עמיחי שפיגלר ועמרי אפק
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חד משמעית. שדר ספורט חייב לתאר כל מהלך במשחק באופן מילולי וללא תיאורים מיותרים.
זו מהות התפקיד. אחרת , הוא הופך לפרשן ספורט וחוטא לתפקידו.
זו מהות התפקיד. אחרת , הוא הופך לפרשן ספורט וחוטא לתפקידו.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
א. אני לא תמיד מזהה שחקנים של קבוצות שהן לא הפועל, ובמשחקים של קבוצות שאני לא מכיר אני כן רוצה לדעת מי עם הכדור. יהונתן כהן לא רק שלא אומר הרבה מי מוסר למי, הוא לפעמים מתעלם מקרנות, או חוזר למונולוגים שלו שנייה אחרי החמצה/פעולה מעניינת
ב. דווקא זה ממש לא נכון ומראה שאתה לא עוקב אחרי ארבל. הייתה לו ירידה מזעזעת שהייתה נראית על סף הדמינציה מ2013 עד 2018/9, אבל באופן מפתיע מאוד בהתחשב בגיל שלו הוא השתפר מאוד מאז 2019, הוא לא השדר של תחילת ה2000 אבל מתבלבל פחות ומרוכז יותר
ג. השאלה למה צריך בכלל שדר כאשר השידור הוא לא ברדיו. אבל שידור משחק זה לא זמן לעשות פודקאסט או לקדם אג'נדות צעירים/ישראלים/מאמנים או וואטאבר.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
De Niro כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 15:48 כל השדרים של היום הפסיקו לשדר את המשחק. הם פרשנים של המשחק. רובם גם נטולי קול רדיופוני מתאים. חוץ מזה אין לי שום טענה אליהם.
אין ספק כלל ועיקר שאם המועדון היה חוזר למקומו הראוי איש לא היה מדבר על שדרים ופרשנים (כמו גם על הרבה דברים לא חשובים אחרים).
צריך גם להבין שכל עוד מועדון גדול כמו הפועל ת"א לא יחזור למקומו הראוי הוא יזכה לסיקור מופחת בתקשורת. לפעמים על סף ההתעלמות.

90 אחוז מהטוויטר שלי זה אוהדי חיפה ומכבי שבוכים על אנשי תקשורת, אבל שזה לא יפריע לך להמשיך לטפטף רעל.
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
האמת היא שמאז מאיר איינשטיין זכרונו לברכה, אין באמת שדרים ברמה גבוהה.
המקסימום אלה שדרים חביבים כמו שכנר ודווידוביץ'. יונתן כהן חמוד, אבל כאמור הוא לא ממש שדר.
הכי נורא בעיני זה מלובני. שילוב מזעזע של חוסר הבנה בכל ספורט שהוא משדר (אוי, אליפות העולם באתלטיקה), יחד עם ביטחון עצמי מופרך ומחשבה שהוא בעצם פרשן. הוא ולחמן ביחד זה צוות מוות.
המקסימום אלה שדרים חביבים כמו שכנר ודווידוביץ'. יונתן כהן חמוד, אבל כאמור הוא לא ממש שדר.
הכי נורא בעיני זה מלובני. שילוב מזעזע של חוסר הבנה בכל ספורט שהוא משדר (אוי, אליפות העולם באתלטיקה), יחד עם ביטחון עצמי מופרך ומחשבה שהוא בעצם פרשן. הוא ולחמן ביחד זה צוות מוות.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אין קול שנוא עליי כמו הקול האנטי-רדיופוני של שפיגלר. אם לא השם משפחה הליימך הזה לא מתקרב למיקרופון בחיים. שדר אחד הגרועים שהיו אבל אני מזכיר לכם שבתקופות היפות שלנו היה צוות שידור של עמית הורסקי ודני נוימן, אז יכול להיות גרוע יותר.
