הפועל נגד ב"ש בחוץ
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הורד לא אנושי זה לא הגיוני מה שקורה פה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 430 לייקים
הלוואי וכל מה שרשמת פה היה קורה. באמת שהלוואי.אייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:09 אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
בשנייה שהמשחק נגמר - הודעת רשמית מהמועדון, הרחקה + ביטול חברות בעמותה + הכנת כתב תביעה נגד אותם אנשים כנגד כל עונש שנקבל.
ואם ההנהלה הזאת לא תעשה כלום, גם היא מכריזה מלחמה נגד הפועל תל אביב ודינם כדין שאול, טביב וכל מחריבי הפועל
אני כל כך מתבייש. בא לי להקיא
מה שבפועל יקרה - כלום. הם יקבלו כרטיסי ״הגרלה״ גם למשחק הבא וימשיכו להיות חלאות בכל משחק ומשחק.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
והרימו פה גבה אחרי שחידשו לו את החוזה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
סבבה - אז אם זה לא קורה אנחנו אוהדי הפועל צריכים להתעורר ולדאוג להעיף כל חבר הנהלה שנמצא שם. העמותה היא גוף דמוקרטי, במידה ולא נצליח לעשות שינוי לצערי אין זכות קיום להפועל תל אביבפומפה כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:22הלוואי וכל מה שרשמת פה היה קורה. באמת שהלוואי.אייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:09 אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
בשנייה שהמשחק נגמר - הודעת רשמית מהמועדון, הרחקה + ביטול חברות בעמותה + הכנת כתב תביעה נגד אותם אנשים כנגד כל עונש שנקבל.
ואם ההנהלה הזאת לא תעשה כלום, גם היא מכריזה מלחמה נגד הפועל תל אביב ודינם כדין שאול, טביב וכל מחריבי הפועל
מה שבפועל יקרה - כלום. הם יקבלו כרטיסי ״הגרלה״ גם למשחק הבא וימשיכו להיות חלאות בכל משחק ומשחק.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
בר טימור לא טוב היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מסכים. זה שהם עשו מעשה מגעיל, זה לא אומר שהם עשו משהו שהוא אסור. לא מוסרי זה לא בהכרח אסור ולכן זה מבאס ומגעיל והכל, אבל אין ואסור שיהיה שום דבר רשמי שיעשה נגדםפישונט כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:44איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני מבין שאתה לא מחשיב את ה 7.10 כשואה.KingAlpaca כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:10שמונים שנה = דקה וחצי?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 948 לייקים
הורד העלה את הרמה בהתאם לנסיבות, בר בדיוק להיפך.
בנושא הקהל, העלו עכשין לאתר ספורט 5 את שירת הכוכבים לפני המשחק. גועל נפש של אנשים.
בנושא הקהל, העלו עכשין לאתר ספורט 5 את שירת הכוכבים לפני המשחק. גועל נפש של אנשים.
יאללה הביתה!!!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
פישונט כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:44איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
ביזוי טקס זיכרון או לא יודע מה. על הזין שלי אגב אם יענישו אותנו או לא
אתה צריך שיענישו אותנו במנהלת באופן רשמי כדי להבין שמה שהיה פה הוא קו אדום שנחצה?
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אמרו בשידור שהוציאו בקבוצה הודעה רשמית שמתביישים באוהדים שקיללו, ויפעלו לכך שאותם אוהדים לא יוכלו לעשות זאת שוב (לא זוכר את הניסוח המדוייק, אבל זה משהו כזה)
עריכה:
זה הניסוח -
״
הפועל תל אביב מתביישת באירוע. יש לציין שבמגרש היו כ-80 אוהדי הפועל ורק חלק קטן מהם היו שותפים לביזוי הטקס באופן שאינו מייצג את ערכי המועדון והקהל המעולה שלו.
ברצוננו להתנצל בפני המשפחה, הפועל באר שבע ושוטרי משטרת ישראל שאיבדו חברים רבים בהגנה על אזרחים בשבת השחורה.
