אולטראס
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הזכיר את העצמי של דגני. גול מאלוהים
רואה שחורות המקורי
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
אין לי הסבר שלמה שקרה היום. לא ניצחנו ע״י כך שהיינו טובים או שיחקנו כדורגל. הקהל בהחלט השפיע פה. שאפו ענק.
i stand with israel 

- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
מרגשים. אמן ןימשיכו לרגש בלי לעשות שטויות
יחד, רק יחד! 

- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני גם התחרפנתי מהאבוקות באמצע בגלל הורדת הנקודה. אבל בשורה התחתונה הסיכון שלקחו פה עבד, וזה באמת העיר את כולם.
מה שכן, אני מקווה שהמשחק אתמול סותם פיות לכל גאוני ה"מה אתם מעודדים אותם, צריך לשרוק בוז מדי פעם כדי להעיר שחקנים".
מה שכן, אני מקווה שהמשחק אתמול סותם פיות לכל גאוני ה"מה אתם מעודדים אותם, צריך לשרוק בוז מדי פעם כדי להעיר שחקנים".
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
כפי שנאמר בשלט הראשון - תחילת המחצית השניה הייתה על החיים ועל המוות.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מתייחיסים לכן הורדה נקודות לא הורדת נקודות
מה עם העובדה ששער 5 יהיה בטח סגור בתחילת העונה הבאה לכמה משחקי ליגה ?
מה עם העובדה ששער 5 יהיה בטח סגור בתחילת העונה הבאה לכמה משחקי ליגה ?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
למי אכפת מזה? באמת?
זה העונש הכי דבילי בעולם. מבחינתי שיעבירו את שער 5 קבוע לשער 8. רואים יותר טוב, ויש הרבה יותר השפעה על המגרש.
זה עונש מגוחך
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
כמו כן, חייבים להוציא עוד מהחולצה החדשה של האולטראס.
חולצה נדירה, ונגמר אתמול ממש מהר
חולצה נדירה, ונגמר אתמול ממש מהר

-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
בד״כ לא מאלו שמתלהבים יתר על המידה מתצוגות קהל למיניהן
מה שהיה אתמול בחצי השני בבלומפילד בכלל ומה שעשה האולטראס בפרט, הוציא את הפועל מהקבר, בעט פנימה את ק״ש וייזכר עוד הרבה שנים קדימה
אולטראס הפועל - תודה גדולה
מה שהיה אתמול בחצי השני בבלומפילד בכלל ומה שעשה האולטראס בפרט, הוציא את הפועל מהקבר, בעט פנימה את ק״ש וייזכר עוד הרבה שנים קדימה
אולטראס הפועל - תודה גדולה

- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
מסכימה בהחלט
ומאוד התבאסתי כששרקו בוז בירידה למחצית האמת
-
- קיבל.ה 426 לייקים
זה אך ורק בזכות אוהדי הפועל יקרים שתבעו את ההתאחדות המושחתת וגרמו לה להתקפל ולתת כרטיסים חינם למנויים ליציע אחר. אחרת היתה משמעות גדולה לעונש
-
- קיבל.ה 331 לייקים
האם יש סיבה אמיתית מלבד "ערוץ 5 הם בני זונות" שגרם להם להוציא את התצוגה מהתקציר?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לדעתי עבר איזה חוק/תקנה שלא מראים יותר אבוקות ואלימות. משהו כזה.
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
אפשר גם לראות אחרת:הפועל כתב:אני גם התחרפנתי מהאבוקות באמצע בגלל הורדת הנקודה. אבל בשורה התחתונה הסיכון שלקחו פה עבד, וזה באמת העיר את כולם.
הבוז במחצית העיר את השחקנים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
או קריאות ה"תתעוררו יא בני זונות"לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 14:35אפשר גם לראות אחרת:הפועל כתב:אני גם התחרפנתי מהאבוקות באמצע בגלל הורדת הנקודה. אבל בשורה התחתונה הסיכון שלקחו פה עבד, וזה באמת העיר את כולם.