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
לא היה ולא יהיה גרוע כמו הורסקי ונוימן
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אתה צוחק??Carajo כתב:לא היה ולא יהיה גרוע כמו הורסקי ונוימן
יש את חביב וג׳ימי
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
אבל הם לא שידרו את המשחק המרכזי כמו הורסקי ונוימן.Nati כתב:אתה צוחק??Carajo כתב:לא היה ולא יהיה גרוע כמו הורסקי ונוימן
יש את חביב וג׳ימי
לעצם האשכול - שפיגלר פשוט מאוס, אפק עוד נסבל איכשהו
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
הכי טוב בזמן משחק להשתיק את הטלוויזיה ולשים בפלאפון את לאה קטמין בפול ווליום, נסו ותיהנו, יחסוך לכם את העצבים על השדרנים ויישארו רק העצבים על הקבוצה.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
דרך אגב משהו חשוב לכל מי שיוצא פה על עומרי אפק ומקלל אותו אל תשכחו שהוא גדל אצלנו בהפועל ושאמאמא שלו זונה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
אני עוד זוכר את הורסקי מנסה לתבוע לעצמו קאצ׳פרייז וצורח ״לרשת לרשת לרשת״ כמו דביל עד שהוא הבין שזה לא עובדאוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 11:12פייי שכחתי שהיה דבר כזה
-
- קיבל.ה 545 לייקים
אלרואי כהן כובש את השני בדרבי בניצחון 3-1
לרשת לרשת לרשתתת
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
https://fb.watch/nb2QcbXpRa/?mibextid=MnnKW6 אחד המצחיקים. ״שבוע טוב לרמי וייץ״. סליחה לא מצאתי לינק שלא לפייסבוק התעצלתי קצת.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
לא היה וגם לא יהיה כמו מאיר איינשטיין, גם ארבל בשנותיו הטובות היה מצוין.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 22:33 האמת היא שמאז מאיר איינשטיין זכרונו לברכה, אין באמת שדרים ברמה גבוהה.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
עם כל הכבוד לאיינשטיין,ארבל זה היה ליגה אחרת.הסבתא של הפועל כתב:לא היה וגם לא יהיה כמו מאיר איינשטיין, גם ארבל בשנותיו הטובות היה מצוין.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 22:33 האמת היא שמאז מאיר איינשטיין זכרונו לברכה, אין באמת שדרים ברמה גבוהה.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
כאחד שחובב NBA ופוטבול, אני שומע שידורים בארה"ב, לא מעט.
ואוו איזה הבדל. אשכרה מנתחים שם מהלכים מ ק צ ו ע י ת. פה זה כמעט ולא קורה בכלל. כדורגל וכדורגל עם דגש על הכדורגל.
יודעים לשלב בידור עם מקצועיות. כיף להקשיב. לא כולם כמובן ולפעמים הם בנאלים(אבל לא הזויים!), אבל אלו שעושים זאת נכון, יוצרים שילוב מקצוענות ובידור ברמה הכי גבוהה.
בהתאם, גם הרבה מתכניות הטוקשואז בספורט הם ברמה טובה.
אסייג ששידורי NBA עם טלפז ועופר שלח זה כמו הקשבה לשעתיים של פודקאסט. תענוג.
ואוו איזה הבדל. אשכרה מנתחים שם מהלכים מ ק צ ו ע י ת. פה זה כמעט ולא קורה בכלל. כדורגל וכדורגל עם דגש על הכדורגל.
יודעים לשלב בידור עם מקצועיות. כיף להקשיב. לא כולם כמובן ולפעמים הם בנאלים(אבל לא הזויים!), אבל אלו שעושים זאת נכון, יוצרים שילוב מקצוענות ובידור ברמה הכי גבוהה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 230 לייקים
אינשטיין היה שדר הספורט הטוב ביותר בישראל, וכמו שאמר ד"ר ויינגרטן, אפילו מהטובים בעולם. היה לו הכל. קול עוצמתי, אהבה אותנטית לספורט, מיקוד במשחק, ויושרה עיתונאית. זה גם לזכותו של וייץ, אין הנחות לישראלים. אין הנחות למי שאולי היה פעם פרשן יחד איתך או יהיה פרשן יחד איתך בעתיד, בלי חשבונאות.Nati כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 01:39עם כל הכבוד לאיינשטיין,ארבל זה היה ליגה אחרת.הסבתא של הפועל כתב:לא היה וגם לא יהיה כמו מאיר איינשטיין, גם ארבל בשנותיו הטובות היה מצוין.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 22:33 האמת היא שמאז מאיר איינשטיין זכרונו לברכה, אין באמת שדרים ברמה גבוהה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