אנו נפעל על מנת שאירוע כזה לא יחזור שנית.״
עריכה:
זה הניסוח -
״
הפועל תל אביב מתביישת באירוע. יש לציין שבמגרש היו כ-80 אוהדי הפועל ורק חלק קטן מהם היו שותפים לביזוי הטקס באופן שאינו מייצג את ערכי המועדון והקהל המעולה שלו.
ברצוננו להתנצל בפני המשפחה, הפועל באר שבע ושוטרי משטרת ישראל שאיבדו חברים רבים בהגנה על אזרחים בשבת השחורה.
אנו נפעל על מנת שאירוע כזה לא יחזור שנית.״
נערך לאחרונה על ידי red in blood ב 03 דצמבר 2023, 19:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אולטראס הפועל כבר שנים משתינים לאוהדי הפועל ולהנהלות השונות בשני הענפים על הראש.
לא יעשו להם כלום וגם אנחנו האוהדים השפויים והרגילים נמשיך לבכות פה בפורום ולא נעשה כלום.
מה שהיה הוא שיהיה ואין חדש תחת השמש.
לא יעשו להם כלום וגם אנחנו האוהדים השפויים והרגילים נמשיך לבכות פה בפורום ולא נעשה כלום.
מה שהיה הוא שיהיה ואין חדש תחת השמש.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לדעתי הקו האדום נחצה ממש מזמן.אייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:51פישונט כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:44איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
אתה צריך שיענישו אותנו במנהלת באופן רשמי כדי להבין שמה שהיה פה הוא קו אדום שנחצה?
יחד, רק יחד! 

מישהו יכול להסביר למה גיל בני זורק לסל
הבנאדם לא יודע לקלוע מהקו אז מ שלוש
הבנאדם לא יודע לקלוע מהקו אז מ שלוש
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
יש גבולות מוסריים שיותר גרועים מהכל. אתה תטפל בהם בצורה הכי אגרסיבית שיש בשביל העתיד של היציע שלך והילדים שאוהדים אותך שיוכלו לגדול בסביבה שרחוקה שנות אור מתתי האדם האלהFrenzy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:49מסכים. זה שהם עשו מעשה מגעיל, זה לא אומר שהם עשו משהו שהוא אסור. לא מוסרי זה לא בהכרח אסור ולכן זה מבאס ומגעיל והכל, אבל אין ואסור שיהיה שום דבר רשמי שיעשה נגדםפישונט כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:44איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
חבורת זבלים שעושים נזק לקבוצה ואלפי אוהדים.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
זה קו אדום שנחצה?אייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:51פישונט כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:44איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
עשו דברים חמורים פי כמה בעבר, היום רק היה הכי מבחיל.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אסור שיהיה שום דבר רשמי שיעשה נגדם?! אתה רציני?Frenzy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:49מסכים. זה שהם עשו מעשה מגעיל, זה לא אומר שהם עשו משהו שהוא אסור. לא מוסרי זה לא בהכרח אסור ולכן זה מבאס ומגעיל והכל, אבל אין ואסור שיהיה שום דבר רשמי שיעשה נגדםפישונט כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:44איזו עבירת תקנון הם עשו? שרו שירים שהם גועל נפש?אייבר דה-בונלס כתב:אולטראס הפועל הכריז היום מלחמה נגד הפועל תל אביב.
לא רק שצריך לשלול להם מנוי וכל אופציה להיכנס לכל משחק של הפועל העונה במינימום, צריך להוקיע את הטינופות האלה מהקהל שלנו כבר. אין סף גועל שהחלאות אדם האלה לא חצו ולא בפעם הראשונה.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
שמע אני נגעל מהם ממש אבל מוסר זה דבר סובייקטיבי יש משהו שיכול להיות לא מוסרי בשבילך וכן בשבילי כנל ההפך, אם המוסר נקבע רק בדיעבד ולא הוסכם על חוק מראש אז פתאום יבוא מישהו ויחליט ששוללים את המנוי לכל מי שצועק מכבי נאצים כי זה לא מוסרי... אני מאוד חצוי במקרה הנ''ל כי הוא באמת מקרה קיצון לא יודע מה אני חושבאייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:54יש גבולות מוסריים שיותר גרועים מהכל. אתה תטפל בהם בצורה הכי אגרסיבית שיש בשביל העתיד של היציע שלך והילדים שאוהדים אותך שיוכלו לגדול בסביבה שרחוקה שנות אור מתתי האדם האלה
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
ההנהלה צריכה להחליט החלטה קריטית, זה או הסרטן או הקבוצה.