הבוז במחצית העיר את השחקנים
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
שני הסנטים שלי:
א. אין שום קשר בין מופע האבוקות והזיקוקים לקאמבק. הדברים האלה אם כבר בדרך כלל בולמים מומנטומים עם העצירה שהם כופים. לעידוד המסיבי, לעומת זאת, כן היה חלק בקאמבק.
ב. גם אם היה קשר בין האבוקות לקאמבק, זה לא משנה את העובדה שהקבוצה הזאת על הזין שלהם וזה לא נעשה כדי לעודד קאמבק. האבוקות היו נזרקות בין אם היינו ביתרון 5-0, תיקו 0-0 או פיגור 5-0. העיקר שיוכלו לאונן על עצמם אחר בסרטונים בפייסבוק ולספר שאנחנו "קהל בלי קבוצה".
ג. עצם העובדה שהם עשו את זה למרות שאנחנו במאבקי ירידה ויש לנו עונש הפחתת נקודה על תנאי רק ממחיש את סעיף ב'.
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
מישהו באמת חושב שהיה למישהו מההתאחדות אומץ להוריד להפועל נקודות באופן כזה שיגרום לה לרדת ליגה?
תהיו קצת ריאלים...
תהיו קצת ריאלים...
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
יש הנחייה ממנהלת הליגות לגופי השידור שלא לצלם פירוטכניקה .אדום נחמד כתב:האם יש סיבה אמיתית מלבד "ערוץ 5 הם בני זונות" שגרם להם להוציא את התצוגה מהתקציר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 308 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אבל יש קשר בין האבוקות לעידוד, ולכן יש קשר בין האבוקות לקאמבקהוקיץ' כתב: ↑07 מאי 2023, 16:13שני הסנטים שלי:
א. אין שום קשר בין מופע האבוקות והזיקוקים לקאמבק. הדברים האלה אם כבר בדרך כלל בולמים מומנטומים עם העצירה שהם כופים. לעידוד המסיבי, לעומת זאת, כן היה חלק בקאמבק.
ב. גם אם היה קשר בין האבוקות לקאמבק, זה לא משנה את העובדה שהקבוצה הזאת על הזין שלהם וזה לא נעשה כדי לעודד קאמבק. האבוקות היו נזרקות בין אם היינו ביתרון 5-0, תיקו 0-0 או פיגור 5-0. העיקר שיוכלו לאונן על עצמם אחר בסרטונים בפייסבוק ולספר שאנחנו "קהל בלי קבוצה".
ג. עצם העובדה שהם עשו את זה למרות שאנחנו במאבקי ירידה ויש לנו עונש הפחתת נקודה על תנאי רק ממחיש את סעיף ב'.
אפשר לשנוא את האולטראס ואפילו לחשוב שזה היה צעד מטומטם ועדיין להכיר בזה שלמופע האבוקות היה חלק משמעותי מאוד בקאמבק
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
זאת הדעה שלי בדיוק, בזמן אמת (וגם כתבתי את זה פה) האבוקות נראו לי כמו הדבר הכי גרוע שיכול להיות עם המינוס נקודה הזאת אבל עכשיו, בדיעבד, זה היה הדבר שהביא לנו את התיקו הזהD&3 כתב: ↑07 מאי 2023, 17:16אבל יש קשר בין האבוקות לעידוד, ולכן יש קשר בין האבוקות לקאמבקהוקיץ' כתב: ↑07 מאי 2023, 16:13שני הסנטים שלי:
אפשר לשנוא את האולטראס ואפילו לחשוב שזה היה צעד מטומטם ועדיין להכיר בזה שלמופע האבוקות היה חלק משמעותי מאוד בקאמבק
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 156 לייקים
ליטרלי ירדנו ליגה בגלל שהורידו לנו 9 נקודות בפירוקלירון האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 16:16 מישהו באמת חושב שהיה למישהו מההתאחדות אומץ להוריד להפועל נקודות באופן כזה שיגרום לה לרדת ליגה?