סרטון עצום בכל קנה מידה.SickleCell כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 23:45 https://fb.watch/nb2QcbXpRa/?mibextid=MnnKW6 אחד המצחיקים. ״שבוע טוב לרמי וייץ״. סליחה לא מצאתי לינק שלא לפייסבוק התעצלתי קצת.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לא רק שארבל היה יותר טוב מאיינשטיין.גם אלכס גלעדי היה יותר טוב מאיינשטיין.קירקגור כתב:אינשטיין היה שדר הספורט הטוב ביותר בישראל, וכמו שאמר ד"ר ויינגרטן, אפילו מהטובים בעולם. היה לו הכל. קול עוצמתי, אהבה אותנטית לספורט, מיקוד במשחק, ויושרה עיתונאית. זה גם לזכותו של וייץ, אין הנחות לישראלים. אין הנחות למי שאולי היה פעם פרשן יחד איתך או יהיה פרשן יחד איתך בעתיד, בלי חשבונאות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן מי שהתעלם משחקנים שקושרים שרוכים ונותנים משחק אליפות היה שדר טוב.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מניח שזה עניין של השקפת עולם. אינשטיין יותר עיתונאי והיה ביקורתי ודרמטי, והתייחס למשחקים ולתחרויות בחשיבות גדולה. ארבל יותר איש בידור, בשבילו זה יותר פאן. אני העדפתי את אינשטיין וחושב שיש לו הרבה דברים שלארבל אין, אבל גם ארבל בשיאו שדר טוב.Nati כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 10:52לא רק שארבל היה יותר טוב מאיינשטיין.גם אלכס גלעדי היה יותר טוב מאיינשטיין.קירקגור כתב:אינשטיין היה שדר הספורט הטוב ביותר בישראל, וכמו שאמר ד"ר ויינגרטן, אפילו מהטובים בעולם. היה לו הכל. קול עוצמתי, אהבה אותנטית לספורט, מיקוד במשחק, ויושרה עיתונאית. זה גם לזכותו של וייץ, אין הנחות לישראלים. אין הנחות למי שאולי היה פעם פרשן יחד איתך או יהיה פרשן יחד איתך בעתיד, בלי חשבונאות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן. איש בידור. איזה פאן ששחקנים קושרים שרוכים בזמן שאוהדים של קבוצה אחרת נשכבים על הרצפה ואבד עליהם עולמם. איש של תרבות, פולקלור. שדר מהטובים.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
לזכותו יאמר שהוא התנצל על זה הרבה פעמים ולקח אחריות. זאת הייתה חתיכת מעידה איומה, אבל הוא היחיד מאותו ערב נורא שלא התנער מאחריות.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
ארבל מעולם לא היה שדר טוב
יצא לי לראות משחקים בגולד שהוא שידר, גם אז הוא היה חסר מושג
פשוט יש לו קול מדהים, זה הכל
יצא לי לראות משחקים בגולד שהוא שידר, גם אז הוא היה חסר מושג
פשוט יש לו קול מדהים, זה הכל
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
לא מסכים בכלל לגבי NBA, השדרים האמריקאים מעבירים משחק עם דאחקות פנימיות, צעקות וקשקושים שלא קשורים בכלל למשחק עצמו.7even כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 07:40 כאחד שחובב NBA ופוטבול, אני שומע שידורים בארה"ב, לא מעט.
אני מעדיף בהרבה לשמוע את שימי ריגר ועידו גור לפחות הם מריצים דאחקות שאני רגיל וחש קשור אליהן עם הקאצ׳ פרייזים האהובים.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
למה ככה?רדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 12:33לא מסכים בכלל לגבי NBA, השדרים האמריקאים מעבירים משחק עם דאחקות פנימיות, צעקות וקשקושים שלא קשורים בכלל למשחק עצמו.7even כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 07:40 כאחד שחובב NBA ופוטבול, אני שומע שידורים בארה"ב, לא מעט.
אני מעדיף בהרבה לשמוע את שימי ריגר ועידו גור לפחות הם מריצים דאחקות שאני רגיל וחש קשור אליהן עם הקאצ׳ פרייזים האהובים.
ג'ף ואן גנדי, כל צוות TNT כשהוא משדר וכו'....
יחד, רק יחד! 

- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מה שצריך להוות מודל לחיקוי זה השדרנים הבריטיים בפרמיירליג
-
- קיבל.ה 336 לייקים
הזין הזה הרגע אמר "חבל מאוד שגזען אחד או שניים יקלקל לאלפים"
באמת שפיגלר?
אחרי שכל המחצית הם שרים שיישרף לכם הכפר, גזען אחד או שניים?
באמת שפיגלר?
אחרי שכל המחצית הם שרים שיישרף לכם הכפר, גזען אחד או שניים?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אולי הוא התכוון שיש שם אחד או שניים שהם לא גזענים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הוא כנראה התכוון שחבל שגזען אחד יקלקל לכל אלפי הגזענים הנהדרים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
לא שמענו מספיק על הדרבי עומרי תגיד עוד איזה 10 פעם.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
זכור לי במעורפל שהיה פעם באתר של אולטרס הפועל סיקור של משחק נדמה לי נגד מכבי חיפה כשאפק שיחק שם והאולטרס קיללו אותו שהוא בן זונה. ואז לפי התיאור הוא ניגש לדבר עם אוהדינו ביציע. ולפי הסיכום לא הושגו הבנות ונכון לסיום אותו משחק הוא נשאר בנזונה
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מה זה הטמטום הזה שהליצן מהדרום קורא לנו תל אביב?
שיחזור מהר לחור שהוא יצא ממנו ויתאפס על עצמו.
שיחזור מהר לחור שהוא יצא ממנו ויתאפס על עצמו.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
ערוץ הספורט קיים והעולם שותק
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 472 לייקים
הולי שיט הורסקי! מאיפה זכרת את היצור הבלתי נסבל הזה שאיכשהו קיבל 15 דק תהילה שנמשכו נצח? איפה נעלם, וטוב שנעלם.
-
- קיבל.ה 472 לייקים