אגב, כולנו נאכל מזה חרא מאלימות השוטרים שזה לא בדיוק יעזור כנגדה, לא שהם צריכים תירוץ.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אגב, כולנו נאכל מזה חרא מאלימות השוטרים שזה לא בדיוק יעזור כנגדה, לא שהם צריכים תירוץ.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
רבינוביץ' סבבה בינתיים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אף אחד לא ישלול להם מנויים עכשיו, צריכות לצאת פעמיים שלוש הודעות אזהרה שאנחנו לא מוכנים לקבל התנהגות כזאת ואז לבצע את הצעד הזה.ASAFABADI כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:58שמע אני נגעל מהם ממש אבל מוסר זה דבר סובייקטיבי יש משהו שיכול להיות לא מוסרי בשבילך וכן בשבילי כנל ההפך, אם המוסר נקבע רק בדיעבד ולא הוסכם על חוק מראש אז פתאום יבוא מישהו ויחליט ששוללים את המנוי לכל מי שצועק מכבי נאצים כי זה לא מוסרי... אני מאוד חצוי במקרה הנ''ל כי הוא באמת מקרה קיצון לא יודע מה אני חושבאייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2023, 18:54יש גבולות מוסריים שיותר גרועים מהכל. אתה תטפל בהם בצורה הכי אגרסיבית שיש בשביל העתיד של היציע שלך והילדים שאוהדים אותך שיוכלו לגדול בסביבה שרחוקה שנות אור מתתי האדם האלה
הודעת ההתנערות היא מבורכת, היא צעד ראשון חשוב.
ולגבי מוסר, ברור שאי אפשר להחליט מה מוסרי בעיני מי, אבל בחיאת, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלשיר נגד המשטרה בטקס שמוקיר את השוטרים שנהרגו במלחמה זה דבר דוחה ברמות.
-
- קיבל.ה 320 לייקים
הם אשכרה שרו המשטרה יבני זונוך בזמן טקס לזכר הנופלים?
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
הפנים של בני משפחת השוטרים שנרצחו כששרים להם בטקס "המשטרה יא בני זונות"
תמשיך להגיד שזה גשם רמי.

תמשיך להגיד שזה גשם רמי.
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
למשפחות שלהם שנכחו שם, זה זבל שלא קיים בייקוםHapoel_manga כתב:הם אשכרה שרו המשטרה יבני זונוך בזמן טקס לזכר הנופלים?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתה רציני?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
העייפות מתחילה לתת אותותיה.. סגל קצר מאוד
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כל מי ששר המשטרה יבני זונות בזמן טקס אזכרה לשוטרים שנפלו בקרב הוא פשוט לא בן אדם איזה תת רמה איזה בושה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
איזה מבאס זה להיות מיוחס ומקושר לסמרטטת הזאת
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
בר צלף
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הורד יכל לסיים פה עם 40 אם הוא היה רוצה.
אחלה רבינוביץ'.
אחלה רבינוביץ'.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
לצערי אני לא רואה את המשחק מאז הרבע השני כי לא מצאתי שידור שעובד.
התרשמות? זה נראה שהולך די קל ואני מודה שלא ציפיתי לזה.
התרשמות? זה נראה שהולך די קל ואני מודה שלא ציפיתי לזה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לא רע יונתן רבינוביץ
נחמד מאד
לגבי הקהל אני מעדיף לא להגיד מילה
נחמד מאד
לגבי הקהל אני מעדיף לא להגיד מילה