רן בן שמעון
-
- קיבל.ה 256 לייקים
כן, הרי אין ספק שאם היינו עוברים את פנדורי, השיטה של להמר על הכסף מאירופה הייתה עובדת לנצח נצחים ולא היינו מתרסקים בשלב כזה או אחר.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
האם יש נושא יותר לעוס בהיסטוריה של הפורום הזה מ"האם העונה של רב"ש הייתה הצלחה"? זה בכלל לא משנה כבר עברו 10 עונות (לדעתי היא הייתה יותר כישלון)
לעניין, לדעתי יחסית למאמנים ישראלים אחרים הוא סבבה, אבל אם מוצאים מאמן זר ברמה זה עדיף
לעניין, לדעתי יחסית למאמנים ישראלים אחרים הוא סבבה, אבל אם מוצאים מאמן זר ברמה זה עדיף
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 693 לייקים
שירי שואה ודגלי ישראל ביציעאמה גולדמן כתב: ↑19 מאי 2023, 15:13 האם יש נושא יותר לעוס בהיסטוריה של הפורום הזה מ"האם העונה של רב"ש הייתה הצלחה"? זה בכלל לא משנה כבר עברו 10 עונות (לדעתי היא הייתה יותר כישלון)
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לפי השמועות המינצברגים בונים על טיפוח כשרונות...
בזה רבש דווקא הראה הצלחה לא מבוטלת בשנים האחרונות...
הבעיה שלו, אצלנו, היתה בחירת הסגל, נראה לי שאם הוא יגיע אלינו הוא לא זה שיחתים שחקנים ושלא ככה האמריקאים פועלים...
הבעיה שלו, אצלנו, היתה בחירת הסגל, נראה לי שאם הוא יגיע אלינו הוא לא זה שיחתים שחקנים ושלא ככה האמריקאים פועלים...
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
הדמגוגיה בצד שלך.רדפוקס כתב:זאת דמגוגיה להשוות את העונה הזאת לעונות שאחרי, רק תסתכל על הסגל שהיה לו (למרות השחקנים הפחים שהביא, היה לו בסיס חזק) לעומת לסגלים שהעמידו פה בעשור שאחרי.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2023, 12:58בעונה שלו כבשנו 72 שערים ב-36 מחזורים.רדפוקס כתב:היה כדורגל חלש בעונה של בן שמעון, אם הייתי צריך לתאר את הסגנון ששיחקנו בו במשפט - החזקת כדור לרוחב.
השחקנים שהוא הביא והתעקש עליהם היו אכזבה עצומה (גרזעציץ, קולין, זגורי ואחרים).
יש עונה מאז שהתקרבנו למספרים האלה?
העונה שלו התחילה לא טוב עם ההדחה מאירופה שגרמה לגירעון ענק ומעבר של שכטר לצרפת לטובת צמצום נזקים.
היה לו הרבה חוסר מזל (הדרבי עם השלושער של זהבי+ דרבי שבוע אחריו שבעטנו למשקוף בדקה 89 והסתיים 0-0).
הוא סבל מחוסר יציבות, אבל להגיד שלא היה כדורגל (במיוחד אחרי מה שאנחנו רואים מאז)? זו גניבת דעת אמיתית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בשורה התחתונה הוא לא הוציא מספיק מהסגל ובעיקר מה שאני זוכר מהעונה הזאת - שליטה בכדור עם הנעת כדור אינסופית לרוחב ומשחק אחד נוראי שאני לעולם לא אשכח לצערי.
אם הוא עדיף על מימרים? חד משמעית. אם צריך להתאבד עליו? חד משמעית לא.
לפני תחילת העונה מכבי חטפו לנו את טב״ח שהיה קיצוני הרבה יותר מזגורי, אח״כ הבריחו לו את שכטר באמצע הלילה לצרפת.
תזכור מאותה עונה גם רביעייה למכבי חיפה ודרבים שבכל אחד מהם היינו יותר טובים ממכבי.
בשוק הישראלי, הוא האופציה העדיפה.