תהיו קצת ריאלים...
-
- קיבל.ה 426 לייקים
שוב - אין מתמטיקה שבה למינוס נקודה הזו היתה משמעות כלשהי
במקרה של תיקו או ניצחון נשארים עם או בלי נקודה פחות
במקרה של הפסד ותיקו או הפסד של חדרה אז בכל מקרה היה מספיק שם תיקו גם אם היינו עם נקודה פחות
ובמקרה של הפסד וניצחון של חדרה אז בכל מקרה היינו צריכים לנצח שם, עם או בלי נקודה פחות.
המקרה המאודדדד קלוש של אנחנו מפסידים פעמיים וריינה מפסידה לבית"ר ותיקו עם הפועל חיפה או להיפך הוא היחיד, והוא כ"כ קלוש שאם האבוקות האלה היו שוות עוד חטיפת כדור באמצע המגרש או כדור קרן אחד נוסף במשחק אתמול אז על המאזניים זה בהחלט בהחלט היה שווה את זה
במקרה של תיקו או ניצחון נשארים עם או בלי נקודה פחות
במקרה של הפסד ותיקו או הפסד של חדרה אז בכל מקרה היה מספיק שם תיקו גם אם היינו עם נקודה פחות
ובמקרה של הפסד וניצחון של חדרה אז בכל מקרה היינו צריכים לנצח שם, עם או בלי נקודה פחות.
המקרה המאודדדד קלוש של אנחנו מפסידים פעמיים וריינה מפסידה לבית"ר ותיקו עם הפועל חיפה או להיפך הוא היחיד, והוא כ"כ קלוש שאם האבוקות האלה היו שוות עוד חטיפת כדור באמצע המגרש או כדור קרן אחד נוסף במשחק אתמול אז על המאזניים זה בהחלט בהחלט היה שווה את זה
-
- קיבל.ה 294 לייקים
וגם אף אחד לא מפחד מאיתנו. לחיפה ובאר שבע אמורים להוריד נקודות אבל אנחנו אלה שחיים בפחד.הדגל האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 18:21ליטרלי ירדנו ליגה בגלל שהורידו לנו 9 נקודות בפירוקלירון האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 16:16 מישהו באמת חושב שהיה למישהו מההתאחדות אומץ להוריד להפועל נקודות באופן כזה שיגרום לה לרדת ליגה?
תהיו קצת ריאלים...
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מיום שבת אני מחפש סרטון של ״נרעיד את כל העיר״ לפני הגול
איזה טירוף היה האיצטדיון רעד, הגול השני זה בגלל האנרגיה המטורפת שהייתה באותו רגע באיצטדיון
מיום שבת אני מסתובב עם ״הו הו הו הו הו הו הו הו״ בראש
איזה טירוף היה האיצטדיון רעד, הגול השני זה בגלל האנרגיה המטורפת שהייתה באותו רגע באיצטדיון
מיום שבת אני מסתובב עם ״הו הו הו הו הו הו הו הו״ בראש
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
עכשיו אני רואה שהשחקנים שהתחממו ליד דגל הקרן פרצו למגרש עוד לפני שהכדור נכנס..איזה מנחוסים 

-
- קיבל.ה 79 לייקים
העידוד לפני השער השני, כשכל האיצטדיון שר וקופץ, מזכיר את מה שקורה, בשגרה, במשחקי כדורגל בטורקיה.
הגיע הזמן שהדגנרטים בהתאחדות יוציאו את האצבע מהתחת ויאשרו הדלקת אבוקות.
פושעי עוטף עזה לדין
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
יאשרו הדלקת אבוקות? יש דיון בכנסת היום על האלימות בספורט והכנסת אמצעי של קנסות מנהליים למי שיתפס מתפרע במגרשי כדורגל, במהלך הדיון מיקי מכלוף זוהר, שר התרבות והספורט, אמר: ״…מדליקים יציעים שלמים באבוקות מלאות באבץ שמביא את מחלת הסרטן וזה נורא. בכל משחק היציעים בוערים״.כולם עובדים על כולם כתב: ↑08 מאי 2023, 11:38 העידוד לפני השער השני, כשכל האיצטדיון שר וקופץ, מזכיר את מה שקורה, בשגרה, במשחקי כדורגל בטורקיה.
