הבינוני של מכבי הופך את האולם הזה לסופר רועש (אני מניח שהאקוסטיקה טובה), אז בשבילנו זו בטח לא בעיה
גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

כל המטרה היא לנצל את ההצלחה וההתקדמות ולהתקדם עוד ולהגדיל את האוהדים. לפי זה, אתה בעצם נגד אולם חדש באופן כללי, ובכלל, למה עזבנו את הדר יוסף? הגיע בעלים תותח, משקיע, מצהיר שהוא רוצה לקדם אותנו, הקבוצה מצליחה, ואתה מעדיף מצב בו אלפי אוהדים נשארים בלי כרטיסים?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

מה עם המגרש טניס ברמת השרון?
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
Adom500
קיבל.ה  144 לייקים

בהתחלה הרעיון הגעיל אותי אבל האמת שזה ערעור מטורף של השליטה של מכבי, אשכרה ניכנס להם לאולם והוא יהפוך לפחות צהוב (אפילו נפתח חנות מוצרים ונשתלט להם שם).

חוץ מזה כלכלית זה מטורף לקבוצה ויאפשר קפיצת מדרגה.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

בני12 כתב: 19 יוני 2024, 17:31

חשיבת טווח קצר
זו לא רק חשיבה לטווח קצר, זו גם התעלמות מוחלטת מכך שאולם גדול יותר שווה עוד כמה מיליונים בכל שנה.
חוץ מזה שאני די משוכנע שאפשר למכור בשקט בערך 7,000 מנויים, בטח בעונה שבה אין עניין בכדורגל. הקהל של הפועל מגיע גם למשחקים שהם לא מול מכבי או י״ם, ואין שום סיבה שהאולם יהיה ריק או קרוב לכך
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

oleg neduda כתב: 20 יוני 2024, 11:11

חשיבת טווח קצר
זו לא רק חשיבה לטווח קצר, זו גם התעלמות מוחלטת מכך שאולם גדול יותר שווה עוד כמה מיליונים בכל שנה.
חוץ מזה שאני די משוכנע שאפשר למכור בשקט בערך 7,000 מנויים, בטח בעונה שבה אין עניין בכדורגל. הקהל של הפועל מגיע גם למשחקים שהם לא מול מכבי או י״ם, ואין שום סיבה שהאולם יהיה ריק או קרוב לכך
אני לגמרי בעד יד-אליהו, אבל אין שום בט ל7000 אוהדים. אם הייתי צריך לנחש מעבר כזה יקטין את כמות המנויים אלא אם הוא ילווה בהנחה משמעותית יותר למנוי. חלק גדול, אם לא רוב המנויים לא מגיע לכל המשחקים ומוטיבציה מרכזית לעשות מנוי זה להבטיח מקום במשחקים הגדולים.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

ארדיטי כתב: 20 יוני 2024, 11:22
oleg neduda כתב: 20 יוני 2024, 11:11
חשיבת טווח קצר
אני לגמרי בעד יד-אליהו, אבל אין שום בט ל7000 אוהדים. אם הייתי צריך לנחש מעבר כזה יקטין את כמות המנויים אלא אם הוא ילווה בהנחה משמעותית יותר למנוי. חלק גדול, אם לא רוב המנויים לא מגיע לכל המשחקים ומוטיבציה מרכזית לעשות מנוי זה להבטיח מקום במשחקים הגדולים.
לא מסכים בכלל. אני מנחש שאחוז המחדשים יהיה קרוב למאה אחוז גם ביד אליהו, ואני מכיר המון אנשים שרק מחכים להזדמנות לעשות מנוי, גם שם. ובוא, הכדורגל גוסס ואנחנו הולכים לבלות שנה בליגה הלאומית. כמות המנויים בבלומפילד תרד דרמטית ודווקא בגלל זה זאת בדיוק השנה לנסות לעשות מהלכים כאלה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

בהנחה שמחיר המנוי לא יהיה זול יותר, כמות המנויים תגדל ל5000, אבל עדיין יבואו רק 2500-3000 לכל משחק.
למשחקים גדולים יבואו 8-9 אלף
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מה השתנה שמזה שאנחנו דורשים אולם משלנו ולא מוכנים לשמוע על לשחק שם שעכשיו הרוב פה בעד?

אגב, מבחינת מיקום הוא נוראי, לדעתי עם ההגעה, חניה ויציאה משם זה קנס של איזה שעה וחצי שעתיים יותר לכל משחק.
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

גולובורודקו כתב: 19 יוני 2024, 19:57

כל המטרה היא לנצל את ההצלחה וההתקדמות ולהתקדם עוד ולהגדיל את האוהדים. לפי זה, אתה בעצם נגד אולם חדש באופן כללי, ובכלל, למה עזבנו את הדר יוסף? הגיע בעלים תותח, משקיע, מצהיר שהוא רוצה לקדם אותנו, הקבוצה מצליחה, ואתה מעדיף מצב בו אלפי אוהדים נשארים בלי כרטיסים?
לא אלפים. מעטים.
אני גם יכול להכניס לך מילים לפה בגישת השחור-לבן הזו:

בואו נקים אולם של מאה אלף מקומות כדי שכל אוהד חדש שירצה יוכל לבוא!

אתה לא התכוונת לזה, ואני לא התכוונתי לקיצון השני…

ולמען הסר ספק - בוודאי שצריך להתקדם ולנצל את המומנטום, ולעזוב את היכל שלמה.
השאלה היא לאן, והתשובה הנכונה לדעתי היא - לא ליד אליהו.
חולון בטווח הקצר, בית חדש או יד אליהו בטווח הרחוק יותר.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הדרייב אין יותר בעיתי מבחינת חניה לדעתי. במשחקים שבאים 3-4 אלף יד אליהו לא כזה בעיה, וזה רוב המשחקים.
ובמשחקים גדולים כולם בעיה
שליחת תגובה