קלופ לא הולך לנחות כאן מחר והתקציב לא הולך להיות של מנצ׳סטר סיטי, לכן צריך ללכת עליו.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
בדיוק. הסיטואציות שבהן רב"ש הצליח בהן לאורך הקריירה דומות לסיטואציה שתהיה פה בשנה הבאה.El dudernio כתב: ↑19 מאי 2023, 15:30 לפי השמועות המינצברגים בונים על טיפוח כשרונות...
הוא חלש בכל מה שקשור לבחירת שחקנים, אבל טוב בלקחת שחקנים ולהפוך אותם לקבוצה.
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
למה חייב מאמן ישראלי?Asafasraf כתב:הדמגוגיה בצד שלך.רדפוקס כתב:זאת דמגוגיה להשוות את העונה הזאת לעונות שאחרי, רק תסתכל על הסגל שהיה לו (למרות השחקנים הפחים שהביא, היה לו בסיס חזק) לעומת לסגלים שהעמידו פה בעשור שאחרי.Asafasraf כתב: ↑19 מאי 2023, 12:58 בעונה שלו כבשנו 72 שערים ב-36 מחזורים.
יש עונה מאז שהתקרבנו למספרים האלה?
העונה שלו התחילה לא טוב עם ההדחה מאירופה שגרמה לגירעון ענק ומעבר של שכטר לצרפת לטובת צמצום נזקים.
היה לו הרבה חוסר מזל (הדרבי עם השלושער של זהבי+ דרבי שבוע אחריו שבעטנו למשקוף בדקה 89 והסתיים 0-0).
הוא סבל מחוסר יציבות, אבל להגיד שלא היה כדורגל (במיוחד אחרי מה שאנחנו רואים מאז)? זו גניבת דעת אמיתית.
בשורה התחתונה הוא לא הוציא מספיק מהסגל ובעיקר מה שאני זוכר מהעונה הזאת - שליטה בכדור עם הנעת כדור אינסופית לרוחב ומשחק אחד נוראי שאני לעולם לא אשכח לצערי.
לפני תחילת העונה מכבי חטפו לנו את טב״ח שהיה קיצוני הרבה יותר מזגורי, אח״כ הבריחו לו את שכטר באמצע הלילה לצרפת.
תזכור מאותה עונה גם רביעייה למכבי חיפה ודרבים שבכל אחד מהם היינו יותר טובים ממכבי.
קלופ לא הולך לנחות כאן מחר והתקציב לא הולך להיות של מנצ׳סטר סיטי, לכן צריך ללכת עליו.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
להתמודד עם לחץ של קהל ותקשורת זה אחרת מלאמן את אשדודGili כתב:בדיוק. הסיטואציות שבהן רב"ש הצליח בהן לאורך הקריירה דומות לסיטואציה שתהיה פה בשנה הבאה.El dudernio כתב: ↑19 מאי 2023, 15:30 לפי השמועות המינצברגים בונים על טיפוח כשרונות...
-
- קיבל.ה 341 לייקים
לדעתי גם בעונה שאימן אותנו לא היה וואו בלשון המעטה וגם בשאר המועדונים הגדולים שהיה לא הצליח.
הוא יודע לדבר יפה מול המצלמות ולקדם איזה שחקן או שתיים בקבוצה שהוא נמצא וזהו בערך.