-
- קיבל.ה 1034 לייקים
כמה ניתוק. פשוט מביך שמי שמקבל את ההחלטות אין לו שום זיקה לספורט ולנושא ביחס שלנו אל מול שאר אירופה והעולם.רדפוקס כתב: ↑08 מאי 2023, 13:32יאשרו הדלקת אבוקות? יש דיון בכנסת היום על האלימות בספורט והכנסת אמצעי של קנסות מנהליים למי שיתפס מתפרע במגרשי כדורגל, במהלך הדיון מיקי מכלוף זוהר, שר התרבות והספורט, אמר: ״…מדליקים יציעים שלמים באבוקות מלאות באבץ שמביא את מחלת הסרטן וזה נורא. בכל משחק היציעים בוערים״.כולם עובדים על כולם כתב: ↑08 מאי 2023, 11:38 העידוד לפני השער השני, כשכל האיצטדיון שר וקופץ, מזכיר את מה שקורה, בשגרה, במשחקי כדורגל בטורקיה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
יחי ההבדלהדגל האדום כתב:ליטרלי ירדנו ליגה בגלל שהורידו לנו 9 נקודות בפירוקלירון האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 16:16 מישהו באמת חושב שהיה למישהו מההתאחדות אומץ להוריד להפועל נקודות באופן כזה שיגרום לה לרדת ליגה?
תהיו קצת ריאלים...
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
זה לא אותו דברהדגל האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 18:21ליטרלי ירדנו ליגה בגלל שהורידו לנו 9 נקודות בפירוקלירון האדום כתב: ↑07 מאי 2023, 16:16 מישהו באמת חושב שהיה למישהו מההתאחדות אומץ להוריד להפועל נקודות באופן כזה שיגרום לה לרדת ליגה?
תהיו קצת ריאלים...
וגם בעולם מתוקן על הליכים שכאלה אנחנו אמורים לרדת אוטומטית
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 308 לייקים
וואלה גאון מי שהמציא את הנהמות לפני ה"נקפוץ וגם נשיר". שיר שמביא נקודות.כולם עובדים על כולם כתב: ↑08 מאי 2023, 11:38 העידוד לפני השער השני, כשכל האיצטדיון שר וקופץ, מזכיר את מה שקורה, בשגרה, במשחקי כדורגל בטורקיה.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
זה די ברור שזה תוכנן מראש שיהיה "מופע" אחד עם פיתחת המשחק והשני עם פתיחת המחצית השניה.
זה לא שמישהו אמר במחצית "וואי המצב קשה בואו נכין שלט ונדליק אבוקות תחילת מחצית שניה". זה היה מתוכנן מראש. גם אם התוצאה הייתה 0-0.
בכל מקרה זה יצא טוב ודי ברור שזה הביא את ה2-1.
זה לא שמישהו אמר במחצית "וואי המצב קשה בואו נכין שלט ונדליק אבוקות תחילת מחצית שניה". זה היה מתוכנן מראש. גם אם התוצאה הייתה 0-0.
בכל מקרה זה יצא טוב ודי ברור שזה הביא את ה2-1.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 205 לייקים
לדעתי המופע השפיעה על ק"ש הרבה יותר מאשר על השחקנים שלנו
לפחות 95% מהשחקנים שלהם לא ראו מעולם פירוטכניקה בלייב ובטח לא ברמה כזאת ובסביבה עוינת עבורם. חטפו שוק..
לפחות 95% מהשחקנים שלהם לא ראו מעולם פירוטכניקה בלייב ובטח לא ברמה כזאת ובסביבה עוינת עבורם. חטפו שוק..
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים