רק קבוצת אוהדים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

אם המועדון ימשיך לעבור מגרושניק אחד לגרושניק אחד, מ"יונה" ל"סאסי", הרלוונטיות של קבוצת אוהדים תלך ותגבר.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

הפועל באסה זה אחד הטובים ששמעתי. מתאר בדיוק את המצב של אוהדי הפועל וגם שם היסטורי. אני בעד.

ואנשים פה לא מפנימים שבלי ספרא אנחנו יותר קרובים לליגה א׳ מאשר לליגת העל (גם כן ממש מציאה להילחם על הישארות בליגה כל שנה ולהיות מושא הבדיחות של מכבי ובית״ר). אולי כשהם יראו את הפועל אשכרה בליגה א׳ משהו יזוז אצלם. גם אז אני לא בטוח.

אף אחד לא ישכנע אותי שהפועל קטמון יכולה ואנחנו לא, או שבני ריינה יכולה לעלות מליגה ג׳ כל שנה עד לליגת העל ואנחנו לא.
בשביל הפועל נקייה מחובות (מקומיים ובינלאומיים) ובעיקר מכל העסקנים הזבל שלקחו אותנו פעם אחר פעם, אני מוכן לשלם את המחיר של לא להיות בליגת העל לפחות 5 שנים. אני מבין שאנשים אחרים לא מוכנים לקבל את זה, אז נא לא להתלונן כשיגיעו נוכלים חדשים על הפועל (כי בן אדם רציני לא ייגע בגופה הזו).
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

רמונז כתב:
Asafasraf כתב: 02 יוני 2024, 19:08
רק הפועל כתב:מקווה שאנשים פה מבינים שאם התהליך של הקמת קבוצת אוהדים לא היה בכדורסל אז פשוט עכשיו לא הייתה הפועל בכדורסל בכלל (קבוצת הכדורסל המקורית כבר לא קיימת יותר ) , אני רואה את זה קורה גם לקבוצת הכדורגל בקלות
אז תרכיב משקפיים, כי זה לא יקרה.
בכדורסל היה לך את שאול אייזנברג שמכר את נשמתנו לשטן.
לכל אלה שמספרים לנו על קטמון- כמה זמן לקח להם להגיע לליגת העל? מה תקרת הזכוכית שלהם? אנחנו הפועל תל אביב, לא קטמון או הפועל פתח תקווה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קצת מצחיק לדבר בלעג על תקרת הזכוכית של הפועל ירושלים מאיפה שאנחנו נמצאים. אנחנו צריכים לדאוג כרגע יותר מהרצפה, לא מהתקרה. ואיכשהו לא נראה לי שהגענו כבר לקרקעית.

לא יודע אם הרעיון של קבוצת אוהדים ישים או לא, יש דברים שוויכוחים אקדמיים עליהם לא שווים הרבה. אם יהיו חולמים ויזמים יש סיכוי שזה יקרה.
אגב, צ"ל הפועל באסה ולא הפועל בלומפילד.
אני כתבתי על תקרת הזכוכית של קבוצת אוהדים בישראל.
לצערי, בספורט נגמרה הרומנטיקה מזמן והכסף שולט.
ראינו בכדורסל את תקרת הזכוכית עד להגעה של עופר ינאי.
בכדורגל זה עוד יותר קשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

לא הולך לקרוא את האשכול הזה.וזאת הפעם הראשונה שאני לא קורא אשכול, כי נמאס מכל הנודניקים עם הקבוצת האוהדים.
אתם רוצים קבוצת אוהדים,לכו תפתחו לכם קבוצה,ותשארו איתה.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

קירקגור כתב: 02 יוני 2024, 15:30
ונרקומן כתב: 02 יוני 2024, 15:27 יאללללההההה
בוא נתחיל בלי שום ממון אמיתי בליגה נמוכה שאין בה שום עניין רק כדי שבעוד שבע שנים במקרה הטוב נהיה בליגת העל ושאיזה איש עסקים מפוקפק יקנה אותנו וייצר לנו חובות.
היינו שם כבר בלי חובות. באו עוד בני זונות וייצרו עוד. זה יקרה גם בעוד שבע שנים
ההבדל היחיד זה שיעברו 7 שנים ויגדל פה דור שלא יודע מה זה הפועל כי לא נהיה רלוונטיים.