הוא יודע לדבר יפה מול המצלמות ולקדם איזה שחקן או שתיים בקבוצה שהוא נמצא וזהו בערך.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
מזמין אתכם להסתכל על הסגל של אשדוד העונה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
להבדיל מ90 אחוז מהמאמנים פה בארץ רן בן שמעון מאמן טוב
החסרונות שלו ידועים, ועדיין מבין המאמנים הישראלים שאפשר להביא הוא הטוב ביותר
בהתחשב בזה שכמעט כל מאמן זר שמגיע לפה (בכל קבוצה) נכשל, לדעתי כן צריך ללכת עליו
החסרונות שלו ידועים, ועדיין מבין המאמנים הישראלים שאפשר להביא הוא הטוב ביותר
בהתחשב בזה שכמעט כל מאמן זר שמגיע לפה (בכל קבוצה) נכשל, לדעתי כן צריך ללכת עליו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כתבה מוואלה! ספורט, סוף עידן: רן בן שמעון עוזב את מ.ס. אשדוד. אלי לוי המאמן הבא
https://sports.walla.co.il/item/3580115
https://sports.walla.co.il/item/3580115
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בתחילת השנה הימרתי שנסיים 8 כי הקהל והלחץ סביב במועדון יהיה כזה שלא נצליח להתברג לפליאוף העליון... אני מאוד מקווה שאחרי שהניסנובים ילכו נדע כקהל לקחת אויר מהטינופת והמחאות ולתת למועדון את התמיכה ואורך הרוח לעשות את השינוי המתבקש.לירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 18:59להתמודד עם לחץ של קהל ותקשורת זה אחרת מלאמן את אשדודGili כתב:בדיוק. הסיטואציות שבהן רב"ש הצליח בהן לאורך הקריירה דומות לסיטואציה שתהיה פה בשנה הבאה.El dudernio כתב: ↑19 מאי 2023, 15:30 לפי השמועות המינצברגים בונים על טיפוח כשרונות...
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
בהפועל תמיד יהיה לחץ להצליחEl dudernio כתב:בתחילת השנה הימרתי שנסיים 8 כי הקהל והלחץ סביב במועדון יהיה כזה שלא נצליח להתברג לפליאוף העליון... אני מאוד מקווה שאחרי שהניסנובים ילכו נדע כקהל לקחת אויר מהטינופת והמחאות ולתת למועדון את התמיכה ואורך הרוח לעשות את השינוי המתבקש.לירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 18:59להתמודד עם לחץ של קהל ותקשורת זה אחרת מלאמן את אשדודGili כתב: בדיוק. הסיטואציות שבהן רב"ש הצליח בהן לאורך הקריירה דומות לסיטואציה שתהיה פה בשנה הבאה.
זה חלק מהמועדון
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
קח את הסגל הזה יחד עם רב"ש ושים אותו בהפועל , אתה חושב שמגיעים לאותו מקום?Gili כתב:מזמין אתכם להסתכל על הסגל של אשדוד העונה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אז אולי כדי שנוריד קצת מהלחץ...לירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 22:27בהפועל תמיד יהיה לחץ להצליחEl dudernio כתב:בתחילת השנה הימרתי שנסיים 8 כי הקהל והלחץ סביב במועדון יהיה כזה שלא נצליח להתברג לפליאוף העליון... אני מאוד מקווה שאחרי שהניסנובים ילכו נדע כקהל לקחת אויר מהטינופת והמחאות ולתת למועדון את התמיכה ואורך הרוח לעשות את השינוי המתבקש.לירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 18:59 להתמודד עם לחץ של קהל ותקשורת זה אחרת מלאמן את אשדוד
זה חלק מהמועדון
ב 2:0 נגד ק"ש יכולנו לקלל את כולם או להתכנס ולתת את תצוגת העידוד הכי טובה השנה, אני מקווה שההפסקה בין המחציות תהיה הסממן למעבר של הקבוצה מניסנוב למינצברג גם ביציע ובהלך הרוח סביב המועדון.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
התרופה הכי טובה לשקט במועדון היא נצחונות וכמה שיותר. הווה אומר יציבות מקצועית שמתאימה לציפיות.
ימים יגידו.
ימים יגידו.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
בואו נחכה לראות איזה מאמן זר יגיע לפני שהולכים על מאמן ישראלי כגון רב"ש, נכון ניסיון העבר שלנו עם מאמן זר היה קטסטרופה (מונדינדו), אבל אם ניק המונד אכן יצליח בזכות קשריו להנחית פה מאמן איכותי אולי זה יהיה פתרון מעולה, למאמן זר עם ניסיון יש גם לא מעט יתרונות לדעתי.
