דרבי גמר, משחק מס' 1 - חמישי 21:15
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הקו האחורי שלהם דליל מאוד.
חייבים לשחק עליו, גם פציעה קטנה שם לא תזיק
חייבים לשחק עליו, גם פציעה קטנה שם לא תזיק
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם דיברתולומיאו בראון ובולדווין מחלקים את הדקות ביניהם כשבכל פעם שניים מתוכם על הפרקט זה קו אחורי ממש טוב, גם אם זה רק שלושה שחקנים.
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
בבקשה בבקשה בבקשה שבראון, מנפורד או מקריי ייכנסו לזון במשחק הזה, שלפחות אחד מהם יהיה בגוד מוד.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
איך ישנים? לא ישנים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אם בראון וג'ונדי על המגרש - זה קו אחורי פחות טוב משלנו. וג'ונדי לא בנוי לאינטנסיביות כזאת ב-30 דקות משחק. רק צריך לנשוך אותם כמו שנשכנו את ירושלים. תלוי באיזה מצב גייקובן ומקריי יגיעו עם הברגים. את מקריי אני די בטוח שינסו לעצבן אותו מהשנייה הראשונה.הלך המומנטום כתב:אם דיברתולומיאו בראון ובולדווין מחלקים את הדקות ביניהם כשבכל פעם שניים מתוכם על הפרקט זה קו אחורי ממש טוב, גם אם זה רק שלושה שחקנים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הבעיה היא שמקרי צריך לשמור על שלושה שחקנים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
בלי אונוואקו על המגרש הם ממש אוכלים אותנו בסייז, יהיה קשה בריבאונד. וכמובן אם הוא מסתבך בעבירות זה אסוו. נקווה שמרטין יקום על הרגל שמשליכה לבנים משלוש כי אם הוא קולע ובולדווין, קולסון ובראון ממשיכים לשחק טוב אנחנו נצטרך התעלות של כולם כדי לקחת את זה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
התעלות של שחקן אחד ומשחק סביר פלוס של השאר אמורים להספיק
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אם אני יכול להשיג כרטיס ליציע של גרמניה, אוכל לעבור ליציעים של הפועל?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 136 לייקים
כל מי שיכול להשיג ליציע שלהם, שישיג. מי שצריך עזרה עם לעבור בין היציעים שידבר איתי בפרטי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
רק כדי קצת לדבר כדורסל,
בעייני המפתחות הם:
1. מקריי בערב שיא.
2. סגירה של בולדווין, שאחרים ינצחו אותנו.
3. אונואקו לא מסתבך בעבירות.
בעייני המפתחות הם:
1. מקריי בערב שיא.
2. סגירה של בולדווין, שאחרים ינצחו אותנו.
3. אונואקו לא מסתבך בעבירות.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
באמת שקשה לי לראות את השופטים לא שורקים לאוונאקו 2 עבירות מהירות ברבע הראשון
-
- קיבל.ה 544 לייקים
תתפלא אבל אני דווקא חושב שאפשר לחיות בשלום עם בולדוויון אבל שאחרים יהיו בערב גרוע.. סטייל משחק 5 של מונקו נגד מכבי (בולדווין קלע איזה מיליון נק שלא הספיק). הוא יקלע את ה15-20 שלו איך שלא תהפוך את זה.
אסור לתת לקולסון המזדיין הזה להיכנס למשחק.
לסגור את סורקין לריבאונד ושלא יקלע עלינו מתחת לסל כאילו זה אימון.
לתת דגש שגונדי רק מחפש לסחוט פאול מ3 או עבירת תוקף כשהוא בהגנה.
רפי מנקו עומד בפינה כמו ילד טוב וזורק משלןש.
אונווקו צריך לטחון את פויתרס בצבע.
וגייקובן יתקוף את לורנזו לסל כי הבחור חור בהגנה, אולי נצליח לגרום לו לבעיית עבירות.
יאללה הפועל מלחמה

- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
אני לא חושב שבראון ישמור את ג'קובן ודי בטוח שהוא ישמור את בר.
בר צריך להבין שזה לא אומר שהוא צריך לנסות לעבור אותו כל הזמן וללכת בכוח לתוך הסל, כי שם יש סיכוי טוב שהוא או יאבד את הכדור או יחטוף גג. פאולים לא ישרקו לו.
הוא גם צריך להבין שחדירות שקופות במטרה למסור החוצה לא יעבדו ורוב הסיכויים שזה יגמר בחטיפה ומתפרצת של מכבי.
המפתח שלנו לנצחון הוא בהגנה - הכנה טובה של פרנקו להתקפה שלהם (שהיא כבר ממש לא פיק אנד רול וזהו אלא תנועה יפה שמשחררת שחקנים לזריקות קלות) ושליטה שלנו בריבאונד הגנה.
אם נצליח להוריד את כמות השלשות הפנויות שלהם למינימום ולא ניתן לסורקין וקולסון לחגוג עלינו בריבאונד ההתקפה, יש סיכוי שנצליח לרוץ, וזה יעשה לנו את העבודה הרבה יותר קלה.
ברגע שמקריי, בר ומנפורד יעשו כמה סלים קלים במתפרצות גם השלשות יתחילו להכנס להם.
בהתקפה צריך מההתחלה להתחיל מהר את התנועות שלנו וכמובן ללכת על ההתחלה לצ'יף.
אם נצליח להפעיל אותו ולגרום לו להוציא פאולים מסורקין ופויטרס, החיים שלנו יהיו הרבה יותר קלים.
אבל כמובן המפתח הוא הגנה וריבאונד. אם שם נצליח לעבוד כמו מול ירושלים, זה כבר יהיה בידיים שלנו.
בר צריך להבין שזה לא אומר שהוא צריך לנסות לעבור אותו כל הזמן וללכת בכוח לתוך הסל, כי שם יש סיכוי טוב שהוא או יאבד את הכדור או יחטוף גג. פאולים לא ישרקו לו.
הוא גם צריך להבין שחדירות שקופות במטרה למסור החוצה לא יעבדו ורוב הסיכויים שזה יגמר בחטיפה ומתפרצת של מכבי.
המפתח שלנו לנצחון הוא בהגנה - הכנה טובה של פרנקו להתקפה שלהם (שהיא כבר ממש לא פיק אנד רול וזהו אלא תנועה יפה שמשחררת שחקנים לזריקות קלות) ושליטה שלנו בריבאונד הגנה.
אם נצליח להוריד את כמות השלשות הפנויות שלהם למינימום ולא ניתן לסורקין וקולסון לחגוג עלינו בריבאונד ההתקפה, יש סיכוי שנצליח לרוץ, וזה יעשה לנו את העבודה הרבה יותר קלה.
ברגע שמקריי, בר ומנפורד יעשו כמה סלים קלים במתפרצות גם השלשות יתחילו להכנס להם.
בהתקפה צריך מההתחלה להתחיל מהר את התנועות שלנו וכמובן ללכת על ההתחלה לצ'יף.
אם נצליח להפעיל אותו ולגרום לו להוציא פאולים מסורקין ופויטרס, החיים שלנו יהיו הרבה יותר קלים.
אבל כמובן המפתח הוא הגנה וריבאונד. אם שם נצליח לעבוד כמו מול ירושלים, זה כבר יהיה בידיים שלנו.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
אני אוסיף על מה שרדנקו כתב, להמשיך עם היציאה הגבוהה והאגרסיבית של הגבוהים על הפיק אנד רול.
זה עבד מצוין מול ירושלים וזו גם אחת הדרכים העיקריות בהן ירושלים הצליחו להקשות על מכבי.
זה עבד מצוין מול ירושלים וזו גם אחת הדרכים העיקריות בהן ירושלים הצליחו להקשות על מכבי.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
מצד שני לורנזו בראון הוא לא ספידי סמית או קרינגטון שלא יודעים למצוא את הגבוה שמתגלגל או את השחקן הפנוי שהשומר שלו הלך לגבוה
-
- קיבל.ה 530 לייקים
איזה הרגשה של לחץ האוויר
כל הזכרונות מהעונה הזאת, כולם כרגע עוברים בראש
רגע האמת של העונה הגיע
כל הזכרונות מהעונה הזאת, כולם כרגע עוברים בראש
רגע האמת של העונה הגיע
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
כל הזכרונות של ה-15 שנה האחרונות עוברים בראש
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
לא צריך לדבר הרבה, מקווה שהשחקנים יעלו עם טירוף בהגנה והרבה מחויבות לאורך כל המשחק, לשחק חזק אבל בלי לאבד את הראש עם טכניות וכו'.
המשחק הראשון יכריע את כל הסדרה. הזדמנות היסטורית מבחינתנו. בפרספקטיבה של זמן מכבי רק הולכת ונחלשת, למרות שהשיפוט עדיין איתם ולמרות כל הפרובוקציות של הדון ימח שמו.
עדיין אפשר וצריך לעשות את זה כי הפועל לא נופלת בכישרון שלה ממכבי. אם בעשור האחרון ראשון וחולון והרצליה עשו את זה, גם אנחנו בהחלט יכולים. צריך לעלות מפוקסים ולהטביע אותם בירקון.
ומקווה שפרנקו ישתמש הערב בטסלה, לשם שינוי
המשחק הראשון יכריע את כל הסדרה. הזדמנות היסטורית מבחינתנו. בפרספקטיבה של זמן מכבי רק הולכת ונחלשת, למרות שהשיפוט עדיין איתם ולמרות כל הפרובוקציות של הדון ימח שמו.
עדיין אפשר וצריך לעשות את זה כי הפועל לא נופלת בכישרון שלה ממכבי. אם בעשור האחרון ראשון וחולון והרצליה עשו את זה, גם אנחנו בהחלט יכולים. צריך לעלות מפוקסים ולהטביע אותם בירקון.
ומקווה שפרנקו ישתמש הערב בטסלה, לשם שינוי

תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אנחנו אחת הסיבות שמכבי כבר לא המאמי הלאומית, וקיבלנו עוד דוגמה לכך השבוע.
מצד שני החסרון של זה הוא שלא משנה מתי, איזה משחק יש להם ובעוד כמה זמן ומה הרמה שלנו - מכבי מגיעים נגדנו בפול פאוור במטרה לפרק אותנו.
לכן, הסיטואציה עם חולון וראשון שונות. נגד הפועל בגמר פלייאוף כל המערכת מגוייסת לטובת העניין, וזה מה שהיה השבוע.
מצד שני החסרון של זה הוא שלא משנה מתי, איזה משחק יש להם ובעוד כמה זמן ומה הרמה שלנו - מכבי מגיעים נגדנו בפול פאוור במטרה לפרק אותנו.
לכן, הסיטואציה עם חולון וראשון שונות. נגד הפועל בגמר פלייאוף כל המערכת מגוייסת לטובת העניין, וזה מה שהיה השבוע.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
איזה סבל
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הייתי אומר שהמטרה היחידה היא לעבור את הסדרה הזו בחיים אבל לא הפעם
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני באמת לא יודע אם אני רוצה שהזמן יעבור מהר יותר או פשוט ייעצר , איך אפשר לעמוד בלחץ כזה
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
https://open.spotify.com/album/5AfdyEv ... MJ7al4wT8g
אני כל היום עם הפלייליסט הזה, ממליץ בחום למי שצריך עזרה להעביר את השעות.
אני כל היום עם הפלייליסט הזה, ממליץ בחום למי שצריך עזרה להעביר את השעות.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
עוד חמש שעות ו21 דקות, אני לא עומד בזה שיתחיל כבר
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
השחקנים שלנו באמת חייבים להגיע בטירוף למשחק הזה , אני בטוח שאין דבר ששחקנים כמו בראון , אונאוקו וגינת רוצים יותר מאליפות , יאללה הפועל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ברור שהם רוצים גם , פשוט השחקנים שציינתי נראה לי הכי רעבים לאליפות בגלל העבר שלהם /הזהות עם הפועל
-
מישהו מכיר בר/מקום שמשדר את המשחק הערב בת"א לכל החסרי מזל שלא השיגו כרטיס?
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
-
כן תיארתי לעצמי שרוב המקומות ישדרו את זה, חשבתי אולי יש בר אוהדים או משהו בסגנון
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
ישראל כזה מקום מוזר.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
אני היחיד שמפרפרש את הפורום הזה כל שתי דקות בשביל שיהיה לי במה להתעסק עד המשחק?
קונה כל הודעה, כל הערכה, פרשנות ותחזית.
״שלשה של גיל בני שווה אליפות״
״אם הצ׳יף לא עושה שלוש עבירות במחצית הראשונה זה המשחק שלו״
כל דבר, אני מתחנן.
קונה כל הודעה, כל הערכה, פרשנות ותחזית.
״שלשה של גיל בני שווה אליפות״
״אם הצ׳יף לא עושה שלוש עבירות במחצית הראשונה זה המשחק שלו״
כל דבר, אני מתחנן.
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
ארוחת ערב: ונטולין, ווסקי ופרוזאק.
יהיה מה שיהיה, כבר אי אפשר לעמוד בפני המתח, הלחץ הוא הדבר היחיד שקיים.
יהיה מה שיהיה, כבר אי אפשר לעמוד בפני המתח, הלחץ הוא הדבר היחיד שקיים.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
איך אני מקווה שלא נפתח את המשחק בריצת עשר אפס של מכבי ואז נרדוף אחריהם כל הזמן.
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
תקווה שהשופטים לא יתנו בליץ, ומקריי יפתח נכון.Brilliant כתב:איך אני מקווה שלא נפתח את המשחק בריצת עשר אפס של מכבי ואז נרדוף אחריהם כל הזמן.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
ג׳ייקובן עולה עם זריקה אלוהים למה