שחררו מהרעיון הזה כבר. לא יקרה. כולנו מיואשים, אבל חלאס
אוקיי, הבנו מה לדעתך **לא** צריך לעשות.
מה לדעתך **כן** צריך לעשות?
לחכות שהניסנובים יוותרו על כסף?
במקרה הטוב אגב נהיה בליגת העל תוך ארבע שנים, לא שבע. לריינה זה לקח חמש הרי, לא?

יש לך ספק שאם היינו מתחילים בליגה ג' ב2017 היינו במקום טוב יותר כמועדון מאשר קבוצה בלי אנשי מקצוע בליגה הלאומית ועם חובות של עשרות מיליונים?
להפועל ירושלים זה לקח 14 שנים.
ליפו, נורדיה, הפועל חיפה והאשדודיות זה עדיין לא קרה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

Asafasraf כתב: 02 יוני 2024, 22:01 אני כתבתי על תקרת הזכוכית של קבוצת אוהדים בישראל.
לצערי, בספורט נגמרה הרומנטיקה מזמן והכסף שולט.
ראינו בכדורסל את תקרת הזכוכית עד להגעה של עופר ינאי.
בכדורגל זה עוד יותר קשה.
בדיוק, הכסף שולט, ואנחנו בבור כלכלי שאנחנו לא יוצאים ממנו ובשביל זה נראים כמו שנראים כבר עשור בערך. לא נראה לי שהוויז'ן של מישהו פה זה להישאר קבוצת אוהדים.
אם יבוא ספרא או עופר ינאי או ווטאבר וינקה את החובות אז אפשר לזרוק לפח את כל הרעיון של קבוצת אוהדים, אם זה לא קורה (ועל סמך המקרה הזה כל הדיון פה) אז אפשר להתחיל לנתח אם יקח פחות זמן להגיע ליד הנכסף דרך קבוצת אוהדים או לתת לעגלה הזו להמשיך להתגלגל ולקוות לטוב, הדרך השניה לא מוכיחה את עצמה כבר 6+ שנים ונראה שהדרך היחידה של כל הבעלויות פה לקזז חובות בלי שיבוא איזה ספרא שיסגור להן אותן היא להשקיע פחות ממה שהשקיעו עד עכשיו ולקוות להרוויח יותר. לא רוצה לדעת איך הפועל תראה בשנים האלה וכמה זמן יקח אם בכלל להשתקם כלכלית
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

- הפועל עדיין לא במצב שזה מצדיק קבוצת אוהדים
- קבוצת אוהדים רק יתן לחץ למיינצברג פשוט להפטר מהקבוצה למי שאפשר (טביב אהמ ניסנובים אהמ) כי הוא יאבד מההכנסות
- יקח כמעט עשור עד שנגיע לליגת העל ומשם גם נצטרך אשכרה רוכש כי לא נשרוד לבד אלא אם התרגלת שהפועל זה מועדון שמנסה כל שנה לגרד פלייאוף עליון
- יותר ויותר אנשים יאבדו עניין בהפועל. ונאבד את הנכס הכי גדול שלנו, כמות האוהדים
- רובי שפירא, אשדוד, נורדיה ועוד המון קבוצות פשוט לא מצליחות להתקדם. אני יודע שאנחנו יותר טובים מהם אבל גם כשנגיע לליגת העל, שלא יהיה קל בכלל בלי רוכש אנחנו נצטרך לבקש מאוהדים לשים ערביות לצ'קים ועוד דברים מוזרים כי התקציבים הם לא כמו בכדורסל
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

מי שמציע קבוצת אןהדים גם מוכן לבנות מודל כלכלי לזה ולנהל את הקבוצה? או שזה בגדר זריקת חלומות באוויר וגלגול אחריות לאחרים?
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

תא מרבוטא כתב: 03 יוני 2024, 07:36 מי שמציע קבוצת אןהדים גם מוכן לבנות מודל כלכלי לזה ולנהל את הקבוצה? או שזה בגדר זריקת חלומות באוויר וגלגול אחריות לאחרים?
לפחות עד הלאומית - מספיק שיהיו 2,000-2,500 אוהדים שיקנו מנויי תרומה ב400-500 שקל כדי להגיע ללאומית די בקלות.
זה לא עניין של גלגול אחריות, לפתוח קבוצת אוהדים כשחלק גדול מהקהל מתנגד לרעיון זאת טעות גדולה. זאת אחת הסיבות שלקח להפועל קטמון זמן לחזור לליגת העל.
לצערי, נראה שאין רוב לפתיחת קבוצת אוהדים, ולכן זה לא צריך להבשיל למימוש.