לא מושפע מהתקשורת
לא מונע מאינטרסים של סוכנים
ידע מקצועי וניסיון אירופאי
שיטות עבודה ואימון (ולא שכונה ישראלית)
משמעת
לא מושפע מהתקשורת
לא מונע מאינטרסים של סוכנים
ידע מקצועי וניסיון אירופאי
שיטות עבודה ואימון (ולא שכונה ישראלית)
משמעת
חוץ מחצי עונה טובה ב13/14 אצלנו ועונה טובה אצל אשדוד לפני שנתיים הוא לא עשה כלום בקריירה. עוד מאמן ישראלי קלאסי. חייב להביא צוות זר. חלאס עם הבינוניות הישראלית
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כנראה שלאלירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 22:27קח את הסגל הזה יחד עם רב"ש ושים אותו בהפועל , אתה חושב שמגיעים לאותו מקום?Gili כתב:מזמין אתכם להסתכל על הסגל של אשדוד העונה.
אבל בגדול חוץ מכנען וסבטקוביץ, הסגל של מ.ס חלש מאוד (לטעמי גם פחות טוב משלנו) ולהגיע שם לפלייאוף עליון וחצי גמר גביע עם סגל כזה זה חתיכת הישג
למימדים של אשדוד? אפשר להתווכח על זה. אשדוד היא לא הפועל תל אביב לא היום לא מחר ולא עוד 2000 שנה. אין לאשדוד מיליוני אוהדים שנשבר להם מהמצב והקבוצה וצמאים להצלחה כמו מטורפים. הוא לא יעמוד בלחץ של מיליוני אוהדים כמו שלא עמד ב2014. המערכת בהפועל תל אביב מלחיצה ובצדק. הפועל צריכה כל עונה להיות באירופה וכל עונה להיות מועמדת חזק ללפחות תואר אחד. זה שמ2015 אנחנו אוכלים גללים של גמל בסיטונאות אולי גרם לאנשים לשכוח מי ומה היא הפועל תל אביב.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לא חייב, רק שאני לא רואה את הבעלים מביאים מאמן זר בעל שם. הלוואי ואני טועה.לירון האדום כתב:למה חייב מאמן ישראלי?Asafasraf כתב:הדמגוגיה בצד שלך.רדפוקס כתב: זאת דמגוגיה להשוות את העונה הזאת לעונות שאחרי, רק תסתכל על הסגל שהיה לו (למרות השחקנים הפחים שהביא, היה לו בסיס חזק) לעומת לסגלים שהעמידו פה בעשור שאחרי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אני בעד צוות מעטפת זר, אימונים מתקדמים ורבש
הם לא יצליחו להביא משהו מעבר למאמן שוערים או מאמן פג תוקף(למרות שבעניין הזה אני בהחלט קונה את ראניירי)
הם לא יצליחו להביא משהו מעבר למאמן שוערים או מאמן פג תוקף(למרות שבעניין הזה אני בהחלט קונה את ראניירי)
-
- קיבל.ה 220 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
היה שם מישהו שבנה והימר במיליונים שאין לו, על העפלה לבתים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
זאת הנקודה שלי.oleg neduda כתב:כנראה שלאלירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 22:27קח את הסגל הזה יחד עם רב"ש ושים אותו בהפועל , אתה חושב שמגיעים לאותו מקום?Gili כתב:מזמין אתכם להסתכל על הסגל של אשדוד העונה.
אבל בגדול חוץ מכנען וסבטקוביץ, הסגל של מ.ס חלש מאוד (לטעמי גם פחות טוב משלנו) ולהגיע שם לפלייאוף עליון וחצי גמר גביע עם סגל כזה זה חתיכת הישג
להצליח בקבוצה קטנה בלי קהל ובלי לחץ זה סיפור אחר מלהצליח בהפועל וזה תקף גם לשחקנים.
רב"ש אימן כבר קבוצות עם לחץ ונכשל בהם.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
שיבוא עם סבטקוביץ כנדונדיה
רואה שחורות המקורי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מאמן גרוע. בעל מתיקות לשון ברמה גבוהה וקשרים חזקים בתקשורת שאוהבים להלל אותו למרות שיש לו הישג אחד בקריירה.
היה הראשון בכדור השלג שהוביל אותנו לפירוק עם ההפסד לפנדורי והסגל נגרים שהוא בנה בתקציב השלישי הכי גבוהה בליגה באותה תקופה
היה הראשון בכדור השלג שהוביל אותנו לפירוק עם ההפסד לפנדורי והסגל נגרים שהוא בנה בתקציב השלישי הכי גבוהה בליגה באותה תקופה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אליפות היסטורית עם ק"ש.
כיום הוא המאמן הבכיר בישראל.
כיום הוא המאמן הבכיר בישראל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תפוסותdino כתב:בטח יסגור באחת הפתח תיקוואיות
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אני מסכים עם הכללירון האדום כתב: ↑20 מאי 2023, 11:17זאת הנקודה שלי.oleg neduda כתב:כנראה שלאלירון האדום כתב: ↑19 מאי 2023, 22:27 קח את הסגל הזה יחד עם רב"ש ושים אותו בהפועל , אתה חושב שמגיעים לאותו מקום?
להצליח בקבוצה קטנה בלי קהל ובלי לחץ זה סיפור אחר מלהצליח בהפועל וזה תקף גם לשחקנים.
ועדיין - כמעט כל מאמן זר שהגיע לליגת העל נכשל בעשור האחרון (למעט שניים שלושה במכבי שבנו סגל בתקציבים אסטרונומיים). סטטיסטית אם יגיע מאמן זר אלינו סביר להניח שייכשל
מבין הישראלים שאפשר להביא, לא עולה לי שום מאמן שהצליח בשנים האחרונות, בקבוצה גדולה או קטנה, למעט רב״ש
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם אלו שהצליחו עשו זאת כשלא הייתה אף מתחרה על התואר. כשהייתה מתחרה הם כשלו.oleg neduda כתב:אני מסכים עם הכללירון האדום כתב: ↑20 מאי 2023, 11:17זאת הנקודה שלי.oleg neduda כתב: כנראה שלא
ועדיין - כמעט כל מאמן זר שהגיע לליגת העל נכשל בעשור האחרון (למעט שניים שלושה במכבי שבנו סגל בתקציבים אסטרונומיים). סטטיסטית אם יגיע מאמן זר אלינו סביר להניח שייכשל
מבין הישראלים שאפשר להביא, לא עולה לי שום מאמן שהצליח בשנים האחרונות, בקבוצה גדולה או קטנה, למעט רב״ש
-
- קיבל.ה 753 לייקים
צודק לחלוטין.
זאת עונה שתקציבית בנו על עליה לבתים ולכן השקיעו על חשבון ההכנסות העתידיות. לכולם היה ברור ש"עוברים את הרומנים". הכשלון גרם לבור התקציבי שהוביל בהמשך לקריסה הטוטאלית!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 237 לייקים
מזכיר לכל מי שמבקר אותו על העונה אצלנו, אם נשים בצד שגרעו לו מהסגל את טב"ח ושכטר, כשהיה מחבר 2 ניצחונות רצופים ומתחיל להרים את הביטחון לשחקנים (כי קבוצה מאומנת וממושמעת טקטית, כן הייתה) חיים רמון הנבלה היה נזכר לעלות בתקשורת ולהתבכיין שאין לו איך לשלם משכורות וזו חתיכת פגחעה מקצועית ומורלית בקבוצה.
אמר עכשיו שלא הייתה פנייה מהפועל או מכבי
-
- קיבל.ה 79 לייקים
לא היה עוזב את אשדוד אם לא הייתה לו כבר הצעה ביד. הצעה שמהווה התקדמות.
איזה קבוצות אמורות/יכולות להחליף מאמן ומהוות התקדמות?
שלוש אפשרויות. מ. ת"א, ב"ש וחו"ל.
פושעי עוטף עזה לדין
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
ב"ש תמשיך עם ברדה.כולם עובדים על כולם כתב:לא היה עוזב את אשדוד אם לא הייתה לו כבר הצעה ביד. הצעה שמהווה התקדמות.
אם בית"ר לא זוכה בגביע, לא היתי פוסל שאבוקסיס יעזוב
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בין השורות עושה רושם שרבש בהפועל (עזב את אשדוד=עם הצעה ביד, סבירות נמוכה שמדובר בחיפה/מכבי/חו"ל, זה משאיר רק אותנו). אינשאללה.
אינתי עומרי, הפועל.