יום אחד זה יקרה. כשאנשים יבינו שאי אפשר גם לסגור את החובות וגם להעמיד קבוצת כדורגל ראויה. פשוט חבל על שנות הסבל בדרך להבנה הזאת.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

קירקגור כתב: 03 יוני 2024, 11:34
תא מרבוטא כתב: 03 יוני 2024, 07:36 מי שמציע קבוצת אןהדים גם מוכן לבנות מודל כלכלי לזה ולנהל את הקבוצה? או שזה בגדר זריקת חלומות באוויר וגלגול אחריות לאחרים?
לפחות עד הלאומית - מספיק שיהיו 2,000-2,500 אוהדים שיקנו מנויי תרומה ב400-500 שקל כדי להגיע ללאומית די בקלות.
זה לא עניין של גלגול אחריות, לפתוח קבוצת אוהדים כשחלק גדול מהקהל מתנגד לרעיון זאת טעות גדולה. זאת אחת הסיבות שלקח להפועל קטמון זמן לחזור לליגת העל.
לצערי, נראה שאין רוב לפתיחת קבוצת אוהדים, ולכן זה לא צריך להבשיל למימוש.

יום אחד זה יקרה. כשאנשים יבינו שאי אפשר גם לסגור את החובות וגם להעמיד קבוצת כדורגל ראויה. פשוט חבל על שנות הסבל בדרך להבנה הזאת.
יכול להיות. אבל ההסתמנות לזה יותר רחוקה כשאין מי שאומר שמוכן להוביל לזה ואוסף אנשים איתו. זו לא טענה כלפיך כי אתה רק מגיב כאן, אבל רק לפתוח פה הצהרות שככה צריך ומתי זה יקרה- זה גלגול אחריות. מה מי שכותב מצפה? שזה יקרה מעצמו? שיקח על עצמו לארכן קבוצת אןהדים!
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

חלום קבוצת אוהדים. סופסוף נרגיש מחוברים לזבל הזה
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

תא מרבוטא כתב: 03 יוני 2024, 11:45
יכול להיות. אבל ההסתמנות לזה יותר רחוקה כשאין מי שאומר שמוכן להוביל לזה ואוסף אנשים איתו. זו לא טענה כלפיך כי אתה רק מגיב כאן, אבל רק לפתוח פה הצהרות שככה צריך ומתי זה יקרה- זה גלגול אחריות. מה מי שכותב מצפה? שזה יקרה מעצמו? שיקח על עצמו לארכן קבוצת אןהדים!
לא לכל אחד יש את האמצעים והיכולות להוביל מהלך כזה, אבל בהחלט לתרום להבשלת הרעיון ולו בקנה מידה הקטן ביותר, ואני מאמין שגם לתרום את חלקו הכספי כמאמץ משותף, שזה יותר ממה שאתה עושה כשאתה לצורך העניין אומר שצריך להחליף איזה בלם (הרי זה לא אתה שהולך להוציא את הכסף אקסטרה הזה מהכיס או לעשות חיסון למלריה ולעלות על מטוס לאפריקה ולהתחיל לחפש לנו בלם )
רדיוס לבית"ר!
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

איך נגיע למגרשי חוץ בליגה ג' שכרגע הווייז לא עובד ברוב הארץ?
הדירקטוריון של הפועל באסה תל אביב - נשמח לתגובתכם
סמל אישי של משתמש
רמונז
קיבל.ה  46 לייקים

ונרקומן כתב: 03 יוני 2024, 14:02 איך נגיע למגרשי חוץ בליגה ג' שכרגע הווייז לא עובד ברוב הארץ?
מבין שאתה מחפש סיבות למה לא. האמת היא שיש המון כאלה (כרגע בעיקר יזמים שיניעו את זה). אבל דווקא זו לא סיבה - ליגה ג' מחוןלקת לתתי מחוזות וסביר להניח שהרדיוס יהיה בין חולון לרמת גן. הנה טבלת ליגה ג' מחוז תל-אביב:
https://doublepass.sport5.co.il/league.php?id=119

כאמור, יש הרבה סיבות למה לא וכדאי לעורר דיון עליהן, אבל לא כדאי להקטין את הצד השני בדיון (אני יודע שפורומים בכלל וגם זה בפרט לא נוטים להיות זירות לדיון מורכב ועמוק, אבל אפשר לנסות).
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

ונרקומן כתב: 03 יוני 2024, 14:02 איך נגיע למגרשי חוץ בליגה ג' שכרגע הווייז לא עובד ברוב הארץ?
הליגות הנמוכות הן אזוריות. בליגות ג וב' אין נסיעות רחוקות יותר מגוש דן. אתה מסגיר את זה שלא היית בליגות הנמוכות בכדורסל ולא התעניינת בהן - אבל באת לקצור את הפירות כשהגענו לליגת העל.
ran
קיבל.ה  15 לייקים

יש לי כבר שם לקבוצה: הפועל חרמש תל אביב
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

קירקגור כתב: 03 יוני 2024, 15:10
הליגות הנמוכות הן אזוריות. בליגות ג וב' אין נסיעות רחוקות יותר מגוש דן. אתה מסגיר את זה שלא היית בליגות הנמוכות בכדורסל ולא התעניינת בהן - אבל באת לקצור את הפירות כשהגענו לליגת העל.
אוי, עלית עליי. אני נורא מתבייש בזה שעל הזין שלי לראות משחקים בליגה ב' וג'.
איזה מרגש אתה שעקבת אחרי הפועל עוד שהיו בליגה ב'. הכי מרגש.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

ונרקומן כתב: 03 יוני 2024, 17:35
אז למה בדיוק שאלת איך נגיע אם אתה לא מתכוון להגיע בכל מקרה?
יכול להיות שאתה פשוט טרול?
זה יסביר למה במקום לענות על טיעונים אתה פולט סיסמאות.
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

קירקגור כתב: 03 יוני 2024, 17:45
כי אני ציני לרעיון המאוד מביך הזה של להקים קבוצת אוהדים.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

ונרקומן כתב: 03 יוני 2024, 18:26
קירקגור כתב: 03 יוני 2024, 17:45

כי אני ציני לרעיון המאוד מביך הזה של להקים קבוצת אוהדים.
למה להיות ציני כלפי רעיון של אנשים שרוצים לעשות טוב לאוהדי הפועל תל אביב?
אני מבין לא לקבל, מבין להתנגד בלהט, מבין לבקר בחריפות - לא מבין ציניות. אני גם לא מבין למה אי אפשר להעביר ביקורת עניינית בלי לקטלג רעיונות כמביכים או פתטיים או הזויים.

אם אוהדי מכבי חיפה ירצו לפתוח קבוצת אוהדים כי הם לא זכו באליפות, אסכים איתך שזה רעיון מביך. אם אוהדי מכבי סל יפתחו קבוצת אוהדים כי נמאס להם מעשר שנים בלי פיינל פור, אסכים איתך שזה מביך.

אבל במצב של הפועל היום? אחרי העשור הגרוע בתולדות המועדון גם ניהולית וגם מקצועית, זה מביך לרצות לפתוח קבוצת אוהדים, אחרי שראינו ממש בתקופת חיינו, במו עינינו, את ההצלחה האדירה שעשתה קבוצת אוהדים, שמורכבת בדיוק מאותם אוהדים? אז אני יודע שכדורגל וכדורסל זה לא אותו דבר, אבל בוא, זה לא בדיוק כמו ההבדל בין להיות פרופסור לפיזיקה ובין להיות שודד ברינקס מצליח - העקרונות הניהוליים של קבוצת כדורגל בריאה וקבוצת כדורסל בריאה הם לא עולמות אחרים.

אז אחרי כל הסיבות האלו: שפל כלכלי, שפל ניהולי, שפל תדמיתי - ואחרי ההצלחה של אותם האוהדים עם מועדון הכדורסל, ואחרי שאתה רואה שוב שאפילו כאשר מגיע אדם רלוונטי עם המשאבים הרלוונטים ומגלה מוטיבציה אמיתית לקנות את הקבוצה אבל נסוג מהרעיון בגלל התסבוכת הניהולית - אם אחרי כל אלו רעיון קבוצת אוהדים הוא לא משהו שאתה מוכן אפילו לדון בו באופן רציני, אז זה לא בגלל שהרעיון תמוהה, אלא מפני שאתה באופן תמוהה החלטת להתייחס אליו ככזה.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אין אפשרות להשתלט על קבוצה בארצית וממנה להמשיך ? גם קבוצה הארצית עם חובות של חצי מליון שח עדיפה על ליגה ג
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Hapolo כתב: 03 יוני 2024, 12:46
תא מרבוטא כתב: 03 יוני 2024, 11:45
לא לכל אחד יש את האמצעים והיכולות להוביל מהלך כזה, אבל בהחלט לתרום להבשלת הרעיון ולו בקנה מידה הקטן ביותר, ואני מאמין שגם לתרום את חלקו הכספי כמאמץ משותף, שזה יותר ממה שאתה עושה כשאתה לצורך העניין אומר שצריך להחליף איזה בלם (הרי זה לא אתה שהולך להוציא את הכסף אקסטרה הזה מהכיס או לעשות חיסון למלריה ולעלות על מטוס לאפריקה ולהתחיל לחפש לנו בלם )
לתרום להבשלת הרעיון? זה רעיון שרץ כאן עוד מימי טביב, ובטח אחריו. מאז לא ראיתי שום הבשלה. הצהרות של תסכול או מיאוס מובנות אבל זה מה שהן.

בניגוד נניח לעשיה המבורכת להקמת הפועל אוסישקין

ולהבדיל מהצהרות להחלפת איזה בלם (לא זוכר שיזמתי איזשהו דיון על החלפת בלם, רכישת חלוץ ווטאבר אבל נניח) מדובר על פעולה הרבה הרבה יותר מרחיקת לכת.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

IsraelM כתב: 03 יוני 2024, 21:43 אין אפשרות להשתלט על קבוצה בארצית וממנה להמשיך ? גם קבוצה הארצית עם חובות של חצי מליון שח עדיפה על ליגה ג
לא ספורטיבי. לא נקנה את העלייה שלנו אלא נתחיל אותה מליגה ג' כמו כל מועדון חדש. יאללה הפועל באסה תל אביב!
OMG עווופררר
ran
קיבל.ה  15 לייקים

מתי תבינו שזה הדבר הנכון לעשות?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אם עד סיום העונה הקרובה לא תהיה החלפה של הבעלות הנוכחית לדעתי תוקם קבוצת אוהדים.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

מעניין אותי מה הגילאים של אלו שמצדדים בשטות הזאת
ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

מה עם העניין של הפיצול בקהל? אוהדי הפועל החדשה יפסיקו להגיע לישנה?
למה שהאוהדים לא יקנו חצי מהפועל בשותפות עם עופר ינאי ומשקיעים?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

[/quote]
אני פשוט מנסה להבין מה אתה חושב שקבוצת אוהדים בליגה ג' תפתור.
ב-2017 עברנו פירוק נמחקו החובות (לפחות חובות בישראל) והנה אנחנו היום ב-2024 ויש חובות חדשים (לא חובות חו"ל).
[/quote]

אקדים ואומר שכמו שאמרתי בעבר, אנחנו לא שם או לפחות עוד לא שם ונקווה שגם לא נהיה
אני גם מאמין שעסקת ספרא תסגר בסוף לכן בטח שאין צורך בשלב זה לפתוח קבוצת אוהדים

אבל לא נכון להגיד שאין הבדל בין להתחיל מחדש או להתחיל מפירוק
בפירוק יש יחסי ציבור רעים שמרתיעים אנשים עשירים, בפירוק יש שופט שמוכר את הקבוצה למי שבא לו ובפירוק הבעלים נזרק ישר לקלחת של ניהול ובנייה קבוצה כמעט מאפס ואם הבעלים בלי שום נסיון שכר הלימוד גבוהה
בניגוד לזה קבוצת אוהדים שמטפסת מלמטע היא סיפור אטרקטיבי היא סינדרלה היא יחסי ציבור ובקיצור כל מה שעשירים אוהבים. את הבעלים האוהדים בוחרים בפינצטה והוא נכנס לקבוצה עם מערכת בריאה עם מעטפת יציבה של אנשים טובים שהביאו את הקבוצה למצב הזה
זה אומר שבעצם בעוד שנתיים שלוש אנחנו במצב שהקבוצה נמצאת היום בלי טובות בלי חובות ובלי בעלי אינטרסים זרים.
יש לזה הרבה מאוד יתרונות שאין להתייחס אליהם בזלזול.

אבל כמו שאמרתי למזלנו אנחנו לא שם
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 08 יולי 2024, 22:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 08 יולי 2024, 22:05 מה עם העניין של הפיצול בקהל? אוהדי הפועל החדשה יפסיקו להגיע לישנה?
למה שהאוהדים לא יקנו חצי מהפועל בשותפות עם עופר ינאי ומשקיעים?

וואו רעיון נפלא ומקורי, אני מחבק אותו.

תמונה
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אם שי אבוטבול יבוא כדאי לפתוח קבוצת אוהדים , הוא הסמל האחרון של הפועל מבחינתי
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

ההוא מפעם כתב: 08 יולי 2024, 22:16
ב-2017 עברנו פירוק נמחקו החובות (לפחות חובות בישראל) והנה אנחנו היום ב-2024 ויש חובות חדשים (לא חובות חו"ל).
[/quote]

בפירוק יש יחסי ציבור רעים שמרתיעים אנשים עשירים, בפירוק יש שופט שמוכר את הקבוצה למי שבא לו ובפירוק הבעלים נזרק ישר לקלחת של ניהול ובנייה קבוצה כמעט מאפס ואם הבעלים בלי שום נסיון שכר הלימוד גבוהה
בניגוד לזה קבוצת אוהדים שמטפסת מלמטע היא סיפור אטרקטיבי היא סינדרלה היא יחסי ציבור ובקיצור כל מה שעשירים אוהבים. את הבעלים האוהדים בוחרים בפינצטה והוא נכנס לקבוצה עם מערכת בריאה עם מעטפת יציבה של אנשים טובים שהביאו את הקבוצה למצב הזה
זה אומר שבעצם בעוד שנתיים שלוש אנחנו במצב שהקבוצה נמצאת היום בלי טובות בלי חובות ובלי בעלי אינטרסים זרים.

[/quote]

יפה לך אופטימיות. אנחנו בערך עוד דקה וחצי-שתיים שם.

אם הסיפור שספרא ירד מהעסקה (מה שחשבתי מההתחלה לצערי ...) נכון, מינצברג הולך להעביר (במקרה הטוב, כן?) בבקרה קבוצת נוער מחוזקת במי שחתמו עד עכשיו, לא רואה את מסאיי נשאר ואחרי עוד עונה בלאומית, כי לפי מה שאני שומע, יש כמה קבוצות לא פראייריות בכלל עד עכשיו בלאומית, מינצברג יאבד עניין ואנחנו הולכים לפירוק, או שנמשיך לפנטז על מיליארדר שממש אוטוטו בא לקנות אותנו.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

RnM כתב: 08 יולי 2024, 23:51
ההוא מפעם כתב: 08 יולי 2024, 22:16

[/quote]

יפה לך אופטימיות. אנחנו בערך עוד דקה וחצי-שתיים שם.

אם הסיפור שספרא ירד מהעסקה (מה שחשבתי מההתחלה לצערי ...) נכון, מינצברג הולך להעביר (במקרה הטוב, כן?) בבקרה קבוצת נוער מחוזקת במי שחתמו עד עכשיו, לא רואה את מסאיי נשאר ואחרי עוד עונה בלאומית, כי לפי מה שאני שומע, יש כמה קבוצות לא פראייריות בכלל עד עכשיו בלאומית, מינצברג יאבד עניין ואנחנו הולכים לפירוק, או שנמשיך לפנטז על מיליארדר שממש אוטוטו בא לקנות אותנו.
[/quote]

קודם כל ספרא לא ירד רחוק מזה
גם ספרא וגם מינצברג יודעים שמינצברג מאיים באקדח בלי דולרים וששעון החול של הבקרה נושף בעורפו של מינצברג
לכן מינצברג יאלץ בקרוב להכנע לדרישות של ספרא והבן מואיז יקבל מתנה לסיום הלימודים ( ביננו למי מאיתנו אבא לא קנה קבוצת ספורט שסיימנו תיכון )

להזכירך אני גם טענתי ראשון שזה אומנם ספרא אבל גרסת לייט של המשפחה
אני ממש ממש לא מתלהב ממנו , אפילו הייתי מעדיף שהמינצברג הקלוקל הזה ימשיך לחפש מישהו טוב יותר.
אבל זה לא העניין, ייתכן ומינצברג יישאר ויעשה נזק גדול יותר
ייתכן וספרא ירכוש ויגרום לנו להתגעגע למינצברג
אצלנו הכל להיות אולי גם מינצברג, ספרא , ניסנוב וטביב יחליטו לנהל יחד כל אחד ברבעון אחר

אנחנו עדיין לא באירוע של הקמת קבוצת אוהדים
אנחנו לא קרוב לאירוע של הקמת קבוצת אוהדים
אין בכלל ויכוח על ההגיון בהקמת קבוצת אוהדים כי אנחנו לא שם - הקמת קבוצת אוהדים לא קשורה להגיון
הקמת קבוצת אוהדים קשורה רק ללב וצריך שליותר מידי אוהדים ישבר הלב מהקבוצה כדי להקים קבוצת אוהדים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
ran
קיבל.ה  15 לייקים

אנחנו קרובים בצעדי ענק להצעה שלי. חבל שעולים על זה בסוף יולי ולא בתחילת יוני
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

הפועל בלומפילד או הפועל יפו?
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

עמית כתב: 03 יוני 2024, 07:31 - הפועל עדיין לא במצב שזה מצדיק קבוצת אוהדים
- קבוצת אוהדים רק יתן לחץ למיינצברג פשוט להפטר מהקבוצה למי שאפשר (טביב אהמ ניסנובים אהמ) כי הוא יאבד מההכנסות
- יקח כמעט עשור עד שנגיע לליגת העל ומשם גם נצטרך אשכרה רוכש כי לא נשרוד לבד אלא אם התרגלת שהפועל זה מועדון שמנסה כל שנה לגרד פלייאוף עליון
- יותר ויותר אנשים יאבדו עניין בהפועל. ונאבד את הנכס הכי גדול שלנו, כמות האוהדים
- רובי שפירא, אשדוד, נורדיה ועוד המון קבוצות פשוט לא מצליחות להתקדם. אני יודע שאנחנו יותר טובים מהם אבל גם כשנגיע לליגת העל, שלא יהיה קל בכלל בלי רוכש אנחנו נצטרך לבקש מאוהדים לשים ערביות לצ'קים ועוד דברים מוזרים כי התקציבים הם לא כמו בכדורסל
אוקיי הם כן במצב לזה בואו נפתח קבוצת אוהדים
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

אני פשוט לא רואה מה אפשר להפסיד אם אנחנו מגיעים למצב שהמועדון לא עובר בקרה בלאומית וקרוב לפירוק שני תוך עשור
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

א. תגיע לליגת העל עוד 7 שנים במקרה הטוב.
ב. תצטרך להחליף את שם הקבוצה (הפועל אריק איינשטיין תל אביב).
ג. הפועל סל הבינה שכדי לקצור הישגים, צריך מימון חיצוני ואי אפשר להסתמך על תקציב קבוצת אוהדים, לכן בקיץ 23' העמותה הצביעה בעד מכירת 51% לינאי.
ד. הפועל י-ם רגל משחקת בפלייאוף העליון ומנצחת את ביתר בלי בעלים אבל קשה להאמין שבתקציב שלה היא תקח תואר.
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

nirgo כתב:א. תגיע לליגת העל עוד 7 שנים במקרה הטוב.
ב. תצטרך להחליף את שם הקבוצה (הפועל אריק איינשטיין תל אביב).
ג. הפועל סל הבינה שכדי לקצור הישגים, צריך מימון חיצוני ואי אפשר להסתמך על תקציב קבוצת אוהדים, לכן בקיץ 23' העמותה הצביעה בעד מכירת 51% לינאי.
ד. הפועל י-ם רגל משחקת בפלייאוף העליון ומנצחת את ביתר בלי בעלים אבל קשה להאמין שבתקציב שלה היא תקח תואר.
הפועל ירושלים ממש לא מסתמכת רק על כספי האוהדים, הם מקבלים מאחורי הקלעים ובשקט תמיכה גדולה מאוד מאורי אלון

שליחת תגובה